Нищо не се е променило след репатрирането на ромите от Франция

Въпреки разбиването на ромските лагери и репатрирането на стотици чуждестранни роми от Франция в родните им страни, като България и Румъния, положението не се е променило.

Обратно в новината

Коментари - Нищо не се е променило след репатрирането на ромите от Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз като студентка през лятото съм била на бригада в Ст Планина-над Мездра. Копахме тераски за залесяване Живяхме в палаки, душ-със студена/слънчева вода Хранеха ни, но -без заплащане

водят не само БГ, а и целия ЕС. Докато не се подпомогнат по изостаналите от ЕС с инжестиции срещу бързи реформи няма да има оправия. Същото е и за африка и близкия исток. Разликата в стандарта е нещо като разлика в температурите - образува не само ветрове, а и урагани.

след като нищо не се е променило, настоявам франсетата да си вземат циганите обратно, даже в двоен размер! като бонус ще им ги изпратим заедно с каруците.

Не съм симпатизант нито на скинхедс, нито на неонаци или други фашизирани групировки, НО и Сталин и Адолф са били далновидни по отношение на проблема с мангустите.

нулева толерантност към тъпите и крадливи роми - БРАВО НА САРКОЗИ И ФРАНЦИЯ!!!!!! Какво искат тези неграмотни боклуци - да им дадат земеделски имоти в обезлюдените села и да работят земеделие за да се изхранват и да продават излишното! И не повече от 2 деца, които задължително да се обучават поне до 8 клас!!!!!!

Как така - да им дадат? Аз трябва да я купя, а на тях - да им дадат????

kgb777kgb

Абсолютно си прав не само , че не трябва да им се дава нищо , но ако ме питаш , трябват и каторги с принудителен труд за мангали , които да възстановяват с труд нанесените щети !!!

На хората до такава степен им е писнало от тази псевдо толерантност, че ексцесиите могат да избият и в други страни. Иначе пича е симпатичен.

Няма и да се промени....докато дишат.

циганиии тука ли сте бриеее? аз лично ша ви опраа да знаете...намерил съм ви цаката

Хммммм .... , то да има някой вас да хрантути , ама нямааааа ! Ха -ха !

Прибирай се в килията, че норвежките кръстоносци те търсят! Имат доста муниции за теб и подобните ти!

Вие пак чакайте някой да я свърши вместо вас......тук пак исках да кажа нещо мръсно по ваш адрес,но няма да ме пусне админа или къвто е там.

"Отваряне на пазара за работа"-тия май още не са се усетили, че циганите работа не искат. Искат помощи и ако могат да си чопнат нещо.

Навсякъде по Европа казват че са българи и местните не правят разлика между цигани и Българи. Правилно че ще ги изчистят от държавата си, те си имат достатъчно. Подготвя се почвата и в други страни. Напас и мързелива сган.

Да можеше и оттук да ги изгонят,ама нали се раждат в България - съответно са нейни граждани. Ужас...

В Китай цигани няма...защо ли?! :)))

Ядат ли ги?

щото там трябва да се работи

Иди открадни в Китай нещо,малиииииииии..........

Някога бай Тошо се справи с интеграцията по-добре от Саркози. Всеки циганин имаше възможност да работи, а кражбата се наричаше кражба и в милицията знаеха това.

добре си се изказал само баи ти тошо не ми го хвали а? стаа ли?

защто, циганин ли си?

Индийците в Индия! Мюслитата в пустинята! Европа за Европейците!

Никакви проблеми! Обаче европейците да си стоят в Европа, американците оттам океана и т.н. И икономически и политически. Става ли, м?

За никъде не стават,само рушат и цапат всичко.В България /за голямо съжаление/ си намериха почва,но защо трябва да съсипват и други страни. Например Франция - една толкова красива страна в Европа. Те само цапат и катуни правят,чупят,за нищо не стават.Пълна отврат.

...и кво е това роми-самите те се наричат цигани-роми е някаква евреска измишльотина!

Мразя расизма и циганите.

Е кво да се промени бе-циганите винаги са си цигани...Що нашите деди са измислили поговорката:Циганин не храни българин...Те винаги живеят на гърба на народите,които са ги приели!!!

Да бе да, нека от България изгонят всички цигани, пък ако ще нещо да се променя...

Това ще накара Франция да спре да писка за правата на циганите.

Дано да е така!Тези французи са такива п....!

Особенно французойките!

Циганите от България и Румъния усилено се трудят в парижкото метро и по Шанзелизе, "изкарвайки си хляба" като джебчии. Често за това предупреждават по централните новини. В тези случаи наричат циганите просто "граждани от Източна Европа".

не ги ли застави дарзавата да имат ред и закон за циганите ще е тази своеволя??? да се слози краи на тази циганите исторя завинаги това е,,,,,,,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми няма да има ефект, едни гонят, други влизат пак и така. Единственото решение всички го знаем кое е - скоро всички ще разберат, че няма изход с това примитивно племенце. Те не могат да бъдат нито интегрирани, нито асимилирани...

СКОРО И ЕВРОПЕЙСКИТЕ НИ ПАРТНЬОРИ ЩЕ РАЗБЕРАТ ЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ С ТОВА ПЛЕМЕ.

ОПРАВИЯ ИМА , НО ЗАПАДНИТЕ ПАРТНЬОРИ НЕ Я ИСКАТ. А ТОВА Е СЪЗДАВАНЕ НА ЛАГЕРИ ЗА ПОПРАВИТЕЛЕН ТРУД ЗА ВСИЧКИ НАРУШИТЕЛИ, НЕЗЕАВИСИМО ДАЛИ СА ЦИГАНИ ИЛИ НЕ. ВМЕСТО ДА ГИ ХРАНТУТЯТ - ДА РАБОТЯТ ПРОПОРЦИОНАЛНО НА НАРУШЕНИЕТО.