Западът: Ударът в Сирия е съразмерен, прецизен и уместен

Военната операция на САЩ, Великобритания Франция в Сирия е легитимна, съразмерна и прецизна, заяви френският министър на външните работи Жан-Ив Льо Дриан.

Обратно в новината

Коментари - Западът: Ударът в Сирия е съразмерен, прецизен и уместен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това по всички закони на....,,международното право,,,е агресия!!!А по ефективност се мери само с резултатите от ,,войната,,срещу терористите от ИД....

Виртуалната реалност е нещо доста ОПАСНО!!!А СНН какво показа??Къде е ШОУТО???...И как ви се струва по,,ВЕРОЯТНО..МОЖЕ БИ,,,,И,,НЕПОТВЪРДЕНИ ДАННИ,,,ви изтърсят с една,,ПРЕЦИЗНА , СЪРАЗМЕРНА И...УМЕСТНА АТАКА С УМНИ РАКЕТИ,,!!!!!...И ДА НЯМАТЕ РУСКО ПВО...

"Военната операция на САЩ, Великобритания Франция в Сирия е легитимна, съразмерна и прецизна, заяви френският министър на външните работи Жан-Ив Льо Дриан. " ХААААААААААААААА АКО НЯКОЙ ВИ УДАРИ И ВАС ЗАТОВА, ЧЕ ПРОИЗВЕЖДАТЕ АВТОМОБИЛИ ТРОВЕЩИ ВЪЗДУХА НА ПЛАНЕТАТА, дали ще е "ЛИГИТИМНО"????????????? ИМА СИ УСТАВ НА ООН, А НЕ ............(Льо драян ли си, льо дрян ли си), .......СМЕШНИ СЛОВОИЗЛИЯНИЯ!!!

Хайде сега да видим какви са резултатите от този удар, поне това съобщават арабските медии (някои от тях мразят Асад повече от Макрон и Тръмп взети заедно) : 1) убити сирийски войници - 0 2) ранени сирийци (мирни жители или военни не е ясно) - 3 3) унищожени бронирани коли, танкове, и пр. - 0 4) унищожени аеродруми - 0 5) унищожени самолети - 0 Унищожени са някакви постройки, които едва ли са били от някакво значение, защото не са били охранявани (иначе щяха да са убити поне хора от охраната) Така че всичко с френско-американските приказки е ясно - тупаме се в гърдите, за да не ни се смеят!

Като гледам пораженията от нанесения "удар" започвам да си мисля, че ние нещо не сме разбрали и ударът е бил нанесен не в Сирия, а в туитър! И там е бил "съразмерен, прецизен и уместен".

Толкова е умен -колкото тъпия им президент.

Макрон и министрите му са намерили някакъв брой на "Работническо Дело" от 50-те години на миналия век и цитират оттам квалификации и умозаключения...

съразмерен: Нищо не са ни направили, съответно и ние на тях нищо. прецизен: Внимавахме много някой да не пострада. и уместен: Е тва е дето не го разбрах.

Може да прозвучи лошо, но ми се ще да ви спретнат няколко атентатчета, които да бъдат прецизни,съразмерни и уместни!!!!!

Това "НЯЩУ" на снимката самолет Рафал ли е или бидето на старата Мокроница?

Агресивните ватенките остават все по-изолирани от целият свят. Само 2 държави ги подкрепят. Това е фиаско. Съветът за сигурност на ООН отхвърли внесен от Русия проект за резолюция, осъждаща "агресията срещу Сирия от САЩ и техните съюзници.Това предаде Ройтерс. Само Русия, Китай и Боливия подкрепиха текста. Осем страни гласуваха против.

Да бе, много агресивни тези "ватенки", карат демократичния Запад да бомбардира суверенна Сирия! Как Тръмп не те е избрал досега за прес-секретар/секретарка...голям пропуск!

