АНС е шпионирала и финансите на Франция

"Уикилийкс" оповести документи, свидетелстващи за мащабен икономически шпионаж, извършван от САЩ по отношение на Франция. Следено е Министерството на финансите.

Обратно в новината

Коментари - АНС е шпионирала и финансите на Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ,държът под око и ухо,партньорите си!!!ЕС,независим съюз ли е???

Нека да ги подслушват, защото си мълчат!

Ех, най-после скриха тази толкова недемократична тема. Как пък оставят само темите с активното участие на най-видните демократи?

Странно. Защо само за САЩ излизат данни? Другите страни нямат такова разузнаване? Китай, СССР-то? :))))

Или имат по добри специалисти в тая област, или шпиотират по-малко и затова по-рядко ги хващат...

определено да, но шпионажа от съюзници винаги боли повече; от такъв, дето не е "съюзник" на жертвата, това е очаквано и няма толкова емоции. Но когато става въпрос за шпионаж от съюзник, реакцията е като при това папараци да хванат жената на жертвата на калъп с шефа му - хем гадно, хем знае или се досеща и си е мълчал, надявайки се да се размине тихомълком, хем няма как да реагира адекватно, защото зависи от шефа си. Изобщо случая е много гаден, но очакван. Който наивен човек смята шпионажа между съюзници за табу ще бъде много, ама много учуден в какви мащаби се вихри, особено в икономическия шпионаж.

и се чудиш? собствениците на краваристан са също толкова нагли, както и братовчедите си в близкия изток (натаняху и кукловодите му) По-алчни, нагли, безогледни ... от тях - няка къде и как да съществуват

Всичко това, Американците го правят за доброто на целия свят. Ако ги няма тях, щеше да е анархия, а сега живеем в един много подреден и хуманен свят. Пък и както каза колегата, парите са си техни и всички ние ги харчим. Целия свят чака Американските пари, технологии, Ракети, умове.. Ако не подслушват Путин и ИД да са завладели и поделили света. Вижте колко Руски туристи има в БГ, и всички са тук с униформите и оръжието си. Добре, че е нато, та не са ни превзели още.

о, тази хуманност хвали целия свят, от Виетнам, до Сирия

Щерев,ти верно ли си толкова тъп,или само се правиш?

Абе как може да си толкоз тъп бре щерю? Пожелавам ти да те опънат няколко пъти американците. За твое добро. Щото парите са си техни и ти им ги харчиш.

американците имат право да наблюдават за какво си дават парите на тези невзрачни държавички

Ти нормален ли си????

Нищо нередно не виждам в това "разкритие". САЩ си следят колониите и напътстват правилната линия на "демократичното" развитие.

големи "съюзници" са това САЩ! Гледат само и единствено собствения си интерес и не подбират средствата за да постигнат целите си!

А защо след тези разкрития няма статия в "Уолстрийт джърнъл" със заглавие "Обама е взел на мушка Франция" ?

Фондацията, чиито шеф написа статията, няма в заглавието си Франция , а България. Те затова няма и такава статия!

Бееегейчето,Щеревата,орс , пъстрата ,хана с феса нещо се загубиха по жицата на нета, стана ми милно за тях , как да защищават сега "бащицата" Джонката и брат му от кенийската джунгла, заедно с Керито и Минет Ноланката

Значи АНС прави поголовен политически и икономически шпионаж по цяла европа, а пишман-европейците мрънкат от страни като ученички! Ако беше Русия обвинена в шпионаж, щеше да има вой до небесата, ревове по вестниците за неприкосновеността на закона, сълзи и сополи от политици, гей-групенфюрери, брадати певачки и епилирани футбалери! Ама тъй като виновникът е пак сащистан, всичко ще мине мирно и тихо. В такива времена живеем.

Мдааа... много са "хрисими" тези американци... Честни, добри и демократи до мозъка на костите! Борци за ДОБРОТО. А бе с две думи - империя на доброто! Да живее САЩ!

Тъжното е, че и французите са изгубили много от духа си, довел до революционни промени в Европа в миналото. Ако това се беше случило преди години, Франция сигурно щеше да прекрати дипломатичните отношения с сащ, но сега... и на тях не им е останало достойнство

Целият ЕС е колония, която отдавна не взема сама важните решения.

