Извънредното положение във Франция удължено с 3 месеца

Френският парламент одобри удължаването на извънредното положение, което бе въведено след атентатите в Париж на 13 ноември с 3 месеца - до 25 февруари 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Извънредното положение във Франция удължено с 3 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как всичко все повече заприличва на ситуацията от филма "Бразилия" на Тери Гилиъм - загиваща планета, непрестанни терористични актове, тоталитарна държава, полицейщина и обезумяло общество, където всеки следи всеки. И нищо не може да се направи.

Малко извън темата ама какво стана с писаниците на англичаните ,че се отнасяме лошо с мигрантите. Да не ни тряснат пак някое наказание. Пък и французите ни критикуваха за интегриране на малцинствата, сега поне ще ни покажат нагледно как се прави

Това представлява този цирк. И веднага подлогите в България започнаха ще изграждаме национална видио система. А КОГА ЩЕ ИЗГРАДИТЕ ИСТИНСКА ОГРАДА ПО ГРАНИЦАТА ? ДЕМОКРАЦИЯ ХАХАХА СЛЕД 26 ГОДИН ИМАМЕ НАЙ ОБИКНОВЕН ТОТАЛИТАРЕН КАПИТАЛИЗЪМ!

Както същите гадини разделиха България в Ньой нека ите да се мъчат.

От самото начало Франция обяви,че налага извънредно положение за 3 месеца. Така написано заглавието би означавало,че ще стане 6 месеца. Коригирайте си.

не е точно така

това се и очакваше

Тези нямат ли си френски БХК ? Или са ги насмели ? Благодарим, добър пример ни давате !

а ла гер ком а ла гер

Вече се намираме във втора фаза от плана на Вашингтон за дестабилизиране на ЕС. Първата част включваше масираното, координирано изпращане на "мигранти" с дейното участие на агент Меркел. Сега от Вашингтон, след стрелбата в Париж започва кампания по нагнетяване на напрежение и страх, чрез официални заявления и десетки мними съобщения за заплахи от нападения ту във Франция, ту в Италия, ту в Германия и т.н. А усещате ли как Германия /двигателят на ЕС/ някак се загуби в миманса. Меркел също се покри... Причината Вашингтон да използва такава тактика срещу ЕС е, че тук това е достатъчно и ще свърши работа, докато срещу РФ, Вашингтон действа по-грубо и с други средства, нагледен пример за това са "прелестите", които натвори в бивша Украйна.

Не вярвам да е това-просто терористите имат много стройна и добра организация.Френската полиция е една от най-добрите в Европа и много повече неща и са ясни отколкото в Германия и Италия.Ако САЩ искат да подкопаят Европа-сам видя-трябваше им само един журналист да унищожиVolkswagen.

Войната е мир, Свободата е робството, Незнанието е сила .... Много пророчески думи ...

Ти ли ги съчини или някой ти помогна хохо

Четенето му е майката ... "1984" ...

Във Франция решително се нарушават правата на човека, а всички европейски и задокеански правозащитници мълчат! Защо???? От толкова разстреляни в Батаклан, така и никой няма да попита, а колко от тях бяха убити от силите за сигурност при щурма? А сега си представете що за чудовищен вой щяха да надигнат същите тия "защитници" по команда, ако всичко това се беше случило в РФ. Почувствахте ли двойния стандарт?

Глупак

Абсолютно съм убеден, че от франсетата нищо няма да излезе. Те просто са опуснали влака. И методите им на борба с тия нечовеци е дълбоко погрешна. Ако искате да се почувствувате, макар и за кратко, че сте българи, прочете следнят материал: АРЛИН АНТОНОВ АКЦИЯ". Няма да съжалявате.

"1984"