Франция въвежда режим на извънредно положение

Френското правителство одобри на заседание проект на реформа на конституцията. Съгласно проекта основния закон ще бъде вписан режим на извънредно положение.

Обратно в новината

Коментари - Франция въвежда режим на извънредно положение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С други думи Франция въвежда най-обикновен фашизъм.

Не е достатъчно да се води само по-различна политика като самоцел. Ако политиката води до решение на съвременните световните проблеми, само тогава страната, която води такава политика ще бъде призната като част от светония елит. Пример за това е Русия.

Мисля, че мерките които предприемат французите по коледа са пресилени. Какви атентати очакват, като напрактика само си разхождат самолетоносача насам натам?

Долен народ + долни промени = долен живот маймуни с банан = французи

Жалко ще бъде, ако приемат такова допълнение на конституцията. Чиста проба тоталитаризъм. Просто трябва да прекратят волунтаризма в политиката - демокрацията в Европа е за образовани хора, които имат национално самосъзнание, преминало през реформата на християнската църква и достигнало до атеизма.

Демокрацията в 5 -та Република умира.....

Най вероятно , след много приказки и гласувания , най-голямата заплаха пак ще са българи и румънци....

Хубаво въвеждат Извънредно положение в Франция, обаче ""действията им са като след дъжд- качулка"". Много по- ЛЕСНО и по- ЕВТИНО за Франция би било да НЕ допуска на територията си съмнителни лица( както направиха САЩ след атентатите на 11.09.2001г ), и съответно да пуска в страната само Чужденци с много пари и Документи за самоличност.... А сега като се заринаха с Терористи, единственото им възможно решение на проблема е да превърнат бежанските лагери в Лагери на смърттта и да избият тия Пришълци.

Е това със лишаването от гражданство е вече интересно като че ли отваря нова страница в историята на Петата република.Това отдавна трябваше да се случи това е първа точка от идеологията на партия Национален фронт на Дамата със камелийте която съвсем наскоро загуби изборите.Подозирам че този процес ще се разгърне най вече при настъпващата ера на Никола Саркози.

кои избори "загуби" "дамата с камелиите?

Дамата с камерите е по-скоро Оланд. На льо Пен подхожда Мария Медичи с Варталомеевата нощ.

Ето до къде ни доведоха едни подигравки на карикатуристите от ебло/ с малка буква / ,без да се замислят за последствията ...

Протестърите какво ли щяхте да напишете ако в Русия бяха въведени подобни мерки?

Изоставаш от събитията! Вчера Путин подписа закона, според който ФСБ да може да стреля на месо по бременни, майки с деца и деца без оглед на възрастта! Спиш драги! Събуди се! Пак се изложи яко!

Вчера!? А Обама още през 2010 година препотвърди с екзекютив ордер правото на американската армия да решава кога, как и с какво да отстрелва американски граждани на американска територия, сиреч руснаците пак вървят с години назад-)

Честита "1984".

Скоро ще ви честитим и на Путин новата ВОСР през 2017-та!

Liberté, égalité, fraternité! А, то от първото май няма нужда вече... Е, ще видим и останалите кога ще си заминат.

Нали това беше целта на упражнението френският патриотичен пакт,или все едно какво име му сложат там....

Много прав си беше Дядо Адолф. Етнически чиста държава - мирна главица!!! НО , англосаксонците го подлъгаха да нападне Ръшата!?

Дреме им на тарамбуките за извънредните мерки! Че то и сега има закони във Франция, но за белите!!! Чернилките и мюсулмангалите закон не ги лови! Обаче куршумите ги ловят :-)

..даа, бе! По баровете и ..театрите!?

По едно отделени до устоите на Айфела!!!.... Да ни съ изложим!?

Вече има и по-зле от нас, не завиждам на французите. Кофтито е ,че във Франция има най-много АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ. ДАНО ДА ИМА МИР ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ,...А ВСИЧКИ АМЕРИКАНЦИ ДА СИ ОТИДАТ В САЩ.ЦЯЛАТА КАША САЩ и АНГЛИЯ ЗАБЪРКВАТ ,.....ИМАТ ЕДНАКВИ ИНТЕРЕСИ ,ИСКАТ ДА СА ПО-СИЛНИ ОТ ЕС ......

