Франция призова страните в ЕС да тестват пътниците от Китай за COVID-19

След решението на Пекин да премахне редица ограничения в страната срещу разпространението на коронавируса

Обратно в новината

Коментари - Франция призова страните в ЕС да тестват пътниците от Китай за COVID-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази поредна заплаха показва колко неразумно премахнахме маските.

В духа на френските традиции маските би трябало да са железни.

Китайците отдавна са свикнали и без натресения им вирус от американската лаборатория си ходят с маски заради замърсения въздух ама както се видя ефект никакъв няма, така, че е излишно да се продължав с ещо което беше наложено заради финансовите интереси на някой..

НАЙ много болни идват от ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ

Разделяй и владей!

За жълтите само няколко ядрени гъби над Ухан, Лай-нян, Бейжин и подобните клоаки! Над 38 Хил. българи загинаха заради тия крадливи приепоядци, пак тръгнаха да сеят китайския вирус, тяхната майка!

Сега до мен един кашля и няма дори маска...Няма нужда от тестове а от нормални хора

Да бяхте се запознали, че кашлянето е инстикт на организма а не непременно заболяване нямаше да сте се побъркали толкова за ''здравето си''..

От идиотизма на франсетата...

А бе вие малоумни ли сте.....или сте станали с течение на времето идиоти. От къде тръгна заразата преди 3г от Китай....какво казват самите китайски лекари.....че отделенията са пълни с болни....а държавата Китай казва,че няма проблем....съвсем нормално е да се притесняват французите, ама на вас само със западни конспирации са ви пълни кухите лейки дето носите вместо глави.

защо не вземе да го духне.

Япония и тя ще въведи задължителни тесглгове, а имат висока дневна заболеваемост и смъртност.смъртността е от 150 до 450 човека

В Испания трябва задължително да ги тестват, защото е заринато с китайци, страната пострада жестоко от Ковида по тази причина. Освен ресторанти и магазини, китайците владеят и барове, фризьорски салони, складове и работилници. На хората им е писнало и се питат до къде ще стигне това но не смеят да се обадят - политика на правителството, има двустранни договори които нарушават европейската политика.

ВИ НЕ ОТ КИТАЙ А ОТ ЕС ДА ТЕСТВАМЕ ТЕ НИ ПРАЩАТ БОЛНИ ХОРА Наил имат добро здравеопазване защо идват тук да се лекуват

Кои са летищата входни точки от Китай? Те трябва само да правят това.

E каква ми е Франция на мене , че ще ме съветва? Нито сме в Шенген нито в Еврозоната. Макарон може да съветва само учителката от гимназията си .

Франция е тази която принуди България да предаде националния си интерес по отношение ветото на Северна Македония без никакви усилия и отстъпки. Ти с ръка на сърцето ще си признаеш ли дали гласува за партия който подкрепи "френското предложение"? Дай по-леко с пренебрежително отношение към Макрон защото всички в България, не само политиците но и избирателите се изложиха жестоко. Така потвърдихме че унизителното отношение на европейците към България е заслужено...

Какво включва френското предложение и как то предава българските интереси? И що македонците не го искат.

Макрон не заслужава пренебрежение а презрение. Както и всичко френско. Накара продажника чужденец Кирчо да подпише споразумението и позволи на фашистката фондер да почне преговори а Македония даже не подписа промененото след това споразумение.

Вип операцията е към приключване и изравят старите кокалчета. Мамини златни сертификати.

Да бе, руснаците са ви виновни за войната, а китайците за коронавируса! Това го разправяйте на Запад, не на нас! Ние ви знаем от векове колко струвате!

Вие на колко века сте другарю руски платен трол:))))))

Тези мерки ще имат и важен психологичен ефект - китайците ще се възприемат като вредни и опасни и това ще подхранва враждебно отношение към тях. Пък и самите китайци ще са принудени да се чувстват като втора категория пътници. Това е изцяло в интерес на САЩ. Колкото повече отдалечават Китай от Европа толкова по-добре за тях.

А кой реве нон стоп за ковид и затваря хората по домовете? Да не би случайно да е Китай???????

Хора, спрете да им обръщате внимание! Целта е да разделят хората, и да ги настрийват един срещу друг! Цирк, цирк и пак цирк!

В Китай,Юхан спряха карантината през април 2020 защото хората започнаха да замерват всички служители на реда с каквото намерят, дори лайна. И ако падне да речем болтче пуснато на главата на някой от 15 тия етаж може и да му е счупи. Сега спират мерките, защото китайците се бунтуват, не за друго. Докато и в европа не почнат бунтове, това няма да спре. О в европа са клонове на зеленски на власт, не им пука колко хора ще избият,стига да са европейжи. Сега този тест е напълно безсмислен. Около половината от пристигащите дават положителен тест. https://m.dw.com/es/casi-la-mitad-de-pasajeros-que-llegan-de-china-a-italia-dan-positivo-para-covid/a-64232478 При това положение те сигурно заразяват и останалите в самолета, с отрицателен тест, така че редното е всички да са под карантина. Всъщност редното е да се затвори Китай за 2-3 седмици, докато всички там го минат и нивото на заразяванията стане като в Европа. Това минава за 8 дни. Но европейските продажни политици именно това не правят, както не затвориха и летището в Юхан, когато Китай затвори Юхан за останалата част на Китай. Искат да използват отново вируса като оправдание за терор и репресии.

