17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не беше русия сега най-вероятно щяхме да говорим на друг език и българския да е отдавна забравен

И на Русия не й е лесно, но за българския език трябва да се оправим най-напред с продажната, лицемерна и грандоманска част от обществото.

Русия се подготвя да посрещне американските и германските танкове

Абе дир.бг вие да не получавате пари от путин да публикувате гнусна московска пропаганда

Иха и къде е Цирконя,дето се движи по новите физични закони на др.Путин.

Смърт за москалопитеците, путикантропите, копейките, кремълските мекерета, комуноидите, Българската Серопозитивна Партия, Мутрофоновите отрепки от Израждане!

И нека Бог прибере от лицето на Земята в Огнената Пещ всичката руска мърша и отпадък! АМИН!

И путя като приятеля си ким - мине се малко време и хвърли някоя ракета в пространството

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

ДУХАЙ.

Болен си лекувай се

Бий самара за да се сеща магарето. Изстреляли ракета на 900 км, в западната част на атлантическия океан с максимален товар, предполагам. Точно колкото да стигне и подмине Берлин.

Не разбра ли? Изстреляли я СОФТУЕРНО, представили си, че ще я изстрелят с компютър.

Смешни руснаци

успяха електронно да изтрелят ракета - без да се потопят :)

Какво е "електронно изстрелване"? Мосфилм?

dir филм.

Стига с техните Циркове с Циркони! Кат Русия няма втора Тъй престъпна на света, Тя е връщане в коптора Тя е нашта тъпота. Като не щешПросия,що щеш с Русия? Е,то по престъпления,човеконенавистна диктатура и вероломни нападения верно няма втора,дядо Славейков...Или не,май има-другата като нея с такива тежки престъпления спрямо мира и човечеството,за които няма давност,се е наричала...Хитлерова Германия преди около 80г

Но тук редовно се цитира ТАСС, единствената ЕС държава, която го прави, после защо сме такива, защо сме там, защо нямаме това и онова и тн...

нагази британоварварите докато са в паника. Англичаните губят Черно море :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ердоганя избра Евразия. Черно море става вътрешно и НАТО изчезва от тук!

Тва е 3д. Ракетите свършиха март миналата година. Нямат чипове, икономиката им се разпада, Путин е умрял. Велика Кравария има специални извънземни оръжия с които само нейните ракети ще работят, Руските ще се взривят на място. Велика Кравария има специален план за Европа, зануляване и унищожаване. После за три дена ще превземе и Китай и Индия, а след това ще смаже Близкият изток за два часа. Слава Кокаине.

ами даже и 3Д не е , а 2Д - на клипа се вижда офицер , ползващ карта и пергел. ПЕРГЕЛ !!! другите ти глупости няма да ги коментирам.......само напомням, Киев за 3 дни :)))

И какво от това че е пергел, малоумник ?!

Някой да каже на онзи пиандурник Медведев, че НАТО от чист мързел още не са потопили адмирала. И да внимават ватите да не сгрешат с координатите, че поляците много ги сърби пръста за Калининград, едвам се сдържат вече. Ще вземате гегата май скоро!

Да ти бие една инжекция да ти изпразни тиквата от лайна, че изплуват от ушите ти.

Изучавайте военното изкуство на руснаците или лошо ви се пише господа хамериканци хахаха

Хахаха! Наистина си смешен ! На Русия изкуството на войната се състои в безаналогово жертване на блядове- милиони през ВСВ, вас е и голямата им им гордост - многото жертви, които Сталин е осигурил, а след войната увеличил

Е тъй ше бръщолевиш докат не ти писнат ушите един ден...

Що, ти къде ще си?

