17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали досега все Тръмп слушахте ? Тръмп ще довърши ЕС , сам го каза !

Тръмпи, питай Баце по тези въпроси, той е далеч по-компетентен ;))

Така е като не знаете кого да питате , ей ви го тука Пожарникарят , тука всички парле ву франсе, а вие Тръмп за малко да послушате.

Френската Гражданска защита,как истински звучи,а тук в Булгаристан заради амбицийте на Цветанов закрихме нашата.

Каквото ви каже Тръмп , правете обратното , и ЕС отново ще бъде : --Най-силен икономически в света ! --Най-силен военно , с новата ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ ! --С най-голяма авторитет , какуъвто беше преди да го срине Тръмп !

Вместо Тръмп , вече питайте Цветан Цветанов , нали той вече отговаря пред САЩ за ЕС ...?

Точно това е ключът от бараката , НЕЗАВИСИМ ЕС !

Как може, дори тови ужасен за Франция, Европа, християните и целият свят въобще инцидент, да се използва за хули по Тръмп? Толкова ли я закъсахте за доводи против Президента, бе тия....? Всичко друго му е на 6, казвате, само за противопожарната тактика се объркАл? ОК! Така да е. Но постинга му има друг мисъл и той не е в това да се прави на инженер. Смисъла е, че Париж не защитава християнската сди същност и този ужасен инцидент е една ужасно точна метафора на случващото се!

сорос пропаганда пак тръмп лош и виновен .слушайте бабоеба макрон, слушайте хабъм меркел ,слушайте ислямиста барак хюсеин обама ,слушайте килъри клинтън и най вече кукловода им сатаниста сорос

Ето за това президенти не бива да гасят пожари и пожарникари да управляват държави.

Ами нашия върховен пожарникар, защо не помогна??? Имаше шанс да блесне, ама на.....

Тръмп е Тъп като г*з. Човек без никакъв опит дава акъл. Да приключва с "управлението" си този дядка и да ходи на играе голф по цял ден някъде далеч където няма интернет.

А сега катедралата не е ли рухнала в по голямата си част? И ако водата може да повреди катедралата, не могат ли да хвърлят противопожарна пяна върху сградата от самолети или хеликоптери?

Какви близки сгради, какви 5 пари когато катедралата е на остров на средата на река Сена? Да няма наколни жилища в реката?

Не ги мислете Французите. Ще се организират и до няколко години всичко ще е спомен. Вече имат над 600 милиона обещани за реставрация. Таланат от целия свявт предлага помощ за реставрацията. Комар ги е ухапал. Даже събитието може да им помогне да се успокоят страстите около размириците през последните месеци.

Първоначалната версия на пожарникарите беше, че ще рухне покрива, ако го гасят от въздуха. Сега версията е друга, щяла да рухнат каменните кули с камбанариите. Ми кой ви кара да ги пълните самолетите и хеликоптерите догоре. Ще ги пълните точно толкова колкото трябва. Истината е че френските пожарникари много се изложиха. Един час интервюирали Макрон и всички гледали в пряк ефир как един час пожарникарите не правят нищо.

Чудя се как Боко не е почнал да раздава акъли. Нали е Вселенски МегаПожарникар (добре, че вече не е - доста хора са се спасили :)

Явно съм грешал досега, като мислех, че ПП самолетите гасят пожара с разпръскване на вода над горящия обект. А то според френските гасачи излиза, че бомбардират с водни бомби с цел разрушаване. :)) Естествено че ако се пуснат отведнаж тия 3 т вода с капсула резултата ще е плачевен. Ама все ми се чини по друг начин да става това с вертолети и самолети от въздуха.

Абе има си сгради. Прекрасни хотели и кафенца.

Хаха. Ти ходил ли си там. Или само пишеш защото си безработен.

И що ли "обективните" не медии не ни информират за поредната издънка на лекенце от ТВ-то на Потрошеко.. Пускайки в бука - "На Макрон му провървя, че с пристигането на Зеленски в Париж изгоря само Света Богородица.. А можеше и Елисейския дворец да пламне..." Ако не вярвате - https://www.facebook.com/taras.berezovets/posts/2615827671780552 И вижте снимката с +2..

е възможно тези самолети или вертолети да се напълнят с по- малко вода за да не срутят сградата, но да успеят да гасят отгоре?

А аз пък си мислех, че си имат разиграни тактики за моментално справяне с пожари в конкретни обекти съобразно функциите и оборудването им. Какво правят по цял ден, пожарната не беше ли на гърба на катедралата, или се бъркам.