Едва ли е случайно, че точно най подслушваните - Меркел и Оланд водят Минските преговори с Путин. И сега става ясно защо САЩ не участват пряко в тези преговори - защото са си изпратили там послушните пудели.

При нас такова нещо неможе да се случи, тука всички отговорни си чупят крачетата да тичкат и докладват в американското посолство!

хахаха съюзници били...

Притрябвало му на Обама да се обяснява на пудели като Саркози и Оланд.

Франсетата ако имаха топки трябваше до сега да са дали убежище на Сноудън и Асанж за предоставената информация. Те щели да смъмрят обонго и да му искат обяснение. Колко страшно, харесва им да ги работят отзад за пари ама се правят на девици.

Това ли е евроатлантическото партньорство и американската ценностна система? В крайна сметка, партньори ли сме или като можем да се прекараме, го правим в името на "демокрацията"?

Шпионирането става чрез многото безплатни антивирусни и други програми.

...хайде сега да се запитаме защо аджеба им трябва на господата команден център на НАТО на наша територия , 1.Та нали си имаме Генерален ЩАБ който е в НАТО , и би трябвало да подържа връзка с тях 2.Съседи сме с втората по големина армия в същия този НАТО , и те би трябвало като съюзници да ни помагат ...???...та каква е точно причината за този така наречен "команден пункт"... Трябва да си сляп за да не виждаш причините...

Това си е удар под кръста.

Франсетата могат да бъдат спокойни, голема работа като са ги подслушвали. АНС са гола вода, като подслушваха и шпионираха Путин и сички около него, кво направиха? Гледаха като телета, докато Путин си свърши работата.

Предлагам да направим фондация- България за америка, и да финансираме организации за защита на човешките права в щатите.

то хубаво, ама няма как да стане - в САЩ по неизвестна за мен причина нещо забраняват НПО...

не трябва да правим фондация за нещо което се разпада,просто ще са средства хвърлени на вятъра

Българското външно министерство да напише тревожен доклад ,заради нарушаването на човешките права в САЩ. тея не се спряха бе-подслушват ,следят ,бият негрите, убиват ги. Диктатура и полицейска държава

Добра идея - но не се сещам кой може да напише такъв доклад - най-малко оня лигльо Митов, дето не знае на кое земно кълбо живее...хеле пък какво остава за пожарникаря или офшорния прецедент...

Що така бе Обама. Щот така подслушваш франските съюзници. дори и Сталин не е подслушвал съююзниците си в мащабите, които си го правил ти.

много скоро хамериканоидите ще останат самички на света и ще влезнат в резервати, както направиха с индианците.

протестъри,тревога!!! тичайте насам в защита на демокрасито и доларовите свободи!!! ахаххааххахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахаха

Днес има Уики, и затова журналистите ги мързи да погледнат що американски дипломати са помолени от Ке д'Орсе да напуснат Франция за занимания несъвместими с дипломатическия им статут-)

Франсетата винаги са били тъпи селяни.

Тези които са те създали без да осъзнават какво правят и са пропуснали да те възпита са тъпи селяни.

Нали затова не могат да продадат мистралите: САЩ щели да глобят SG Bank с 9 млрд, защото нарушили американски закон.... Много обвързване води до предимство на по-силния и загуба на суверенитет.

Накрая че се окаже че жиците на Гугъл са по опасни от тръбите на Газпром.

Много ТОЧНО ! Браво !

То с такива " съюзници " , врагове просто не са ти необходими ... Както се казваше в една древна мъдрост : " Господи пази ме от приятелите , аз от враговете си сам ще се пазя " ...

Още Роналд Рейгън беше казал - Доверяй но проверяй!:)

франция никога няма да се обърне срещу америка колкото и да ви се иска франция винаги е била срещу русия а не против сащ

Де Гол... Линдън Джонсън изтъргува Чехословакия за Франция, тъй é никога не казвай никога-)

С тази посредствена марионетка Оланд , Франция става ЗА СМЯХ вече ежечасно ! Не вярвам французите да търпят това до безкрайност ...

Чудя се защо се говори в минало време за подслушването на АНС, след като шпионирането продължава тотално на целия свят. И което е най-интересно, това може да се докаже съвсем лесно, как трафика в Интернет се пренасочва към американски сървъри.

АНС просто са искали да помогнат, като на останалите държави по света, французите трябва да са радостни от този факт.

стига сте нагнетявали антиамериканизъм това води до терористични атаки