По време на брифинга Пентагонът отрече изявленията на сирийските военни, че са успели да свалят американски ракети или самолети. Броят на активните руски интернет троли в мрежата през последните 24 часа се е увеличил с 2000%. За това в брифинг за операцията срещу сирийската индустрия за химическо оръжие, каза говорителят на американското министерство на отбраната Дана Уайт, съобщава CNN. "Руската кампания за дезинформация вече е започнала, затова ще ви държим в курса на събитията каза тя. Опубликовано видео последствий ракетного удара США и их союзников по научно-исследовательскому центру в Дамаске. blob:https://ren.tv/9dc18ddc-66de-460b-a6f9-535e3587b493

Вече свикнахме със западната наглост и лицемерие, но ще бъде интересно каква ще бъде реакцията им, когато чуждите експерти на място установят, че химическа атака въобще не е имало.

Как така медиите и Западът вече харесаха Тръмп и започнаха да му се възхищават и подкрепят?

.... е как пък поне една ракета не бе насочена към място дето има руснаци???Обяснението - сирийците използват противоракетни комплекси още от съветско време и те пропускат по-съвременните ракети...докато сегашните ПРО-400 нямат грешка и американците много внимават да не обидят руснаците,че ще стане лошо и затова на практикаги пазеха при тази атака...

Никой не се страхува от проскубаната алкохолизирана сибирска мечка. От самото начало Тръмп обяви, че целта е не убийства на хора а рзрушаване на цехове за производство на отрови . За това удара беше през ноща-време в което няма никой на обектите. Няма нито еди убит човек, ударите са прецизни и каквото е решено е унищожено. Друг е въпроса ако америка бъде нападната-тогава няма прошка-като салата Вагнер край Ефрат.

ТРОЛ ЛИ СИ ИЛИ СИ ИДИОТ- НЕ ЗНАМ, НО Я МИ ОБЯСНИ ТИ БИ ЛИ БОМБАРДИРАЛ СКЛАДОВЕ ИЛИ ЛАБОРАТОРИИ, ПРОИЗВЕЖДАЩИ ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА КАЗВАШ, ЧЕ СИ ЗАГРИЖЕН ЗА ЖИВЕЕЩИТЕ НАОКОЛО? КАКТО СЕ КАЗВА В НЯКОИ ФИЛМИ "ЗАЩО НЕ СИ ИЗВАДИТЕ ГЛАВИТЕ ОТ ЗАДНИЦИТЕ" И ДА ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ДИВОТИИ?

НАТО, САЩ и Западна Европа показаха истинското си лице. Удара показа какви изроди и убийци сте и после говорите за демокрация. Света за пореден път видя НАЦИЗМА в ваше лице.

НАТО, САЩ и Западна Европа показаха че са за Демокрация и против изроди като асад.

Типично за трол изказване. Много е странна такава демокрация - нападаш суверенна страна в нарушение на всички международни норми като възмездие за предполагаема!! химическа атака - при това ден преди чужди експерти на място да проведат разследване.

съпротива оказаха ленинградските казаци, които лишиха Тръмп от званието "Почетен казак", звание което му бяха дали когато спечели президентските избори

Не искаме луди западняци с бомби! Искаме мир!

Български ватни подлоги, вместо да драскате тук заминавайте за Сирия докато не свалили вашият диктатор Асад. Той така или иначе вече е избягал в Раша и се крие в под московието, охраняван от горилите на пигмея путлер-ФСБ. Защото ще мине време асад ще го премахнат а вие ще останете без медали от войната. А ако заминете сега има 99% вероятност да станете "ГЕРОИ" и заготовка за салата Вагнер.

Поредният анекдот за Путьо. Гледат ватните пилоти в Хмеймин , как Путя си е показал плешивата ботоксова главица от бетонният бункер , като кълне и драска нещо на лист хартия: Вашя мать, империалистьй моите ръждясъли Искандеры заклиниха от ръжда, а Калибры тоже сломались и не работают? Ай-яй-яй. Но затова пък аз ще ви преброя всички ракети, които прелитат над мен: -една Американска -една Английска -една Френска -една от уж братското червено море -ах блядове и една от Израел брои Вова и драска отметки по листа .

