НФ на Льо Пен изпреварва и десни, и леви на местните избори

Крайнодесният Национален фронт на Марин льо Пен получава на национално равнище рекорден резултат от 1-ия тур на регионалните избори - 27.96% при преброени 98%.

Обратно в новината

Коментари - НФ на Льо Пен изпреварва и десни, и леви на местните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дай Боже, мечката като играй у комшията ..."

Това е само началото, неуважаеми толерасти, либерасти и прочее безродна боклучава сган!

имат здрава "имунна" система - като усетят бацилите веднага се мобилизират - т.е. активират се здравите сили в обществото. За това ще си подредят къщичката - а ние с нашите либерали - ДПС само си седим в кочинката

От Франция тръгват повечето нови начинания и социални тенденции. Въпреки че не подкрепям всички националистични идеи, няма нищо лошо някой да сложи край на притока на имигранти от Африка и Азия, които никога не са работили и нямат намерение да работят през живота си. Социалната система в западна Европа не е предвидена за необразовани и мързеливи 'социалисти'...

А Т А К А! ! ! ! !

Леоне,я надувай кавала на павиана и не се потривай:)))))))

Фактите са красноречиви: В районите, засегнати от имигрантското (основно арабско и африканско) нашествие НФ печели много гласове. Това са Северозападна Франция, районите около Париж и Марсилия. В незасегнатите райони (Бретония, Нормандия) много малко хора гласуват за крайно-десните...

наи после една добра новина за европа в тези трудни времена даи боже мари ле пен да стане следващия президент на франция хора като нея и орбан са изклучително нужни на стария континент да се надяваме че и афд в германия ще има същия успех пролетта в германия

Абе ти добре ли си с главния мозък бе??? Как може да се възхищаваш на една нацистка партия която одобрява избиването на евреи и следва за модел на поведение режима на Третия Райх на Хитлер???

абе пич кои ти наля тези глупости в главата

ти не си добре. къде прочете всички тези простотии?

марин Льо Пен е крайно дяснапартия на националистите и нейната партия казва, че ще приемат в франция само християни - тези партии са националистки крайно десни и искат даржавите, които управляват да се запазят християнските си корени. вижтат, че проблемите идват от ислямската религия и не се страхуват да го кажат на висок глас и се борят против това исляма да завладее европа, докато партията на ципрас е крайно лява на социалистите те са атеисти и пални смотаняци, когато имат проблеми за разрешаване нямат решения за тях и правят пълна анархия в държавата която управляват, той дори не поиска да се закълне пред президента като положи рака върху библията, а това в гърция това е задължително след като там православната църква е свързана с управлението на държавата. а за тези които незнаят кои други са били такава партия крайно лявасоциалистическа като на смотаняка ципрас - това е партията на хитлер която саздава третия райх и хитлеристка германия.

Заслужават си и президента, и емигрантите и тяхната Воленка :)

Интересно ми е тази уж националистически партии как се борят срещи арабското нашествие като разединяват и правят европа слаба. Ми то България е била разделена на 2-3 княжества и за това е паднала толкова лесно под турско робство. Сега такива антиевропейски партии като атака и тази французойка само разединяват континента за да стане лесна плячка за нашествениците. Разделяй и владей се получава.

Та, досега като беше единна?!? Европа ,какво стана? Единна зад Меркел?Помощ!!!

България пада под турско, защото тогавашният Бочко - Иван Александър тегли мостов заем от тогавашният МВФ във Венеция. Условията на МВФ са българският цар да се разведе, да се ожени за Сара -дъщерята на един от управителите на МВФ и да раздели България на отделни княжества. Днес, само се съсипват държави от МВФ...без да се сключват бракове с щерките на лихварите.

Хората просто гласуват против ЕС. С действията си Меркел подкопа устоите на ЕС. Всички националистически партии в Европа ще постигнат успехи на следващи избори. Камерън се насади на пачи яйца с вота на Англия за оставане в ЕС.

и всички ще се набутаме в евразайския съюз на путкин, и ще настане такъв живот

ще е по-лош от сегашния? Щото вече 26 години е от лошо по-лошо

Сега тази се прави на националист ама скоро ще свали маската като нашия волен и ще видят, че не е никакъв френски националист ми обикновен руски агент.

