Коментари - Франция започна създаването на спецтрибунал за руски престъпления в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук троли един мръсен укропедераст с ник Щерев! Не му обръщайте внимание, със специални потребности е :)

ФАЩ се прави на ощипана буболечка и праща бясното си куче Европа да прави поразии!

Явно докато не бъде напълно разрушен, Запада няма да клекне и ще генерира глупости.А Международен съд за САЩ & ко кога?

Искам просто да цитирам Винаги се усмихва човек, когато чуе за трагикомичната сцена при подписването на капитулацията на Германия. В специално подготвената зала в Щабквартирата на Червената армия в Карлсхорст, Берлин, украсена с държавните флагове на страните победителки, се събират представителите на върховното командване на съюзниците, както и журналисти. Когато в залата влиза генерал-фелдмаршал Кайтел, за да подпише капитулацията, той вижда зад масата наредени подред зам. върховният клавнокомандващ на Въоръжените сили на СССР маршал Жуков, главният маршал на авиацията на Великобритания Тедер, командващият стратегическите въздушни сили на САЩ генерал Спатс. И когато погледът му стига до главнокомандващия френската армия генерал Тасини, германският фелдмаршал Кайтел учудено възкликва: „А, ама и тези ли са ни победили!". Този смешен факт се разказва през годините и се е превърнал в анекдот за изместването на историческата тежест относно това кой всъщност е победителят във Втората световна война.

Една страна ,известна само с проститутките и скапаните си автомобили , управлявана от герантофил-педал не може да има абсолютно никаква тежест.

украинска ракета С-300 уби двама поляци - цивилни селяни. Това е военно престъпление! Дори няма нужда от международно разследване. Просто питат в Киев кой е пуснал ракетата. Знае се точния час, мястото, подразделението на ПВО и всички данни. Просто веднага осъждат виновните - ако искат във ХФранция, ако искат в Полша, ако искат в Хага. Да, ама не!

ти като мечтаеш за руска ракета да удари натовска и европейска България и тази руска ракета избие семейството ти теб прави ли те герой като руски трол,А?

Е те доказаха, че вината е на Русия за ракетата изстреляна от Украйна :)

Съд за всички путинокретени.Направете тук и който е путинокретен да му мисли

А за всички боклуци-"демократи" незабавна мъчителна смърт без съд.Всички виждаме техните престъпления. Убий "демократ" спаси (съдбата на) дете!

Всички укрофашистки свине в екарисажа!

Няма проблеми. Само кажи ,кеде и кога и идвам. Ако не,ще ти дойда на гости у вас. Или си мислиш ,че си неоткриваем и плямпаш глупости.

а този трибунал дали ще разследва престъпленията на укр.армия срещу пленници и мирни жители? Има достатъчно видеа, на които самите укри се хвалят със своите престъпления. Ударите с ракети по мирни жители в Донбас също са военно престъпление. Или само "руски престъпления" ще се разследват?

престъпленията на укр.армия срещу пленници и мирни жители..ха.ха.ха къде са това.. а защо на референдума 90 % искат да са руски републики Има два отговора: - референдума е фалшив защото руснаците са избити преди това - няма нито един избит руснак в украинските области кое е е вярно?!?! ха ха ха

И в България трябва да създадем такъв трибунал за руските терористи и военнопрестъпници..

първо трябва да осъдим българските престъпници, които ни вкараха в НАТО и ЕС. И които подложиха на геноцид бълг.народ, който се стопи от 9 на 6 милиона

ами като не ти харесва- куфар,гара, Сибир.. 99 % подкрепяме НАТО и ЕС .. на протеста бяхте два рейса..ха.ха може даже безплатно да ви извозим до руския рай..ха.ха

но преди това да избием "демократите" чрез Народен съд за всички золуми с които разрушиха държавата след 1989-та.Жив "демократ" ако остане държавата не може да се спаси. Най-добрия "демократ" е мъртвият "демократ".

Или да изринем усраинската мърша?

А кога ще се създава такъв за геноцида на Франция в Африка??

Не само Франция,а целия бял свят трябва да съди до дупка дивите азиатски руслямисти. Лъсна задника на "православна Русия",нищо православно няма там,а само комунизъм,страх и ислям.

