Френски кмет отправи хитлеристки поздрав на официално заседание

Според информация на вестник "Паризиен" 75-годишният политик е извикал и "Хайл!".

Обратно в новината

Коментари - Френски кмет отправи хитлеристки поздрав на официално заседание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли викал Хаил Макрон и баба му?

че повторимСЛУЖБИ И ПОЛИЦИЯ ДУПЕ ДА ИМ Е ЯКО РАДИКАЛНИ ИЗЧАДИЯ ОТ ЛЕВИ,КОМУНИСТИ,АНТИФИ,ДЕСНИ,ФАШИСТИ,НАЦИСТИ,НЕОНАЦИСТИ,ИСЛЯМИСТИ СЕКВИ БОЛНИ МОЗЪЦИ СА СЕ ЗАГНЕЗДИЛИ В ПОЛИТИКАТА И ПО РАЗНИ ИНСТИТУЦИИ....МЯСТОТО НА ТАКИВА ЖИВОТНИ Е В ПСИХИАТРИИТЕ ИЛИ В ЗАТВОРИТЕ....

Ама французите да се възмущават от фашизъм. Той не беше ли техния лидер Макрон, този който каза през ковид кризата, че ще направи черен живота на неваксинираните си съграждани. Не беше ли той този, който не разрешаваше на невкасинирани да се возят на автобуси, да ходят на работа ... Ами тя следващата стъпка си беше направо да ги евтанизира. Или в концлагери да ги вкарва. Най-големите фашисти се оказаха най-възмутени от фашизма.

Поздравът е римски, не знам защо журналята го пишат "хитлеристки".

Stanko

Човека излезе и обясни,че го боли нарекли фашист и в някакъв порив за нескопосан майтап той направил тази глупост.То пък човек да не се пошегува.

Ама то голяма част от световния измислен елит са си чисти фашисти, обаче се крият.

е бил Рьоне от съпротивата.

През ноември 1943 г. Конференцията в Техеран „Тримата големи” решават да бъде потърсена отговорност от виновните за разпалване и водене на Втората световна война... Първото практическо прилагане на решението в Техеран е наказването на колаборационистите във Франция от привържениците на генерал де Гол, като през юли - септември 1944 г. без съд са екзекутирани приблизително 20 хиляди колаборационисти. В последвалите съдебни деладо 1951 г. са издадени 6500 смъртни присъди, в т. ч. на маршал Петен и на четирикратния министър-председател на Франция Пиер Лавал, екзекутиран на 15 октомври 1945 г. Така Франция с правителството във Виши, на практика съюзник на Хитлерова Германия (1940-1944), сяда на масата на победителите на 8 май 1945 г.

Наказвали разни пионки или страхливци ама на всеки нацист, който имаше какво да предложи дадоха дом, американско гражданство и нова самоличност.

Свобода на словото? Демокрация? На ви ги и двете!!! И защо да нямам право да харесвам ХИТЛЕР, и да викам ХАЙЛ, и да вдигам дясната си ръка "изпъната"???? ЗАЩО???? Кой е решил така?

И, като гледам "избраните" как трепят хора наред в Газа.... си мися, че Хитлер е бил прав за тях. Жалкото е само, че някой го е подлъгал да нападне СССР, та не му е стигнало времето.....

Той е изпрател там арийците да ги изтрепят и това е била целта на богоизбраните.Така Германия и германките са станали техни.

Всеки ден медиите ни занимават с гнусната кремълска свиня - владо путката, а ако някой реши да отбележи Рождения ден на Фюрера - 20 Април, то веднага някакво си "възмущение" ...

Тя крайната десница във Франция е антигерманска така че едва ли този поздрав може да се смята като връзка с тях.. Е може и да е антисемитска, то с толкова семити в Германия от всичките арабски страни и самите германци вече са против тези в Германия дето пишат отдясно наляво.

Ами нормално е постъпил французина - няма само руска измет да слушаме и на руски фашизъм да сме свидетели ... Най доброто лекарство на руската измет е немският националсоциализъм !!!

Спокойно, братушките набират скорост и отново фашагите ще бъдат натикани в кучи гъз. И този път няма да оставят нещата недовършени.

Ти на руските престъпници ли викаш "братушки" бе боклук .... Що не си завреш "братушките" в анала и да се накефиш максимално ....

ХИТлер е автор на последния хит сред 75+ младите. Как ли ще преживеем холокост седмиците, които им остават? За един преател юдеин питам..

Жеста е древноримски ,това че Хитлер го е ползвал ,нищо не означава То ако става на въпрос, Хитлер се и здрависвал и по рамото е потупвал , ордени е раздал

Европа почва бавно да се събужда

Какво толкова е направил човекът? В събота беше рождения ден на Хитлер. Редно беше да бъде почетен.

Иска да привлече туристи.