Льо Пен се съюзи с антиевропейска партия

Марин льо Пен обяви, че ще назначи за премиер лидера на антиевропейската партия "На крак, Франция" Никола Дюпон-Енян, събрал 4,7% на първи тур на изборите.

Обратно в новината

Коментари - Льо Пен се съюзи с антиевропейска партия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките мурзилки все още не могат да ни посочат място в което се живее по добре от ЕС!! Я вървете да видите как живеят приятелите на Русия - Венесуела, Армения, Северна Корея, Киргизстан, Таджикистан!!

35% от българите живеят в лишения, което включва и почивка поне за една седмица веднъж годишно. Сред ромите този процент е още по-висок, над 50%, т.е. над половината от ромите не могат да отидат на почивка било на българското море, било на гръцкото! Това няма да се промени, докато сме членове на ЕС и ще има хора, които да живеят в лишения.

туземните нефелничета, пак искате заедно със диганите да лежите на гърба на хай-тек професионалите, които работят на високо международно ниво, а искате пак да ги вкарате с 200 лева заплата и "безплатна" почивка в частни квартири една стая за цялото семейство ?

В Русия са много по зле от нас. Там 60% са бедни.

аман от еврейски съюзи ! Господи защо ни наказваш ??????????? спасихме ги и ни изядоха живи !

Пич, вземи излез навън. Стига си писал глупости за вътрешна употреба. Приятелите ти не са ти целева група, а другите ти се смеят така или иначе. И не, не си пророк. Нещо друго си.

льо пен пита ,защо швейцария не е в ес ,след като е толкова по-добре да бъдеш с него ,отколкото извън ? някой да има обяснение на въпросчето ??на мен ми мирише тук нещо !

Македония като е извън ЕС и НАТО сигурно е Швейцария на Балканите ?

Ти си тъп това е отговорът!! Швейцария де факто е член на ЕС, защото спазва правилата на ЕС , всичките правила.

Преди малко написах коментар какво е написано в норвежският интернет- статия- интервю в която се прогнозира от човека който до сега не е сбъркал в своите прогнози- че Марин Льо Пен ще спечели. Тъй като не си спомних името на този който го казва ВЕДНАГА НЯКАКЪВ ТЪПАК МИ НАПИСА КОМЕНТАР, ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ АЗ СЪМ ИДИОТА. Открих тази статия и сега на същият този , който пише под ника- АБЕ ЧОВЕЧЕ- искам да кажа- Тази прогноза и интервю е дадена от Chris Kutarna- който е изследовател в Оксфордският университет. Той не е сгрешил до сега в своите прогнози. Ако някой чете норвежски може да напише NETTAVISEN NA 24+ link nettavisen. no/ na 24 html 3423333251 Добре, че не всички българи са озлобяли до там, че да пишат само злъчни коментари, ако някой е прочел нещо, но не си спомня в момента за детайлите.

Добре, значи, тия които подкрепиха другите кандидати, които не искат напускане на ЕС, сега ще подкрепят Льо Пен, защото... ? Допълни, моля те. Аз не виждам логическо обяснение, защо ще го направят.

Подала съм адреса под който може да се прочете неговата прогноза и как той обосновава това си заключение. А между другото също така и един иконом- Чарлз Гаве също прогнозира Ле Пен.

Ние бяхме в СИВ доста години и не сме плащали трилиони за тази организация . искам отчет за издръжката на всички кадри и какви проблеми са решили ефективно !

Че за ЕС трилиони ли сме плащали? Интересно...колко мощна била БГ икономиката. А ни лъжат, а?!