баси военното изкуство.......бият те като тъпан , отстъпваш , осътавяш цивилните , обричайки ги на сигурна смърт и чакаш РУСКАТА ЗИМА. Ей това са великите ватни пАбеди над Наполеон и Хитлер , които междувременно се бият и със цяла Европа. Това едно , второто е да победиш 10-15 пъти по-малоброен враг ( примерно Финландия) със великата тактика "всички на юруш' , без оглед на загубите ( 1:5 до към 1:10 , няма проблем,много сме ). Но във едно са добри - ПРОПАГАНДАТА , изкуството да превърнеш и поражението в победа , поне за пред крепостниците. Не е чак толкова трудно - комбинация от цензура , страх и проста, оскотяла тълпа. Навремето дори Хитлер и Гьоринг,майстори на пропагандата,са възхитени от болшевишката такава. Задължително се споменава и за героизма на "геройски загиналите за Родину,за Сталину, за Путину" нещастници. Имаше и едни заградителни отряди на НКВД, ама то е за мотивация на личният състав

За електроното изстрелване процесорите байкал блокирали и затова виждаме карти и пергели за определяне на траекторията на аналоговата, неее, безаналоговата ракета :).

преди като им фалира ссср, само гледаха с наведени глави, сега понадигат малко

Хаааааааааааааааааааааааааа! Е тия пияници утрепаха коча с кирката!!!!!!!!!!! Бем ти великия "Циркуляр"! И един левак мери с пергел по картата!!!!!!!!!!!! Нещастници, поне едно клипче не можахте да сглобите! Електронно!

Руския флот демонстрира на целия свят как изстрелваш ракета на ужким, а се опозоряваш реално. Във флотове с традиции, където офицерите знаят какво е чест като японския или британския, капитанът на кораба след такова изпълнение ще си направи сепуку или ще се застреля с личното си оръжие. Излезли в морето, за да си играят на ракетни пускове. На предишните няколко "стрелби с Циркон" поне изстрелваха от кумува срама по някой Оникс в мъглата и разправяха, че била хиперзвукова ракета. Колко интересно звучи само: "изстреляли Циркон електронно". И същевременно показват как офицерите изчисляват с пергел и линийка по картата. :-) Компютърна симулация по руски. :-) Руският израз, за случилото се, ако не се лъжа е "Лютый зашквар". Ако някой знае по-подходящ да предложи. P.S. Явно със загубата на войната в Украйна пада и последния срам на руснаците и вангувам, че ни чакат нови трагикомедии с аналоговнетните им фантазии на тема оръжие – Армати, Сармати, Посейдони и т.н.

А защо името на фрегатата е на комунистически адмирал? Комунистическият режим е по-опасен от фашизма! С това име руснаците реабилитират тази човеконевавистна идеология и режим! Какво повече да говорим, не е нужно да ги наричаме нацисти, те сами се нарекоха с по-страшното - комунисти!!!

Имаш си и ти понятие от това ще е фашизъм и що е комунизъм, ама се изказваш публично.

Фашизма и комунизма са две страни на едно и също нещо. И двете тръгват от социалдемокрацията и свършват с диктатура. Без значение дали диктатора се казва Сталин или Хитлер. Апропо, близо 2 години Сталин и Хитлер са съюзници. Сталин окупира държавите на Изток, Хитлер на Запад. И както остроумно се изразява Виктор Суворов, разликата в двата режима е само във формата на мустаците на лидерите.

С Русия е свършено. Няма значение дали ще е ядрена война или икономическа. Просто е свършено!

"от електронното изстрелване на хиперзвукова ракета "Циркон" "Учението бе осъществено чрез компютърно моделиране, уточни ведомството." Това някакъв виц ли е или насериозно?

Предвид безаналоговите оружия на рашките е ГОЛЕМО ПОСТИЖЕНИЕ! Детските игри са в пъти по-сложни от техните симулации. Работил съм като студент по софтуерен проект на совиецкия съюз. Колко бяха зле, не мога да ти опиша. А сега като гледам, че не могат да се справят с датчиците на АБС - не ми се мисли. Те са деградирали след совиецкио саюз.

Путкатаи шаайткатапедерастчета се обосрахо

Това е напомняне на ония със самолетоносачите, че може да им се случи случка. Твърди се, че при седем и повече точни попадения многомилиардния самолетоносач потъва.

ама твърдете си бе , кой ви спира :) аз пък твърдя че и една цигара е достатъчна.........

