Евродепутати ”разкъсаха” Франция заради ромите

Франция се оказа на обвинителната скамейка днес в Европейския парламент в Страсбург заради политиката си към ромите.

Обратно в новината

Коментари - Евродепутати ”разкъсаха” Франция заради ромите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пука им на французите. Особено на Саркози. Сигурно и във Франция има някои отрепки, които обичат циганите - комунисти, социалисти, антиглобалисти, политически онанисти. То и те толкова ги обичат, ама като е за демагогия - първи са. Но от цялата тази работа има нещо много ценно за нас. В Западна Европа видяха що за стока са циганите. Добре видяха каква напаст са. И с разрушаването ан катуните създадоха прецедент, от който можем да се възползваме и ние. След като във Франция, Дания, Италия, Испания могат да разрушават цигански катуни, крайно време е да започнем и у нас. Тихо-мълком, без гръмки декларации. Просто циганите трябва да бъдат изгонени от "Бидон-вилите" където са се намърдали. Незаконно, разбира се, много често на земя частна собственост. Във Франция над 2/3 отъ хората подкрепят мерките на Саркози. и правилно, на тях цигани не им трябват. Всъщност на никого не му трябват цигани - мързелива и крадлива пасмина, гнездо на престъпност и деморализация. Които искат да се интегрират и да живеят като бели хора, моля, ще им помогнем - с образование, с идей, с личен пример, ако щете. които искат да продължат животинското си битие трябва да бъдат разкарани от цивилизацията. Ако трябва в специални лагери ще се настанят - да бачкат та да станат хора. Я Дарвин какво е писал че маймуните чрез труд са станали хора.

Тези евродепутати решиха да се "поразкършат" с малко словесни упражнения най-накрая. Проблемът стои от месеци, но те сега се сетиха, когато всичко мина и замина. Ето това е класически пример как да се имитира дейност и да се оправдаят някак си огромните заплати, които получават за нищо. Всичко ще свърши с една декларация и до там. Тежка, тромава и скъпоплатена бюрократична машина, която се движи след събитията.

Крайно време е европейските социалисти да намерят нова опозиционна политика и спрат с механично противопоставяне на десните със стара и непопулярна политика. Проблемите с ромите идват от унищожените икономики и социални системи(от чичо Сорос и САЩ) на източноевропейските страни и невъзможността те да интегрират малцинствата си, като им дадат труд, хляб и образование. Време е левите да намерят нова лява политика за подпомагане източно- европейците с изкарването им от ръцете на САЩ, за тяхната истинска интеграция, стандартизация и с оказване взаимопомощ, за да си възстановят икономиките, като следват икономическия модел и опита на развитите европейки държави и дават труд и стандарт на всеки член на обществото си. За нуждата от нова лява политика в ЕС ще прочетете в нашия сайт, в нашия нов анализ: ДЕМОКРАТИЧНИЯТ ПЪТ НА БЪЛГАРИЯ И ДРУГИТЕ БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЕВРОПА И НУЖДАТА ОТ НОВА ЛЯВА ПОЛИТИКА В ЕВРОПА. Най- голям проблем сега за българските цигани е агресивната политика на Турция сред тях за тяхната ислямизация и турцизация, оттам вършената смяна на цивилизационната им основа и откъсване от цивилизационната основа на мнозинството- българите, отчуждаването им от българската общество . От там се обяснява и факта за висотата раждаемост сред тях, нежеланието им да се образоват и се интегрират в българската общност. В последно време над 300 000 роми са се обявили за турци и по този начин увеличават турското население в България, градят се лоялни граждани на държава Турция, но не и към държава България. НАШИТЕ РЕШЕНИЯ на този промлем ще прочеетте в нашия анализ КАК ДА СЕ СПРАВИМ С НАШИТЕ ЦИГАНИ публикуван в сайта ни. Идея за България- алтернатива на статуквото

Може би е настъпило времето в България да се разрушат ромските катуни подобно на тези във Франция.

Това е цирк. За да няма обвинения в расизъм, просто ще наложат ограничения върху цяла България. Така всички страни ще наложат правила и закони подобни на тези, които съществуват в Англия в момента. До пазара на труда ще бъдат допускани само доктори, сестри и и инженери. Тази политика на ЕС в крайна сметка ще остави България без висшисти (за които ние плащаме с данъците си, тъй като образование все още е безплатно), но пък ще ни напълни с цигани и чагаджий. Ура за нашето правителство, което отново бездейства по темата!

Образованието не е безплатно! Иди в университета и като почнеш да плащаш, ще си говорим пак!

е безплатно, все още. скоро ще трябва и средното да е платено изцяло - защото в истински капиталистическите държави това е така.

за какъв университет говориш? циганите не можеш да ги накараш да ходят на училище, да ги научиш за какво трябва да ходят и какво са длъжни да правят там, а ти говориш за университет. До университета ще стигнат тези, които разберат същността и ползата от учението.

Единствената причина тия соц-идиоти сега да реват за правата на мангалите е че не им е дошло на тях до главата.А и не е само Франция, по същи път са поели и Норвегия, Швеция, Финландия, Италия - всички държави до които мангустите са успели да стигнат. Жалкото е че като ни ги върнат няма къде ние на свой ред да ги изселиме.

До колкото разбирам, циганите не са депортирани защото са цигани, а защото са в доста нарушения. Като се започне, че са се настанили върху някаква земя, която не е тяхна, нито са поискали по някакъв легален начин да се установят на нея. Пребивават без регистрация или с изтекло право на престой. Това, че са цигани е просто едно съвпадение в етническият произход на групата нарушители.

Алекс, Алекс..сега обясни своя коментар на фона на правото на свободно движение на всички граждани на ЕС. Излиза, че българи и румънци са 2-ра ръка хора... Защо не гонят словашките цигани?

защото, човече, има разлика от циганин до циганин. това би трябвало да го знаеш. румънските и българските са най-зле, следвани от 'турските' (при които е 100% муслиманското).

Добре бе,ами защо тогава Страсбург не ги приеме,нека ромите да отидат там и да си направят лагерите и да видим как те ще действат срещу свободните европейски роми!!!

Подготвя се нещо по голямо, това е само един малък ход в цял спектакъл който ще ни изнеат Франция, германия и още някоя богата европейска държава! Очаквайте много тънки политически ходове за икономически облаги и политическо властване за напред!

Абе не ги знам тия Шулцев, Верхофстатски и Бендитски , ама (като се прегледат внимателно материалите по въпроса..... и най-вече социалните проучвания ) със сигурност реалните платци на заплатите-им биха ги опердашили публично ; Дори и заслужено-отморяващите маки ще направят необходимото .

Хахаха! И да не би случайно Франция, пък и която и да е от другите държави, погнали циганите, да вземе да ги върне обратно! Ей, тия евро-чиновници са по-големи демагози и от нашите политици;о)

Саркози е избран с гласовете на французите, а не с Евро-вот (изказване в подобен стил беше направил Румънския президент на тема бездомни кучета)! Да си говорят !Всяка държава като и дойде до гуша реагира (сега е Италия). В ЕП е като в нашия парламент - плюят се, правят театро, трупат "точки", после в кафенето се извиняват!