Дано съм лош пророк, тролчета, но има доста голям шанс тази да спечели. Не слушайте как приспивно ви каканиже мейнстрим медията, отдавна се доказаха, че за нищо не стават. Тези ще й докарат минимум 4 % а плакатните партии във Франция - Работническа борба и др., събират още 10. Отделно и повечето гласували за Фийон ще я подкрепят, независимо какво той ги призовава, защото повечето гласуваха не лично за него а за промяна. И ако Ле Пен си спази обещанията и разтури ес, то за България се очертават тежки времена. Хич да не е, досега никой не е нападал държава член на ес. А огледайте се наоколо: Румъния си модернизира армията, Русия въоръжава Сърбия, а Гърция може да е потънала в заеми, но не малка част от тия пари отидаха за оръжия, по корупционни сделки с Франция и Германия. Оставаме без съюз, без армия, с фалирала икономика и със свалени гащи.

Ми дигни си ги гащите, какво само се хвалиш, че са ти паднали. Ако чакаш, съседката да ти ги вдигне... умряла работа тая. Популистите бяхте до тук. Англия и САЩ. Сега всички гледат как се цъфти и връзва с тях и май се усещат, че лесни пътища няма.

Разтури, Пенке ле, Европата, Европата, Пенке, капиталистическата, Европата, Пенке, демократическата... Да си върнем, Пенке ле социализъма,социализъма, Пенке, комунизъма, На бюро, Пенке, да седим, С едно око ,Пенке да мижим, С една ръка, Пенке да се почесвам, Почесвам ,още поглаждам, Държавна пара да чакам На готово, Пенке ле, на баш софра...

Боклукът се събира в една кофа.

аиде пенке, разтури европата! и ние ще помагаме!!!

Чичко Сорос пак ще се облажи, пак ще има за пържолки! А за комундетата - супатааа! Да духат супата!

Преди няколко дни в норвежският интернет имаше статия- интервю с този който до сега не е сгрешил в своите прогнози за президенти- не помня името му-неговата прогноза беше, че льо Пен ще спечели изборите. Запитан защо, той отговори, че хората вече са уморени да се грижат за неща и хора които са далече- идва време да се погрижат за тези които са близо до тях и за държавите си. Може някой от форумните млади, които говорят френски да потърсят прогнозите-

Ама те наистина ли си вярват, че Льо Пен е алтернативата? Олеле.

не се ли усещаш, че звучиш като агенция ЕЖК /една жена каза/. Виж се само какво си написал за източника на информацията, която даваш: "...в норвежският интернет имаше статия- интервю с този който до сега не е сгрешил в своите прогнози за президенти- не помня името му-неговата прогноза беше, че льо Пен ще спечели изборите." Хах! А пък аз чух, че една приятелка на жена ми чела в един сайт, не си спомням името му, че един политически коментатор дето е много сериозен и тачен, кой беше обаче, казал, че най-вероятно Льо Пен ще загуби на 2-ри тур. Баси нещастниците дето дращите глупости тука ката ден, че си и вярвате.

как има хора които за 30 среърника (в случая с льо Пен - 30 милиона) могат да си пикат на съвестта и да се опитва да водят страната си към разруха заради едно ботоксово кремълско джудже. Иначе евалата на Путkин и съветниците му - откриха как едно нормално общество може с много малко кинти да се раздрусва. За разлика от диктатурата на Путkин, където всички пият одеколон и на всичкото отгоре са и доволни с много редки изключения. Там за да се промени нещо трябва чума да тръшне и Путkин и кохортата около него.

Но пък сега франция крачи смело напред към светло африкано-ислямско бъдеще!

Как само са го написали "антиевропейска партия" - сакън. Веднага ги заобичах. Трябва явно да предизвикат негативни реакции, но уви всичко антиеврогейско в България почва да се харесва моментално. Всуе се морите гнусни платни соросоиди. Предизвиквате само отвращение в българите.

Антиевропейското се харесва само на ограничени и тъпи индивиди, огромната част, от които са с руско самосъзнание и принадлежат към съсловието на путиноидите!!!

Като те гледам колко си прост и промит, със сигурност си по-тъп от мен. Даже честно казано разликата е небето до земята.

коя е причината ,да работим за царските заплати на евробюроклатите ?защо няма санкции срещу корумпираните ни политици ?колко печели брюксел от бг мизерия ,създадена от тях в коалиция с нашите тлъсти паразити ?

