Откриха ”бележки” за ИДИЛ в дома на терориста Лакдим

В дома на извършителя на вчерашните атаки в Южна Франция Редуан Лакдим са намерени "бележки, загатващи за "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Откриха ”бележки” за ИДИЛ в дома на терориста Лакдим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кеде беше Перата да влезе в магазина и да върже ислямиста със свинска опашка?

"журналисти" в дир.бг?

И защо този голям френски мъж не е смлял главата на това поредно мюсюлманско ГЕНЕТИЧНО ИЗРОДЧЕ от ИД е голям въпрос...?!?!?! НАЙ-ДОБРИЯТ МЮСЮЛМАНИН Е МЪРТВИЯ МЮСЮЛМАНИН - ТОВА Е ЖЕСТОКАТА ИСТИНА...!!!!!!

Така ще е докато обществото не изтреби до крак туморите наричащи се БСП - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!! Или докато окончателно не ги отстраним ЗАВИНАГИ от политическия живот на страната... Като в Чили при Поиночет - ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ДА НЕ ВИ СЕ МЯРКАТ ИЗРОДИ КАТО ТАС/ШКО АРМЕНКОВ ДСБ ЧЕНГЕТО, И ПОДОБНА ЧЕРВЕНА СВОЛОЧЬ И СМРАД...!!!!!!

добави и ГРОБ и ДПС!

Сълзите , които леят политиците за този смел жандармеристът Арно Белтрам, не са искрени. Това са " крокодилски зълзи". Ако наистина са потресени и натъжени за народите в Европа,ще спрат това нашествие, начини има. А не да се преструват на потресени и опечалени.

На кое казвате политици?

Те от Ислямска държава отдавна ни пращат послания, ама ние не им обръщаме внимание. Все ни напомнят, че ни управляват алчни глупаци и некадърници, гейове и лизбийки, но разбиращи от евроан...какви бяга там ценности.

Тежка, мнооооого тежка форма на МАЗОХИЗЪМ е обхванала народите от европейският континет ... и това няма да свърши добре.

А във Фейсбук няма ли да слагаме пак знаменца на профилните си снимки! И онези идиоти от хумористичния вестник да пускат лицемерни шегички за Мохамед.

Не смеят вече да се шегуват с пророка на мюсюлманите. По им отърва да се гаврят с Русия, по-безопасно е, пък е и добре платено.

Жалко за човека, отишъл си без време. но друго ме притеснява , всички политици леят крокодилски сълзи , пишат прочувствени речи за героя , придават си опечален вид. А нали те са допуснали това да стане , те са убилитози човек създавайки условия това да се случи . Става нещо като крадеца вика дръжте крадецане само са лицемерни , но са и нагли да застанат пред очите на всички с фалшивото си опечаление.

Извинявам се за лошия правопис, таблета ми поправя думите грешно

вечна му памет

Таквиз ''бележки'' колкото щеш си имат след като те са ги писали преди да отидат в идилците.. Направо като мейкучок на Путин....Сами си пишат и произвеждат и след това ги ''намират'' където им е необходимо..