Френската полиция е осуетила нов атентат, 7 са в ареста

Франция е осуетила през уикенда нов атентат и е арестувала седем души в южния пристанищен град Марсилия и източния град Страсбург, съобщи Бернар Казньов.

Обратно в новината

Коментари - Френската полиция е осуетила нов атентат, 7 са в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

край...франция вече не може да спи спокойно...докога ще имат сили и ресурси да са нащрек...освен това противника вече е вътре,атакува с френско име, роден и израсъл като французин,но за съжаление с посят и израсъл вече корен на исляма,и ще им е все по-трудно да бъде разпознат...след 5-6г същото ще сполети германия, италия,англия и европа просто ще падне..

не ги мисли французите, имат ресурс, и ще издържат колкото трябва. Няма вариант ИД да превземе Европа, колкото и да им се иска на комуноидните шизофреници

"Официалната причина за въвеждането на ограничението е борбата с продавачите на наркотици. " Следващия път може да сменят евфемизма за наркотиците с палеж на елхи, за разнообразие.

Франция някога бастион на модернизма и ренесанса, сега бастион на упадък, прикрит в либерален мултикултурализъм

Кога и около Лъвов мост ще забранят на повече от трима да се събират?

На бас, че афганистанците са минали скоро през България...

На бас, че афганистанците са минали скоро през България...

На тия им трябват бомбардировки!

Храни куче, за да те убива...Нали са за интеграцията, защо не става. Е не става, ромите хиляда години са на гърба на другите, от тях се иска само да не крадат и да не убиват, па и да поработят малко, ако искат разбира се, но...

Абе осуетила френската полиция нов атентат, ама за да е Франция свърталище на джихадисти от ИД заслугата е на френските управляващи социалисти, всичките до един слугувници на християнина Барак Хюсеин и врагове на собствения си народ: "Мануел Валс: тези, които препречват приема на мигрантите ще се сблъскат с Държавата пред тях" ("Manuel Valls : ceux qui se mettront en travers de l'accueil des réfugiés trouveront l'Etat devant eux"), публикуваха френски медии заканите на премиера и пръв социалист Мануел Валс. (Резистанс репюбликен от 23.10. т.г.) "Валс заплашва онези, които се противопоставят на приемането на мигранти" ("Valls menace ceux qui s'opposent à l'accueil des migrants.", 23 Oct 2016, Résistance Républicaine). Всъщност и у нас т.нар. социалисти са същите народни душмани, та да се чуди човек откъде се взеха толкоз мозъци, че и на президентските избори да гласуват за тях и за хамериканския възпитаник и натовски генерал, щото им бил казал, че е русофил и че ще ги оправи! Че то и аз като искам да оправя някоя й казвам к'вото иска да чуе, пък после, да вър'и на майната си! Ама не им стига на безмозъчните да ги лъже БСП-то, та чак и сега повярваха, че в САЩ са обучавали избраника им в патриотизъм и русофилство. Ама нека видим кои са ВСП: - "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа".

А и още за БСП: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, (В.Иванов, 24 Часа). Да припомня и, че точно основателите на БСП, по инструкции на американския шпионин Горби, извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.12.1989г. и че точно те са най-често и най-продължително във властта, което не е възможно без козяшка благословия!

верно си лумпен

Стара Европа ще плати скъпо за нехайното си и толерантно отношение към ислямските идиоти, които вече поредно поколение отглежда на гърба на всички работещи...

Да, ама не е нито нехайно, нито толерантно, а чисто васално към християнина Барак Хюсеин отношение в полза на към ислямските идиоти! Всъщност, познавате ли християнин с името Барак Хюсеин? А че Западът е толерантън към някого е чиста заблуда, предвид че приема ислямската паплач безконтролно и без документи, докато за християните има особени изисквания, а и собственото си население отказва да защити, прикривайки джихадистките престъпления!

Изпитвам искрено уважение към дир.бг за усилията им да представят балансирана и интересна информация, както и да предоставят трибуна на обществено наболелите проблеми. Не се поддават на тренда "политкоректност", а съм убеден че ги тормозят НПО. Поздравления, вие сте истинска медия.

someone

друг ще има.