Колко забавна е само, същи Волен в женски дрехи. Щяла да назначава еди-кого си за премиер. Ами то първо требе да спечели изборите пък после да назначава. Всички агенции предричат 60 % към 40 % в полза на Макрон и то още от преди 2-3 месеца, а ултрадясната кака вече гради планове за управление. Ама те националистите, всичките са с големи психични отклонения, фантазират си невероятности и си вярват даже след загубата. Тя повече трябва да мисли как ще връща заемите на руските банки, че "кротките славянски" души в матушка Русия не са така демократично настроени като "еврогейските" френски банкери. Току виж и спретнали някой инцидент с полоний или друга екзотика.

Ако тоя травестит, Марин спечели изборите няма никакво значение кой ще е министър председател, защото така или иначе ще управлява Путин.

чак жал ми става за соросоидите как пък не можаха да спечелят поне веднъж-тръмп, брекзит сега и льо пен все на губещата страна.поне изкарват по някой лев момчетата.

Льо Пен не е спечелила и няма и да спечели. В Холандия преди месец ултрадесният кандидат загуби. Брекзит тепърва ще го гледаме: ще има или няма да има и ако го има Обединеното Кралство ще спечели ли от това или ще загуби. А да насмалко да забравя, може и да се наложи да си смени името, щото Шотландия пак се напъва да се отделя, а на последната среща на ръководителите на ЕС вече се подхвърлят идеи за обединение на Ирландия и Северна Ирландия след Брекзит. И въобще изобщо нищао не е ясно, не знам ти на какво точно се радваш. Ма то кукувците така често си се смеят сами и им е все весело даже и война да е наоколо.

патриотизъм е да обичаш родината си национализъм е да мразиш другите в България патриот и националист се самонаричат хората които говорят за левски но защитават путин насаждат омраза към другите народи освен руския защитават газпром защитават ал асад всичко е пропаганда и то гнусна толкова много идиоти се правят на Левски а все сме последни! скоро на хората ще им писне и ще вземат сопите да видим дали пак ще се криете под пластмасови маси

Ати Инджеф, като взимаш центове от Козяк какъв си освен мръсен продажник на България. Ако не беше Русия, сега щеше да бъдеш помак в потури и рязана карабина

нерде Русия, нерде СССР, чиче. на теб СССР ти е мило, признай си. за Русия много не ти дреме.

самият факт че прост оръфляк като теб се подиграва на инджев показва че си изгубил реална представа за положението ти в обществото професията ми позволява да имам достатъчни доходи за да не се налага да продавам честта си както правят голяма част от русофилите ;)

За 500 години не станали помаци, та тука за няколко десетилетия ще станат! Русия ни натресе това разделение на русофили и патриоти!

През 1997 г. Виденов отказа на Свет.банка да подпише 75% ликвидиране на българската икономика.Отказа да продаде Нефтохим без пари на Газпром. Костов се съгласи, подписа предложението ,продаде Нефтохим на Рем Вяхирев и расипа България. девалвира лева и 25 000 лв. станаха 25 лв. Създаде РМД за приватизиране, номенклатурата плюс 1 работник за мирис. Така продадоха машините на турци и араби както и на скраб. След това измисли, че ДС и Русия са виновна и започна като всеки либерален демократ да хвърля вината на другите и да двуличничи. сега е милиардер, дъщеря му живее в замък в Милано

Когато логиката е в дефицит, започват безумното сипане на неверни и невероятни факти, наречени просто лъжи. А бе бонак, нещо за "кръга" Орион чувал ли си? Спомняш ли си кой измисли масовата и мениджърската приватизация? Да ти припомня ли четова беше точно правителството на драгоилския кретен, кърстен на Жан Маре?

ЕС е съюз за разврат и корупция. Макрон е откровен гей и женен за 27 г. по-стара учителка.

Макрон е откровен гей, а ти какво си: неискрен гей или направо хермафродит?

Да знаеш, че много хора го чакат видовият ден, и тогава първо при такива като тебе продажни соросоиди, ще дойдем, къде със сопи, къде с винкеу, или с нещо друго!

