Беноа Амон спечели І тур на вота на социалистите във Франция

Беноа Амон печели на проведения първи тур на първичните президентски избори на френските социалисти пред Манюел Валс.

Обратно в новината

Коментари - Беноа Амон спечели І тур на вота на социалистите във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беноа Амон спечели, защото обещава ако дойде на власт, да въведе до няколко години безусловен базов доход за всички французи без значение дали работят или не. Демек навършваш 18 години и започваш да получаваш 750 евро всеки месец, независимо дали работиш или не. Абсолютно нереализируемо обещание, защото ще струва годишно 300 милиарда евро на хазната, но успя да заблуди немалко мързеливи социалисти. Според мен и на втория тур ще спечели.

оланд и валс убиха соц.партия във франция и ще бъдат съдени за това ,рано или късно .

Ако някой се подиграва на Франсето, значи е много зле с казашкото си самосъзнание! Или е бил много богат при соца! Ние на 30 % от това да стигнем с великта Ви Раша, то няма да стане, кво да се говори!

Ако беше останала комунистическа партия във Франция, можеше и да направят нещо, но с тия леваци ала Оланд, толкова.

Че тя комунистическата партия на практика се възстанови, казва се Лява партия (Parti de Gauche) и се очаква на предстоящите избори да получи повече гласове от социалистите! Разбира се, идеологията на тази партия е по-умерена отколкото на легендарния комунист-хардлайнер Жорж Марше, но въпреки всичко си е базирана на подобни принципи! Изобщо крайнолевите партии са във възход в южноевропейските държави (Гърция, Италия, Испания, Португалия, даже Южна Белгия), където има сериозни икономически проблеми. В Северозападна Европа, където основният проблем е имиграцията, крайнодесните партии ще продължат възхода си!

В Испания вече най-левите са в упадък. Насадиха хора от специалните служби и така им видяха сметката. Освен това народната партия кривна доста наляво и престана да цепи басма на Меркел. Казват че ще изпълнят дефицита и след това казват че не, не сме го изпълнили, съжаляваме. Ако искате ни наказвайте и ще ви пуснем комунистите да си приказвате след година. Същото и за приемане на орки. Изобщо започват да надигат глава. Основното в това падение на европа е режима на Меркел.

мамона винаги печели, досега социалистите не си признаваха това ..

Правете разлика между тамошните социалисти и нашите изедници крадливи!!!! Нямат нищо общо!!! Нашите единствено идват на власт за да крадат и разрушават,те са мулти милионери на гърба на народа,някой от тях дори милиардери!!!!! Нашите така нарекли се "социалисти" са най долнопробната крадлива и алчна измет раждала се някога,те държат прокуратура и съд,те колят,те бесят в тая държава,защото народа е прост и си ги връща на всеки 3 - 4 години на власт...,че и се чуди,защо сме най мизерната държава вече в света. Ами продължавайте да ги избирате и продължавайте да се чудите!!!!!

То, тяхното не е парламент бе!! направо манастир на кармелитките е..... Да не повярва човек, колко са честни, нали....

Напълно закономерно е. Колкото повече парии презрени, колкото повече роби на труда, толкова повече стотинки в буркана на столетницата. А Маркс беше писал нещо за жаждата за капиталистическо обогатяване, ама те другарите не четат, че вече не е модерно.

Много си заблуден, ако наистина мислиш така. Изобщо много хора в България си мислят, че на Запад всичко е постлано с рози! Френските социалисти не се различават много от българските. Не случайно са партньори в ПЕС... На хартия защитават социалнослабите, на практика говорят клишета и лобират за различни интереси, включително на големия капитал... Основната цел е максимално напълване на джобовете! Между другото Оланд завършва мандата си - подобно на нашия Плевнелиев - като най-непопулярния президент в съвременната история на Франция...

Мале, френска партия, която е била на власт и не е корумпирана. Абе трябва ти терапия. Сигурно никога не си живял на запад. Най-корумпиранта партия на калпак партиец е тази на Меркел, след това са италианци, скандинавци и подобни. Еврофондовете са чиста проба финансов инструмент за корумпиране. Е Клинтон ги надминава, ама то там масщабите са различни.

Има нещо в което Франция е последователна и не променя политиката си, независимо от това, кой е Президенти кой е министър Председател...... продажбата - на тройни цени, разбира се - на оръжие и оръжейни системи, на всички които са под ембарго, както и на терористични организации....

Абе, батковци, тоя Беноа Амон, да не е внук на Амон Ра и Нефертита бе.....