Французите се надигнаха против готвения закон за глобална сигурност

Проектът предвижда разширено полицейско видеонаблюдение на демонстрации, включително с дронове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

М,даммммм..... руснаците взимат светъл пример от френската демокрация...и от демократичните промени в закона за силите на обществения ред.

трябва да им се признае на франсетата, знаят как да протестират. Не че техните пъдари не се опитват да ги будалкат, но не им се хващат на опашатите лъжи. И опит имат в реформиране на държавата си - подкъсили са с по една глава самозабравилите се аристократи по време на революцията.

Очевидно републиката следва да бъде разрушена, щом се изражда в тирания...въобще, такъв режим с такива закони и методи трябва да загине възможно най-скоро

Унгария е бяла и християнска държава, за разлика от Франция и сороският наместник Макарона по добре да си гледа собствената си арабска кочина, пълна с квартали, където бял човек не може да премине. С други думи, човешките права на французите са грубо потъпкани в собствената им родина. Той тръгнал да сравнява Унгария с Турция...безподобни, нагли, брутални еврогейски джендъри и боклуци !!! Превърнаха Европа в кочина...

Това тук не може да стане, Бойко управлява с твърда ръка, не като онова мекотело Макрон!

Управлява дедовия, ама веке мек!

Тоталирарно, авторитарно и репресивно, викаш?

Страната на свободата с 5 революции за 200 години! Време е за нова. Пригответе гилотината!

чест на борбените франсета, ще си пусна Марсилезата. Браво.

"""Проектът предвижда разширено полицейско видеонаблюдение на демонстрации, включително с дронове"""" Това е прекрасно намерение.Всеки лумпен-дегенерат трябва да знае ,че той е едно "нищо" пред интересите на ДЪРЖАВАТА ..Смехотворната бройка от 5000 протестиращи , в десет милионен Париж, показва ,че масово хората разбират ползите от закона.

Вафлен, един път тролиш против мерките, друг път за. Всеки лумпен-дегенерат трябва да знае ,че той е едно "нищо" пред интересите на ДЪРЖАВАТА. А тези пък хич не ми ги дрънкай. Откровено фашистки мозъчни напъни и проблясъци. По-зле сте от комунистите и по-зле от тях ще свършите. За вас троловете е излишно да пиша нещо вие сте си подчовеци по дефиниция, гнусни влечуги, продали съвестта си за пари.

Всяка държава е едно нищо пред индивида, затова майната му на обществото ..ако ще живеем в робство, по-скоро бих натиснал копчето на всичките осем милиарда....

Да разрушават на хората магазините, палят колите това какво са прави??? Без това економиката е рухнала и още да вредят на хора които нищо общо нямат с новите закони... Тъпа нация... Жалко мие за Хората на които са им подпалили колите и собствениците на магазини...

Зад всичките тия саботажи стоят руснаците техните мекерета и френските комунисти и ми е чудно защо френската тайна полиция не го вижда и не ги бие по същество? Би трябвало франсетата да дръпнат рязка контра на руските богаташи, които паразитират по Ривиерата и да ги изпратят в Русия да блядат на воля!

Внимавай какъв горски манаф стои плътно зад тебе

Анджела Дейвис и тя ли бе сред "протестърите", заедно с Байдън и шалчето му от Гана? Втори Сиатъл в Европа няма да мине, мамицата ви маймунска.

Всяка държава си има лумпени

Някой осъзнава ли, на къде отива светът???!!!

ОТПРЕДИ 30 ГОДИНИ! КАЗВА СЕ NEW WORLD ORDER!

Макрон все повече ми напомня на оная френска кралица дето казала за франсетата - като няма хляб да ядат пасти. Ще е много поучително, ако свърши като нея.

Франсетата се оказаха по-корави от нас.

Неее, от Ганьо по-корав няма. Виж по-умни се намират. Въпрос на време е Ганьо да се надигне, но трябва да огладнее добре преди това - справка времето, когато долара стана 3000 лв

Братле това го слушам от дете ,точно тези думи българинът търпял ама надигнел ли се мале...да бе да ...празни приказки май ! Аз за съжаление го чакам от 31 години и все нишо грам не помръдват ,аз излизам на протести ,те не . Овчи народ . Оше 500 годинки ли ще чакате бе а ? Не надигнете си задниците един път за винаги бе ! Стига са ви е.али и да си мълчите кротко в къши!

Имам чувството, че този сайт няма търпение да излезе някаква калпава новина за Франция и ще умре от кеф да я публикува на 1-вата си страница. Плащат ли ви да публикуват нон стоп само лъжи и негатижи за Франция? Явно бая ви плащат! Може само да дишате прахта на Франция!

Новината е положителна - не знам къде видя негативи

Да да, прахта й ще дишаме, Франция е станала кафява вече, мерси. Мръсотия, простотия и скъпотия. Всичко е западнало. Да си гледаш работата ти. Плащат ти да пишеш глупости по нощите, ясен си ми трол.