носят отговорност за икономическото положение в България - златеви, баневи, велчеви, гергови, василеви, цекоминеви, веткоарабаджиеви, пеевски, манджуковци, дионисиеви, божкови, домусчиеви, маджови, славови, доневи,... и още куп подобни същества.

Все титани на мисълта и делото...

Виж ти, Льо Пен съюзява всички противници на Райха около себе си.

Ами виж й лозунга-"Всичко в името на народа!". Звучи познато, нали?

Лозунга на останалите партии е по-интересен: всички против Льо Пен. Става дума за партиите де, не за хората.

за връщането на изходните визи, телените мрежи, прожекторите и картечниците по границите и хилядата лева награда за убит невъзвращенец, конфискация на движимото му и недвижимото му имущество плюс уволнение и интерниране на всичките му роднини ???

Френска врътка: Бабоеб и Педофилия. Да пожелаем успех на Марин льо Пен.

останеш...има голяма разлика между фантазиите ти и реалността. Французите никога няма да изберат фашистки режим. Франция не е Германия или Австрия и хората във Франция не са стадо, а свободни личности.

това няма никакво значение. Първо хората във Франция са малцинство от гласоподавателите, второ избори знаем отдавна как се правят, печелят; трето и с франция и без франция всичко си е заминало.

Ало, любителита на загасените лампи- по една мотика и две свещи отивайте на неразораната целина. Обичате България и Русия, но дремете тука- идете там да работите реално за стопанството! Лицемери.

Кога ще гасиме лампите на гниещия организъм г-жо Льо Пен?Кога ще върнем границите ?Кога ще прекъснем безмитните далавери?

ако едно общество(държава) не е националистическо, а се подаде на безконтролна демокрация, то рано или късно ще се разпадне. И тогава различните групи ще се самоизядат, самоизбият, и жертвите ще бъдат много повече-русия 1917г. премина от националистическо към интернационално управление и плати скъпи жертви, без свобода на индивида при това..

Няма страшно, няма опасност от демокрация в Съюза.

До" трита знака". А ти си велик пръдлю.

Проблемът е, че и във Франция, както в САЩ, а скоро и в Германия, избирателите трябва да избират между чума и холера... Във Франция нямаше нито един свестен кандидат! Единственият, който изглеждаше такъв - Франсоа Фийон - се оказа корумпиран! Медиите упорито лансираха Макрон, като му спестиха всякакви критики. А при неговата биография можеха да се намерят хиляди слаби точки...

В България по различно ли беше преди месец?

Ако Льо Пен стане президент и назаначи Никола Дюпон-Енян за премиер, правителството им ще води ярка проевропейска политика. Знате ли го това или пак ще има неподготвени?

Льо Пен е изключително борбена жена.Ще и слагат прътове в колелата обаче истината не може да бъде крита.Историята е доказала вечни съюзи няма.Колкото и да се опитват да спасяват гниещия организъм не може да е вечно.Изкуствено се мъчим с наднационални парламенти които диктуват съдбите на стотици милиони.Подчиняват отделните държави чрез форма на дуктатура наднационален парламент.

Коя категория е,бе?

абе фенове на френските националисти как си мислите че ви възприемат франските националисти??? и те са като вас - мразите и презирате всичко чуждо (освен русия) така и те! презират ви! национализма е основната причина за войните! велика албания велика сърбия османска империя велика България не могат да съществуват едновременно! за да има велика сърбия трябва да има война и другите включително ние да загубят !!! започнете да мислите най-накрая!!!

не съм фен на никого. просто използвам възможността да кажа, че медиите прекаляват с внушенията си. най-малкото е обидно да ни вземат за толкова глупави, колкото са самите сороски медии. то бива комунящина, ама това вашето задмина и най-върлата диктатура. как не се усещате поне. ама вие и усет.

Наскоро чух едно мнение, че национализъм не е "мразя чуждото", а 'обичам родното". Но... Каквито очите, такъв и светът - ти явно мноого обичаш да мразиш,затова си мислиш, че и теб те мразят.

