Франция налага нови мерки срещу ромите

Френският парламент прие на първо четене проектозакон за имиграцията, който съдържа исканото от президента Никола Саркози разширяване на поводите за отнемане на гражданството.

Обратно в новината

Коментари - Франция налага нови мерки срещу ромите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе юнак, ти за кого се имаш? Много на сериозно се вземаш, Да не вземаш някакви много силни хапчета или пък е крайно време да ти бъдат предписани такива. Успокой топката или отиди да си лекуваш болежките другаде като не ти харесват форумците тук.

не съм против ромите по цял свят но защо ние всички по целия свят им теглим техните недостатъци например като това че те не искат да се образоват образованието иска четене а те не четат не работят и са на наш гръб през целия си живот всяко поколение защо не им се направи като на евреите една държава няма значение къде ще е да е циганска държава и тогава да ги видя как ще се стегнат да работят да учат ит.н за да живеят но тогава на техния си гръб с такива мерки като на саркози с отнемане няма как да е трябва всички държави да седнат и да им определят някъде някоя парче земя и там да се изпратят всичките

едно кратко, макар и непълно описание : "многократни кражби, агресивна просия или незаконно обитаване на държавен или частен имот". липсват няколко елемента, като детска проституция и убийства.

"Не е възможно да се разбере точно колко време остава в съзнание отрязаната глава, ако това изобщо се случва. Съществуват спекулации, че това време е между 5 и 30 секунди." Да подновим експериментите с гилотината! Вместо да ги гонят (циганите) да ги подлагат на експеримент, до установяване на точното време на остатъчно съзнание (те и без това едва ли притежават такова).

Браво! Дайте сега да им вземем и българското гражданство

сразимирчо,сто са нервис като ви казват открито,че сте крадливи?ами не крадете и никои нема да ви закача

Da, ще налага! Tа и ние наложихме на виетнамците. Hа "каквато черга си постелеш, на нея ще си легнеш " казваше баба ми! Yж беше проста а винаги имаше право!!!

Имаше дискусия по ББС и всички подкрепиха линията за опазване реда,законността и срещу престъпността и насилието,като някои коментираха и как в териториите,окупирани от османската империя и исляма се е толерирала престъпността и затова има толкова роми,чието основно занимание в 90-99% е престъпността,дори и образованите им представители вършат огромни престъпления -измами/кражби за милиони ...Така ,че се толерират само разликите ,които са в рамките на правилното,и се изисква нулева толерантност към престъпленията и престъпността като паразитиране,лъжи,кражби,експлоатация,убийства,просия,проституция...Не се изисква да сте еднакви по цвят,етнос,раса,пол,или други външни формативни белези,а да сте еднакви пред закона и по правилните принципи на поведение с изпълнение на задълженията за образование,труд,данъци и осигуровки,взаимно уважение съобразно изпълнение на задължения за права е правилото по цял свят!

Ром-това звучи гордо...

Дреме и на Франция за Евросъюза.Те НАТО напуснаханякога,че един Евросъюз ще ги стресне.Франция може без ЕС,но ЕС не може без Франция.Велика сила,постоянен член на съвета за сигурност към ООН,ядрена и космическа държава.Собствен флот от ядрени подводници/френско производство/.Ракети-френско производство.Бойна Авиация Също сами си ги произвеждат.Три марки автомобили.А на Саркози му дреме на.......

БРАВО НА САРКОЗИ! Мерките са просто проява на здрав разум и обществена почтеност! БРАВО!

Така е в ЕС днес: "кралицата" е Меркел, "кралят" е Саркози- защото могат.

Браво Саркози!

Най-добре ще е г-н Саркози да ги събере всички роми от цяла Франция,и да ги водят директно на гилотината ,където е обезглавена Жана Д'арк-там им е мястото на тая чума на обществото.

По времето на Жана Д'Арк не е била изобретена гилотината. Всъщност са я изобретили 300 години след нейната смърт..ама както и да е подкрепям инициативата!!!

Всъчност Жана д'Арк е изгорена на клада.Гилотината е работила най усилено по време на Великата Френска революция когато е изобретена а последното и използване е било през 1970 или 1971г.Метода е трудоемък и доста цапа.По тази причина не е за препоръчване.Трябва да се почерпи опит от газовите камери на Третия раих.Там са използували соли на циановодородната к-на.Доста по евтино и не цапа но изисква боравене с противогаз.

Аз запалих кладата, на която бе клетата Жана Д`Арк. Бедната девойка умря в страшни мъки! Alas.

Добре,че не съм ти роднина,палачо!Щях да умра от срам.Моят прапрадядо е влезнал първи в конака и стрелял/после става първи кмет на града след Освобождението на България/,но хора не е горил...

пак тъпизъм ганьовски. Жана Дарк е изгорена, неграмотници. Пък акъл давате за десет планети

само така, добре че е франця да подаря някакво ниво, иначе куцо ,киораво и сакато ще си развева коня в европа(еу), за тесноградите да отбелея че с циганите нема как да се оправи никои. каде си искат там ще си ходят след 2012та. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

наще управници ще кажат не може така с ромитие тс мангалите идат избори

Браво на Саркози - умен, последователен, твърд и национално отговорен политик. Чакаме да се роди и българският Саркози, ама дали?

На мен мерките ми звучат нормално! Омръзна ми от празни демократични дрънканици на хора гледащи циганите само по телевизията!

Хайде, Саркози! В теб ни е надеждата да покажеш какво да ги правим. Нашите управници нямат акъл, нито дупе да направят каквото и да било.

Що трябва да ви вярвам, че е точно така? И все пак, когато се милее за общия имидж, за общия облик на страна като страна на реда, законността, реда и усещането за една от най-демократичните в ЕС. Ако Франция допусне оциганяване в стил до болка познат у нас, това означава, че Е.С. е обречен.