тези резултати бяха предвидими...оланд и меркел водят по същество анти-национална политика в своите страни и деструктивна политика в ес. виждаме реакцията, дали това ни харесва или не е друг въпрос. следващя такъв резултат ще доиде от германия.

Путин е съюзник със всички видове фашистки и нацистки партии по Европа :D

"Фашистки" и "нацистки" са всички родолюбиви, христолюбиви, хетеролюбиви... партии, които не искат да слушат Обонго. Правилно ли съм разбрал.

Ама нали путин е наследник на сталин ? Що тогава спонсорира наследниците на Хитлер ?

Такива радикални партийки са спонсорирани от путин с цел да сринат Европа за да може русия да излече ползи. Те работят срещу своите граждани в ползва на руски интереси.

Трудно можеш да наречеш "партийка" партията с най-много гласоподаватели във Франция, освен ако ти самият не си малоумен.

50% гласували от всичките имащи право на глас. ха сега изчисли колко точно подкрепят тази "партия" и напиши резултата

А, "умерени" са тези, които подлагат Европа на мюсюлмански терор и обезличаване.

За тази Лю Пен няма ли някой американски посланник като нашия Уорлик да я унищожи.

РЕЖИ, РЕЖИ, НЯМА ДА СПРЕШ ХОДА НА ИСТОРИЯТА! ТИЯ ГАДЖАЛИ ЩЕ БЪДАТ ПОМЕТЕНИ! ЕВРОПА Е ПО- СИЛНА ОТ ТЯХ! ВЕРВАЙ МИ!

Този успех на НФ на Франция не е решаващ,но дава надежда,че Европа може да тръгне по друг път!В момента европейската икономика буксува,защото няма нормална икономическа политика,а преди всичко се обслужват американските интереси!А Източна Европа се е направо в блатото!Европейската идентичност е пред ликвидиране ,социалната структура на обществата ще се срине в най-скоро време заради идиотските закони за хомосексулизма,еднополовите бракове и третият пол-де факто разрушаване на нормалната семейна структура!Французите трябва да се радват ,че имат Марин льо Пен,истинска жена ,добър политик,а германците трябва да се тревожат-засега нямат никой и новият Хитлер може да се появи от нищото!

И НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА! ЗА ТУК НЕ ЗНАМ - ТУК НЯМА НАЦИОНАЛИСТИ, А ЧУЖДИ ПАЧАВРИ!

Руската организация надделява над западното нехайство. Този форнт е пълен с лумопени. Но понеже на офиициално ниво са единствените, които казват повече истина от останалите цоциалисти и десни хората мислят че Фронта ще подобри Франция. А Ако не друго то без гражданска война за да се оправи Франция няма да се оправи положението. А една гражданска война директно връща Европа в средновековието. Средновековни отношения и модерни технологии. Такова бъдеще се очертава.

Евро съюза се усмърдя , време е някой да пусне тоалетното казанче.Базозовци , Юнкерци и компания да си търсят и да се фащат на работа , ако въобще са кадърни.

Можеше да се очаква след редица гоупости, които допуснаха политиците. Лошо, фашистите се връщат на власт.

Не се знае дали ще е лошо и за кого. Усеща се раздвижване и в Германия от страна на последователите на Хитлер - положението в света може да стане некотролируемо.