Оппаааа Тръмп отново виновен, че в наивността си се е опитал да бъде причастен. А това, че допуснахте пожар в един от символите на Париж, Франция и на човешката цивилизация, нямате никаква вина, нали френски измекяри? Пазете да не се запали някоя джамия, че тогава ви е спукана работата!

нищо, че мже да рухне светът.

Абе Тръмпи що не се посъветва първо с вещите в занаята - например с Боко пожарникаря!! Или това е резултата от съвета дето е получил!! Абе аре всяка жаба да си знае гьола.

10-тки декари площ... За да се уцелят два декара, а да не са мият улиците на Париж.. Как трябва да се пусне според теб водата?

Той света се стгромолясва,слушайки Тръмп,какво остава за клетата катедрала.

Горе долу така става - водата просто се пуска да падне отгоре. Това е самолет (вертолет), не е пръскачка за лозе. Движи се бързо, минава през опасни въздушни потоци. Няма кой да ръси водица на капчици.

Бъди сигурен, че разбират доста повече от теб. Гарантирам ти го.

Вече са си скъбрали над 600 млн. франсетата... Баце що не казва с колко ша са отчете??? Щото по новата директива на КОМАНДИРОВАНИ РАБОТНИЦИ НА ЕК-то, реставраторите ни в Париж ще трябва с българските командировъчни пари да даянат.. Баце на Диоген ша требе да са прая и да намери някой реставратор за Париж..

А не така. Трябваше да слушате. Как така няма да се подчините на УС Президента. Вижте Брюкселските зелки как слушат.

тръмп е прав,че отгоре гасенето щеше да стане бързо ,а не 9 часа от 500 пожарникаря. Но французина обяснява,че планът е бил друг-да се съборят стените. ...И защо никой не задава въпросът какво гасят?? дърво ли гореше,камъни ли,пластмаса ли,горивни материали ли,-за всяко нещо си има препарат,пяна,прах и т.н. Камък и тухли не могат да дадът такъв ужасен пламък в продължение на 9часа?????

Aбе не знам за самолети и не съм специалист кат банкянския бабуин или Тръмпича, ама на клиповете видях само един шланг да се опитва да хвърли вода на покрива и то някъде от по-ниско. А едната страна на катедралата през улицата е успоредна на цял ред 6-7 етажни сгради. Ако беше в България, как да е, ама за Париж би трябвало да е възможно да се организира цяла батарея водни оръдия по покривите или високите етажи. Особено за спасяването на тази сграда.

Критиците на френските пожарникари.. Я първи си вижте НА КОЛКО ГРАДУСА СЕ РАЗТОПЯВА ОЛОВОТО!!! Щото кулата е от дърво и ОЛОВО..

Французите са прости, снощи целият свят им се дивеше на простотията и тъпотията!

Хем нас*ано, хем голямо .... абе направо французин... Ако не бяха американците, отново щяха да си спомнят какво е руски ботуш ...

За съжаление , ние още слушаме ТърЪмП .

какво е останало след пожара.. https://life.ru/t/%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D1%80%D1%8B/1208873/notr-damabolshienietghigharamas_piepielishcha Да видите как са стопени оловните куполи..

Много си отворен ! Кой срина ЕС ?

Ако бяха дали на всеки брадат мигрант по една кофа вода щяха да го изгасят по-бързо...но все пак да не забравяме че тези дето палят рядко се връщат да гасят

Защо са питали Тръмп, а не са питали Боко Пожарникаря?

Те американците всички проблеми извън САЩ ги рещават с бомбардировки. Какво друго да измисли един американец По време на ВСВ американците за малко да срутят Пизанската кула защото са смятали че немците я използват за наблюдение. А абатството Сан Бернандино в Италия го унищожават.

Ти американски филми за американския ботуш във Франция.. ЯВНО НЕ СИ ГЛЕДАЛ.. Как се краде с танк злато от банки.. По истински случай е филма.

Трябваше банкянския пожарникар да командироват до Париж да им изгаси пожара..ама прости франсета

То ако някой го слушаше разбирам, ама па за целия свят, те в Америка не го слушат, кво остава за на други места. Собствената му партия е против него и не прокарват нищо, което е поискал. Не може да се обвинява Тръмп, че е сгромолясал каквото и да е било, защото никой не го оставя да направи каквото и да е било

Простаците. Meркел и Микрон... не харесвам и американците но Тръмп е прав, че френската немарливост е пословична ...

С клинт истууд ,)

В България има един пожарникар... P.S. Ама не знае ни един език ...

Поговорката, има продължение: .... "и в ГЪОЛА - МЕСТОТО ". В тинята са КРОТУШКИТЕ,НО,по-на дълбоко - СОМОВЕ,АКУЛИ и др.видове ХИЩНИ риби !!!