Тръмп: Европа може да се изправи пред истински революции

Доналд Тръмп критикува пред френски вестник Ангела Меркел и каза, че ако е бил в зала "Батаклан" в Париж на 13 ноември е щял да стреля.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Европа може да се изправи пред истински революции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не думай

Така могат да говорят успелите!Той е достатъчно доволен от себе си , дори и да не стане президент.Аз искам да е президент на Америка!

"ПРАВО КУМЕ В ОЧИ"!!!

в зала "Патаклама" и да не се бърка навсякъде като италианска свекърва през балкона! Това старче вече явно изперква, може би от химическите съединения, проникнали безпрепятствено в главата му с боята за коса.

Ами да, ако беше там, щеше да спаси всички, ама на, лош късмет извадиха франсетата.

Този верни думи казва, но на американците поначало не им пука за Европа. А както изглежда така е с европейските "лидери".

Много е прав този човек. Дано да спечели изборите та САЩ да почнат да имат нормална роля, че от 95 година една нова иновация не е имало. Прогресът е в посока морална разруха на света.

Искам и аз такъв президент , ще гласувам за всеки който има ясна антимисюлманска позиция в политиката.

Ще ви кажа какво трябва да стане -да се отърсите от въшките наречени "полиция". Трябва да се върне НМ (Народна Милиция). Милицията е свещено бойно звено за охрана на християните.

Пет са основните финансови спонсори и на двете американски партии. Именно поради това там има само една партия.Тази на Уолстрийт. Тръмп се самофинансира и му прави чест това изказване, кактно и отношението му към Путин.

Абе тоя Тръмп им прави сечено на хамериканците,тоя трезво мосли,няма да го изберат за президент!!!

Какво ти пука посланието е към Европа

Оръжието-"за". Обаче законите -какво правиме със законите! Кой сега има пистолети-полицията и мафията.Две страни на един медал

t

Този не знае ли че на концерт и в дискотека не пускат с оръжие дори охранителите... за да не стане беля!!! даже и капачката на водата ти вземат! Ама съвсем ни взеха за мймуни

Що чак в Париж и в ''Батаклан'' бе пич.Бегай у Вашингтов , Белата къща и пукай на воля , само да не е по тълно , че ще ти е трудно да нацелиш главнио адресант.

Евала на Тръмп. Май този е на път да спечели. Европейските дупета са се скрили и не смеят да се покажат.

"Тръмп: Европа може да се изправи пред истински революции" Та това САЩ го готвят от години. Може пък тоя да остане точно с това в историята, че е запалил Европа в нова война...ако стане президент де..

Абе копеле, защо тези хора са тук? Имено заради вашата политика, която почти цяла Азия гори. Кой влиза в суверени държави, и сега пеете друга песен.

Абе копеле, защо тези хора са тук? Имено заради вашата политика, която почти цяла Азия гори. Кой влиза в суверени държави, и сега пеете друга песен.

на хората им писна от фалш, демагогия, лицемерие. Писна им от несправедливости, от това да ги мачкат в името на някакви си ценности, па били те и демократични. Писна им от розови пранги, под които стои стомана. Вече 26 години ни крадат и навират в калта в името на някакви си демократични стандарти - ама видите ли после ще станело по-добре - и чакаме кукувото лято. И всичко това за доброто на шепа кукловоди от ВПК на САЩ. Тръмп и пич - АМЕРИКАНЦИТЕ ГО ОБИЧАТ, ЗАЩОТО ТОЙ ЕДИНСТВЕН ОТ КАНДИДАТИТЕ САМ СИ ФИНАНСИРА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ. Ето това е да си мъж на място, да не си зависим от никой и да имаш куража да назоваваш нещата с истинските им имена. Желая му успех/както мисля и много неамериканци по целия свят/ и искрено вярвам, че той в комбинация с Путин ще направят света малко по-добър. Успех, Доналд!!!

Прав е!

Искам Тръмп за президент ! Искам Меркел наритана и изгонена от Германия !

Намери се един честен американски политик( вярно - "извънсистемен"), който има доблестта и разума да каже истината!

Луд е, ама е прав.

Прав е и не е луд.У нас свестните хора ги считат за луди...

Промит ти е хохо мозъка, затова го мислиш за луд !

САМО КАТО Я ПОГЛЕДНА И МЕ ПОБИВАТ ТРЪПКИ! ДА НЕ ГОВОРИМ КОЙ СТОИ ЗАД НЕЯ И И ЗА ТОВА,ЧЕ Е ОТ"ЯСТРЕБИТЕ" В АМЕРИКАНСКАТА ПОЛИТИКА! МНОГО ЛОШ ИЗБОР ЗА ВСИЧКИ НИ!!!

БРЦК

Проста логика е - ако 10% от хората в залата имаха оръжие, жертвите щяха да са 10 пъти по-малко. Терористите са презаредили поне по 2 пъти. От край време разликата между свободните хора и робите е била много проста - правото да притежаваш оръжие!

Направо човекд а не повярва че дори сред лудите крави има все още истински МЪЖЕ КАТО ТРЪМП!!! Истински каубой от старата школа на мъжкарите!! А не европедал или гейска крава с извратена толерастия!