И така - накратко пишейки за втори и, вярвам последен път в този информационен портал бих искал да споделя следното - като изключим стилистично неграмотното и често фактически неточно преставяне на новините - тоталното ТРИЕНЕ на всеки коментар различен от щатните тролове със различна ориентация пишещи най вероятно от съседното бюро на редактора постваш новината. Да - единствената ценност на портала БЕШЕ в интерестните и понякога по-информативни коментари на посетителите. Оказва се че ТУК ЯКО СЕ ТРИЕ. Това е право на собствениците на портала. Мое право е да не го посещавам, което за съжаление ще ме лиши от възможността да ПОТРЕБЯ РЕКЛАМАТА НА РЕКЛАМОДАТЕЛИТЕ ТУК - това за проект създаден не за да информира а ЗА ДА МАНИПУЛИРА общественото мнение не фатално - такива предприа са като правило с отделен достатъчен за работа и без рекламите бюджет, просто ако сте нормален потребител влезли тук да видите набързо какво става по света и нас - те това мястото - това реших за себе си. А СЕГА ИЗТРИТИЯТ КОМЕНТАР: НАЦИОНАЛНИЯ ФРОНТ СА ТОЛКОВА ФАШИСТИ КОЛКОТО БСП СА КОМУНИСТИ - ТОВА СА ГЛУПАВИ КЛИШЕТА. ФРАНЦУЗИТЕ ГИ ИЗБИРАТ ЗАЩОТО 10 ПРОНЦЕНТА ОТ ТЯХ ОПРЕДЕЛЯТ БИТИЕТО НА ОСТАНАЛИТЕ - ТОВА СА ФРЕНСКИТЕ ГРАЖДАНИ С ПРОИЗХОД ОТ АЛЖИР - МАРОКО - ТУНИС. ИМА ВЕЧЕ ЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ОТ ТЯХ - РОДЕНИТЕ ПРЕЗ 80ТЕ ГОДИНИ, КОИТО НИКОГА НЕ СА РАБОТИЛИ И НЕ ИСКАТ ДА ГО ПРАВЯТ - ДЪРЖАВНАТА МАШИНА НА ФРЕНСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ УПРАВЛЯВАЩИ ОТ ТАЗИ ЕПОХА ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТОВА. 4 ФРАНЦУЗИНА ИЗХРАНВАТ 1 ФРАНЦУЗИН С ТАКЪВ ПРОИЗХОД, КОИТО НЕ РАБОТИ И НЕ ИСКА ДА ГО ПРАВИ , ЩОТО И ТАКА МОЖЕ. ТОВА Е ПРИЧИНАТА ЗА СРИВА НА ФРЕНСКАТА ИКОНОМИКА. ВСИЧКО ДРУГО - АМЕРИКАНЦИТЕ БИЛИ ВИНОВНИ... ПУТИН БИЛ ФИНАНСИРАЛ - СА ПРОПАНДНИ КЛИШЕТА.

Готина французойка - как да не гласуваш за такова парче. Напред и само напред, а Саркози да го духа.

Какво стана сега? Допреди една година се подиграваха на Льо Пен-овата партия как били едва ли не на изчезване. А сега са първи. Скоро може и нещо подобно да изрине Меркелова.

Така е, комунистите скоро ще ядат як бой!

Вместо за домати наляха пари в Сорко, а то какво се оказа за момента - файда йок. Дано да налеят за втория тур вместо да купуват краставици.

Дайте началото! Целият мюсулмански" контингент "да ръде изхвърлен от Европа! Нямате представа колко хора ще Ви подкрепят !!!

Ами то си има и сега действащи закони,според които могат,ама не искат. Например,против разпространяването на верска омраза,насилие и т.н. Или против демократичните ценности. Заради подобни законови актове,например в Япония проповядването на ислямската религия е забранено със закон (доколкото знам). А и статистиката е категорична ,има будисти,има християни и т.н. ,а мюсюлманите там са точно нула на брой. Това е официалната им статистика.

ЗАКОНЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЛОЖЕН ОТ МЕКИ КИТКИ, ЩЕ ДОЙДАТ ТВЪРДИТЕ !!! ИНАЧЕ ЕВРОПА З А Г И В А !!!!!!!!!!!!!!

Това за чавистите по важно ли е от онова във Франция, та отпадна от 1-ва страница?

сме в Европа все пак.

За сега във Франция, дано скоро и в Германия и тогава ще стане весело...пък дано после и в България и тогава БОЙ, БОЙ по ислямокомунистическата атакиска сган до пълно прочистване от тази смрад!!!

Това е само началото, скоро и на други места и тогава еврогейчетата и американофилчета ще отидат на прахта. Турция ще бъде изгонена от НАТО и да видим тогава дали Ердоганчо ще е такъв ербап. Браво на Фронт национала и на Льо Пен .

И браво на френските избиратели,че вече взеха да се пробуждат.