Тази не знае кво иска. Ако наистина иска да си съсипе държавата, да назначи Сакскобургготски, той знае как!

Който и да назначи, няма шанс да навреди на Франция по никакъв начин. Тя има само двама депутата и правителството и ще следва политиката на проевропейското мнозинство в парламента буквално до последната запетайка, без никакво отклонение!

ес трябва да плати репарации на България ,икономистите ни да направят сметката !

Зомбиран тъпунгер!!!

стратегия на подкрепа от некласиралите се във втория тур.Меланшон е стратегически кандидат .Льо Пен Меланшон и Дюпон са с 45 % .Нужна е още подкрепа .Бог да е с вас Льо Пен.Достойна наследничка на революционер.

сегашния премиер на франция бернар казньоф твърди в публични речи че атентатите нямали нищо общо с емиграция -такава глупост ако родължи да води европа цивилизацията ще загине -затова льо пен има историческия шанс да спаси френската култура и цивилизацията в европа1 макрон е продължението франсоа оланд и негова хитро измислена издънка -той е медиен и корпоративен продукт за либерализацията и емиграцията -той е смрад!

Това не е глупост, а е самата истина! Атентатите не са свързани с миграцията, а с участието на Франция във войната срещу ИДИЛ. Не казвам, че Франция не трябва да воюва срещу терористите! Липсата на миграция не би предпазила Франция от атентати!

е не било по врат, а по шия. извъртате по-глупаво и от "комунистите" едно време.

ти добре ли си с главата -всичките атентатори са от арабски произход викат алах акбар и нямало общо с миграцията а с какво общо има с баба ти може би?от такива недоразумения като теб неолиберало се самоубива цяла европа -а в швеция зашо има атентати като тя не участва във войната в сирия а?

Комундетаааа, я кажете сега, чичко Сорос пак ли ли ще блажи? Постите минаха, така че хем му се пада, хем му се полага!

че то по-големи комундета от соросните знаменосци има ли? я ги виж. все децата на номенклатурата. виж и кои гласуват за "независимия" макрон. комунетата на станишев и бившата комсомолка меркел.

Духай супата и не се обяснявай, има си хора за всичко! Духачи трябва да има, но има и кой да яде пържолите!

То тази е като тоалетната хартия ... става. Става за хартия ама тоалетна.хората от големите градове в Франция не я харесват, тоест по-добре образованите. В България гледам същата прослойка я харесва, но това е нормално, селяндурите харесват селяндури. А за всички, които не са съгласни с мен, да гледат, колко пророчески се оказа филма "Идиокраси" В момента САЩ се води от човек, който е участвал в кеч, то за това и имаше такава подкрепа, сред простото българско население.

ти откъм "по-добре образованите" ли си? мале, направо не им завиждам с такава членска маса.

Казваш, Хилари беше много по-добър избор, а? Не знам образован ли си или природно глупав, но нещо не е наред работата в главата ти. Да не си прекалил с образованието - 3-4 "висши", ей така за всеки случай?

Ами като гледам лудия в белия дом как върви с твърди стъпки към Трета Световна война ... Ти си мисли каквото искаш. А инак за това, че съм писал 'в' вместо 'във' пред Франция и някой други малки грешки е виновен тъпия коректор на телефона ми. Ама ней се, какво да се прави, като нямаш доводи се захващаш с каквото имаш. Фактите сами говорят, досега каквото съм казал, че ще стане в тази тлака ( стара българска дума значеща седянка ) , е ставало, така както съм предвидил, дори успях да позная с колко процента ще спечели ГЕРБ. Всички се смяха ама след това ревяха и скимтяха. Писнало ми е от хора, цитиращи медии, говорете с хора от страните за които говорите, пътувайте малко повече, не стойте в мизерното си всекидневие, обграждайки се с фалшиво академично самочувствие. "Инак радвате" или "Кефите" както казват младите :).

