Франция ни връща 41 роми, живели незаконно там

Три групи български роми ще бъдат върнати от Франция у нас на три дати от другата седмица до средата на септември.

Обратно в новината

Коментари - Франция ни връща 41 роми, живели незаконно там | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В повечето държави на ЕС на проблемните цигани,които не се интегрират им дават каравани и посочват къде може да лагеруват,а ако се оплачат от тях ги местят...И така проблемите напоследък във Франция все пак са тръгнали от техните пътуващи цигани,които след обир са повлекли жандармерист ,и са дали газ и към втория жандармеристки пост,и съвместно с другите цигани са палили,стреляли ,крали...

А защо ги връщат, а не ги задържат няколко години в затвора? Явно циганин от затвор не го е страх - кара на държавна издръжка и му расте авторитета сред неговите. Какъв е извода???

Колко от българите работещи в чужбина са регисрирани или са се регистрирали в бюрата по труда на съотвентата държава палщат данъци там и работят законно - много малко нали . Да ако си далавераджия с банкови карти но имаш жилище няма да те върнат , проститутките също тези специалисти и специалистки да не би да са регистрирани законно . Интеграция казвате: в момента и България също се интегрира в Е.С - дали българина работи осем часа на ден без да се офлянква, нали не краде от работата която работи , нали не лъже европейските комисии , нали не лъже за отпуснатите и изкраднати пари от Е.С програми . Сложна е думата интеграция и не се знае кога и дали някога ще свърши . Сега като почнете да говорите по колко работите, как не вдигате глава от работа , как изпълнявате и всичко което ви се нареди , каквсички си плащате парно , вода и всички разходи та ми идва да ви кажа - няма такива работи лъжете се сами и мислите ,че ви вярват . Я всеки да се оправя както може . А забравих и тези плащачите на циганите да живеят . Платете си вашите разходи защото от толофикация скоро ще ви вземат и жилищата отворковци .

Опитваш се да си заслужиш ник-а , т.е.тъп и прост. Интегрирането на една държава е уеднаквяване на две системи, по-малката към по-голямата. Уеднаквяването касае: право, образование, икономика и т.н. Интегрирането на една макцинствена общност е нещо различно - това е да накараш тази общност (в случая - циганите) да приемат и уважават законите на съответната държава, нещо, което циганите не желаят и затова ги гонят. Сравняването на тази общност с отделни престъпни индивиди е смешна и факта, че ви гонят от много европейски страни трябва да ви накара да се размислите!

Абселютно не си прав ние се интегрираме в Европа и се настройваме към европейкия начин на живот /теоест европейските правила / . Че сме в ЕВРОПА и аз го знам но само на думи , не не сме в ЕВРОПА никъде не сме и ще сме за никъде , ако продължаваме така ... Истерията е повече от смешна още повече от факта ,че не връщат български цигани а аз имам чувсвото от това което се пише ,че едва ли не започват да кацат самолети ,влакове даже и с кораби и шлепове ще докарват цигани в България . Знам ,че българина е най-великия на планетата замя и друг няма равен с него по каквото и да е било . Знам обаче ,че българина е най-смелия и по-смел от него няма , да не се забравя обече факта пет вековно робство , да не се забравя факта ,че Левски е пропътувал 250 километра от ханчето до София съпровождан от пет заптиета / и не са се намерили петима души да го освободят ... а капитан Петко войвода за Ботев/ Има доста циганини с доста добро образавание и добра реализация има и боклуци , при българите е същото ... може ли след тези кражби в държавата да се каже българите са крадливи - има и крадливи ,всички българи са с образование , нечистоплътните миришат независимо какви / А колкото до ника аз си го харесвам защотот товае определението за циганите нали , независимо с какво образование са те са долните твари а другите висши твари . Казваш законите - неволно ще взема да избухна в смях знаеш защо .