Бате, един американски флот се равнява на един ФРОНТ! На целата война в Украйна! Една фрегата е някаква шега, пич. Само една подводница клас Охайо потопява в скръб рассия. В момента има две такива в Средиземно(официално). Отделно 3 американски флота са в оперативна близост с европейска рассия. Разбираш ли за какво реч иде? Но няма да ги ударят, ако не се наложи, защото са им подготвили робство. Рашките много искаха това и си го изпросиха.

Да живее България СЛАВА РОССИЯ СЛАВА СЛАВА СЛАВА

УДАРИХ СИ ЕДНА ЧИКИЯ, ЧИКИЯААА

бий самара да се сеща магарето.... следващия път може да не е по морска цел...

А дали нещо излетя? Да не се окаже, че било учебна сцена за деня, когато доразвият това свръх гениално оръжие?

Къде е Кузя да го пази този от уроки с въглеводородното си стелт покритие ? Хубав кораб беше докато не го удари крана.. сега ще има куда Масква, здоровя Масква

Съвсем скоро на някой ще му се допуши..

Абе тук е пълно с руски тикви. Има известни принципни предпоставки такава ракета да не съществува и то създадена от галошите. Това "чудо" ако лети с обявената скорост ще светне като комета. От друга страна нито ще "вижда", нито ще "чува" по време на полет. И ти да видиш никой друг не се е сетил да направи такава ракета.

Сармат лети с 20+ пъти скоростта на звука. И не свети както си го представяш.

Трайдънт - 2 лети със 24 МАХ.....и к'во ? А Сармат как свети на радара и ти не знаеш........даже не ти се разбира за какво спориш или оборваш

...лети,всичко лети,и накрая ...киев за 3 дни,а москва....спальонная пажаром...,жалки прокремълски животни,псевдовъзрожденски

Една от тиквата...

В космоса бе клупак. В космоса. В плътните слоеве на атмосферата ще се запали.

Знаеш ли защо руската ракета НЯМА КАК да е най-бързата? Защото няма откъде да са я изкопирали, ако е най-бързата! МУ ХА ХА ХА ХА :)

Маймуни, Реклама на Орките ли правите бе помияри продажни ?

под орки искаш да кажеш укропитеци нали? ако е така да, за тва плащат тука... те са ся новата мода ; укропитека е почти толкова популярен колкото лгбт....

не се прави на улав....под орки се разбира руските такива.....а дали украинците са укропитеци , все тая. Може и да са , все пак са от бившият Русский Мир. Нали доскоро ревахте,че са всъщност руснаци от Окрайна. Смяяятай , и те не искат във ватната кочина :)))

Той другарАт жеглофф и другарАт виденофф са засукали червено мляко. А червено млЕко засучеш ли - главата ти става ЧУГУНЕНА!!!

Пентагона съобщи, че учебно е свалил успешно ракета "Циркон" 10 секунди след изстрелването й от фрегатата "Адмирал Горшаков". Учението бе осъществено чрез компютърно моделиране, уточни ведомството.

Тя и "Москва" ги изстрелваше разни ракети ама .......

За всички висящи тук в сайта безделници и лентяи, пишещи простотии по адрес на Великая Русь: Защото от днес е влязъл в Пленарна зала ЗАКОНА, за изпращането на "ограничен военен контингент" за мисии в чужбина, под прякото ръководство на НАТО. Казаха го в обедните новини на БТВ. И естествено, първи ще бъдат повикани чрез повиквателни, младежите до 35 години /най-боеспособната част от населението, в която спадате и вие писдосьi/, които ще бъдат събрани от Полша, Румъния и България. Това е решено на последното съвещание на високо ниво на НАТО в Рамщайн. Така че очаквам /с удоволствие/ поетапно да изчезнете от сайтовете и да "гризнате дръвцето" от двата му края: https://disk.yandex.ru/i/51-P_u1qH3iTyA

Абсолютно сте прав, че се пуска пушилка и междувременно се прокарват "закони", какви ти "закони", то преки разпореждания от посолството към колонията. Е, поне няма да има мобилизация, както казвате. Имаме едни 20,000 души, обучени не за общовойскови бой и защита на границите, а за полицейски мисии в чужди страни. Под чужд флаг и под чуждо командване. И не за първи път ходят зад граница, и не една жертва са дали досега за 20 г. в нато ...