Цял свят срещу 5 калпака, които се правят на луди ... ни чул, ни видял

ФРАНЦИЯ ИЛИ ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА, КОЯТО КОМАНДВА ФРАНЦИЯ! ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ И СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

За да е справедлив такъв трибунал, той трябва да адресира първите си разследвания към убийствата на руснаци от украиснките нацисти през 8 години, предшестващи официално обявената война. Ако не го наптрави, значи е несправедлив и не е нищо друго, освен фашистки някакъв трибунал, каквито не трябва Европа да допуска. Несправедливостта прави един трибунал сам по себе си престъпление. Западът е до толкова в упадък, че вече не различава. Или по-скоро казано отново не различава, защото такова ялвение се наблюава и по време на Втората световна война. Да, тогава стотици хиляди европейци, различни то германци, са се сражавали срещу СССР на странта на Хитлер и нацистите му. Явно това е характерен недостатък на Запада и това трябва да стане обект на обществен дебат, защото вече има рецидив. Тако3ва поведение убива обществата, които си го позволяват. Ако на някого не му е ясно как, мога с няколко изречения да му обясня. Няма изключение - общност, която вкара толкова лъжа и корупция, колкото Западът сега, не може да не изпадне в разаруха. Закон, който действа неумолимо. Не мога да си представя, че има хора, които могат да пишат тук на компютър и да не знаят тази причинно следствена връзка. Закон! Оттам насетне е интелектът и моралът, за да се спзи Законът в полза на народите и държавите им. Ако липсва едно от двете - или интелект, или морал - провалът е сигурен. В Европа, благодарение на подменените европейски ценнсти с атлантически "ценности", вече лиспват ИДВЕТЕ: няма нито морал, нито интелект в нужната минимална доза за оцеляване на обществото. Смъртта му е бавна и мъчителна. Убива се цяла епоха прогрес! Организира се откъм Запад, от една общност, която се възприема като много хитра. Евреи. Хитри, но не интелигентни и морални. Забележка: не визирам всички евреи, а пиша, че една група евреи реализират пъклем план, като управляват целия този погром чрез Федералния резерв.

разследвания към убийствата на руснаци от украиснките нацисти през 8 години.. бяха руски войски... какво правят в Украйна . И украинците не са убивали цивилни за разлика от руските окупатори и терористи.. Кой участва в референдума та Путин- избитите руснаци ли..ха.ха.ха

ИСТИНАТА

украинците не са убивали цивилни ?!?! Верно ли? А кой пуска ракети по центъра на Донецк, където няма нито един руски войник, а само цивилни!!? Убитите деца - над 250 в Донбас - и те ли са от руската армия?

Мерно ли бе.. аз гледах руската евакуация на руснаци.. ами те защо ли не са бягали от украинците преди това .. имали са възможност а са чакали до вчера?

А за Франция и ядрените и опити до островите Муруроа кога ще има такъв трибунал?! Хората там измират от ракови заболявания!

А да обричаш целия свят на мизерия заради лични облаги не е ли престъпление против човечеството?

А за престъпления против собствения си народ, кога?

Koй е ''собствения народ" ? Зелените човечета на Путкин ли ?

Това когато президента Навални встъпи в длъжност и руския народ да съди Путин и цялата престъпна пасмина.

На кое гробище ще е церемонията по встъпване? Че може да похапнем житце за Бог да прости.

А за украинските престъпления в Донбас -кога?

какви украински престъпления.. няма такива

А за военните престъпления на украйна, няма ли да има? От 2014 нападат с армия руски граждани в Донбас, избиха хилияди, включително и деца. Не спазваха минските споразумения, за които ФРАНЦИЯ бе гарант ДОКЛАД на OSCE (Организация за сигурност и съвместни операции в Европа) за 21 февруари. (Това е документ! Не е медия!) Военните Сили на Украйна са бомбардирали Донецк и Луганск. 332 експлозии в Донецка област, 1149 експлозии в Луганска област. Застрелваха в краката заловени и пленени руски войници, застреляха предали се руски войници! ./ 2 март - Украинската система за противовъздушна отбрана С-300 унищожи румънски изтребител МиГ-21. Пилотът е мъртъв. 2./ 3 март - Естонският кораб за насипни товари Helt е взривен от украинска морска мина край бреговете на Одеса. 4 души са в неизвестност. 3./ 10 март - Украински БЛА Ту-141 "Стриж" атакува Загреб.За щастие няма загинали. 4./ 13 март - Украинският Volkssturm застреля колата на американския журналист от New York Times Брент Рено в района на Ирпин, който според иранските разузнавателни служби е работил като офицер от ЦРУ в Ирак. 5./ 9 септември - румънски миночистач е взривен от украинска морска мина близо до Констанца. За щастие нямаше загинали. 6./ 9 ноември - турска лодка е взривена от украинска морска мина край бреговете на Турция. За щастие няма загинали. 7./ 15 ноември - Украинската система за противовъздушна отбрана S-300 атакува Полша, унищожавайки 2 полски граждани и ремарке на трактор.