Цигани има почти във всички европейски държави. В голямата си част те не са голяма заплаха за другите общества. Но у нас и в Румъния не е така - НИЕ СМЕ ВИНОВНИ, че допуснахме така да паразитират над нас-данъкоплатците. Докато може да получават без да дават, ще продължават да живеят на наш гръб. Докато има будали-българи да плащат, ще има и тарикати - основно цигани, да се възползват. Крайно време е да се спрат всякакви плащания -детски, социални, за отопление, медицински грижи на паразитиращи индивиди, които не са изпълнили основни свои задължения - образованието в БГ е задължително, секса с непълнолетни е престъпление и не може да се нарича "обичай на етноса". Нека управляващите поне да опитат да въведат ред в тази кочина - циганията.

Виновни НЯМА! Българският ген е причината за "сиганизацията". КАКВОТО Е ВЪТРЕ, ТАКОВА Е И ОТВЪН. Динята отвътре е червена, а отвън зелена. Сините сливи са червени, защото са зелени. Когато УЗРЕЕМ за разгръщането на информацията, закодирана в БЪЛГАРСКИЯТ ГЕН, тогава ще сванем Завета на кхан Кубрат. До тогава, сиганизацията ще ни тормози и мори. А за по по сетнещият ни, вторият акъл на българите е валидна приказката: "Подир дъжд, качулка." 21 година или 61 година не ни дойде акъла, че "осядането" - застопоряването по заповед на Георги Димитров на катуните, ще увеличи популацията на племето. Така сега за нас българите, стана възможно да видим с очите си, материализирана приказката за вторият акъл и качулката, а не с интуицията си в ония далечни години. "Всяко зло, за добро.", "По-добре късно, от колкото никога.". СЪЕДИНЕНИЕТО - ИНТЕГРАЦИЯТА ПРАВИ СИЛАТА!

Цакнаха ни! Където им е гражданството, там да ги интегрират. Кристалина и тя пее тази песен. Сега ще ходи да спасява пакистанците, сякаш тук сме цъфнали и вързали. Всеки гледа да не се занимава с цигани, но на европата ще й се наложи. само до война да не се стигне, че ще ни обвинят пък в геноцид. Че циганите крадат и бият няма кой да ги обвини, но за нас ще се намерят.

Кристалинка да даде интервю за талантите на българските цигани, че аз нещо не се сещам за други, освен: кражби, неграмотност, нечистоплътност, просия, ранно раждане...да спра, че списъкът е дълъг.

българи вместо толкова да се чудите и вайкате и ядосвате направете накрая нещо разумно. гласувайте за сидеров и този проблем ще отпадне завинаги. циганите са най-долното нещо на света.

A ти след като поучаваш хората да гласуват за сидеров, можеш ли да отгвороиш защо сидеров преди изборите обещаваше да се спрат новините на турски, а не са спрени. Защо обещаваше да се иска ревизия за сделката на БМФ, а не е направено това. Хайде стига вече популизъм. Защо НАП иска здравни осигуровки само от българите, а циганите не подлежат на санкции и контрол, нали са заедно с ББ искаха ревизия на сделката за БМФ,защо не е направено, можеш ли да ми отговориш на тези въпроси?

Още малко потрайте братя роми, до 2014г... тогава вече падат всякакви граници и ограничения... няма депортиране, няма екстрадиране... Кеф ви Франция, кеф ви Испания или Германия... Да ги видим тогава какво ще ви правят франсетата. Ние ви търпим толкова години, а те за няколко месеца пропищяха от вас... ама хак им е, това ги чака ("това"балканска цигания)

Защо ни ги връщат? По всички интервюта циганите казват, че не са доволни от нас. Лошо сме ги гледали. Да си намерят други дето ще ги гледат по-добре.

Дали и във Франция ги търпят да посягат и на полицаи,да вилнеят денонощно и да озвучават района с отвратителната чалга?Защото в БГ ги търпят,особено когато наближават избори.Безимотни и неграмотни не трябва да имат право да гласуват.След като нищо друго не са направили през живота си ,освен по 10-12 олигофрена,защо те да определят кой да ни управлява?

