Коментари - Франция "отива по дяволите", отчаяно е близкото обкръжение на Макрон | Днес.dir.bg

Франция "отива по дяволите", отчаяно е близкото обкръжение на Макрон

В момент на най-голяма нужда от либерален наследник на президента на страната, френските центристи са в панически безпорядък

Обратно в новината

Коментари - Франция "отива по дяволите", отчаяно е близкото обкръжение на Макрон | Днес.dir.bg

Коментари

Всеки гей парад все някога свършва....

Само в пРоссия от 1917г. насам никога не свършва ...

Докато президентът Путин предлагаше на Запада условия за мир в Украйна, руски военни кораби бяха разположени на 180 километра от Флорида. Това разстояние е приблизително същото като от Москва до Калуга. Сигналът беше разчетен бързо и много добре. Британците първи се паникьосаха. Когато на 5 юни фрегатата „Адмирал Горшков“, атомната подводница „Казан“, танкерът за доставки „Академик Пашин“ и спасителният влекач на руския флот „Николай Чикер“ преминаха през Британските острови, информацията за това веднага отиде в постоянния щаб на британския флот в Нортууд. Оттам бързо е уведомен премиерът Риши Сунак. Той бързо се срещна с министъра на отбраната Грант Шапс. Говорител на централата в Нортууд се оплака, че руски военни кораби посещават британските брегове „в търсене на нашите уязвими места“. Британските таблоиди започнаха да оплакват руската заплаха, като припомниха, че атомните подводници клас "Ясен М" ("Казан" принадлежи към този клас) се смятат за "най-смъртоносните подводници в света". След това руските кораби продължиха към Атлантическия океан и преминаха на 25 мили от източното крайбрежие на Съединените щати. Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан отговори с изявление: Съединените щати ще наблюдават руските кораби.

Какъв президент е това недъгавото - путан ???? Самозванец, узорпирал властта в азиатската клоака .... Кой е той, та да предлага каквото и да е .... Мир естествено ще настъпи, когато кочината, цивилизационният апендикс бъде премахнат

Това,че си педераст по душа и евроатлантик не пречи на никого в Европа,това,че си педраст и евроатлатик и президент на Франция,това вече пречи на цяла Европа,боли ме хуя ,че пречи и на Франция!!!!

вие тук спорите, а никой не мисли за бачо ви бандера. само днес над иляда поклонници посрещна. не му е лесно.

Забелязвам тенденцията антируските лидери не само да губят унизително на евроизборите, ами направо да си спечелват толкова омраза, че почти унищожават политическите сили, които представляват! Руши Сунак е в същото положение, прогнозите са на изборите торите да бъдат почти заличени! По "Зелените" в Германия още по време на предизборните агитации хвърляха яйца и на няколко пъти им нанасяха побои! На европейците им трябваха точно 2 години, за да се ориентират дали искат да са съюзници, или противници на Русия, га га га!

Джорджа Мелони от Киев: "Това място е символ на провала на Москва и на гордостта на Украйна, то ни напомня, че има нещо по-силно от ракетите и войната и това е любовта към земята и свободата" Марин Льо Пен: "Дължим уважението и подкрепата си към украинската нация, която изтърпя агресията... Именно героичната съпротива на украинския народ ще доведе до поражението на Русия"

"Германски депутати бойкотираха речта на Зеленски в Бундестага" "Отказваме да слушаме оратор, облечен в камуфлаж“, обясни в изявление ръководството на АзГ, аргументирайки се, че „Украйна не се нуждае от президент на войната, а от президент на мира“.

Намерили са слабите места на бункерите в Нова Зеландия..... Няма да издържат !!!

Мелони е привърженичка на Мусолини и фашизма. Точно като бандеровците, самоопределящи се за фашисти, нищо чме ползват наци символи и слагат кръгче със свастика на украинското знаме. Преди били охранители по концлагерите на Райха. Украинците като са искали да обидят някой на изрод, са му викали Бандера. В бъдеще може да е Зеленски. Въпреки че нещата тръгнаха преди него и други са по-виновни. Още 2010г издигнат психопата Бандера за национален герой. Може и Хитлер да цитираш!

до героя на Джоузеф Хелър - и как си го представяш президента на мира....