Медийте определят Фронт Насионал на Марин Льо Пен като крайна десница за да плашат населението. Крайни в момента са партийте на Саркози и Оланд. С демагогската си външна и вътрешна политика и военните агресии над суверенни държави те унищожиха репутацията на Франция и я поставиха на колене, като предадоха сувернитета на страната, така както и нашите управници. Причината за атентатите в Париж и Европа е агресивната външна политика и намесата във вътрешните работи на суверенни държави, дестабилизирането на Близкия изток и Африка и предизвикването на бежански потоци! Марин Льо Пен е твърдо против санкциите наложени над Русия и за сътрудничество с Русия във всички сфери. Явно това не се харесва на дърпащите конците на световната политика и всячески се стремят да я диаболизират. За нея Френските интереси са приоритет и над всичко останало, нещо за което нашите управници могат само да мечтаят!

много точен коментар !!!++++ у нас трябва де се обединят всички патриотични партии , за да изгоним многобройните ни предатели , време за губене нема , не остана !!! всички правителства в последните 26 години са фалшифицирали изборите и са били абсолютно незаконни, потъпкващи конституцията ни !!!дружно, братя патриоти ще изправим горда BG !!! пътят няма нито да е лесен , нито кратък !!! BG трябва да се пази всяка минута от собствения й народ , това е наше право и задължение !!! трябва да бъдем бдителни , а не безпричастни наблюдатели !!! отговорен е този , който раздава баницата , явно франсетата умеят да се учат от грешките си !

значи франция е военен агресор, а путин е спасител. е много е гадно - едни да обвинявате за всичко, а несменяемите джуджета путин-медведев-путин за нищо. извинявай ма в суверенна сирия има руска военна техника, бази , войници, офицери. ама те имали право, химическия убиец бил ги поканил да го защитят. ами и западните страни са поканени

Снощи, във 22.30ч френско време, по ТВ бяха публикувани официалните резултати от изборите в ,които участваха 50% от 44 млн избиратели.У нас още не могат да уточнят колко от протоколите са фалшифицирани и добре ,че са послушните ЦИК и съд за да се прикриват шашмите с " изборите".Заслужаваме си съдбата!

Много скоро и у нас.Да си върнем България.Атака и победа на справедливостта.Само да не ни спретнат нови проектчета , както си беше с ГЕРБ създадоха го да унищожи Атака от люпилнята на Амереканското посолство , а Бойко се предложи на Беелли като му каза че ще направи каквото искат.Сега май оня мерзавец Слави е тръгнал на война с Атака , даже го чух как води лекция в Благоевград и му бяха разпоредили вече да оплюва, като революцията я оправдаваше и каза трябва да не търпим повече простотията в кавички разбира се на сидеров.Елементарен и прозрачен проект който няма нищо общо с действителността и нуждите на хората.Справка при бареков додука.

Според мен си дърво, но и чугун става! Тикво зелена, я кажи коя от утвърдените, тъй нар. "крайнодясни" партии в Европа, с утвърдени сериозни позиции, вземат на сериозно откачения Волен?! Никой по света не го уважава, а партия Атака се крепи на избиратели лумпени, олигофрени, маргинали отвсякъде. В България, за съжаление, няма истинска патриотична,

Колкото си стар толкова и жалък лумпен......то и без такива идиоти не може защото природата се грижи да има огледало а вие сте точно озъбения образ на вампира като погледнете в това огледало.....до година няма да има копейки,това за сведение и си мислете ще имате ли ще има ли денги за памперси!

Както казват - "Това което сам си сториш, никой не може да ти го стори"......Жалко за Франция....ще заприлича скоро но филма..."Планетата на маймуните"... И както още казват.....Вива ла Франс.....Царят е мъртъв....да живее царят!!!!!

Физичните закони не могат да се променят. Трети принцип на механиката гласи: "Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие". Това означава, че колкото повече се натрапва мултикултурализма, толкова повече се засилват националистическите и расистките движения.