Освен липса на логика, факти и използване на обидни епитети друго може ли да демонстрирате?

Такъв е материалът, колега. Толкова си може човекът, а трябва нещо да заработи. Кога, ако не сега?

Причината била химически оръжия,уж използвани от Асад. .Но има достоверни видеа с изкавания на сирийски лекари, които работят в Дума-Сирия.Та те казват В една сграда на 1 етаж възникнал пожар от бомба хвърлена в/у сградата.Настанало паника .Приели хората в болницата,но някакъв неизвестен чужденец с камера почнал да снима.Явно отт.н. бели каски.Има и видеа след ударите митинг в Дамаск,издигат лозунги -"Пресъпна подла война.Проявява се акт на агресия към мирно население.Населението на Дамаск са против действията на САЩ.Хората не искат войни и агресия.Войните са за глупавите.

Ха-ха, къде се изпокрихте, лъжливи червени тролове ? От Луганск ви изпращат също лъжливи поздрави... Нищо не са свалили сирийските ПВО ракети.Тъпанарите от сирия и ватенките използват стари кадри от 2015-та година от Луганск, представяйки ги за репортаж от мястото на събитието тази нощ. Ватенките сами пишат: https://lenta.ru/news/2018/04/14/pentagon/ Пентагон рассказал о бездействии российской ПВО во время атаки на Сирию. Американские военные во время ракетного удара по объектам на территории Сирии не зафиксировали активности средств российской противовоздушной обороны, дислоцированных в республике. Об этом, как передает Reuters, сообщил глава управления стратегического планирования и политики Комитета начальников штабов ВС США генерал-лейтенант Кеннет МакКензи. Также МакКензи заявил, что сирийская ПВО не перехватила ни один американский самолет или ракету. По его словам, сирийцы в ответ запустили порядка 40 ракет класса земля воздух, но это произошло уже после того, как США завершили операцию. Действия Дамаска он назвал неэффективными и рискованными. ABC News со ссылкой на генерала сообщает, что в ходе совместного удара были поражены три объекта на территории Сирии, связанные с производством и хранением в стране химического оружия. По первой цели было выпущено 76 ракет, по второй 22, по третьей 7. Удар был нанесен ночью 14 апреля. В операции были задействованы американские, британские и французские военные, применялись морские и воздушные носители крылатых ракет.

А бре лъжец долен.Ако не си платен си дебил,ако си платен си тъпанар.

или като истински русофил не знаеш руски?

По време на брифинга Пентагонът отрече изявленията на сирийските военни, че са успели да свалят американски ракети или самолети. Броят на активните руски интернет троли в мрежата през последните 24 часа се е увеличил с 2000%. За това в брифинг за операцията срещу сирийската индустрия за химическо оръжие, каза говорителят на американското министерство на отбраната Дана Уайт, съобщава CNN. "Руската кампания за дезинформация вече е започнала, затова ще ви държим в курса на събитията каза тя. В ходе брифинга Пентагон также опроверг заявления сирийских военных о том, что им удалось перехватить или сбить американские ракеты или самолет. Количество активных русских интернет-троллей в сети за последние 24 часа увеличилось на 2000 процентов. Об этом на брифинге, посвященном операции против сирийской индустрии химического оружия, заявила представитель Минобороны США Дана Уайт, передает CNN. Российская кампания по дезинформации уже началась, (...) поэтому мы будем держать вас в курсе, сообщила она.

А за предишните химически атаки от Първата световна война, кога ще накаже наследниците на извършилите ги, както ние плащаме заеми, които не сме взимали, а са дали на един режим наложен ни от Чърчил.

Тия скопени наглеци надминаха и онзи смешник Тони Блеър/Блейката/. Ние да си ги надъним, пък след това ще разследваме дали са употребени химикали...!