Не се карайте. Няма смисъл. Има си данните публично в Интернет. А те са: Европейска България е на 73 място в света по БВП ППП на глава от населението ... Далеч след Конго и Нигерия. Прав беше Сергей Брин от Гугъл като нарече България - "По зле и от Нигерия, но със сняг".

Пак демагогия за хора без мозък! :-). Не е необходимо едни и същи лайна да ги плискате много пъти. По-долу съм ви обяснил за ИДИОТ как лъжете. Отделно трябва да се напишат и ЦЕНИТЕ в РФ в сравнение на тези с ЕС и САЩ, отделно ДЪЛГ.

Ти не ´къв нов трол ли си ??? Сорос намали с 40% заплащането,защото само идиоти останаха.....

Не се карайте. Няма смисъл. Има си данните публично в Интернет. А те са: Русия е на 52 място в света по БВП ППП на глава от населението ... Редом до Конго и Нигерия. Прав беше Сергей Брин от Гугъл като нарече Русия - "Като Нигерия, но със сняг".

Вие живеете с дълг :-)! Това не ви прави БОГАТ. Пак пействам за демагози като вас, един човек в Русия дължи точно 1969 долара, а един в Швейцария 262863 долара, следва въпрос дали един човек в Русия получава 133 пъти по-малка заплата? Нека сега шизофренците си поплачат над темата :-). Поразгледах по-точни данни за държавен дълг на човек от населението и нещата са потресаващи за ЕС, САЩ, Япония и подобни. Дълг на човек от населението Швейцария 262863 долара Холандия 215569 долара Великобритания 141995 долара Норвегия 134602 долара Германия 74500 долара САЩ 77707 долара България 5700 долара И сега следва ШОК за РУСОФОБИТЕ Русия 1969 долара на човек

Скандал във Франция: политически лидер каза на Мбапе да не дава уроци на хора, които не могат да свързват двата края Мбапе призова младежите да гласуват срещу "крайностите" на парламентарните избори този месец

Джорджа Мелони от Киев: "Това място е символ на провала на Москва и на гордостта на Украйна, то ни напомня, че има нещо по-силно от ракетите и войната и това е любовта към земята и свободата" Марин Льо Пен: "Дължим уважението и подкрепата си към украинската нация, която изтърпя агресията... Именно героичната съпротива на украинския народ ще доведе до поражението на Русия"

Зелю пак е получил порция гръмки речи и обещания за вечна дружба, а? Ги-ги-ги!

Супер. Дано тези думи да ги топлят зимно време. А и да им върнат над 20% изгубена територия. То с приказки стават нещата.

Какво го дъвчат. Още предната ли година казах, че французите един вид ще пратят Макрон на гилотината, което политически се случи на изборите. Ще иска да праща французи да умират и няма да има ответна реакция ли? Защо крещят срещу демокрацията и изборите? Дори Макрон каза, че е чул какво му казва народа. В нещо поне да е прав. Трябваше и избори за президент да има, че да излети и той. И това сега изглежда най-доброто за Франция.

Макрон тъгува, че изпуска властта. Не можаха да го свалят НИТО жълтите жилетки, нито задължителната ваксинация, нито протестите на фермерите, нито подаръците за Украйна. Свалиха го изборите! Не е добре, когато електората реши да гласува.

Средна месечна нетна заплата по държави. Държави от ЕС и НАТО: Естония: 1598 евро Чехия: 1434 евро Полша: 1351 евро България: 913 евро Руский Мир: Сърбия: 827 евро --> Русия - 640 евро (според кремълската стъкмистика) Беларус: 525 евро Затова русофилите от България емигрират само на Запад ....

Това какво общо има с темата на разговора?

Няма общо, но дразни руските тролове. А това е КУууЛ

Призовавам го да напише и ДЪЛГОВЕТЕ на въпросните държави спрямо БВП и като число, после да сравним с РФ и да се посмеем. Вие ако имате 5000 лева заплата, обаче дължите 10000 евро на банки, а аз взимам 1000 лева, обаче дължа 5000 лева на банки, кой е по-богат? И му обяснете на олигофрена, че не е необходимо едно и също нещо да се поства 10 пъти.

Имах предвид 100000 евро, пропуснах една НУЛА, сетих се и друго напишете цените на бензин, продукти и комунални услуги в Русия и да кажем България, пак да се посмеем.

