Коментари - Нападателят от ”Орли” прострелял и полицай | dnes.dir.bg
назад

Нападателят от ”Орли” прострелял и полицай

Нападателят от летище "Орли" е атакувал патрул от трима войници, всички от военновъздушните сили, включително жена.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят от ”Орли” прострелял и полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир, напишете името на "французина" - Зияд Бен Белгасем. Защо "Льо Монд" публикува името, но вие не????

Интересно ми е само кога Франция е била "безпощадна към терористите". Събрахте де що има ислямист, раздадохте им паспорти, пари, облаги .Ей го поредния "чистокръвен французин ".

А когато на нашата граница полицай гръмна бежанец без да иска от рикошет,цяла Франция нададе вой до небето,толерантност та толерантност,а сега тичате да ги стреляте по улиците и летищата си... Стига с тоя двоен аршин в Европа,всички ислямисти и подобни трябва да се спират още на външните граници на Европа за да няма после атентати и десетки невинни жертви...

я дай линк да видим воя до небето от Франция. Или за вас мурзилките щом е от западна европа е все тая

Не става ясно дираджиите ли укриват арабското име на поредния радикализиран ислямски терорист, представяйки го за "французин" (!?!?) или френските медии?!?

Не укриват, пишат си го - Зияд Бен Белгасем, стар познайник на полицията.

Имам предвид французите го публикуват, дира го крият.

И тези чакат туристи в тоя коптор.

що сички терористи са мюслита? Нещо сбъркано има в кратуните им!

свалиха от власт и убиха Кадафито за "благодарност" и сега вълни бежанци заливат Европата. Реват като линейки, защото техните собствени арабски възпитаници, интегрирани по френски тертип, подкрепени от придошлите събратя им пускат кръвчицата. Всяка капка си струва, защото франсетата по навик дйестват първосигнално, и после принуждават другите да перат пешкира. Този път това няма как да стане и затова е ревът.

Анти-либерално настроените французи и не само фрпавцузи се самозаблуждават, че една победа на Льо Пен във Франция ще реши проблемите. По-долу се коментира, че терористът бил френски гражданин, но не бил етнически французин и бил заподозрян за радикализация. От Льо Пен се очаква да реши тези два въпроса: да репатрира хората, които не са етнически французи и заподозрените за радикализация да не са на свобода по улиците! Никой не е в състояние да ги убеди, че и двете неща са абсурдни! Кой можеше да убеди гърците преди изборите, че Ципрас не може да промени политиката на икономиите? Хората по цял свят си вярват, че политиците са магьосници и това е!

Да живе Фюрера!

от статия озаглавена: Европейски съюз или Съединени мюсюлмански щати? "Февруарски петък в Париж. От небето се сипе дъжд със сняг. В квартала Монмартър хиляди сурови мъже постилат върху уличния тротоар килимчета и събуват обувките си. Уличките около булевард "Барбес" са затворени. Не ви съветвам да отивате там, мадам казва ми млад полицай. Те не обичат, когато ги наблюдават. И непременно скрийте камерата. И се оказва прав. Когато изваждам камерата в сърцето на мъжката тълпа, върху мен скача един грамаден негър и крещи: Ако не я махнеш, ще те убия!. След миг съм обкръжена от тежко дишащи мрачни мъже. Един от тях с надпис секюрити на ръката ме пита на английски: "Какво правите тук, мадам? Разхождам се, аз съм туристка. Тогава минавайте по-бързо. Защо? Тук ми харесва, ще остана. Откъс за размисъл.

"По данни на органите на реда неутрализираният мъж е многократно осъждан французин, който през 2015 г. е попаднал под подозрение за радикализация." Със сигурност има френско гражданство и със сигурност по народност не е гал, бретонец, гасконец, простичко казано, не е французин.

"Ще бъдем безпощадни към терористите", заяви Оланд и придружен от охраната отиде да си подстриже перчема. Докато управляващите в Европа предпочитат лицемерния неолиберален лукс пред това да произнесат думите "радикален ислямски теторизъм", вахканлията ще продължава.

Бъдете сигурни, че нападателят е луд. Буен. А безпощадното насекомо Оланд ще изпрати кораб к бреговете на Сирия за два дни за експресно лекуване всички умерено луди в опозиция на Асад докато руснаци не ги излекуват посмъртно.Ще бъде жалко.

"...че мъжът, чиято самоличност не е установена..." "...стрелецът е известен на полицията и разузнавателните служби."

Е, нормално. Известен е на полицията и службите, но не са сигурни как се е казвал в крайна сметка. Както знаеш подобен род животни си сменят имената всеки ден. Във Берлин може да се казва Хасан Бен-Али, във Хамбург може да го знаят като Ал-Мохамед Ин Хасан, във Париж се нарича Бассам Али Билал. Навсякъде е "бежанец", взема помощи от поне три места, и понеже ще му се нарушат правата и ще се почувства обиден, не може да му се вземат отпечатъци, нито да го снимат. Религията не му позволява. А ние много внимаваме да не обидим някой арабин. Виж източно европейци може спокойно да обиждаме и да ги слагаме в трета и пета класа хора, но арабин не може.