...какво крепиш тука,ами трябва да заминеш за военкомата,сега е момента да отидеш на фронта,като мобик на путляра, дела трябват,скоро всички прокпемъл по заповед ще сте на фронта,започна новата мобилизация,на такива като теб,жалкар...

мдааа , родният русороб - тъп и упорит като магаре. Едни и същи балалайки си повтаря , до припадък. И все с нещо ни плаши - я със мобилизация , я със Турция , я със атом . Алоооу вата , тук не ти е пРоссия , такова облъчване и евтина пропаганда не минава тука . Айде малко по-сериозно , постарайте се повече :))) Другият папагал и той веднага се включил да приглася , че и дискутира вече....... Осрахте се и затънахте в Украйна , мобилизация в пРоссия и евентуално затваряне на граници се очаква там. Тука сме си ОК , дори като най-бедната старана в ЕС. И без армия можем да караме , никой няма да ни напада.И ние няма да нападаме никого. Отделно , НАТО си има силна,модерна и професионална армия. Също така,НАТО не е във война. Вие си крякайте каквото си искате - това си постлахте . Беж във Азия , няма да липсвате на никой във Европа.

Русофилите извендъж почанаха да разбират, че руски кораб може да бъде в Норвежко море... Ако успеят да раберт и че американкси може да е в Китайско море, ценя няма да имат. :)))))))))))

Ти кога стана космополит и почна да шеташ из китайско (Жълто) море и да каниш американците да им ходят на гости там, загубеняк?!

Сравнение със селски като тебе, винаги съм бил космополит. :) п.п. А по конкрентно, когато разбрах, че това от къде е някой не го прави автоматично добър или лош. Всичко си е до човек. Ето, с тебе сме родени на максимум на няколко стотин километра един от друг, а ти са лайно, а аз не съм. Така, че това къде е роден човек не е толкова важно. Не е и без значение, но не е решаващо.

само да не им се отвори нов фронт на американците в тайван че тогава може те да почнат викат нато да им праща танкове...

мнеее , много ви се ще на русоробите Китай да се сбие със САЩ,ама просто няма начин. Мечтайте си..........те,китайците направо си умират да си плюят на сегашното положение. Тайван рано или късно ще си го върнат , причини да бързат - нямат. САМИ СТЕ.....е,КНДР и Иран са със вас :)))

Ако пълководеца ни Пиздин пръдне, нии ще се посерем, но няма да се изложим, “наше дело правое и мьI победим”

Дали императора путкин още ебе гимнастичката Ебаева?

Кадиров му разтрива хемороидите, използва и безАНАЛогово, високоточно дилдо с размер на магарешко краченце...

- електронното изстрелване на хиперзвукова ракета "Циркон" от фрегатата "Адмирал от флота на Съветския съюз Горшков" в Атлантическия океан, съобщиха руските медии. Учението бе осъществено чрез компютърно моделиране, уточни ведомството. - Тоест реално изстрелване на ракета няма, има компютърна симулация, като на електронна игра ахахха. Всички с най-новите лъснати, парадни униформи, от капитан надолу няма, само големи пагони, карабль, марабль аххахаха... Миризливи роСЛЯМци във форума, успокойте се, стига чикии и шотове самагон, нищо извънредно не се е случило днес ;))

Ами тогава защо си се възбудил все едно, че Цирконът ти е влязъл отзад...?!

Да, кадрите не са от кораба, никой не плава, както забелязвате правилно, с парадни униформи. Кадрите повече от очевидно са от симулатора на кораба, снимани преди плаването. От това по-леко ли им става на американските моряци ? Или си мислят, че на практика изстрелването ще бъде по-безопасно от симулацията ? Ами много по-страшно ще е, те си знаят. От 900 км ! Извън обсега на действие на палубната авиация. Толкова дълга тояга, че не можеш даже да отвърнеш. И извън радиохоризонта на радарите на Ауаксите (450 км). Не може и да го видиш откъде точно идва. Само през спътник, ама спътникът минава на един час, че и повече.