Разпродавайте еврото, Германия излиза от ЕС, за да спаси от технически фалит всички останали държави и си връща марката. Курса на еврото ще се срине поне 2 пъти и именно това ще обезцени техните дългове.

Точно

В никакъв случай не си инвестирайте спестените пари в имоти, точно там яко ще я загазите, огромни ще ви са загубите в следващите години на сривове в имотните пазари.

Русия изпревари икономически тази година Германия. Това е по данни на Росикономнадзор. Целият свят вече си купува китайски Москвичи вместо германско БМВ, Ауди, Фолксфаген и Мерцедес.

Това им остана..талигите...Химията сдаде багажа със скъпия газ...БАСФ..Баиер а друго Швабия нема...само бакалиите тип Била и Кауфланд за балкански селяци

Станахте ли европейци или ви трябва още от тоягата? Защото, само с тояга разполагаме. С моркови излиза скъпо. Пардон – извънбюджетно. Станахте ли мениджъри? С други думи – ръководите ли? Започнахте ли да осъзнавате, че чужбинския инвеститор създава нови работни места само за продавачки, чистачки и пазачи? Пардон – продавач-консултанти, хигиенистки и охранители. Въобразявате си, че неизменното ви бъдеще е как всички ще станете управители и ще управлявате? Или такива ще станат само тези, които са най-правилните и голямото натискане е да си по-правилен? Телевизията ще се погрижи за вашата правилност! Някаква централна банка ще се погрижи за вашите пари. А защо ви е нужно въобще да имате самостоятелност? Пък и пари? Или деца? За какво ви е този разход при този недостиг на детски градини? По-добре изчакайте с децата за някои по-добри времена. Да им паднат въглеродните емисии и да се сдобиете с някакво еко поколение. Учените твърдят, че само още тридесет години трябват. (Тя, медицината е напреднала и всяка бабичка може да стане многодетна майка. Нали така?). Защо ви е нужно да мислите? Еклесиаст го е казал, че който увеличава знанието си увеличава и своята печал. А вашата печал ви прави неефективни. Вие трябва да сте фитнати идиоти консумиращи смутита, които да могат да работят точно до пенсия и после – чао. Че така се натоварва системата. И икономиката. И планетата.

Продадохте ли си земите на село? Онези непотребни ниви, които са изхранвали родовете ви в продължение на векове? Онези ваши предци, от които вие се гнусите. Защото вие сте извъншенгенски европейци и тънките ви сетива допускат само да разказвате вицове как предците ви са се къпали по веднъж годишно. Да се чуди човек как носите едно и също ДНК? Нищо. Две екскурзии до Дубай и това ще се отмие. Знам. Нарушавам ви съвършенството, но нека ви напомня за Европа на две скорости. Точно така – вие сте втората скорост. Нека ви шашна, но дори хомосексуалистите ни са хомосексуалисти второ качество. Сега горди ли сте? Тананикате ли си последната песен от евровизия? Или е нетананикваема (нова дума)? За Шенгенското пространство още ли милеете? Че вие сте вътре в него. По-скоро то е вътре във вас, но услужливо е обвито във въздушно-капков презерватив за да може контактът с Европа да е по-безопасен. Продължавате ли да мислите, че тази Европа, този западен свят е същия, за който мечтахте и се стремихте преди 35 години? Поне по-старите от вас. Да лапате по три пъти на ден пластмасови зеленчуци и да мислите до последния си дъх дали отглеждате момче или момиче? И лека-полека да осъзнавате, че вашето дете някак започва да не ви принадлежи. Защото, ако нищо не ви принадлежи от къде на къде децата ви ще са ваши? И вкусът на всичко това отмива ли се от руйни крафт бирички? Всичко това нормално ли ви е? Емил Йотовски

Поствам го на 2 пъти,заради ограничението от 2 000 знака.

Че защо да не сме доволни? Имаме вече петнайсет години ЕС и демокрация. Нямаме производство, земеделие и работещи заводи. Обаче имаме банани в магазините! Имаме гей парад, мигранти и военни бази. Инфлацията малко ни пречи, но ще я борим с внос на ток. Запада и евроатлантиците много ни уважават.