ДА,ТАКА ЩЕ Е И СКОРО В БЪЛГАРИЯ, НО ДАНО НЕ СА ТЕЗИ ОТ АТАКА!КЪМ УПРАВНИЦИТЕ:ПОМИСЛЕТЕ ЗА НАРОДА ЗАЩОТО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ,ЩЕ ВИ ИЗРИТАТ,КАКТО БСП,СЕГА Е РЕД НА ГЕРБ,РБ,АБВ И ТАМ ВСЯКАКВА КРАДЛИВА СГАН!!!

У нас не става! Ние само можем да завиждаме на другите.

да не Атака. Да няма изненади. Каквото са заявили от трибуната на НС и са предупреждавали, излезе истина. Жестока истина. Сега копират и поднасят като свои идеи, някои "патриоти". Я да видим кой пръв каза, че това не са никакви бежанци, а главорези и НЕ без подкрепата на турската държава се домъкват до границата ни. Кой пръв заговори за затваряне на границите, за използване на трафикантите на хора за органи и за наркотици. Кой предложи пръв гласуване на арменския геноцид, кой пръв заговори за "чуждите инвеститори" - кръвопийци, за циганската престъпност. Я да видим последното дело срещу Атака. Това си е чисто политически протест и позиция, а не хулиганство. Може би сте съгласни, че трябва с песни, танци и кебапчета да се чества баташкото клане. Колкото до апела им, да се отнасяме със сдържаност и уважение към Русия, това не е национално предателство. Това е следващата истина, която под сурдинка тук-там се чува из многострадална Европа. Изглежда отново Русия ще спасява Европа от опасния хаос, в който се насадиха под диктата на САЩ.

Много прозрачно, че във Франция и изобщо в Европа маньоврите им няма да вървят вече. Социалистите нямало да участват, да не би да разцепят гласовете и ФРОНТА да ги изрита и двете партии.Нали си спомняте как в ЕП заседаваха по тъмни доби, обединиха усилията си и ЕНП и ПЕС, съешиха се БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ, само и само националистите в Европа да нямат някакъв решаващ глас. Инищо, ама нищо за промени в политиката си. Никакъв анализ, абе аджеба защо така европейските граждани се ориентират към националистите. Много висока топка е това за тях. Те са си като нашите-конюнктурно и с национални предателства наредени около богатата трапеза.

Ако им избамкат още няколко бомби, крайно десните ще получат и 80% на следващите избори!

Много сте се загрижили за франсетата бе, рубладжии келяви!! Гледайте кво става в България, бъдете малко повече български националисти-не руски, френски и всяква там бълвоч!! За ква дясна партия на Льо Пен ми плямпате, като само преди 5 месеца доказаха, че уж "националистическата" пача била спонсорирана от ВоваПлеханов с 10 млн. евро?!?! За кво вообще си губите времето да плещите простотии. И тя като наш дърт татко ПерхиДрол-със комунист спонсор зад гърба си-за кви национални бабини-деветини вряка??? Колкото е патриот Болен, толкова и тая пача, баща и беше истински националист и тя му заби ножа в гърба!!! След като постъпи така (по руски) с баща си, дали смятате че и пука за френския пейзан и братята им с тъмен цвят на кожата, които са 60 % от френската фазанария??? Тия песни ги знаем, колкото ни оправи нас царя агент на ДС, толкова и Льо Пен ще ги оправи, по-вероятно е Вова да ги командва чрез нейната псевдо партия....

Голям бълвоч избълва на един дъх! Трябва доста да те е заболяло за французите, нищо , че плещиш нещо друго...!

Вие сте като едни играчки дето ги има,на ключе -навърташ му ключето и то си действа. Така и на тебе -навъртяли са ти,че Русия е лоша и т.н. и после,за каквото и да стане дума,все Русия,та Русия. Това доказва,че нямаш грам собствено мислене,щом като има друга тема ,и ти нямаш какво да кажеш (от вродена тъпота). ЗА ФРАНЦИЯ става дума в момента,а като нямаш такава опорна точка,поне не пиши глупости.

Кой кого навива бе, селяк! Журналисти доказаха, че Путя е спонсор на уж "дясната" партия и зададоха въпрос на въпросната "дясна" (или тясна) г-жа, на който тя запецна и почма да мънка нещо!! Оказа се, че партията и е спонсорирана с руски рубли!!! За каква "дясна" партия говорим??? За руска партия ДА, ама за френска-НЕ!! Всички фенове на руската кочина сте свине!!!