Браво , Телеметрията на Ауаксите е прехванала всичко в цялост . Хаймарс пътуват къммястото на инфекцията и адмирал Гошко скоро с кюмюреният цирк ще свърши и приключи.

Пиздата в кремъл изпратил нощното гърне с руските говна да умиришат Америка

Путин бил яздил гол мечка в Сибир, оттогава не е добре човека, май мечката го е настъпила по главата

Евала го е. Този руzки гъз.

В да видим какво представлява въпросния кораб. Малък ескадрен миноносец. Или разрушител по западната класификация. Всъщност даже е сравнително малък за разрушител. Поне по американски Стандарт. Това е спомагателен кораб. Даже не е лек крайцер, да не говорим за нещо повече. Има малък регион на плаване, и ограничено време за автономно плаване. Така че такова жалко нещо само могат да предложат ватенките. Много ми е интересно как ще го побъркат в открито море. Самолети, подводници, ще побъркат екипажа от тревоги. Че не може и да стреляш. А си се опитал, а са те потопили.

_stankow

>>>Малък ескадрен миноносец. Или разрушител по западната класификация. Или фрегата по руската >>> Всъщност даже е сравнително малък за разрушител Пълно водоизместване 5400 тона. Дължина 135 метра. Ескадрен миноносец "Доналд Кук", че е по-известен. 8900 тона, дължина 153 метра. Напълно сравними. >>> Поне по американски Стандарт Само дето стандартите за хиперзвуковите ракети вече ги задават руснаците >>>. Това е спомагателен кораб. Не. Боен кораб от 1-ви ранг. >>>Даже не е лек крайцер, да не говорим за нещо повече Скоро ще говорим. ТАКР Нахимов излезе от ремонт. Догодина излиза от основна модернизация и Кузнецов. >>Има малък регион на плаване, и ограничено време за автономно плаване Далечина на плаване 4500 мили при 14 възла, автономност 30 дни. Доналд Кук - далечина на плаване 4400 мили при 20 възла. Трябват ли му повече на "Горшков" ? Задачата му не е да атакува Америка. А да пресрещне американските АУГ край родните брегове. Да осигури свободен проход на стратегическите атомни подводни лодки в океана. >>>Така че такова жалко нещо само могат да предложат ватенките Словоредът е маааалко по-друг - "само руснаците могат да предложат такова нещо" :) Ракети Циркон със хиперзвукова скорост, изстрелвани извън действието на палубната авиация на американските АУГ. Много, много неприятна ситуация. >>>Много ми е интересно как ще го побъркат в открито море. При това плаване ли ? Щото при бойно плаване той няма да е сам. >>> Самолети, подводници, ще побъркат екипажа от тревоги Досега не сме чули някой да го е наближил. Да го оглежда, да го инспектира и прочие. Е, сигурно е, че някоя подводница го "пасе" отблизо, но самолетите не се приближават. >>>Че не може и да стреляш. А си се опитал, а са те потопили. Хайде пак, за трети път. За да се потопи това нещо някой трябва да рискува да му влезе на по-близко от 1000 км и да приеме боя. Палубната авиация не може, ПКР с такъв обсег американците нямат, торпеда такива няма.