По канала "Руссия 24" пуснаха видеорепортаж УЖ от Дамаск.... но използваха стари кадри от 2015-та година от Луганск, представяйки ги за репортаж от мястото на събитието тази нощ. Слава на Путин, слава на обективните и честни руски медии! Ватенките използват само стари филми и мулфилми, а нашите червени платени галоши, веднага се впрягат.

Вече даже не е смешно с тъпата инфантилна соросоидна истерична подмяна на същността на истината и лъжата. Жалки сте.

След като страхливеца Путин не посмя да изпълни заканите си срещу америка, единственото което можеше да направи бъзливият плъх е да задейства своите червени тролове за дезинформациа за да твърдят че имало свалени американски ракети. - по време на брифинга Пентагонът отрече лъжите на сирийските военни, че са успели да свалят американски ракети или самолети.И диванните им подлоги в България им пригласят: Броят на активните руски интернет троли в мрежата през последните 24 часа се е увеличил с 2000%. За това в брифинг за операцията срещу сирийската индустрия за химическо оръжие, каза говорителят на американското министерство на отбраната Дана Уайт, съобщава CNN.

След като путин се заканваше да потопи или свали всеки американски съд изстрелял ракети срещу сирия, а след това се оказа лъжец и страхливец се видя че цялото оръжие на ватенките са на мулфилми. Путин няма яйца, я Тръмп е смел и не се впечатлява от заплахите на проскубаната мечка. Самолетите им се скриха по базите си, корабите им избягаха от пристанището, а путьо пак изразява само озабоченост в своята безпомощност Срамота ватенки. Целият свят е с Америка и срещу агресивната , но тъпа и бедна азиатстска орда.

По време на брифинга Пентагонът отрече изявленията на сирийските военни, че са успели да свалят американски ракети или самолети. Броят на активните руски интернет троли в мрежата през последните 24 часа се е увеличил с 2000%. За това в брифинг за операцията срещу сирийската индустрия за химическо оръжие, каза говорителят на американското министерство на отбраната Дана Уайт, съобщава CNN. "Руската кампания за дезинформация вече е започнала, затова ще ви държим в курса на събитията каза тя. В ходе брифинга Пентагон также опроверг заявления сирийских военных о том, что им удалось перехватить или сбить американские ракеты или самолет. Количество активных русских интернет-троллей в сети за последние 24 часа увеличилось на 2000 процентов. Об этом на брифинге, посвященном операции против сирийской индустрии химического оружия, заявила представитель Минобороны США Дана Уайт, передает CNN. Российская кампания по дезинформации уже началась, (...) поэтому мы будем держать вас в курсе, сообщила она.

Защо русия , която е заграбила и избила много повече от колкото САЩ не реши да им се изрепчи или да ги унищожи,както много руски политици и генерали през ден говорят ,че са способни да направят а си седят на гъзо и понасят санкциите ,девалвацията на рублата и унижението в което САЩ и партньори са ги поставили.Между другото американски разрушители са на 50км. от руските бази в Тартус и Хмеймим и хич не им пука от супер оръжията на путин. Русия е била силна когато съюзници са и били САЩ и Великобритания! Що така путя пак само декларации чете. Нали беше обещал че щеше да потапя кораби, подводници, самолети, които са изстреляли ракети. Дори във руските форуми го наричат страхливец и плужек и го псуват че не може нищо да направи против Америка. А Тръмп доказа че не е путьо , а е мъжкар, и не се страхъва от проскубаната безпомощна обедняла мечка.

За разлика от САЩ-ФРАНЦИЯ-АНГЛИЯ, Путин какъвто и да е поне малко мисли. Новата бежанска вълна ще я поеме Европа не любимата ти САЩ. В САЩ диктува играта ВПК.. Да и Путин не е цвете но такова лицемерие по демокрация е опасно.....

