Салах Абдеслам бил готов да проговори

Главният заподозрян за терористичните атаки в Париж на 13 ноември е бил екстрадиран от Белгия във Франция, за да продължи разследването и последващ процес.

Обратно в новината

Коментари - Салах Абдеслам бил готов да проговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега е момента да се намеси Б Х К и да го направят мъж на годината

Един електрод в анала и всичко ще си каже.

Франция -- "правова" държава, провеждаща избори при извънредно положение. Хайде стига майтапи. Оланд се излага като кифладжия без кифли. Полицията му спеше сладко и не ги хвана навреме защото всички бяха заети да пазят конференцията по климата и сега правят показно по правова държава. Трябва да ги изправят преди, не след атентатите. Изобщо целия цирк след атентатите е използването им за политически цели и да се покаже че НФ не е нужен. Интересно колко дрога е отишла да проговори. То ако сложат още малко може и на арменски да заговори.

Искам да ви припомня с какво започнаха "риформите" на Оланд. Не, не беше с наложителната икономическа "риформа", а с узаконяването на гей-браковете. Интерсно, нали. Но типично по социалистически. Няма да се учудя, ако социалистите се кандидатират масово и вече съвсем официално за евнуси в султанския палат на Ердоган Европейски I. :-)))

този филм сме го гледали - Такси 4 ... там белгиеца успя да избяга от изолатора

Един от терористите в Берлин освен ,че е бил ислямски терорист е бил и рекламно лице в "Без граници"-рекламира "успешната интеграция".

Не бих се изненадал ако го оправдаят. Ще го изкарат, че се е радикализирал, защото обществото е било нетолерантно към него. А на следващите избори може да се кандидатира и за президент. Мисля, че на франсетата ще им подхожда такъв президент :)))

Има логика в това което казваш.Сатанистите които са начело в Европа имат за цел да ни върнат в Средновековието и есинствения начин е това.

Ще каже каквото му наредят а след това ще го самоубият за да покрият следите.

Даааа-очаква се да каже кои са спонсорите от "великата" колхозна кочина, да каже колко пари са му превели за услугата от панамските сметки на музикалния оркестър на виолончелиста Ролдугин!!

Такива информации, че бил готов да говори, може да се пускат, че да предизвикат реакция в негови съучастници. А така го разправят, все едно покаял се, ще се разреве пред съдята и той ще му опрости греховете и ще получи 15-20 години затвор - тип Брайвик.

Сега пък и тук, стига сте сравнявали ислямиските отрепки с един достоен европеец какъвто е Брайвик.

Дали сте му и френско и белгийско гражданство, браво бе франсета. Заслужавате си съдбата, че ви гърмят арабелите под път и над път и че видите кон боб яде ли.

то и у нас е така , какво си въобразяваш , дори много по-зле !терориста , който прави дост с парите на исл.държава е депутат с народни пари и двойно гражданство , работещ главно за целите на ердоган и подкрепян от герб , а ти си тръгнал да оправяш чужди проблеми !

SS-Nebel

Православчо, научи се да пишеш, па претенциите си ги имай тогава!

Готов е или са го подготвили... щото има разлика.

ай сиктир бе. в ес терористите ги правят медиини звезди. махнете тоя салам от лицето на земята най-после

много салами, много нещо, и EC е нещо извън ли или и ние сме вътре, че не се сещам?!

Тоя мангал си е изпял вече и майчиното мляко. Пооводнили са го набързо и е клекнал. Арабите са страхливци.

не е ли някак несправедливо, големите престъпници да се уреождат винаги с големи адвокати. та даже безплатно.

тея западноевропейци няма да не научат...... докато не сринат със земята близкия изток няма да се оправят нещата

Този терорист прилича на хомосексуалист!

А и да не е, ще трябва оттък нататък да свиква с мъжка компания

като не успя да се сдобие с 40 девици в рая

SS-Nebel

Голям разбирач си ти! Надушвате се, а?

Затова и фамилията му е "Адебелсалам"

Този нищо важно не знае. Тъпо зомбирано говедо,което върши мръсната работа и затова е жив,за да го показват.

Чудя се докога , ще му гледаме муцуната на този с Алах Абдалсалам,вече повече от половин година мина от атентатите ! Какво толкова му умуват тези еврогейски толерасти ! Ще го "канонизират" за "светец" ли по ислямските закони или "Човек на годината" на някоя неправителствена "хуманитарна организация" ? До сега трябваше да го нарежат на филийки този ...Салам и родата му за ...гарнитура !

"Този клип няма да съществува дълго"...едно видео което ни разкрива действителността... Абдеслам, който е от марокански произход, е роден в Брюксел, но има и френско гражданство...човек на света...един от многото фанатици които единствено смъртта може да спре.

someone

чух, че след бомбите в белгииското метро в мюсюлманските квартали на брюксел много хора танцували от радост. а пък един от терористите миналата година ходил до бирмингам, великобритания - да се съветва.

така е, празнуват и се поздравяват за 'победата'. Както са празнували и при атаките в NY на 11. септември. И не само тези в Брюксел са се поздравявали. Празнували са и тези в повечето мюсюлмански страни. Това за тях е повод да празнуват и да ликуват.

Бъди сигурен, че най-много са празнували твоите хора, с чиито знамена си се накичил и които финансираха набутването на исляма в Европа. Но за тяхната радост няма да научим нищо.

Това лай.о ако не бъде самоубито ще се ползва с привилегиите на онзи норвежец с тристаен апартамент баня с джакузи тв. интернет, а скоро ще има куп обожателки и фенки които ще искат да се оженят за него а сигурно и няколко книги ще издаде ,а след време(15-20г.) сигурно ще бъде помилван и обявен за герой от от халифа на Европа!

SS-Nebel

Аз мислех, че искат да се омъжат за него... пу, че съм прост!

Най-добре ги третират в Мароко. Досега май няма излязал от затвора. Така ги поправят тези булки терористи че все изправени ходят и не смеят да седнат.