Тъжна новина за руската ферма. Марин Льо Пен: "Дължим уважението и подкрепата си към украинската нация, която изтърпя агресията... Именно героичната съпротива на украинския народ ще доведе до поражението на Русия"

Ако постоянно мислите за Русия, дори когато хората ви говорят за нещо друго, значи развивате мания. Има лечение, но е бавно. Опитайте първо с медитация.

Абе победихме ли или още се опитваме да минем границата около Харков?

Отваряме картата, Руската армия си е минала границата и си окупирала град и села в Харков, а от своя страна от ЕДИН МЕСЕЦ Украинската армия се опитва да ги върне обратно на Руска територия и резултатът е КАПУТ, руснаците са си там, това е точното положение на Харковското направление, факти. Вие си шизофренясвайте докато всеки ден 200 Украинци на това направление отиват при Бандера, а резултатът е просто сдържане на руското настъпление, но това е до време, защото 200+200=400, 200+200+200=600, времето лети, с него заминават хората, а когат те приключат, заминава територията.

Не,още се занимаваме с майка ти...!

Има ли за Франция живот след Макрон? Има! И то хубав. С повече бели французи.

Победихме ли или още се лутаме някъде около границата с Харков?

Статията е за Франция.

Не вдява Макарон, че народа не иска вече "либерали" (носители на мигранти, война, ЛГБТ, разисъм и подобни ценности). Политици, уважавайте желанието на народа си - нали уж за това ви е избрал. Ако народа каже, че иска диктатура в стил Северна Корея, значи това ще е.

Русофобията също е европейска ценност.

НЕ Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Соросоидна ценност е на недоклатените ...

А, някой да каже кой я докара до там горката Франция, пълна с бабоеби, педали и чернилки?

Браво на Дир, най-накрая една добре подготвена/преведена статия

Гледам тука маргинали от нечии агитки се кефят на маргинали от други такива.Изводда е ,че рускии мир трябва да бъде унищожен като мръсен вредител.

Падна ти нещо големо от устата. ХАХАХ Брадясалите Азов Оксанки дето те пентрират на морето ли? Чудничко.

Усети тоя дървото. Значи като не е той на власт Франция отива подяволите. Хехе Баце, у френско изборите не са като у българско нагласени и народ с къса памет. У френско избирателите не прощават като си им ходил по главите.

Който нож вади, от нож умира.

Този е толкова некадърен (а може да е гей), че не могъл да си хване гадже, а се оженил за баба си! И това недоразумение щеше да тръгва да се бие с Рашата! Освен това искаше да командва ЕС! Господи, защо наказа Европа с цяла плеяда от некадърници? Макарона, Лайнен, Шолц и онзи ухиления полуидиот! Кой ги е избирал тези дебили, че се изживяват като визионери?

Се оженил за дядо си.

"В световната политика и икономика се наблюдават фундаментални трансформации, които са необратими" Путин 2022

Че Наполеон 2 ри ще завзема Одеса бе. Кво стана?

Не отива - там е!

Коментари - Франция "отива по дяволите", отчаяно е близкото обкръжение на Макрон | Днес.dir.bg

Франция "отива по дяволите", отчаяно е близкото обкръжение на Макрон

В момент на най-голяма нужда от либерален наследник на президента на страната, френските центристи са в панически безпорядък

Обратно в новината

Коментари - Франция "отива по дяволите", отчаяно е близкото обкръжение на Макрон | Днес.dir.bg

Коментари

Всеки гей парад все някога свършва....

Само в пРоссия от 1917г. насам никога не свършва ...

Докато президентът Путин предлагаше на Запада условия за мир в Украйна, руски военни кораби бяха разположени на 180 километра от Флорида. Това разстояние е приблизително същото като от Москва до Калуга. Сигналът беше разчетен бързо и много добре. Британците първи се паникьосаха. Когато на 5 юни фрегатата „Адмирал Горшков“, атомната подводница „Казан“, танкерът за доставки „Академик Пашин“ и спасителният влекач на руския флот „Николай Чикер“ преминаха през Британските острови, информацията за това веднага отиде в постоянния щаб на британския флот в Нортууд. Оттам бързо е уведомен премиерът Риши Сунак. Той бързо се срещна с министъра на отбраната Грант Шапс. Говорител на централата в Нортууд се оплака, че руски военни кораби посещават британските брегове „в търсене на нашите уязвими места“. Британските таблоиди започнаха да оплакват руската заплаха, като припомниха, че атомните подводници клас "Ясен М" ("Казан" принадлежи към този клас) се смятат за "най-смъртоносните подводници в света". След това руските кораби продължиха към Атлантическия океан и преминаха на 25 мили от източното крайбрежие на Съединените щати. Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан отговори с изявление: Съединените щати ще наблюдават руските кораби.