Доналд Тръмп 100% абсалютно прав. Ясно,точно и конкретно - без демагогия и привземки...

Ей това е човекът,който заедно с Путин ще оправят света!

ЩЕ НАПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА МУ ПОПРЕЧАТ !!!

Видяхте ли ДИР, как си показаха същността, ценузури, нарушители на Конституцията?! Коментарът в 10.02.2016 09:14 бил обиден, съдържал цинизми и накърнявал доброто име на... на кого бе ДИР? Ето го същото материалче, написано без цинизми и не накърняващи доброто име на заподозрените лица: "Поне в тази извадка от разсъждения, Доналд е прав. Меркел и левите и меки китки (на десните им ръце) в Еврейския съюз, съкратено ЕС, подкопават силно и безумно основите на нашите държави. Нашият умен вожд, последовател на вожда Винету от едноименната сага на американските мечти, пряко подчинен на янките с еврейски произход и човеците с противоречива сексуална ориентация на ръководни постове в Брюксел не заема никаква твърда и определяща позиция, а само се мотае като умно летящо насекомо с опиянена от полъха на ветровете глава. В рамките на Европа нашият величествен Батман трябва да се поучи по унгарския премиер и чешкия президент. В Б-я трябва да се качи на власт човек способен да мисли стратегически и да спуска тактически месечни задачи за изпълнение и достигане на дългосрочните цели. Първо отърсване на нашата зависимост от чужди сили, които ни разяждат отвсякъде. Наши "приятели" в НАТО и ЕС в много от случаите са ни най-големи врагове, антибългари. Тях не ги интересува Б-я и нашата сигурност, а за своя хедонизъм и спокойствие, безпринципно обогатяване. И умният вожд, поклонник на Винету, се повлиява от тяхната болест. Изгонванене на НПО-тата - гнезда на оси, шпиони и антибългари, деофшоризация на икномоиката и банките, укрепване на границите с бетонови огради, ЕС да дават парите! Жестока война с корупцията, контрабандата, увеличаване многократно на присъдите за корупция с ускоряване на съдебните процеси, промени в НК и НПК и съкращаване на процедурите. Докарване на изнесените милиарди в бюджета със съответна политика и структури! Изгонване на ВЕИ, американски ТЕЦ и т.н., Лукойл-Бургас да се регистрира като българско д-во и плаща данъците си у нас. Строг контрол и намеса със закон в определяне цените на енергоносителите от нова патриотична КЗК, борба срещу монополистите в енергоносителите и разпределението. Вдигане на МРЗ, ревизия на всички ТЕЛКове, промени в образованието и армията, въвеждане на срочна служба и трудова повинност за всички, които нямада влязат във войската, специална политика с малцинствата-мнозинства. Всичко това да доведе до тяхното интегриране, професионализиране и да се превърнат в равностойни данакоплатци. Навсякъде циганите (не питиетата ром) да си плащат местните данъци и такси. Във външната политика стопляне на отношенията с Русия, двустранни приятелски договори, пускане на газови потоци, довършване на АЕЦ Белене. В края на краищата излизане от НАТО, които с нищо не ни помагат, нито ни пазят. Някой да е видял да са ни подарили 1 патрон поне?!!"

А ,дано ,ама с добро едва ли ще стане.Нямам вече надежда.Иначе пътят е този.

Хаберий

Съгласен съм, че е невъзможно начело с тоя маТРял и ОПГ ГРОБ.

З а да се осъществят тези предложения /те и управляващите ги знаят/ , кажи ми как ще опазим водача на нацията от куршум. Мислиш ли, че ще му позволят да размести всички пластове в държавата? А като му спретнат едно компроматче и врящия от плюнки българин ще оплюе, та ще оповръща дира срещу спасителя си. Така вече четвърт век ги потропват по главата, ако не слушкат премиерите - я със стачка, я с компромата, я с наказание отвън. То това ще стане, ако цялото работещо население се обявят за доброволци в труд, в охрана, в .... Предложи как да се елиминират кукловодите - там е разковничето. Това ще е равно на преврат.

Право куме в очите! Ама като правеха коалиции и нападаха суверенни държави, не мислеха, а сега Олеле мале. Хак им е!

Щеше да се е сврял под стола и да хленчи за тоалетна хартия! Този даже не е и клоун. Смешник!

sanches1

Ти си торба...

Ами иди в Ракка, като толкова ти се стреля :) Ама сам.

Защо мълчите толкова време ,а през това време държите дъртата да го прави?Меркел ,както всички държави са ваши марионетки.

За това Хамериканците ще са ВИНАГИ ПРЕД СЛУГИТЕ си от еврогейския съюз!

по какво са пред кого , по садизъм!?

Да да...всеки знае да се прави на герой от страни.

Той може да изглежда странен. много различен, но така изглеждаше и Рейгън. Доналд Тръмп е създал от името си нарицателно в една от най-конкурентмите икономики в света. За него могат всекакви простотии да се кажат, но не и че страхлив, че е идеалист или че не е стъпил здраво на краката си.