дрън-дрън , пълни глупости 1/ фрегата - 4500 т , вторият от този клас пак е толкова , Арли Бърк Блок 3 са над 9 хил.т.....направо са си равностойни 2/ 48 VLS срещу 96 VLS за Арли Бърк и 112 VLS за Тикондерога.......равностойни , нали ? 3/ тия Циркони са просто фейк (вундервафе). Ще ми се да поспоря със русороби , но за целта искам размери,тегло,вид гориво,двигател,скорост и обсег.....никъде не пише. Да почна оттам че 900 км са абсурд , за точност не говорим. Ама руските орки просто прекалиха последните годин със фейковете си (Посейдони,Кинжали и т.н) , за някои направо природните закони и физика не важат. 4/ извън обсега на действие на палубната аваиация....айде бе. Спокойно , тя няма нужда да дойде до г*за му , ще го стреля със ракети , няма да го замеря със бомби. 5/ при бойно плаване нямало да е сам......може,ако е до руските брегове. Кой ще го съпровожда? Кузя ли? Всички руски кораби над него са стари бангии (Киров,Слава по 2 броя) и 10 дърти разрушителя , по-слаби от Арли Бърк , дето са ок 70 бр. 6/ въобще да пробутваш пРоссия като морска сила първо не е релевантно , второ може съотнесено примерно към Британия ( да ги замесваш със Китай и САЩ е направо нелепо , поне що се отнася за надводният флот)

Ето това казвам и аз. Нормалният американски разрушител, или ескадрен миноносец е около 9000 брт. А този руския е наполовина. По официални данни 4600 брт. Но това е само един от параметрите. Много по важния параметрър е времето за автономно плаване и района за автономно плаване. Американския кораб от този клас има 4 пъти по голям срок на автономно плаване и 4 до 5 пъти по голям регион на автономно плаване. Има съществена разлика и във въоръженията. Американските са много по мощни И най важното. Американските кораби не се движат сами, а в група. Сам кораб от такъв клас е лесен за унищожаване. И в кризисна ситуация той ще има не повече от 30 минути до дъното. Да си спомним как потопиха флагмана на Черноморския флот. В свои води. А това беше крайцер, ракетен крайцер. Два класа над фрегата.

И какво от това. Ще гръмнат една цел в Америка и преди втората ще са на дъното. А после? Цяла Европа срещу Русия. И Америка отвъд океана. Китай и той ще поиска да ги "подпре" изодзадзе, когато види, че ги напънат. Имат си стара вражда още от времето на СССР. Китай сега пази строг неутралитет, но падне ли му, няма да им прости. Рашките са в партер.

В партер ти е задника.

ТИ си руски патриот, даже не си патриот ами объркан сляп педал, който е в кенефа и се чуди в коя тоалетна да влезе...

Абе като ни запукат руснаците тука ще видим американски говеда на чии господар ще се молите?

То те и Украйна щяха да унищожат, ама нещо се осраха. Ако Русия нападне държава от НАТО ще се изправи пред всички държави от НАТО. И тогава жална им майка на Ватниците. Ще ги унищожат. Руснаците са страхливи. Те никога не са воювали срещу превъзхождащ ги противник. За разлика от Германия и Япония..

Ура другари! Вечна Дружба! От бензиностанцията с ракети останаха само.. ракетите! Скоро и те ще свършат.

Няма такава ракета. Плашат гаргите и въодушевяват собственото си простолюдие.

ㅤ

Много "уважавам" хора, които са вещи по всички въпроси. Особено по секретните такива.

Хотят ли русские войны? Спросите вы у тишины, Над ширью пашен и полей, И у берез, и тополей, Спросите вы у тех солдат, Что под березами лежат, И вам ответят их сыны Хотят ли русские, хотят ли русские, Хотят ли русские войны. Не только за свою страну Солдаты гибли в ту войну, А чтобы люди всей земли Спокойно ночью спать могли. Спросите тех, кто воевал, Кто вас на Эльбе обнимал, Мы этой памяти верны. Хотят ли русские, хотят ли русские Хотят ли русские войны? Да, мы умеем воевать, Но не хотим, чтобы опять Солдаты падали в бою На землю горькую свою. Спросите вы у матерей, Спросите у жены моей, И вы тогда понять должны Хотят ли русские, хотят ли русские Хотят ли русские войны. Поймет и докер, и рыбак, Поймет рабочий и батрак, Поймет народ любой страны Хотят ли русские, хотят ли русские, Хотят ли русские войны. Хотят ли русские, хотят ли русские, Хотят ли русские войны.

Хотять,хотять :)