Съдия от Тулуза прекръсти бебе от Джихад в Джахид

Съдия от Тулуза постанови, че момченце, родено през август, което родителите му искали да нарекат Джихад, ще бъде записано в регистрите като Джахид.

Обратно в новината

Коментари - Съдия от Тулуза прекръсти бебе от Джихад в Джахид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джихад, Джахид, Муджахид - все тая.

ще дойдат на акъла на бае тодар

loyola

Айде, и тия почнаха възродителните процеси ...

Така е когато някой крещи в лицетот ти, че те мрази, ненавижда, презира и ще работи, за да промени правото така, че да има възможност да ти пререже гърлото, когато реши. А ти през това време му се усмихваш и му казваш, че това е много важно за теб, защото той е различен и ще направиш всичко, за да осъществи той намеренията си. Луда работа!

Чел съм, че преди години във Франция имало закон, според който личните имена на новородените могат да бъдат само френски. Не знам дали със сигурност е било така, но очевидно или законът или нещо друго нещо се е променило.

Ще растат дечицата в духа на демокрацията и европейски ценности. Семействата им със сигурност са разбрали жеста на съда и ще възпитават само добродетели.. Накрая един мармот ще завива шоколада...

Джихад или Джахид - все джихадист ще стане...

фундаментализъмъ били франсетата, да не повярваш.

Не разбирам кво се лигавят тези французи а не почнат да гонят. След толкова атентати там, трябваше да има хиляди изгонени ама не. Че те сами си го правят.

САБАХ ХАИР ПОСЛАНИК ЛЬО ДЕБИЛ ....

Нямам думи от удивление ! Получовеци , докопали се до заветната земя -донор открито заявяват намеренията си да убиват " неверници " , кръщавайки цинично детето си на името на маниак - убиец и вместо мигновено да ги заличат от регистрите на страната и изпратят в джендема от където са се довлякли им правят мил жест !

Защо не ги изгонят от Франция ???

тези примати гонене няма да ги спре, но друго може и да ги спре..........

Само гонене - там е разрешението.

Кръщаването на дете на името на свещена война говори за пълното безсилие в креативен план. Говори за житейската безпътица и безполезност на родителите, които не могат да живеят по правилата на едно развито общество, защото религията им ги дърпа надолу към дъното като корабна котва. Пукнатината в исляма носи жестоко поражение в религиозен план. Оказва се, че ислямът е религия на невежеството, основана на алчност, подчинение и унищожение на всичко по- качествено. Днес ислямът няма път напред към рационалното.

Като цяло религиите нямат нищо общо с реалността и с модерния живот. Но ги поддържаме с отчисления от заплатите си, все още са прекалено силни и успяват да предизвикват войни и да разделят хората.

И Джихад, и Джихид ви мислят едно - нова Вартоломеева. А тулузчани със затворени очи тичайте пак да хвърляте бомбите по Асад, щото страхувал Джихад и Джихид.

Джахад и Джахид. Джихид ще бъде третото.

Джихад и Джахид. Джихид ще бъде третото. А Джахад - четвъртото. (Дба имената дба...)

"Страхувал"???? Няма такъв глагол в българския език! В случая е "плашел"!

Езикът се мени. Изменят го както свръхобразованите, така и образованите и необразованите. Нищо чудно след време българският език да звучи като някакъв креолски език. Тогава може да стане правилно да казваш "той мене страхувал" вместо той ме уплаши.

Приемам това като напомняне за четящите. А не като реплика към написалия го. Щото като гледам (оставяме Джихад, Джахид и производни): 1. Изреченията започват с главна буква (и Вартоломеева - също!); 2. Запетайките са на местата си; 3. Около препинателните знаци няма излишни интервали; 4. "Тичайте" не е написано "тичаите"; 5. Очевидно знам какво е "Вартоломеева" и за какво се отнася. Следователно много много много highly likely знам какъв е статуса на "страхувам" и "плаша".

ПРЕД ДЕСЕТИЛЕТИЯ МЕЖДУ КВАРТАЛА НА БЕЛИТЕ И АРАБСКИЯ КВАРТАЛ В ТУЛУЗА БЕШЕ ГОРАТА НА ПЕДЕРАСТИТЕ :)) .... ТОЧНО ПОКРАЙ РЕКА ГАРОНА .... ЯВНО ДЖИХАДЧЕТО Е ВНУЧЕ НА НЯКОЙ ФРЕНСКИ ГЕЙ КАТО МАКАРОН И АРАБСКИЯ МУ СЪПРУГ :))

Гейове сте ти и руските ти господари.

Лио, много си прост, чака те превъзпитание в Сибир, приготви се.

Драги, Макрон нито е беден, нито е гей. Да не говорим, че жена му е милионерка.

Сега да постанови да му пришият и отрязаното.