аз съм за нов ес ,в който държавите се отнасят отговорно към проблемите ,а сега ек и ес са извора на антидемокрацията !сегашният ес храни ционистите,които го създадоха по примера на ссср и в основата им е хвърляне на пясък в очите на наивниците !хайде ,баста !не ги разправяйте тия на маринльопеньовците,видя се кой унищожава демокрацията !тези,които си въобразяват,че са богоизбрани мошеници !

Искаш да не те цакат с качеството на храните, ама си се оял, пуснал си шкембе и очите ти все на масата. Боледуваш, вече няма лекарство за проблемите ти, но все у градо киснеш. Хак да ти е. Льо Пен ще те оправи, ама друг път. И льо Господ да е, нема да стане така. чао! ))))

пожелавам успех .Заслужавате го .

Искаш да не цакат с бензина, ама не можеш без кола? Пак сам си си виновен. И си нахален,отгоре на всичкия си съвременен мързел на градски глезеняк.

Искаш да не те цакат банките- ама не можеш без пари? Сам си си виновен.

След Брекзита, победата на Тръмп, даже и победата на Радев евроскептиците видяха светлина в тунела. Много бързо обаче разрха, че това е светлината на идващия влак.

което пък доказа за пореден път, че изборите не променят нищо. и демокрацията в този си вид е едно узаконяване на диктатурата и кражбите на системните. на практика демокрация няма.

Пожелаваме ПЪЛНА ПОБЕДА за Марин Льо Пен !!!

А пък аз пожелавам победа на Макрон. Това ако стане, Чичко Сорос пак ще лапа пържолите, а пък комундетата си знаят, Любо Пенев им каза какво да правят със супата!

А ти какво ще лапаш на чичкото Сорос ?

Ти фашага ли си или долнопробен болшевик???

Многа са ми интересни съвременните консуматори-антиглобалисти-антикапиталисти и пр. Всичко имат в изобилие и наготово и все са недоволни. Я питайте номадите в Монголия как живеят? Една юрта и малко отгоре. А все са си усмихнати и добросърдечни. В съвременното индустриално общество е така-пълно е с прецакани алчни консуматори. Като не ти харесва цената- направи си сам. Ори, сади, готви, строй.То само наготово да чакаме в града на ток, асфалт и парно и да махаме знамената не става.

кое е на готово? кое? ако на вас всичко ви го дават на поднос, то знае се, че сте или от някое привилегировано малцинство, или от някое нпо, или някой член на еп/ек. всички останали се трудим и си плащаме данъците. за да могат разни, като макрон да ги пръскат за съмнителни цели.

Ти на тва дето дремеш на едно бюро в един офис или натискаш някъде едно копче или цъкаш на едно екранче, работа ли му викаш? Нещо си се пообъркал. Колкото работиш-толкова ти и плащат. Бъди доволен на толкова, че ако не ти дадат- и толкова няма. А на сух хлебец и млекце не можеш, блажи ти се. Е, наготово и на мързеливо няма.

Чакаме най-вече асфалт,по кито да си караме таралясниците.

Според неолибералната - тип Гьобелс - пропаганда , Хилъри Клинтън гарантирано щеше да е президент на САЩ , да не стане и сега така ! Представям си aко пък Льо Пен вземе , че победи , как евротолерантните политически коректни соросоиди ще гледат като пръднали в автобус...

Човекът на Ротшилд, (Еманюе Макрон) мяма начин да не спечели, след като всички медии ввъв Франция и в Европа са срещу Марин Льо Пен ! Лично Меркел се застъпва за Макрон !

И дори Обама се застъпва за Макрон !

А майката на нацията Цецака и тя ли?

Лио Пен е една уважавана от мен жена. Давам подкрепата си и пожелавам успех

верно ли ?!

ами, аами. само антиевропейска? даже е антисветовна, но има и уклони да е антилунна... с което директно става антислънчевосистемна и антиуниверсумна! :-)))

Антихуманна!

айде сега. не съм чул лbо пен да е привърженик на сорос, либерал-фашистите и глобалистите, за да е антихуманна.