КИТАЙЦИТЕ НЯМА ДА ЧАКАТ 8 ГОДИНИ БАВНО МАЧКАНЕ КАТО РУСНАЦИТЕ .. АМИ НАПРАВО НА ПРОЛЕТ ЩЕ ВЛЯЗАТ В ТАЙВАН .... И ЩЕ РАЗЧЕКНАТ И Г7 И НАТО :))

Бабоеби, пазете си бабичките. Най-вече Макарон!

Не ви ли омръзна с тази тъпа и изтъркана “шега”, на която само простаци като вас се смеят? Измислете нещо по-оригинално, като изтъркани плочи сте.

дремят!

време е да обявим санкции на китай, да спрем да купуваме китайски стоки и да ги заменим с американски

след русия е време за нов враг - китай в случая

Основния конкурент на САЩ и съответно враг е Китай. Китай има добър международен престиж и не може да бъде атакуван директно, поне за момента. Украинския конфликт беше стартиран за да се създадат нови разделителни линии с идеята Китай да попадне от страната която колективния запад възприема като враждебна. Това ще развърже ръцете на САЩ за по-директни действия.

Точно така трябва! Време е!

Епа нали се ваксинираме и ковиду няма да ни лови. За кво са ни тестове?

Не ги разбираш нещата, теста е нужен за маските а маските са нужни за ваксините......наука!

МОИТЕ НАБЛЮДЕНИЯ СА ЧЕ КОМБИНАЦИЯТА . ОТ ЗАПАДНИ ГЕНИ, ЗАПАДНА ХРАНА И ЗАПАДЕН НАЧИН НА ЖИВОТ .... ДЕЙСТВИТЕЛНО ВОДЯТ ДО ПО-ТЕЖКО ПРЕБОЛЕДУВАНЕ ОТ КОВИД .....

Ами ако ви кажем, че ковид вече не е онова ,което беше преди 3 години как ще реагирате?

Макарон бабоебеца беше от главните ковид циркаджии и затри бая народ с експерименталните бълвочи. Иска им се на глобалистките уроди още мачкане, терор, унижения и отнемане на човешки права, но кромида вече е изпята песен. Сега наред ще дойдат други идиотщини, с които да тормозят хората. Доскоро критикуваха Китай за жестоките локдауни, сега ги критикуват за това, че разхлабват мерките. Изглеждат еврогейците са в състояние на когнитивен дисонанс. Явно хората са много късопаметни, за да не забележат колко несъстоятелна е масмедийната пропаганда.

Неолиберализмът призовава да върнат фашизма, че много им липсва.

кой зарази китай с Ковид-19? кой?

Китай го зарази, тъпак.

Политиката за Нулев КОВИД създаде истински резерват за болестта. Това през което мина Европа и беше ясно заявено от Мангъров, сега се възприема като политика и от Китай. Заболеваемостта им ще хвръкне и ще застраши цял свят. Всички трябваше да минат през това горе-долу едновременно, но чугунената ККП...

КОГАТО КИТАЙ СЛОЖИ ЯКИ КАРАНТИНИ НА КИТАЙЦИТЕ ... ЗАПАДА РЕВЕЕШЕ " ЯКИ НЕДЕМОКРАТИЧНИ КАРАНТИНИ" .... КОГАТО КИТАЙ ПРЕМАХНА ЯКИТЕ КАРАНТИНИ ЗА КИТАЙЦИТЕ .... ЗАПАДА РЕВЕ " СЛАГАМЕ ЯКИ ДЕМОКРАТИЧНИ КАРАНТИНИ " .... ЯВНО Е ЧЕ САМО ОТ ПУТИНКИ РАЗБИРАТ ПРОСТИТЕ ЗАПАДНИ ТИКВИ ... :))

А не Урсула веднага да нареди им бият по 3'вакси на долитащите китайци и после по два бустера всяка седмица. Кви са тез тестове местове.

и за какво точно да ги тества? Неясно с неясен резултат!?!? В Германия над 70% са с 4-5 ваксини против COVIDнезнамсикойски 70% са с противогрипна ваксина ебатиитъпаците

Честита 2020!! :)

Западът се опитва да използва ковид като оръжие срещу КНР!

Кога ще съдят тези с ковид мерките? Дето при тях тук по обща статистика постигнаха към 70 хиляди повече починали. Тези правещите ни се на спасители, видяхме какво постигнаха! А какво щеше да бъде при нормално третиране и нямаше ли по света примерно да умрат 15-40 милиона човека по-малко без мерките? Тук потъпкаха правото на живот, конституцията, закони, икономиката, правата, свободите, демокрацията и какво ли не! Едно време човек не е знаел що е то миене на ръце и сигурно щеше да мине съвсем леко, ако забележи.

Когато смелите и независими разследващи журналисти, например Христо Грозев, разкрият ковидното задкулисие. Разкритията ще бъдат огласени на 31 февруари от агенция "Надай се, за...."

Е нали бяха супер ваксинирани всички?

Скоро май войната ке свърши, пак почва ковид фашизма. Важно е САЩ да изкарват парички - ваксини, оръжия, бизнеса срещу човека да върви!