Днес е добър ден за Европейската интеграция. Сега нещата ще си дойдат намясто. Следващите стъпки трябва да са орязване на достъпа до високи технологии на всякакви лица от арабски произход до девето коляно. Промени в Windows които да блокират автоматично всичко което се пише на арабски език. Арабите трябва да се докарат до състояние на аборигени.

а по-кротко. "цивилизованите" държави с отношението си към тези народи като към аборигени докараха това положение. Първо си ги колонизираха, после като нямаше как пък си ги доведоха вкъщи да им подгъзуват. Това не им беше достатъчно и под формата на носители на демокрацияа тръгнаха да ги бомбят, да се разпореждат с ресурсите им. Не забравяйте и дълги години тези "цивилизовани" държави използваха тези "аборигени" на убийствена експлоатация само и само да им растат печалбите. Интернетът не ти е решението на теб. Организаторите на "аборигените" отдавна говорят "цивилизовани" езици.

на французите.Поне имат партия,която да изберат,а ние.......

Днес във Франция утре и в България!

"нашите"партии мислят само за усвояване , точка !!!!!

Поне тук да имаше такава партия,а то няма!!! Имаме предателски партии!!! Нито Атака,нито ПФ са национални или крайно десни партии!!!!

Ще питат после французите: "Ма що така бе, Миме - нали УЖ беше националистка.

До 100 Не така. Ако си отиде тоя френски дипломат - кой ще ни направи съдебната реформа?

Шило

Не поискаме ли тук да има реформа, ама истинска реформа, и от Марс да дойдат, все същата работа.

Винаги плюс за чувството са хумор. Истината обаче е тъжна...

Сега Франция, утре цяла Европа....

В кИреча.

Льо Пен ще "поведе" Франция, както Ципрас, Гърция - два пъти "Кръгом!" и пак "напред", към пропастта.

А сега къде са бе малоумник?Май нещо не ви изнася на вас еврогейовете истината?Навсякъде където управлявате е разруха,а където управляват националисти е възход,но соросоидните ви медии повтарят до припадък,че прпоблемите почват с националистите,като,че Ципрас натрупа дълговете на Гърция или сега Атака ви трупа дълговете на България.Всяка година теглите заеми като бесни и после някой друг ви е виновен.

Ех, смешко, смешко, дълго има да ви лъжат политическите измамници. По-дълго отколкото телефонните измамници лъжат пенсионерите ни.

марин Льо Пен е крайно дясна на националистите и нейната партия казва, че ще приемат в франция само християни - тези партии са националистки крайно десни и искат даржавите, които управляват да се запазят християнски те вижтат, че проблемите идват от ислямската религия и не се страхуват да го кажат на висок глас и се борят против това исляма да завладее европа, докато партията на ципрас е крайно лява на социалистите те са атеисти и пални смотаняци, когато имат проблеми за разрешаване нямат решения за тях и правят пална анархия в даржавата която управляват, той дори не поиска да се закълне пред президента като положи рака върху библията, а това в гърция това е задължително защото там православната църква е сварзана с управлението на държавата. а за тези които незнаят кои други са били такава партия крайно лявасоциалистическа като на смотаняка ципрас - това е партията която саздава третия райх на хитлеристка германия.

Ехооо, некадърниците от ЕС, ЕП, ЕНП, ПЕС мес, докато говорите непрекъснато за някакви имагинерни ценности, лоялност, хуманност, подложихте народите си на "затягане на коланите", несигурност и терор. Занимавайте се още за стандарти на храните, подписвайки в същото време НА ТЪМНО далаверите си ТТИП, дължината на кондомите, правете се на шарлита и ще докарате на власт не льо Пен и льопеновци, а съвременния Хитлер. Глупаци корумпирани и некадърни тунеядци.

И вий като българските пенсионери, вече 26г. не се научихте на номерата на политическата мафия. Всеки път ви лъжат с един и същи номер: ново лице и няколко приказки. Като бай СимУ Мадридския крадец навремето: "Почтеност, във всичко!"