Тръмп доказа че каквото каже го изпълнява. А Путьо отново показа на света че русия е проскубана страхлива мечка и чете само съощения.

Не разбрах само с какво е участвала Франция в тази коалиция. Пуснала ли е поне 1 ракета, или бабоебеца Макрончо е искал да се изфука пред бабето си?

А Тръмп доказа че не е путьо , а е мъжкар, и не се страхъва от проскубаната безпомощна обедняла мечка.

Напротив бай Дончо доказа, че е баш путю! Какво направи? Изстреля 101 ракети-свалиха му 71; бомбардира някакво летище, което не работи от 24 години; 0 убити 4ма ранени; затова пък две крилати ракети са ударили Гуна на мястото, където било употребено химическо оръжие. Хайванчетата от СОЗХО ще намерят таратанци.

И сега какво, в следващите месеци ? Опозицията ще спечели , Асад ще падне, руснаците ще се изтеглят, коалицията на западните съюзници ще влезе победно в Дамаск ? Ще чакат още една година да намажат някое дете с червена боя и да пуснат още няколко ракети ? И какво печелят ?

ПЕТРОЛ

Що така путя пак само декларации чете. Нали беше обещал че щеше да потапя кораби, подводници, самолети, които са изстреляли ракети. Дори във руските форуми го наричат страхливец и плужек и го псуват че не може нищо да направи против Америка.

Много хора са недоволни от липсата на отговор, но ако погледнем по-глобално, за човечеството това беше поредната отсрочка и то не поради здравия разум на САЩ. В същност САЩ трябва да се радват, че е Путин. Друг можеше да няма толкова търпение. И да те попитам... Интересно. Теб яд ли те е, че не отговори или се радваш?

Ударът в Сирия е поредният цирк на Дончо. Когато излезна клипчето с измислената химическа атака Донката реагира първосигнално и заплаши с удар. После се усети, че приказва глупости, но вече ги бе изрекъл и трябваше да се измисли нещо. Няколко дни се уточняваха с рашките какво да се направи и накрая измислиха този циркаджийски номер. Реално щети от удара няма. Нищо не се промени за Асад и компания. В същото време Дончо показа, че е мъж и не си поплюва, а освен това и така се замазват обвиненията, че е подпомогнат от Русия за избора си.

Едно не ми е ясно, защо запада така съразмерно, не нанасяше удари и по ИДИЛ и Ал Кайда, а?!

Пиша, като за малоумни путлерасти. Там няма алкайда и идил. Там са демократино избраната опозиция и е зверско и животинско изпулнението на Асад и путлер като избиха и отровиха толкова деца миналата седмица. Как да не бъдат наказани като всички видяхме зверствата им дето бяха снимани от белите каски.

Кръвожадни кръвопийци, серийни и масови убийци управляват днешните демокрации. Това е цветът на нациите им. Какво висше пости ение на Човечността.

Много ми е интересно как за един ден разбраха каква е истината покрай цялата сага, особенно след като комисията против използването на химически оръжия каза, че ще отнеме време докато излязат с решение. Америка губи позиции в Сирия за сметка на Русия и сега се опитва да ги възвърне заедно със слепите си съюзници, които са пряко заитересувани от позициите на Америка там. Приветствам Германия, че не се е намесила и е показала здрав разум. Много често взе да става от този западен блок да обвиняват и нападат без съд и присъда, без доказателства, важното е, че тяхната позиция е правилната!!!

"Целта на операцията е възпиране на сирийския режим. Тя ще изпрати ясен сигнал на всеки друг, който смята, че може безнаказано да използва химически оръжия, заяви британският премиер." Абе той и Садам имаше химически БОВ и това ви даде правото да унищожите Ирак, да обесите "диктатора" и да избиете сума ти невинни цивилни. После се Блеър се извини на света с половин уста, г-жо Змей. Май истинските мотиви за тези гнусни войни са, че икономиките на трите държави се крепят на военната им индустрия. Ако няма военни конфликти отиват на кино от 6-4.