Какъв президент е това недъгавото - путан ???? Самозванец, узорпирал властта в азиатската клоака .... Кой е той, та да предлага каквото и да е .... Мир естествено ще настъпи, когато кочината, цивилизационният апендикс бъде премахнат

Това,че си педераст по душа и евроатлантик не пречи на никого в Европа,това,че си педраст и евроатлатик и президент на Франция,това вече пречи на цяла Европа,боли ме хуя ,че пречи и на Франция!!!!

вие тук спорите, а никой не мисли за бачо ви бандера. само днес над иляда поклонници посрещна. не му е лесно.

Забелязвам тенденцията антируските лидери не само да губят унизително на евроизборите, ами направо да си спечелват толкова омраза, че почти унищожават политическите сили, които представляват! Руши Сунак е в същото положение, прогнозите са на изборите торите да бъдат почти заличени! По "Зелените" в Германия още по време на предизборните агитации хвърляха яйца и на няколко пъти им нанасяха побои! На европейците им трябваха точно 2 години, за да се ориентират дали искат да са съюзници, или противници на Русия, га га га!

Джорджа Мелони от Киев: "Това място е символ на провала на Москва и на гордостта на Украйна, то ни напомня, че има нещо по-силно от ракетите и войната и това е любовта към земята и свободата" Марин Льо Пен: "Дължим уважението и подкрепата си към украинската нация, която изтърпя агресията... Именно героичната съпротива на украинския народ ще доведе до поражението на Русия"

"Германски депутати бойкотираха речта на Зеленски в Бундестага" "Отказваме да слушаме оратор, облечен в камуфлаж“, обясни в изявление ръководството на АзГ, аргументирайки се, че „Украйна не се нуждае от президент на войната, а от президент на мира“.

Намерили са слабите места на бункерите в Нова Зеландия..... Няма да издържат !!!

Мелони е привърженичка на Мусолини и фашизма. Точно като бандеровците, самоопределящи се за фашисти, нищо чме ползват наци символи и слагат кръгче със свастика на украинското знаме. Преди били охранители по концлагерите на Райха. Украинците като са искали да обидят някой на изрод, са му викали Бандера. В бъдеще може да е Зеленски. Въпреки че нещата тръгнаха преди него и други са по-виновни. Още 2010г издигнат психопата Бандера за национален герой. Може и Хитлер да цитираш!

до героя на Джоузеф Хелър - и как си го представяш президента на мира....

Не се карайте. Няма смисъл. Има си данните публично в Интернет. А те са: Европейска България е на 73 място в света по БВП ППП на глава от населението ... Далеч след Конго и Нигерия. Прав беше Сергей Брин от Гугъл като нарече България - "По зле и от Нигерия, но със сняг".

Пак демагогия за хора без мозък! :-). Не е необходимо едни и същи лайна да ги плискате много пъти. По-долу съм ви обяснил за ИДИОТ как лъжете. Отделно трябва да се напишат и ЦЕНИТЕ в РФ в сравнение на тези с ЕС и САЩ, отделно ДЪЛГ.

Ти не ´къв нов трол ли си ??? Сорос намали с 40% заплащането,защото само идиоти останаха.....

Не се карайте. Няма смисъл. Има си данните публично в Интернет. А те са: Русия е на 52 място в света по БВП ППП на глава от населението ... Редом до Конго и Нигерия. Прав беше Сергей Брин от Гугъл като нарече Русия - "Като Нигерия, но със сняг".