Донбас e в Украйна, не е работа на Путкин да се меси. Ако има жертви те са в резултат на неточни удари, но самите удари са в резулат на агресията на Путлер и наличието на ''зелени човечета'' в Донбас. Демек за всички жертви от 2014-та, и цивилни и военни, и от двете страни е виновен единствено фашистки Кремъл, който нападна суверена държава! Затова и ще си плати скъпо и прескъпо ! ПАНИМАЕШ?

щом си успял да ги изброиш в един коментар уж украински престъпления значи е добре за Украйна.. а за руските окупатори роман няма да ми стигне да изброявам... военните престъпления. Но за всяка капка украинска кръв ще плаща и последния руснак и русофил..

За Мали, кога? За Алжир, кога? За Либия, кога? И още много, кога?

За агресията на сащ в Ирак през 2003, която бе започната под фалшив предлог и без нужната декларация от страна на Съвета за сигурност на ООН, която да узакони инвазията? Избиха стотици хиляди цивилни там! Ами Афганистан, Либия, Сирия, Сърбия (обеднен уран използваха там)?

А що да е ''фалшив предлог'' ???

А за украински престъпления в украйна?

Там може да съдят първо американската армия - и трепала СКОРО милиони мирни граждани Ирак Либия Югославия. Трябва да съдят Германия дъдето преди гогини изтрепаха милиони. Англия за изтрепаните в колониите милиони.

Путин трябва да се обяви за международен терорист, с награда за който го предаде.

Наградата е смърт чрез Новичок от колективния запад, за да обвини Русия пак.

ОСЕМ ГОДИНИ бе наблюдател по Минските съглйшеня и не видя престъпленията на бандеровците. Дори когато витиевато ЕС издейства евроезиците да не са под закона за укромовето. И трябваше да брани езиковото самоопределение в Усрания за всички украинци. А що ли сегй е в челната редица на увеличилите с 40% достявки на руски втечнен газ? А да сте чули случайно Макарончо и дума да е отронил за санкции срещу рускя обогатен уран? Е сега ще чуете вой. "А нас защо" ни наказва Путин със спиране на газ или уран..

Гаранция , Франция. Да ми ядете фрейнската фрамзела. Колкото бяхме гарант за Минкските споразумения , толкова ще бъдем и за С.Македония споразумения. Merci beaucoup

На път към Ламанша, ще мина да го закрия

фариларите джуджета като франция германия и други крякащи капачки от ЕС, които са на милостияна вече, са невериятни разказвачи на вицове, преди да увиснат те на въжето.Капитулацията им е неизбежна просто няма връщане назада.

трибнал по всичко личи, че ще има и по силата на този трибунал ще бъдат провесени на уличните стълбове цялата нацискта украинска хунта а до тях управляващите олигархо мафиот-геронтофили начело на спокеното чучли ЕС и някои задокеански талибани.

Трибунал може да има изобщо за военни престъпления! Как така решихте, че трябва да е за руски? Престъпници са по-скоро украинските фашисти!

Гледат трюфелите и кроасани е ми съдилища създават!!! Май отново ще ма много бистра!!!

SirBob

Французите полагат жалки опити да решат собствените си проблеми и да излязат отново но сцената, лансирайки подобни абсурдни предложения. Ясно е, че такова предложение няма как да мине, особено през Съвета за сигурност. Освен това възниква въпроса защо този трибунал няма да се занимава с престъпленията, извършвани в Украйна още от 2014 г. насам. Защото те са факт.