За всеки опитващ се да мисли, без да се влияе от пропагандни машини, големият въпрос е: -Асад е бил на крачка преди завладяването на Дума, когато го обвинили в употреба на отровни газове. Той е имал НАЙ-МАЛКО интерес, или по-точно НИКАКЪВ ИНТЕРЕС, да ги използва. Следователно, ако той не ги използвал, КОЙ друг би могъл да е? Да не забравяме, че освен произведените в Сирия БОВ, големи количества са внесени от други страни - "доброжелатели". Една от тях е ердоганска Турция, с конкретно и неразгледано обвинение от 2015 година за износ на зарин в Сирия: "...Депутати от турския парламент от Народно-републиканската партия предоставиха документи, свидетелстващи, че управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР) е поддържала връзка с антиправителствени групировки в Сирия и им е предоставила бойни отровни вещества, съобщи Press TV. По време на пресконференция в столицата на Турция депутатът Али Шекер сподели пред журналистите, че властта в Турция е отговорна за употребата на химическо оръжие срещу сирийските граждани. На метежниците е предоставен зарин, произведен в турски лаборатории. Политикът отбеляза, че турското разузнаване не е можело да НЕ знае за изготвянето на химическото оръжие на своя територия, а също и за неговото предоставяне на антиправителствените сили и използването на забранените отровни вещества на територията на съседна държава. Информацията е станала обществено достояние след обнародваните шокиращи новини за това, че турски правоохранители са спрели за проверка товарен автомобил, който се движел от турския град Адана към сирийската граница. При проверката били открити бойни отровни вещества. Товарният автомобил с товара си е бил съпровождан от шестима мъже, които са арестувани от полицията. Зарин 1Във връзка с този инцидент, а също с други противозаконни деяния, Върховният съд на Адана е възбудил наказателно дело срещу 13 членове на групировката Фронт Нусра. ...."

Западът: Ударът в Сирия е съразмерен, прецизен и уместен...Викате западни фаготи, пведали, лесбоси и луди говеда, уместно е да помагате на ИДИЛ и Ал кайда, и да бомбардирате сирийския народ, а! Да! Да, видяхме колко уместно Краварника напарна окупира и разграби Ирак заради петрола, и то само като размаха малко ГЪЗови пръцки в ООН то!!! Така искате да направите и със Сирия, нали така ве фаготи нещастни!

ИДИЛ, АЛ КАЙДА са създадени от САЩ И ОТ ЗАПАДА. Това са сатанински организации близки до тези в САЩ И ПОРНО-ЗАПАДА. Никой от източния брок не е създавал ИСЛЯМСКИ И ПР. ДЪРЖАВИ.

А най вече я легитимират нашите драскачи от всички медии. Само се загледайте кое е във кавички, кое е предполагаема атака , кое е удари , а не агресия......Не знам с каква съвест заспиват вечер?!?

Разбойници! Създадоха и финансират бандитите и сега ги крият и им помагат да се изтеглят!!

И най-важното, че ударът в Сирия е преди всичко демократичен, изцяло подчинен на западните ценности и без да са необходими никакви доказателствени основания, какъвто е установеният законов ред, според който я шишенце с прашец, я няколко приказчици по телевизията или драсканици във фейсбук са напълно достатъчни не само за удари, ами и за унищожението на цели държави.

Ганглиите на властта искат да ликвидират стария свят безвъзвратно и на всяка цена. Новият модел на рогатия вършее и ще се спре когато върне света в изходно положение

военната операция на трите страни с най-много вътрешни проблеми е най-вече легитимна, защото те самите са си я легитимирали за да отвлекат вниманието на поданиците си от реалността. мога само да предполагам какво ще ми се случи в тези страни, ако по същия начин направя някой "легитимен" банков обир :-)))

И Хитлер така казваше.

Люински със свирки постигна война в Сърбия, Сторми Даниелс с пълна програма може да запали световна.