Москва прати до Лондон и Париж списъци с въпроси за Скрипал

Външното министерство на Русия огласи списъци с въпроси към Лондон и Париж относно отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

Обратно в новината

Коментари - Москва прати до Лондон и Париж списъци с въпроси за Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западните мошеници сами се оплетоха в собствените си лъжи.

Участието на френски специалисти по БОВ цели единствено да придаде вид на "независимо и безпристрастно" разследване. Малобритания трябва веднага да осигури достъп на руски дипломати до Юлия Скрипал и в разследването да участват и руски специалисти.Ако след френско-британското разследване пак се опитат да ни пробутат като доказателство някакъв комикс -гонене на английския посланник от София.

Резонни въпроси,на които английските дебили няма да отговорчт!

след това фиаско на рептилите да лъсне и истината с убийството на Даяна

Абсолютно адекватни въпроси. Любопитно ми е дали ще има и адекватни отговори...

Не, няма да има, тъй като въпросите засягат националната сигурност на Великобритания. А и нагличаните са се пообидили малко на руската мечка.

а ТЕХНИТЕ СМИ писаха че предателя-разработчик на "Новичок" живее някъде в кравария.

Защо праща въпроси, след като знае техните отговори? Нали Москва забърка всичката тая попара? Започвам да броя колко ватници ще ми наскачат. :)

По-интересен е въпроса откъде британците имат образци за сравнение и антидот за вещество което произвеждала уж само Русия.

и как "разпознаха" западните спецове БОВ? Как така като не е произвеждано "вероятно" на Запад?

То Тереза Мей вече не сигурна , а ти си сигурен и знаеш всичко.

Дивашкия запад е побеснял, Китай направи юана първа валута, с която ще се купува петрол на борсите. Диваците от западния неолиберален свят губят всеки ден почвата под краката си, умиращата змия хапе най-силно когато умира.

Тези списъци са проформа.... Към днешна дата, всички страни от Европа /без БГ и Сърбия/, изгониха поне по един руски дипломат, в знак на СОЛИДАРНОСТ към пострадалата страна !!! Ние скоро издигнахме в Европа лозунга - "Съединението прави силата" !!! ПОМИСЛЕТЕ САМИ !!!

Ингилизите да повикат албански и македонски специалисти! Нали и двете "държави" се наредиха на опашката за гонене на дипломати, та се предполага, че и те имат компетентно мнение по въпроса...И грузински може...

И без Австрия и без Гърция....

Снощи папата се обърна към света, с призив, управляващите да си върнат чувството за срам в думите и действията си. Това е началото на демократичните принципи. Днес светът е потънал в безсрамни лъжи и манипулации. Случаят Скрипал е ярък пример

Преброи ли минусите ? 10 минуса, срещу 1 плюс.

Всички знаем,че руснаците правят покушения по света.И българи убиват.Ама не искат да си спомнят

западни,а източни инфиртриращи агенти,но не руснаци,а от терористичния лагер,който цели доминиране с насилие,страх,обструкция на правосъдието,с оглед преразпределение в тяхна полза ,без справезливост ,а с произволия ,лъжи ,измами,но те да са облагодетелствувани от несправедливата репресия в този конфликти,който разгръщат така...,и с характерен почерк ,от векове...

Англиканската църква не е подчинена на ПАПАТА. Тя е подчинена на КРАЛИЦАТА на Англия.

А англичаните убиват българи тук , на нашите курорти.После на Острова ги пускат на свобода.

е, на мен дали ми пука?

приятели на Путин, категорично подкрепиха Великобритания и без колебание изгониха руските депутати, говори предостатъчно !!!

Защо ОТНОВО ни тикате това пред лицето? Не ни интересуват руските лузъри. Казах.

през 1942 година съветска подводница потапя българския кораб Струма . Загиват 767 души евреи и българи.

о , Боже , ТЕ питали.....сетиха се. Ама като ги питаха в началото ингилизите , руските блядове се правиха на много ербап , не можело да им се поставят ултиматоми и т.н . Ами давай сега , бой по мордата , баси всеки почна да си прави гаргара с тях , айде марш в ъгъла и там си дрънкай с оръжие ! И/или си гледай анимацийките за безаналоговите оръжия........

Избори идват. Това е акт за вътрешна консумация в страната им. Коментирай действията на бездетната германска комсомолка. 4 "изгонва" и още с уведомяването на руснаците им дава възможност да назначат други 5 на тяхното място.

Дали въобще осъзнаваш колко си малоумен?

мачка рупа кукуруз,гладен сорос вика сус

Факта, че София не изгони никого е красноречиво доказателство, че България е собственост на руската мафия и на 10.11.1989 НИЩО не се е случило в България.

А на някой дали му пука дали на теб ти пука?

Долара от доста години е само една добре оформена хартийка без покритие, която се поддържа на командно дишане.

и турци убиват заради българи,нали помако

не се обаждай от зад печката

Така са се омазали ингилизте, че няма на къде повече. За да са сигурни, какъв е БОВ-а значи имат проби от него, а щом го имат значи автоматично са в кръга на заподозрените. И няма как 20 мин след "атаката" мей и джонсън да изкачат като кукли и да реват, че Русия е виновна. Без някой да е разследвал без нищо.

Но не казал нищо на американците за работата си ??? Впрочем той ли публикува публично формулата преди 4 години ?

Курица не птица и Болгария не за граница. Сталин се усмихва под мустак гледайки ви отгоре.

през 1942 година съветската подводница Щ-213 торпилира и потапя българския кораб Струма . Загиват 767 души евреи и българи

поантата изобщо

преброй си минусите довечера