Внимавай какво си пожелаваш!!! Театрал такъв. Ако някой ден този попадне в ситуация като "Батаклан", ще се крие като мишка под стола, ще трепери и вика за помощ. Такива вербални герои последно време взеха да ни идват в излишък.

Какво вербално бе,вербално ли е да чуваш как нещо във всяка стая на дома ти, дори в спалнята , а вероятно и в банята прави "пук",като че ли нещо (видеокамера) се включва и да "чуеш" на сутринта "Дънеков съм, .... благодаря ти за прекрасното шоу, което снощи ни представи и ела в...(институция общ.) , за да ти помогна..." Къде ли е сигурността ни, къде са институциите,които по закон следва да ни пазят от посегателства?

Имаш сериозна нужда от лечение. Поздрави на теб и Дънеков.

Аз съм русофил, но с удоволствие бих гласувал за Тръмп.

аз ще гласувам за бодигарда на путин.

Русия ще се разпадне. За справка-Съветският съюз

Прав е. След като той дори го вижда това от САЩ, Меркел е най-голямата предателка в историята на Европа. Опасна е за целия континент и трябва бързо да се маха защото идват още нашественици,които тя ще пусне,храни и отглежда докато те тероризират нормалните хора.

ще да казва, за съжаление прав е човека!

когато детето ти го застрелят в училище, пак кажи прав е

Да не би да е по-добре да го застрелят в залата?

егаси тъпнята, разрушиха държавите и сега по "гениалните" принципи на простаците-капиталисти като тръмп, всеки да вади оръжие и да се оправя сам. това да не е джунга бе, въпреки че тръмп прилича много на циркаджийска креслива маймуна!? как беше възможно по време на "ужасния" комунизъм да няма и едно престъпление!? може би защото имаше социален и справедлив строй, а не един да притежава света, а другите да робуват и мизерсват и да се налага да убиват и крадат за да съществуват.

Момко, при комунизма робувахме на една партия и сбърканите и членове. Ако си против някои от тях, свършваш в Белене без съд и присъда. А престъпления ставаха, но не бяха съобщавани по новините.

не лъжи!!!! за разлика от днес, тогава имаше невероятен ред и малоумните идиоти, които заради слабоумието си не го оценяваха, не оценяваха безплатното и качествено образование, медицинско обслужване, спокойствие, не сме си заключвали домовете, всеки имаше работа, без да се налага да отговаря на малоумни въпроси на още по-малоумни интервюта за работа, качествена и евтина храна, всичко беше наред, и беше съвсем в реда на нещата, ако един простак като тебе не го оценява и се бунтува, да бъде хвърлян в белене! Именно това създаде рая на земята в България преди 26 години, това беше невероятна социална система за пример във вселената!

Ххахахахаха ПО КОМУНИЗМА НЯМАЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!! ахахахахха :) Целия комунизъм е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу човечеството. Престъпления имаше - нямаше медии и фейсбук и никой не разбираше за тях. Полицията съобщаваше само каквото Бойко, ааа грешка ЦК каже да се съобщава..

Пича е на принципа, "право куме та в очи".Добре е, че дъртия таралясник е загубил, лошото че пича от снимката няма го допуснат да стане президент.

ще вземе да се окаже, че в щатите все пак имало и поне един мъдър примат. не го вярвах, че е възможно, но явно и чудеса се случват на този свят.

Тръмп винаги си е бил пич, както и американците въобще. Дано някой такъв се намери и по нашите земи.

ПРАВ Е КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА.ВСЕКИ НОРМАЛЕН МЪЖ ТРЯБВА ДА ИМА ЗАКОННО ОРЪЖИЕ.ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТАВА ПО СЪЩИЯ НАЧИН КАКНО В НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЕМОКРАЦИЯ САЩ. РАЗРЕШИТЕЛНИЯ РЕЖИМ ЗА НОСЕНЕ НА ОРЪЖИЕ У НАС ТРЯБВА ДА СТАНЕ КАКТО В САЩ. ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ ПО СЪЩИТЕ ПРАВИЛА КАКТО ГРАНИЦАТА НА САЩ.ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ КРАДЦИТЕ И СА НАСОЧЕНИ КЪМ РАЗГРАБВАНЕ И ПОРУГАВАНЕ НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕННОСТ.

Ако в България се промени само една правна норма и се даде право на защита на частната собственост с огнестрелно оръжие съм абсолютно убеден, че престъпния гнет от кражби и грабежи ще намалее в пъти! Явно някой няма интерес българското население да живее спокойно, защото спокойствието е творческа среда!

Novae

Най-сетне някой да признае, че досега е НЯМАЛО истинска революция нийде.Нито в САЩ, нито из Европата.Дали Тръмп знае какво да се направи за една истинска революция, ще видим, като го изберат. УСПЕХ!!

ама ако стане президент, сам ще ги прави тези революции - стратегията на уса не се променя от президентите, а от управляващата мафия

Браво. Истински янки

защото за известно време все пак е бил женен за източноевропейка. Ако наистина действа ,така както заявява дано го изберат.

jingiby

Прав е човекът!