Само ние не се оплакваме. Бастуни смотани.

Абе ... и тия дето чупят, и тия дето уж ни пазят ... са един дол дренки ... Да ги видим, ама пред повечко камери ... А с тоя закон ... полицаите ще имат предимство пред лошите ... не е честно ... :) Само да припомня, че цените на горивата в Европа на са двойни, заради жилетките .

2020-12-05 19:27:33 Ясно (нерегистриран) Ти само ми ела да ми претендираш, вашите ще се чудят в каква кутийка да ти сложат останките Дирници, това какво е? Редовно публикувате заплахи от криминални типове във форума. Що за простащина демонстрирате?

роби френски слагай наморника има вирус заповядвам ви роби

Робите са в Русия и Северна Корея и Куба...Във Франция роби няма....

Чудно защо бабоеба ги затваря с вечерен час!!! Скоро и концлагер ще уреди....там няма да приемат баби....щото Макарончо ги иска за себе си...

Психопедал е бабоебъ

Абе докато няма застрелян политик....всичко ще си е по старому... Навремето са ги подбрали с гилотината и сега трябва... и защо трошат бизнеса на хората...потрощете Елисейския дворец докато макарона е вътре

Защо да се замърсява излишно атмосферата, гилотината си е еко

Нашите лумтени на улицата са като деца пред френските

като жъртите жилетки .. и после нови пак за пари .....

Франция е бита карта! Трябва да се помисли какво ще се прави с ядрения й арсенал.

Споко, скоро ще им треснат по една ваксина и ще станат спокойни и послушни като кравата Сивушка!

Франция е вече с почти 40% население от негри, араби и цигани. Те не работят, крадат, убиват и се капсулират в огромни гета, където дори полицията е безсилна. Има градове на юг, където бял човек не се вижда, особено вечер по улиците... Там нещата са изпуснати!!! Жалко за Стара Европа... Франция, Белгия, Дания, даже вече и Германия, са в ръцете на исляма!!! Франция е с над 600 джамии...

Кво па значи "дори полиция" била безсилна? Че тя полицията е да се разправя с битовизми и кокошкари. Когато нещата загрубеят си има жандармерия, армия, артилерия... Пък за онези другите - политиците си има контраразузнаване, тайни служби и т.н., дето да ги изчезват или влачат по т.нар. "черни обекти" в трети страни.

Майната и на Стара Европа...това е резултата от робовладелството...и последствията са напълно заслужени...щото като искаш империи, трябва и да ги храниш....

Чи димУкратическит глобални по-големи братя шъ го нахендрят и на франсетата добре се знай...ма те де пасоха говедата през последното 20-летие?

недемократичн - френската демократично

Абе защо ние в България демонстрираме цивилизовано и без ексцесии, а в т.н. развити Демокрации палят, разбиват и разграбват магазини и молове?

ОСКУБАНИ И ТАТУИРАНИ ПОЛИЦАЙЧЕТА, НЕДОВОЛНИ ОТ НАС, ВДИГАЛИ СМЕ ИМ КРЪВНОТО, ЧЕ ХВЪРЛЯМЕ ЯЙЦА!

Защото сте роби.

Защото ние не демонстрираме,а си играем на демонстрация

Макрон си няма Ленче и Радан да го натопят в Европарламента и да го разследнат по върховенство на закона.

Глобално затопляне,глобална пандемия,закон за климата,закон за пандемиите,глобализация,глобална сигурност,глобален закон за сигурността,глобално управление и глобален ненормалник ще ви управлява!

С една дума РОБСТВО!

Преди 45 дни бях го написал; след изпращането на Шарл Де гол на Средиземно Море, Франция я чакат трудни времена. Това е началото. Франция е на ръба на 5 република...

Дтеба в пишман нострадамуса диванен

Време е европейците да изринат Ротшилдови,Широшови и Рокфелерови.Не им стигна разрушението на Европа и Русия през 2те световни войни, та сега са решили да я превърнат в Гулаг за бялата раса.Извратени ционисти мечтаещи за нов световен ред където те ще владеят всичко и следят всички.Поклон пред борците за свобода, братсво и равенство!

Тези хора отдавна са починали. Пий си лекарствата.

белоруската

ПО ЗЛЕ Е ! КЪДЕТО КОМАНДВА МОМЧЕ НА РОТШИЛД, А НЕ НАЦИОНАЛИСТ, НЯМА КАК ДА НЕ Е ПО-ЗЛЕ!

А където е националист просто населението резки намалява, като при Пол Пот...тия са в пъти по вредни шибани убиици от Ротшилд....

мекерето турско, ами ела и си кажи!!! злобо еврейска!! знам ти адреса!!!! педи... и ще те посетя!!!! насираш ли се? мирише ми на цигански говна, обAМАAAA!!!!

