Кошмар под Ламанша

Движението на влаковете в тунела под Ламанша бе спряно през нощта заради студа, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Кошмар под Ламанша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичката чещка техника е поектирана в Русия! С изключение на новите Шкоди, ма те са си жалко подобие на жалките Фолксваген-и!

Не плагиатствай! За всичко са виновни комунистите.

Ти май наистина си изкукал :)

Включвам се отново за да кажа, че е смешно да не се предвиди, че темперетурата на повърхността може да варира от -30 до +40 градуса в средата на тунела ще си е все +12 например. Второто, което ме тревожи е, че не е имало аварийни влекачи. Просто влаковете е трябвало да се изтеглят от нещо компактно, малко и мощно. Тук ми намирисва на много по-сериозна повреда, предизвикана от масата икономии направени при строежа на тунелите, захранващите станции, самите влакове. Системата не е направета така, че единична повреда да си остава единична, ами при повреда е почнало верижно разпространение на откази.

Ама да ни заличи, ние сме едно голямо зло и си го заслужаваме. В главите са ни само пари, войни, нефт и опустошаване. всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие Толкова сме примитивни и късогледи...

ГЕРБерите са виновни...

на теб какво ти пука, нали си извънземно? :)

не знам защо всички говорите глупости, колайдери, руснаци, военни..... пише си черно на бяло, че са се повредили електродвигателите заради рязка смяна на температурите и рязко охлаждане на силно загряти елементи в тях. какво общо има смятането на тунелите и прочие? не знаете. тва да не е форумче някое та всеки да се оплаква от проблемите си? стегнете се

май съм в русия в сибир , нещо се затоплбихме яко при минус 20 гр - хаха Колайдера дал ие за мирни цели или си е нещо като оръжие това ви питам - хаха май са изровили нещо от тайните та никола тесла и почнаха да ги прилагат ама за какво ли ??

ДА,АМА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТВОИТЕ БАБА И ДЯДО,КОИТО СА РИЛИ В ОБОРА,ТЕХНИТЕ СА ЖИВЕЕЛИ ДОСТА ПО ПРИЛИЧНО И ЗАТОВА МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДА ОТСКОЧАТ ДО ПАРИЖ

Това вече се беше случило в първа серия ти май си я проспал. Беше се запалил един ТИР докато го транспортираха на влакова композиция. После тонела беше затворен за 3-4 месеца. Нещо като КОЛАЙДЕРА ту работи ту не работи. Ама техника кво да правиш. Хората се учат о грешките си и продължават напред. При нас само отлагаме.

Ай, ай, тези пияни руснации........

Глобално затопляне или не, климата се променя..Това е факт, и ако хората не се осъзнаят, майката природа ще ги заличи!!!!

А какво би станало у нас.Не,че някога ще имаме тунел под Стара планина.При нас тунелите от Хемус,ту работят,ту не.Май никога не са били изправни всички тунели и платна!

Някой да ги кара да пътуват под ламанша? Бабите и дядовците им все с експреси са пътували и са отскачали за по един уикенд в Париж!!!

Представям си ако избухне пожар вътре в ламанша какво става ...уж всичко е смятано и проектирано и то от бели държави, но ето, че не е точно така

Ма и тези ми приказват за тунел под Атлантика. Лелей колко ли ще кибичим някой ден.

Глобалното затопляне свърши вчера. Днес е ред на глобалното застудяване :)

заразно безхаберие

Хе-хе високите европейски технологии. Света се изражда, кога ли власт имащите ще разберат че цифров фотоапарат и телефон с мп3 НЕ Е висока технология.

От година на година всички по Земята ставаме все по-големи лигльовци ,затуй!

Ако влаковете им бяха руски това нямаше да се случи :)

Всичко е конспирация американците са виновни за студа

Глобалното затопляне е виновно :-) Руснаците правилно предвиждат глобално застудяване ;-)

па да слезнат да бутат!

Защо ли синдрома Зимата ни изненада почна да се разпростира по цялата земя.

stom direktora,e nikola petrovi4,rabotata,e yasna

ИМАМ един страничен въпрос към редакторите - защо не престанете с това тъпанарско удебеляване на отделни изречения в новините? Някой си въобразява, че отделя най-важното или просто Дир.бг става аналог на разни жалки вестници с едри заглавия? Ако смятате че 2-3 изречения и думи са най-най-важното нещо, пускайте ги само тях за новини, а останалото - може и без него.

защото (19.12.2009 г. 16:04ч.) От година на година всички по Земята ставаме все по-големи лигльовци ,затуй! Прав си! Станали сме Пут.и и само хлен4им:(((

Тия се жалват от кошмар, защото не са тук да се повозят у нашето или с маршрутка-душегубка из софийските сокаци.....Ма мноо са съ разглезили, бе! Я по-стегнато отзад, че идем....

Зависи къде си. У вас е знайно, че висока технология са ушанките, валенките и самагона!

Абе що не измислихте как да ги издърпвате от тунела бе аланкоолу!

Стига бе, нали само руските боклуци се повреждат?