Постът ти звучи наистина жестоко, но това е истината. Няма какво да си чешим езиците

Циган, по-точно ци хан е понятие на повече от 2 200 г. Най-древният известен извор, където то е използвано като етнически синоним на скитничество, чергарство, номадство, е старинна китайска хроника Бей Ши. Още от тогава циган, циганин, освен като етнос се схваща и като специфичен начин на живот, който очевидно много харесва на някои протоиндуски демоси, настанили се в Европа и на Балканите. И сега циганството е по-скоро мироглед, начин на живот и устройство на битието, отколкото етническа идентификация. Този начин на живот включва: 1. Леност, мързел, нагласа за неработене. През комунизма, когато имаше хиляди свободни работни места, циганите не ги заемаха. Протестиращите цигани никога не скандират Искаме работа!. Няма цигани, които да искат земя за обработване, тъй като този начин на живот отрича труда; 2. Егоизъм; 3. Безотговорност към семейство, деца, родители, държава; 4. Незачитане на институцията собственост; 5. Живот по схемата Ден за ден, без оглед и грижи за бъдещето; 6. Крадливост (най-характерна черта); 7. Лъжливост, измами, коварство; 8. Свадливост, конфликтност, отмъстителност; 9. Простотия и цинизъм; 10. Специфична примитивна романтика; 11. Традиционна престъпност (около 80% от осъдените по българските затвори са от циганския етнос; и това е така не само в България); 12. Страст към пари и особено към злато (прочутите златни накити и златни зъби на циганите и циганките); 13. Липса на хигиенни навици; 14. Силни афекти, емоционална инконтинентност; 15. Нахалство, бруталност и др.

В РБ от много години се интегрират приоритетно по-ниско квалифицираните роми и в предприятията,а се съкращават по-високо квалифицираните българи,в приватизацията са участвали и успявали срещу стотинки пак роми ,доста от тях с тъмен произход на парите,които тогава не миришели,но сега налага масови оздравителни мерки или втора приватизация или национализация,като второто е невъзможно по много причини,освен това ромите се класират с привилегии и за ВУЗ и много по-ниски оценки и безплатно,освен това всички проекти за нови жилища са за тях и то без да плащат наем,заем,ток или вода от още по време на социализма,да не си мислите,че преди те са плащали,та затова жилфонд фалира,освен това не плащат в 99% данъци и осигуровки,но консумират 70% от услугите в държавата и здравеопазването,размножават се експлозивно с много деца,но над 70% остават изцяло неграмотни и нагли,живеят на помощи,престъпност и просия,грабежи и убийства ,но и заемат високите постове политически за преразпределение в тяхна полза,което изчерпва без възвращаемост фондове,държавен резерв,бюджети и генерира вечна криза ,която се влошава заради ниското им съзнание за изпълнение на човешките задължения за човешки права по хартата за демократичен мир

Ромите си решили проблема,да живеят на гьрба на французите.Но в европа трудно минава номера.

Г-жо Георгиева! Не приказвайте глупости от камбанарията на Вашата работа в ЕС.Защото ние обикновените българи денонощно сърбаме попарата на циганите,които не искат да се интегрират.Те са генетично увредени хомонуиди и не подлежаг на никакво развитие и интегриране.От онзи ден отново нямаме телефони в квортала,защото цитганите откраднаха ,за кой ли път,кабела, госпожо Георгиева!!!

Ромите не трябва да се асимилират, а да се интегрират,..." Асимилирам е дума, която не може да бъде използвана за хора. И това са думи на наш еврокомисар... простотия до шия

чудя се на думите на г-жа Кристьлина Гиоргиева да сме ползвали изцяло таланта на своите граждани ,за кои "талант "се говори при циганите?

Кристалинчето говори за таланта да крадат. "...Нито една страна в света не е богата, ако не ползва изцяло таланта на всички свои граждани", коментира междувременно днес пред Нова телевизия българският еврокомисар Кристалина Георгиева..." България е богата освен с "бизнесмените" си и със своите еврокомисари,вземащи по 36 хиляди евро ,повтарям - 36000 евро месечна,пак повтарям - месечна заплата /72 хиляди лева/! Сами пресметнете колко минимални,средни или максимални пенсии или заплати прави това!

ДАНС незабавно да започне проверки на всички "граждански организации" за защита на циганите, които УСВОИХА милиони евра, а не свършиха никаква работа. Действителността ни доказва, че проблемите с циганите днес са много повече от преди 20 год. Самият им тартор Цветелин Кънчев се разхожда с черни джипове, придружен от голяма свита от дебеловрати мутри и притеснява нормалните граждани в София, и може би не само. Защо и ДОКОГА властта ще си затваря очите за това беззаконие?