Вчера напълно случайно в тубата ми излезно едно филмче как се възстановява Мариупол. Таджики санират и ремонтират ударените блокове, чистят улиците, децата граят в парковете, хората ходят по магазините. Не съм за войната, тя няма оправдание, но мислите ли, че знаем всичко? Не преиграват ли политиците с идеологизацията на една човешка драма? И май никой няма желание да се покаже истинското състояние на нещата. Митове, стигматизация, политически профит...

Всички козяшки тролове ли са гейове от неясен пол ? Няма ли някой по-нормален, или както се казва, традиционен ?

Няма

Вероятно първи ще увиснат на въжето Макака и Тони Блеър. Алцхаймера ще бъде пощаден поради уважителни причини - изкопно-заривни работи.

Редно е първо да направят трибунал за всички влезли в Европа нелегално и за техни престъпления. Аз лично няма да обвинявам никого в нетолерантност или ксенофобия.

Дали за всички войни в света се организира трибунал и се съди нападащата страна? Страните водят войни за интересите си, Винаги има жертви.

Трибунала да се занимае и със троловете им от задунайската губерния!!!

Въпросът е само дали джуджето ще доживее да опъне въжето и да гледа треснато като бай Тошо и Милошевич или ще ритне камбаната преди това.

Този въпрос е за зеленото джудже

_stankow

Страшно ще се уплашат руснаците. Вчера Шойгу докладва - завършихме подготовката на 300,000 мобилизирани. Подготвили сме 8 хиляди танкови екипажа ! Осем хиляди, Урсулке, Макрончо !? И танковете ги имат, даже по два за всеки екипаж имат. Ако случайно първият танк се повреди ! А пък вие си правете там съдилища, чиновници, архиварки и секретарки.

Съдът ще бъде в Москва, за оживелите. Но Бабет е невинна.

Във Франция започва режим на тока! От 08.00 до 13.00 преди обед и от 18.00 до 20.00 вечер. Всеки ден към 17.00 часа ще бъдат обявявани районите, където ще се спира тока! Честита им дискотека! :)))))))

Тези май се готвят да правят парад на победата в Москва. Защото Русия е правила такива в Париж и Берлин. Само Путин да взриви нещо 50 или 100 мегатона на полигона в Нова земя и ще изтрезнеят.

Да пращат на Украйна повече оръжие и пари. Укритие знаят как да чукат москалите боклуците най големи на Земята. Оръжие им трябва на хората не трибунал.Да изпратят и негри които да кормят москля.

Алжир , Мароко, Тунис плачат за трибунали на френските си душмани.

Тези ме кефят ! Рибата още в морето , но те вече са напекли тигана !

Като гледам как се развиват събитията по фронтовете в Украйна, съдът ще бъде в Москва. Ще бъдат съдени и тези, които щели да правят трибунали във Франция. Сибир е голям, има място за всички, включително и за Макрон. Но Бабет е невинна

Какъв фронт в Украйна, там не се ли провежда специална операция? Дерзайте момчета, но идва новият американски посланик в България и парите от Русия ще спрат рязко.

Изпращат новия посланик точно където му е мястото.

Аз имам голяма пенсия и пари не ми трябват. Кеф мие да ви будалкам, неграмотни и недоучили същества, с неясен пол и недоразвит мозък.

Тия комитетаджии май последни ще разберат че със системните провокации към РФ изкараха грубата сила и сега с комитети и трибунали ще я борят, докато дълговете им растат неконтролируемо…

Франция беше руската връзка в ЕС още от 'желязната' завеса и определено не е най-добрата страна за справедливи процеси за руските престъпления.

Газ пикаят, че колониите им ги гонят. Ма пак Русия им е виновна. Както винаги. Що не скокнат като Наполеончо да пробват да си я напавят колонийка. Пълни смърдели. Свърши се тая. Ще лапате Китайския и за разнообразие Руския. САЩ вече не ви щат, те си имат Германски курви.

Рашистите е най-добре да сквикват с мисълта за трибунал... Рано или късно кремълската ще бъде съдена, освен ако не станат много нещастни случаи - разбира се.

Трябва да превземат Москва и да ги съдят,и да платят репарации.Как ще стане това,с мощна ядрена страна,го знае само Урсула.Изглежда спомените и от деди и баби за руснаците още я стряскат в сънищата и. А и САЩ отдавна са заявили,че Международния наказателен съд в Хага не важи за граждани на САЩ.