Намериха 3 бомби в супермаркета в Треб, Франция

В супермаркета в град Треб, Южна Франция, където 25-годишният мароканец Редуан Лакдим държа в петък заложници, са били открити три самоделни взривни устройства

Обратно в новината

Коментари - Намериха 3 бомби в супермаркета в Треб, Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повдига ми се от лицемерието на политиците!!!То не бяха телеграми, изявления и съчуствие !Погледнете ги само , застанали на предната врата на Европа с фалшивите си съчувствени физиономии , а отворили широко задната врата за всякаква измет . Те са истинските убийци защото те допуснаха с действие или бездействие това да се случи !И след цялата тази шумотевица и ПР те ще продължават да унищожават Европа по същия начин. До следващата трагедия, когато отново ще извадят опечалените си физиономии и текстовете на съчувствените телеграми .

Търсете причините, а не следствието и последиците!

Следели го, ама чакали да падне тавана на лятното кино, че да направят нещо. Ето, убити хора, че и техен колега сред тях! Некадърници и страхливци! Също като нашите, дето по цял ден "регистрират" криминално проявени лица.

В България искаха да увеличат камерите за видеонаблюдение и оревахте орталъка, че Биг Брадър ви нарушавал прайвъсито. Сега ревете, че до всеки арап няма зачислени по двама полицаи. Хайде вземете се уточнете.

Уточнявам. Видеокамерите не решават нищо. Проблемът е именно, че ушевите само "наблюдават" и "регистрират". Тоз арап са го знаели какъв е, ама чакали доказателства - тоест да извърши нещо сериозно.

Точно така - искам на всеки арап да се зачисли полицай, а не да се следят мирните граждани от коренното население. Капиш?

Няма "арап", няма проблем. Няма камери няма проблем. Справка - 1939 - 1989.

Браво, открили три бомби, а другите четири кога?

Четирима загинали, пистолетът е единственото намерено огнестрелно оръжие, но не е ясно дали е използван!? Ами кой е убил тези 4 ма? Дали пък не са жандармеристите?! Ами да помиришат цевта и ще разберат дали е стреляно с този пистолет, пък после могат да си правят колкото си щат експертизи!

Може да е стреляно, но жертвите да не са убити с него. Тогава на какво ще мирише цевта?

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази снощи подкрепата си. Има една хубава поговорка. помогни си сам за да ти помогне и господ. Докато французите не си решат въпроса с емигрантите, нищо няма да се получи.

Като проблемите ги създават хора родени на френска територия. Все едно ти да си решиш проблемите с по-зелените българи. Хайде реши ги, пък после давай акъл!

Нагъл дърдорко. Кой създаде терористите? Кой ги въоръжи ? Кой нападна държавите им? Заради кого преиждаха и още преиждат на талази от тях в Европа? Заради кого Европа плаща на Ердоган милиарди за да ги държи на границата...? И сега като гърмят бомби в европейските държави и като умират невинни хора, всичко това е заради вас и вашата неблагоразумна политика г-н Тръмп...А сега ще ми заставате до Макрон, утре до Меркел, а в други ден до.... А в същност , на вас въобще не ви пука за Европа, използвате я само и единствено да си прокарвате вашите империалистически интереси срещу този или онзи уж враг....и до кога ще ви изтърпяваме, незнам

да се приема закон на семействата на терористите до трети братовчеди да се отнема гражданството и да се връщат в родните земи на дедите им. Само тогава рязко ще намалеят мераклийте за джихадисти.

Ти можеш ли да върнеш Асан в Индия?

сега, ако полицията не реагира, новичоците ни ще пискат, че ман-густите налазили добрата стара европа. ако пък реагира, ще пискат, че в европа нямало демокрация. всичко е измислено, само гледайте бг форумен сеир.

Войните на ИДИЛ ще дойдат и във вашата къща!

Макрон, остави терористите на мира, кажи какво прави Бриджитката, живо ме вълнува

Тя си гледа внуците и е захвърлила Макарона на Меркел да го изправя- точно като кривите краставици на ЕУ.

единственото което му остава, е да започне да гледа под юрганите на чуждите хора

Като гледаме как половината население на Франция,Холандия,Англия е с "тъмна" разцветка на кожата ,можем да кажем,че там нция няма.Има сбирщина,която един ден ще постави черен президент и ще срине църквте. Ще се вирят само джамии.

пълни глупости

Холандия има повече бели отколкото в България. Обаче не е случайна реакцията им към някой българи: "много си бял!".

каквото почукало такова се обадило кат сложиш слободията при димукрацията няма нищо чудно при ответния удар. Жалко за невинните в случая е виновно правителството им.

Тепърва ще им ядете попарата на тези фанатизирани мюсюлмани. Не разбирам само защо ви е Косово в средата на Европа, защо Меркел ги събира от кол и въже от цял свят ????????