Хайде сега всички цигани да се изнасят да вземат по 300 евро

"Нито една страна в света не е богата, ако не ползва изцяло таланта на всички свои граждани"...талантите на нашите цигани ги знаем-да ни крадат, да лъжат, да точат помощи от държавата, да не плащат ток, вода ,данъци, да правят деца от 11 годишни-ще каже ли някой как се забогатява с това...

Ромите-в отделна държава!

Мъжемразките също!!!

Кристалина Георгиева да си ги вземе у тях.

Поредната победа на българската дипломация. Този път няма да се наложи Президентът да ги помилва като медиците от Либия.

аз предлагам всички роими от европа да се концентрират в българия ,след което българия да се извади от европесикя саюс и вапроса с набезите им в европа е решен

мдаааа.....,обикновенно "кошчето за боклук" седи долу в дясно на монитора....та никого не искам да обиждам,ама на картата на европа долу в дясно се намира ??? БГ??? та понеже не разбирам вече от нищо...,това дали е случайност,или "онзи с мишката" там е решил,че ще си държи боклуците??? ....съвпадение или???

Доло в дясно на картата е Турция!А ако говорим за ЕС доло почти в дясно е Гърция..най-отдоло така да се каже..на картата!!!!

Брюксел не е осъзнал същността на ромите, а именно - нежеланието им да се интегрират и желанието им да живеят и плодят на чужд гръб! Ще го осъзнаят, ама дано не е късно и да не бъдат необходими Хитлерови мерки за обезпаразитяване на Европа! Интеграцията е като демокрацията - политически цветни локуми, облагодетелстващи определени кръгове! Всички партии се борят за демокрация, а живеем все по-зле, от сума време интегрираме циганите, а освен че някой започнаха да ги наричат роми друг ефект няма!

Да, ЛВ - Брюксел наистина има проблем с/в познавателните способности . И то не само в тази област .

Ха ха и западна европа не може да ги интегрира тия уроди.

Разбира се, че ще приемем българските цигани. Сомо че Франция да не се опитва да ни пробутва и такива, които не са българи. Български документи може да си купи всеки по света. Преди да ги върнат тук е необходимо да се провери как тези "българи" владеят писмено и говоримо българския език. И тези които не издържат проверките, Франция може да праща където си иска, само не и в България.

Нито една страна в света не е богата, ако не ползва изцяло таланта на всички свои граждани", коментира междувременно днес пред Нова телевизия българският еврокомисар Кристалина Георгиева. --- Талант? И какъв е той, по-точно?

Че то ние точно таланта им използваме в Франция Циганите знаят да крадат , да просят , да проституират и да се размножават като гниди Лошото е , че тъпите франсета не могат да оценят талантите на техните братя цигани Но да не се притесняват ние ще им пращаме още много , докато успеят правилно да ги оценят и интегрират в своето общество

Браво на французите, за оказаната помощ по събиране на "биометричните данни". Като посети сичкото сигане Франция, ще имаме вече почти всички данни за контингента на БСП-ДПС в "шпицкомандите". С банкерите ще е по-трудно защото законът е направен за кокошкари, а не за милионери и милиардери.

А после , франсетата, да смеят да ни размахват пръст, че трябва да се интегрират тея хъхряци......

"Франция на връща"???

Нека видят как и сред какво живеем ние, българите!Пропищяха от няколко хиляди, а милионите пълчища тук? Да се готви тогава Индия - с подводницата "Слава" ще им ги връщаме един по един.

Аре, како-о, па ше идем там, не бой се. Тие не моат ни спрат, но тоа пат - с каруците барабар. Че бидзнес имаме там, ти остави другото - дъщерите и лелите им работат усилено, ти казвам, като чшае шукарие, горе руси, доле черни, на едно кръстовище, ама не регулират движението, ти казвам.Срамота тие франсета да се държат така неевропски с нас, па те са по-големи к..вари и от нас, бе,како...

Върнете ни ги...да си ги гледаме тука...и да си крадат само нас...добре правите...а ние на кой да ги върнем?