Оланд: Ще направим всичко стачките да не пречат на Евро 2016

Държавата ще вземе всички мерки в отговор на стачките, които разтърсват Франция преди европейското футболно първенство, увери снощи президентът Франсоа Оланд.

Обратно в новината

Коментари - Оланд: Ще направим всичко стачките да не пречат на Евро 2016 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забравих да кажа за френския национален отбор по футбол. Истински французи- високи, катраненочерни, с кафяви нокти, дебели, месести бърни и ситно къдрави черни коси. Кореняци- французи- наследници на Луи 14, Напальон, Жана Д.Арк , Юго, Мопасан, Пастьор, Робеспиер, Жан Валжан и Гаврош!

Да ви сера в тъпите мачове. Нито един мач няма да гледам, защото са пълна простотия. А Париж отдавна се е превърнал в негърско гето. все едно си в Африка- мароканци, нигерийци, суданци, чернилки, бушмени, хотемтоти, зулуси, араби, афганистанци, индийци.. всякаква кал и нечистота.

ЕС СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ ВЪВ ФЕРМАНИЯ (ФРАНСКО-ГЕРМАНСКИ ХАЛИФАТ) КОЙТО СЕ УПРАВЛЯВА С ФЕРМАНИ ОТ БРЮКСЕЛ :)))

Английски и Френски Фенови бият мурзилки насред Марсилия.

абе този френски разгонен селяндур за кво изобщо се обажда?

Социалиста Оланд се бори за увеличаване на работното време и отнемане правата на работниците.Християн-демократката Меркел яростен привърженик на мюсулманите салафити.Схващате ми мисълта надявам се.

клоуни .

а мен защо ме забравяте

А жужето путлер открива най-голямата джамия на света в масакава, ислямистка академия в Болгар и заявява: руското православие е по-близко до исляма, отколкото до Западното Християнство ???

какво име само

Излизанет на АНГЛИЯ от ЕС ще е началото на края на дуета МЕРКЕЛ - ОЛАНД. ГОЛЯМА ВЕСЕЛБА ПРЕДСТОИ - РАЗПАДА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!

единствено и само ЕС, при разпадането му лукановата зима и виденовата хиперинфлация ще ти се виждат благоденстващи, особено ще закъсат неграмотниците като теб.

както всички останали. Виж при хранилката е различно, тя е за честни частници на държавни поръчки. За народа няма да има особено значение излизането. Той нищо не видя от това влизане.

то ЕС не е имало. или по-точно се създаде изкуствено за да привлекат източните страни, да си отворят границите за западните стоки , да се използва евтината работна ръка, да се изнесе мръсната промишленост в новоприетите държави, печалбите да ходят в западните фирми и не на последно място - да отдалечат външните си граници възможно по-далеч от техните страни. дали Англия ще е в съюза или не нас много не ни засяга, но за тях това ще е един източник на финанси по-малко. но ние пак ще сме "на края" и "на дъното".

Стачки, протести, английските фенове са изпочупили витрини.... Това е мултикултурна Европа. С всеки изминал ден се разбрира, че "проекта" ЕС е пълен провал. И ще става все по зле. Европейските марионетки, така наречените "лидери" не знаят какво да правят. Собствените им народи вече не харесват собствените си държави, които продажниците превърнаха в кочини.

Не се притеснявай, остава великият съветски съюз, сега русия с благоденстващия си народ, който ще спаси човечеството.

без да коментирам управленските умения на УЛАНД ще отбележа. Едно правителство е отговорно когато защитава интересите на обществото. Т.е ако то е отговорно НЯМАШЕ да има стачки!!!!!!! Значи правителството е БЕЗОТГОВОРНО, а иска хората да бъдат ОТГОВОРНИ. Е няма да стане драги УЛАНД!

1. Оланд е по-правилно да се пише. 2. в момента при нас като няма стачки да не би правителството да е отговорно към обществото ? 3. стачки е имало и ще има. недоволни - също. все още не се е намерил човек/държава който да угоди на всички. изключвам Северна Корея. :-)

хОландеца, а бе човек не плаши трудещите се! Я, остави хората да стачкуват и спокойно си гледат мачовете през деня.

Най-нелепото и отвратително нещо е бедни, завистливи и прости бивши социалистически страни да хулят и плюят по най-богатите, красиви и преуспели страни , като САЩ, Франция, Англия, Германия и пр. Беднотията и простотията са ужасно нещо.

Смешно и нелепо изказване, няма да се аргументирам, няма да ме разберете. Сменете посоката на крехката си мозъчна дейност, като например защо има бедни и богати, до къде води агресивната и асимилативна политика на някои държави. И бъдете живи и здрави...

Ха,ха,ха да не са те наели да рекламираш западните вековни колонизатори?

Ти не си различен ти просто си обикновен трол. Богатството на тези държави се дължи на ограбването на всички останали.

а може и да е геии-/кратко/...

Така е, ама един въпрос ме мъчи: Българите са бедни, защото са прости, или (обратно) - са прости, защото са бедни?

Неправилно зададен въпрос...

са в доста такива страни. Дали пък няма връзка,а ?

Шизофреничен се пиши.

Нещо много ялов се оказва глобализма, по ялов и от комунизма!

Колко радостно съобщение! Толкова голямо спортно събитие,предназначено за удоволствие и радост на всички граждани,ще бъде охранявано като концлагер - 100 000 войска !!! Е ,те това е соц. управление!!!

Каквото посееш, такова и ще пожънеш.

Плачете за Париж столицата на разврата!

Стигнахме до там,че избираме управници сатанисти!!! Хората искат едно,а управниците си знаят една и съща политика да водят,която води до обедняване на цялото човечество и забогатяване на една много малка шайка от политици и олигарси!!!! Целта е обедняване на народите,докарването им до просешка тояга след време и идването на един водач,който уж ще ги поведе към по добър живот и с разни обещания и манипулации хората ще му повярват,но това ще бъде краят...

като нито учиш, нито работиш, а цял дращиш скудоумия по форумите ???

От една страна били платени тролове, от друга не работели, от трета не били банкери.

подаи оставка бе марионетко

Трябва да продължават стачката до пълно съсипване имиджа на глобалиста и фалшив социалист. В основните европейски страни Германия, Франция и Италия напоследък управляват конспиратори, на което се дължат всичките им проблеми.

Терористите победиха, тия с чалмите и тия с костюмите също.

Маймуняка от САЩ докара работата дотам, че един мач в европейска страна да не може да се изиграе като хората.

Щерева обърна резбата ... Отчаяна е - никой не иска да говори с нея .... Не може да ни обясни как Путин е виновен ...

Удовлетворете исканията на стачкуващите, и няма да има проблем.Те си има и синдикати за разлика от тук.Друг е въпроса че така наречената рИформа тук си мина като по вода, а къде бяха нашите синдикати, сигурно си рупаха на яслата, трябва да е била доста пълна !!!!

Що така бе глобалисти!

Едно е сигурно. В Русия никога няма да има европейското футболно първенство..ха.ха

Може да има! Като стане нормална държава обаче.

нормална като нас ли ?!?

За чии и е на Русия футболно първенство? Тя си има хиперзвукови ракети , петрол, газ и МНОГО водка! А иначе, футболът по същество си е игра на ЗОМББИТАТА! ХАУ!

Ха, ха, пък на теб, Щерев, от кеф ще ти порасне оная работа -очевидно имаш голяма нужда от това да "фъкаш" Русия......ха ха ха ха.........

в Русия стои чинно на килимчето при зам. министъра.