Франция подкрепи обвиненията срещу Русия за международни кибератаки

Властите в Париж не съобщават дали са предприели някакви конкретни мерки

Обратно в новината

Коментари - Франция подкрепи обвиненията срещу Русия за международни кибератаки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко бързо забравихме Сноудън

А доказателствата къде са? Приказки може всеки да си измисли. За скрипалите още няма доказателства предоставени. Поредното англосакско мероприятие по черен пиар на Русия. Като се научат да предоставят доказателства за клеветите си, тогава да пишат. Днес са Русия, Орбан, утре ще сме ние. Някой трябва да спре силите на мрака и злото от англосаксия. А между другото, от статията се разбира, че с кибер шпионаж не се занимават държави като САЩ, Великобритания, Франция. Те са невинни. Или може би само на тях е позволено. Това е поредната гавра и манипулация спрямо нормалните хора в Европа.

от къде взе това име

от възмущението, как някакви уроди от моше-англосаксия и техните местни еничари-дебили правят древния български род на туземци. За 30 сребърника. Предполагам си се сетил какво означава :)))).

барабар петко с мъжете

Изостанали били? Използват новите технологии за борба с враговете си.

Руснаците хакват всичко по ред, китайците са набухали шпионски чипове по сървърите на ЦРУ (днешната хит новина)

и то какво излезе, че и в it сектора най добри са руснаците, а някои ни обеждаваха че те нямали какво да ядат и не могат да правят айфони....

Аз

Как се изметнаха нещата, маматамустара... Едно време - Брежнев, бай Тодар, Чаушеско... идиот до идиота, баси... Докато се стигне до върха на излагацията - Елцин - безспорния любимец на запада. Срам, срам... А сега... Председателят на ЕК - пиян като свиня на официални мероприятия, чак не може да ходи, та се налага да го влачат... Кака Мей се чекне бетер танцьорка на пилон... бат'Тръмп... си го знаем... половината политици на запад - пдрси, и то - истински, не като Брежнев и Хонекер... Дедо Силвио - още неизпълзял от Столипиново. И само един идиот на изток - нашичкия. Ама... то пък и ние вече сме запад, мбухахаха... Има тука некъф социален закон, ама не го хващам засега...

Слава на Русия !

Едната слава ще ядат - да им е сладка!

М Ъхъ, не си интересен, ХОХЛЬО.

Аз

Бокоооооо... Спиш! Изсери се и ти, бе!

западът обяви война на Русия по всички фронтове, с изключение на един: военно стълкновение; въпросът е защо? отговорът е прост: там са по-слаби; военно стълкновение, обаче, е неизбежно; въпросът е кого ще използват за тест? отговорът е прост: първо украина, после нас, полша, прибалтика, германия

Обикновено се изпускат обвиненията срещу ГРУ, че негови хора са хакнали бази данни на WADA и са се добрали до информация, показваща практикуваните от нея двойни и тройни стандарти. Ако ризите на WADA бяха чисти, щяха ли да се притесняват да им ги показват?

Ще подкрепи ами, как няма да подкрепи. След оная снимка със средния пръст Макрончо съвсем олекна. Време е за поправка на имиджа, време е и той да размаха пръст и да се направи на мъж.

Няма държава по света, която да не гони руски бандити изпратени от Кремъл да саботират света. Тези азиатски примати от Кремъл вместо да се мъчат да развиват поне някаква икономика те се занимават само с престъпност. Каквото изкарат от нефта и газа те го хвърлят за производството на бомби, за да плашат света, че ще го унищожат, ако те не го управляват по комунистически. Целият свят трябва да живее в мизерия и престъпност както руснаците живеят в Сибир и това да е еталона за комунистическото светло бъдеще.

Ех тия Азиатски примати? Ей, тъп СЕЛЬО, япогледни какво става в континента Азия? От вчера Путин е в Индия. Китай отказа петрол от САЩ. Азия развива Тихо- азиатското сътрудничество. Не виждаш ли, че там е половината от населението на Света? Такъв СЕЛЬО, като теб, каквито очила и да сложи, нищо няма да види. А, колкото до Франция, разместват се пластовете в ЕС. Погледни Унгария, Италия, Чехия, даже и Германия. АзГ заема вече второ място. Отиват си Евро - гейските изцепки. Срещу собственото си население работи ЕС. Разбра ли, СЕЛЬО?

Путин да ходи където си ще - имитира дейност понеже рейтинга му е вече на пре-Кримско ниво, а губернаторите му губят дори нагласените избори. Китай РЕАЛНО спазва анти-руските санкции понеже китайските банки все пак имат нужда оперират в САЩ. Пък ти граждьо, за добро настроение си пусни новото парче на Слепаков - за подвизите на ГРУшниците-шпилолюбци. Абсолютен хит в Расия ;)

Скок от 14 етаж,ще те излекува!

Аз

Както геният Тери Пратчет пише, няма смисъл да си убиваш противника - остави го да живее с мислъта, че е загубил и му се е ЕПМ. Така че... няма нужда от скокове. Нека живее! В мъки, мбухахаха...

Ако е вярно, то братушките са номер 1 хакери в света.

амитата са виновни. накараха хората да си мислят че да си хакер не е престъпление, а гордост с техните филми.