Трай ,бе! То това ще бъде - Атомът за "мирни цели"!.??... френците да се бунтуват?- мирни са

Абе аз знам как ще я изтълкуваме всички тази промяна - Нов световен ред, фашизъм, и аз така щях да го напиша, щото си е така. Обаче, ми дойде на акъла и друго бе колеги, ами ние угодия нямаме - като са толерантни Оланд и Меркел им казваме меки китки, а пък сега, като се поразмърда Оланд - Фашист!

Французите, точно като нас, вместо да повишат ефективността на огромни структури, компенсират с други мерки, обикновено в ущърб на народа. Ние ще въвеждаме пръстови отпечатъци за аспирин и презервативи, щото МЗ, прокуратура, съд и три агенции не могат да се справят с крадливите лекари.

за това не се прави така. 10 години мека китка, до тогава, докато се наложи да трябва железен юмрук. колкото до мека китка, те така са само за чуждите, за своите винаги са били железен юмрук - цензура, гнусна пропаганда, увеличение на данъци, безработица, неплащане на данъци и кражби на ангро. вие какво си мислите, че тези мерки ще се използват само срещу джихадисти? не ставайте смешни "новият светове безпорядък" има толкова много политически врагове в днешно време.

да припомним на путинците, че саитът не е направен за да си показват простотията, а за обмяна на мнения

Браво! А президентът на Франция ще трябва ли да се сменя името - да кажем на "Адолф Х." - или ще си запазва своето?

всички новини са лоши за путинците. само реитингът на путин ги радва

за това пък вие социалистите на меркел, оланд, обама и радан - винаги си имате оправдание за всичко което осерете и то е путин. някой ден трябва да го черпите, че ви прикрива така успешно следите. хахахаа

дя-до

И великата френска демокрация се насра като видя дебелия. Така е като си повярваш, че си велик - идва едно цигане и ти се изпикава на обувките.

за тези, които не разбират какво става пак има само един отговор: "защото сме социалисти". това са резултатите от една дългогодишна, вредна за свободата нео-либерастка политика, която нямаше начин да доведе до нещо друго, освен до началото на най-лошото. разбирачите по евроатлантически "ценности" как ще обяснят тази стъпка? като "лява", "дясна", "десно-популистка" или друго нещо? и фитч ще предупреди ли франция, както направи с полша?

Ха ха, а правата на човека къде отидоха бе, франсета? :) Полицейщина и антидемократично поведение на френските управляващи!

Това са симптомите на Новия световен ред. В САЩ след домашно произведените атаки над кулите близнаци, въведоха Патриотичния акт, който им дава възможност буквално да правят, каквото поискат под предлога "борба с тероризма"!

Пътят към ада е покрит с добри намерения.

Интересно, коя ще бъде следващата държава, превърната официално в затвор ...

германия, разбира се!

Германия и сега е затвор, но за работещите немци и бели хора! За сметка на тях мюсулмангалите безчинстват и никой не ги закача, за да не ги обвинят в расизъм. Къде си, Адолфчо?

Великите "демокрации" САЩ и Франция плюха на върховенството на закона.

Нов световен ред. Нали така? Ако не сте разбрали ще разберете, ама е късно.

Техният "Патриотичен акт",мдаа... Скоро и у нас ще инсценират нещо подобно /кървави атентати/,че "народната любов" към управляващите нещо взе да се засилва.

Проблема с мусюлманската напаст във Франция има само едно решение. И то се казва Националният фронт на власт. Нищо друго не може да помогне на една устремила се към собствената си гибел нация. Само национализъм и то от най крайният.

Синьор, гледайте си собствената купичка.

Гледам си паничката даже много добре. Децата ми са на место, където те ще бъдат щастливи, а аз спокоен. Мисля за хората, който нямат като моите качества и се нуждаят от някаква помощ. Сигурно си прочел вече статията за медиците заложници? И това се случва в 21 век. Какъв трябва да бъде нашият отговор на това предизвикателство?

Хайде само да не е най-най-крайният,че последния се видя до какви неща води с Германия при Шикългрубер. Крайностите на махалото на общественото съзнание не са хубави при никой строй. Патриотизъм-да; национализъм- не чак толкова,мерси.