А Макарончо риве срещу Лукашенко. Найс.

мекерето турско, ами ела и си кажи!!! злобо еврейска!! знам ти адреса!!!! педи... и ще те посетя!!!! насираш ли се? мирише ми на цигански говна, обAМАAAA!!!!

Политиците са една каста живееща на гърба на хората и НЕ произвеждаща нищо освен заблуди и насаждане на страх, за да може да си правят и далаверите покрай големите заплати, които получават. Всичко що е политик, е за трепане! Хората имат нужда само от градски съвети с кметове и най много областни управители.

НА МЕСТНО НИВО - РЕФЕРЕНДУМИ ПО ВСЕКИ ВЪПРОС И ТОЛКОЗ! ИЗОБЩО НЕ НИ ТРЯБВАТ ТОЛКОВА ХРАНТУТНИЦИ И В НАШИЯ И В ЕС ПАРЛАМЕНТА, ЧЕ НАШИЯ НЕ НИ СТИГА! А ПОЛЗА НИКАКВА, ДАЖЕ ВРЕДА! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ КОЛКО СА ОБЩО ХРАНТУТНИЦИТЕ КОИТО ДУНДУРКАМЕ У НАС И В ЕВРОПА!

Съгласен

мекерето турско, ами ела и си кажи!!! злобо еврейска!!

Криминолозите наричат това състояние" Стокхолмски синдром". Жертвата не само помага и съдейства на похитителя,но и едва ли не се влюбва в него.и докато похитения прави това под стрес,то всички ние имаме мислещи глави на раменете и е абсурдно да се оставяме да бъдем манипулирани.все пак избираме политиците,за да ни управляват така както ние искаме,и ако те не го правят,за чий са ни тогава

а овцете в Мутростан спят и хъркат, каквото и да се случва!

ХОРАТА СА ВСЯКА ВЕЧЕР НА ПРОТЕСТ ВЕЧЕ 5 МЕСЕЦА! ДАЖЕ И ДНЕС, ДОКАТО ТИ ПЕЧЕШЕ ПЪРЖОЛИТЕ! А ТИ ЗА 5 МЕСЕЦА ИЗПИ 5 ДАМАДЖАНИ РАКИЯ И ИЗРЪСИ 5 ТОРБИ С ПСУВНИ, АМА ОТ ДИВАНА! ДА ТЕ...У РЕВОЛЮЦИОНЕРА!

Кво хора...банда платени лумпени...трябва да ги оградят там на площада и да ги пускат само в отрицателен пср тест

само р. овч и корнелия нинова ще ни спасят от бедността, например при р. овч. имахме най-високата цена на газта в цяла европа..

Точно тия идиоти...да чакаме направо купончетата за хляб...в ТКЗС ли ще ги раздават или в "народния" съд, където пак ще изтребят всеки с малко интелект и ерудиция, за да управляват овци...

Като да палят и чупят в Украйна беше добре, ама не е добре да палят и чупят в Париж! Да ви и у демократите!

нека се разберем какво ЗНАЧИ свобода... ама що ли да дробя...като вие нема да уврите...е, па нека си вземат СТАТУЯТА НА СВОБОДАТА от Ню Йорк - там дали има свобода...само палят ФАКЕЛА й, АМА дали е факел или дакел...голяма разлика няма ! ;-)

Свобода е пунта Мара за популацията от наивници!

Макрон току що сравни Унгария с Турция. Представете си какво мисли за нас.

то и ние не преливаме от любов към тях. Не се ядосвайте !

_stankow

Значи Макрон дори не допуска да се говори ? Значи и правото на мнение се ограничава ?

БАЙДЪН, АБЕ ТОЯ, ВАШИЯ, НЕГРАМОТЕН, ТУРСКИ ЦЕНЗОР НАПРАВО СИ Е ЛИКА ПРИЛИКА С ВАС БЕ! ДА НЕ СТЕ КРЪВНИ РОДНИНИ, ЧЕ ВИДЕХМЕ КАК ДЕЙСТВАТЕ ТОВА "ДЕМОКРАТИТА"-ПЕДЕРАСТИ... БОЖЕ БОЖЕ,,, ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СЪМ НЕГЪР... АААХАХХАХА :-)))

протестиращите, насочете се към палата... пърдон, към къщичката на оланд!!!! франсоа оланд, разбира се!!! за да им замирише на лайна и на педалчетатата, че те се кефят на мризма на лайна, нали педи, от дпс???? а байдън!!!!

ако са болни от короната И да им пръднеш в устата...нема ефект...т.е. нема да усетат нищо, а като им кажеш, че си ги бръснАл, пърдон, пръсна с френски парфюм МОЖЕ и да ти повярват...;-)

2018 Тръмп, разбирайки за идеите и разработките на Бил Гейтс, кани последния като главен съветник в кабинета си. Гейтс му отказва под предлог, че ще бъде много явно.