Франция отказа да спре експулсирането на роми

Френският министър на имиграцията Ерик Бесон заяви в Букурещ, че не може да става въпрос Франция да прекрати връщанията на роми, както се иска от нея в резолюция на Европейския парламент, гласувана днес.

Обратно в новината

Коментари - Франция отказа да спре експулсирането на роми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

корегирай се на марс, двете думи са еднакво правилни

Много ме кефят францизите. ет така се прави! Браво на пичовете! Разговори с французите? За какво? Да ги лъжем, че видите ли циганите не били такива. Напротив, циганите са още по-големи боклуци,отколкото си мислят французите. От една страна там, във Франция те не смеят да парвят такива безобразия както у нас. От друга, повече или по-малко се цивилизоват. Въпреки огромните глутници негри и араби (поне в Париж и Марсилия), французите са въвели някакъв ред и държат да се спазва. И полицията не е точно такава, каквато ни я представя Луи дьо Фюнес - или поне в последно време полицията е доста по-различна. Полицията там си е на място, едни снажни здрави момчета, които хич не си поплюват. Малко като германци се държат. То и така трябва де, нали затова е полиция. Франция е велика сила. И е особено чуствителна когато се опитват да й дават акъл. Еле пък когато някой се опитва да се прави на демократ - те хич не обичат някой да им се прави на по-католик от Папата. така че още вднаж едно голямо БРАВО на французите. А покрай тях и ние можем да поминем някак си. тихо-мълком да приложим Френско-Датско-Италианският модел за справяне с циганите - разрушаване на катуните и изселване на всеки, който е нарушил закона. Даже и с малко да е сгазил лука - аут. Циганите нямат работа в "бидон-вили"-те около големите градове. Всякакви такива бордеи, особено ако са незаконни (а те всички са такива) подлежат на събаряне. А ако са построени на частна или общинска земя съдът трябва незабавно да разпореди премахването им. Така на практика ще приложим челния френски опит. И няма опасност някой да ни обвини в недемократичност - учим се от Франция и Дания - страни с доказани демократични традиции.

ДА СЕ СПРАТ ПОМОЩИТЕ ЗА ДЕЦА . МАЙЧИНСТВОТО ДА ЗАВИСИ ОТ ОБРАЗОВАНИЕТО . ДА СЕ СПРАТ И ВСЯКАКВИ ПОМОЩИ - НИВИТЕ И ГРАДИНИТЕ ПУСТЕЯТ. ИМА РАБОТА, АКО НЯКОЙ ИСКА ДА РАБОТИ. НО ДА РАБОТЯТ САМО В КРЕВАТА, А НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ -СТИГА!!!!

ДА СЕ СПРАТ ПОМОЩИТЕ ЗА ДЕЦА . МАЙЧИНСТВОТО ДА ЗАВИСИ ОТ ОБРАЗОВАНИЕТО .

в нашия блок не живеят цигани, но е пълно с боклуци по тревните площи; питам един - що си хвърляш кофичките от балкона, а той вика: не съм аз бе, идват тайно всяка нощ едни цигани и разхвърлят боклуци наоколо, та да си мислим, че ние, българите, сме некултурни, прости и невъзпитани..

Румъния все пак е повела разговори, дори и безуспешни, а ние, както винаги угоднически и типично по мишовски си траем и сме винаги готови. Ех това робско мислене!

В последно време се наблюдава политика на френските социалисти, които се проитвопоставят на Саркози за депортиране на ромите. Поведението на френските социалисти срещу консерваторите е от липсата на нови политически идеи в левия лагер на Европа. Но повечето французи и европейци са на мнение, че левите сили не трябва да се ангажират с подобни неадекванти политики и политиката на френските леви не трябва да стане политика на Европа към ромите вобще. Роми в страните в западна Европа също има, но те са интегрирани там не със специални привилегии, нито лежат на социалната система на обществата им, а имат работни места, трудят се, получават доходи като другите и си плащат сметките като тях. Ромите в западна Европа не крадат и не убиват , от тях не извира престъпност, защото тези западноевропейски общества живеят под върховенството на закона с отлично действащи на часа съдебни системи и правоохранителни органи и никой не смее да престъпи закона, най-малко ромите. Ромите в българското общество не са лицето на организираната престъпност, те са само дребни джебчии. Организираната престъпност се роди сред българи, в така създадените силови групировки на мутрите по италиански модел-там се крие организираната престъпност. Положението на ромите в България е огледален израз на цялостното пропадане на България през прехода, с разрушаване на нейната икономика и отнемане правото на труд, работни места и стандарт на милиони хора. Също и с разбиване на социалната система на България, правенето и абсолютно несправедлива с въвеждане на платено образование и здравеопазване, което лишава най -бедните слоеве от населението като ромите да ползват тези две най- важни социални услуги. Плюс, че Турция чрез ДПС води агресивна политика за ислямизация и турцизация на българските роми, с цел да ги откъсне от цивилизационната основа на мнозинството българи, да ги настрои срещу тях, да ги направи "турци"/// Из анализа на "Идея за България"- РЕШЕНИЯ: КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ЦИГАНИТЕ ? Идея за България-алтернатина на статуквото

