Франция лиши от гражданство осъден джихадист

Франция лиши от френско гражданство осъден за тероризъм френско-марокански джихадист. Антиислямските прояви се засилват. Президентът призова бизнеса за помощ.

Обратно в новината

Коментари - Франция лиши от гражданство осъден джихадист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей това трябва да правят, когато уличат някой в радикален ислям, дори не все още и в тероризъм, моментално да им се отнема гражданството, разрешение за местопребиваване, ако няма гражданство и моментална депортация в арабската или африканска страна, от където е дошъл той/тя, родителите му или дори прародителите му !

Обаче за депортация не виждам да пише в статията... Май половинчати мерки само.

И ние така трябва да правим и отнемаме гражданство.

Грабиха си колониите векове наред, а когато се зададе Видовден, искат да ни направят нация от граничари да ги пазим от изгладнелите тарамбуки.

А колко страх набра българина покрай бежанците, прекосяващи границата.

Че да им се радваме ли? Каква работа имат тук? И какви бежанци сънуваш, за нас са нелегални имигранти! Кой знае какви джихадисти и терористи влизат безконтролно у нас!

А като са го лишили от гражданство и той вече не е френски гражданин, освободили ли са го от френския затвор?

Тъпчо, затворниците са лишени априори от граждански права. А тоя след като си излежи годините е за незабавна депортация.

Значи до вчера бил французин и от днес вече не е. Лишен от гражданство и готово. Предлагам да лишим от гражданство всички цигани които са успели да напуснат българия. (За да не могт да ни ги връщат.) ил ипоне тези които са във Франция!

Ще се връща там, откъдето е дошъл.

А те са дошли от Индия и като им отнемем българското гражданство - да ги връщат откъдето са дошли.

Няма да стане. От гражданство може да се лиши само човек, който има двойно такова. Мароканците не могат да се откажат от мароканското си гражданство, дори да искат. Затова като му отнемат френското, остава само мароканско. Не вярвам циганите ни да са получили френско гражданство, за да може да им бъде отнето българското.

Трудното е един път да се решиш на такава стъпка, после нещата тръгват сами във вярната посока!

Можело значи .а ние кога почваме.

А така, а ние дпс-то кога ги почваме?