нали сме в еврозоната, защо ще връщат сънародниците ни, Саркози има много варианти, ето например аз ще му върна няколко от тези, които той навермето ни препоръчваше - да бъдат в парламента, на министерски постове, да ги ограмотяваме, да ги интегрираме, да ги търпим когато проявяват какво ли не, е що тогава ни ги нръщате бе, ама и тях начесаха с типичното и непоправимо ромско поведение, ха да са ни честити отново и добре дошли и сега са соц.слаби, голи, боси, искат шестици в училище и т.н.......

Ми прави са хората. Тука бай Тошо ги навъди с цел черноработна ръка и сега вече е неконтролируемо. Освен напалм друго май няма да ни оправи.

Спрете помощите след трето дете! Иначе скоро ще сме територия населена предимно от цигани, без закони, без пари, без нищо ...

ТИ ПЪК, СЛЕД ТРЕТО !!! На циганка, която никога не е работила, а само проси и краде НИКАКВИ ПОМОЩИ за нищо !!!

Браво. Това е държава, която ще пребъде. А България ще изчезне от световната карта.

Вижда се разликата между велика държава и дупедаваща! За Франция решенията на ЕС са препоръки, които, изхождайки от националния интерес, могат да бъдат пренебрегнати. За България, всяко кихане от ЕС е заповед, всяка критика - основание за национален траур! Думите национален интерес нямат път към ушите на нашите държавници, има значение само какво казва Брюксел! Смешното в случая е, че управниците си ги избираме ние, а не ЕС, а който българин се опита да критикува едноличностното управление е обявяван не за врзг на правителството, а направо за враг на България!! Какво да се прави...от лош материал акъл не се иска!

Никой не го е казал по- точно!

Франция отказа да спре експулсирането на роми И прави много добре! Браво!

толкова нахални и направо арогантни, така безпардонни, винаги са били ориентирани към победителите без самите те да са такива, винаги са ги канили на масата /така и не се разбра защо/, винаги са се опитвали да съперничат на този или онзи, но са яли бой, от което не са си извлекли никакви поуки и пак се мислят за 1 !! Особняци, живеещи в свой затворен свят и представи. Но-о...така мислят и англичаните за себе си, и немците за себе си, и американците за себе си в края на краищата! Направо трагикомичен фарс и гротеска - съветваш и назидаваш другите, а същевременно трошиш сам каноните, които си прокламирал!!!! Както се казва, ще надживеем и тях като най-старата останала европейска държава, която си е на мястото и не си е сменяла името!!!

Точно затова не трябва да им се подаваме на внушенията и да си оправяме държавата така, както е най-добре за нас. Ето, сега е точното време да ги емнем и ние циганите и да ги поставим на място. Който няма постоянна жилищна регистрация да няма право на граажданство.

ТО И НИЕ АКО МОЖЕМ, ДА ГИ ЕКПУЛСИРАМЕ, ЩЕШЕ ДА Е ДОБРЕ. КАКТО Е ТРЪГНАЛО ЩЕ НИ ПРЕТОПЯТ И ЩЕ СТАНЕМ ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА, В КОЯТО БЪЛГАРИТЕ РАБОТЯТ, ЗА ДА ИЗДЪРЖАТ ЦИГАНИТЕ И ДА ИМ СЕ ПЛАЩАТ ПОМОЩИ.

А ние къде вьв Франция ли да ходим? Не искам да хрантутя мързеливи мангали?

А защо "ЩЕ"?

Гледат да се отърват от проблема, завоалирайки го в псевдоевропейски одежди, но истината лъсна, видя се колко са демократи, антиксенофоби и какбеше там в националната им песничка - братсво, равенство и т.н.! Ха сега идете пак им се слагайте и скланяйте раболепно.

А ние какво - да ги евтаназираме ли?

Не е лоша идея.