Вие живеете с дълг :-)! Това не ви прави БОГАТ. Пак пействам за демагози като вас, един човек в Русия дължи точно 1969 долара, а един в Швейцария 262863 долара, следва въпрос дали един човек в Русия получава 133 пъти по-малка заплата? Нека сега шизофренците си поплачат над темата :-). Поразгледах по-точни данни за държавен дълг на човек от населението и нещата са потресаващи за ЕС, САЩ, Япония и подобни. Дълг на човек от населението Швейцария 262863 долара Холандия 215569 долара Великобритания 141995 долара Норвегия 134602 долара Германия 74500 долара САЩ 77707 долара България 5700 долара И сега следва ШОК за РУСОФОБИТЕ Русия 1969 долара на човек

Скандал във Франция: политически лидер каза на Мбапе да не дава уроци на хора, които не могат да свързват двата края Мбапе призова младежите да гласуват срещу "крайностите" на парламентарните избори този месец

Джорджа Мелони от Киев: "Това място е символ на провала на Москва и на гордостта на Украйна, то ни напомня, че има нещо по-силно от ракетите и войната и това е любовта към земята и свободата" Марин Льо Пен: "Дължим уважението и подкрепата си към украинската нация, която изтърпя агресията... Именно героичната съпротива на украинския народ ще доведе до поражението на Русия"

Зелю пак е получил порция гръмки речи и обещания за вечна дружба, а? Ги-ги-ги!

Супер. Дано тези думи да ги топлят зимно време. А и да им върнат над 20% изгубена територия. То с приказки стават нещата.

Какво го дъвчат. Още предната ли година казах, че французите един вид ще пратят Макрон на гилотината, което политически се случи на изборите. Ще иска да праща французи да умират и няма да има ответна реакция ли? Защо крещят срещу демокрацията и изборите? Дори Макрон каза, че е чул какво му казва народа. В нещо поне да е прав. Трябваше и избори за президент да има, че да излети и той. И това сега изглежда най-доброто за Франция.

Макрон тъгува, че изпуска властта. Не можаха да го свалят НИТО жълтите жилетки, нито задължителната ваксинация, нито протестите на фермерите, нито подаръците за Украйна. Свалиха го изборите! Не е добре, когато електората реши да гласува.

Средна месечна нетна заплата по държави. Държави от ЕС и НАТО: Естония: 1598 евро Чехия: 1434 евро Полша: 1351 евро България: 913 евро Руский Мир: Сърбия: 827 евро --> Русия - 640 евро (според кремълската стъкмистика) Беларус: 525 евро Затова русофилите от България емигрират само на Запад ....

Това какво общо има с темата на разговора?

Няма общо, но дразни руските тролове. А това е КУууЛ

Призовавам го да напише и ДЪЛГОВЕТЕ на въпросните държави спрямо БВП и като число, после да сравним с РФ и да се посмеем. Вие ако имате 5000 лева заплата, обаче дължите 10000 евро на банки, а аз взимам 1000 лева, обаче дължа 5000 лева на банки, кой е по-богат? И му обяснете на олигофрена, че не е необходимо едно и също нещо да се поства 10 пъти.

Имах предвид 100000 евро, пропуснах една НУЛА, сетих се и друго напишете цените на бензин, продукти и комунални услуги в Русия и да кажем България, пак да се посмеем.

Разпродавайте еврото, Германия излиза от ЕС, за да спаси от технически фалит всички останали държави и си връща марката. Курса на еврото ще се срине поне 2 пъти и именно това ще обезцени техните дългове.

Точно

В никакъв случай не си инвестирайте спестените пари в имоти, точно там яко ще я загазите, огромни ще ви са загубите в следващите години на сривове в имотните пазари.

Русия изпревари икономически тази година Германия. Това е по данни на Росикономнадзор. Целият свят вече си купува китайски Москвичи вместо германско БМВ, Ауди, Фолксфаген и Мерцедес.

Това им остана..талигите...Химията сдаде багажа със скъпия газ...БАСФ..Баиер а друго Швабия нема...само бакалиите тип Била и Кауфланд за балкански селяци

Станахте ли европейци или ви трябва още от тоягата? Защото, само с тояга разполагаме. С моркови излиза скъпо. Пардон – извънбюджетно. Станахте ли мениджъри? С други думи – ръководите ли? Започнахте ли да осъзнавате, че чужбинския инвеститор създава нови работни места само за продавачки, чистачки и пазачи? Пардон – продавач-консултанти, хигиенистки и охранители. Въобразявате си, че неизменното ви бъдеще е как всички ще станете управители и ще управлявате? Или такива ще станат само тези, които са най-правилните и голямото натискане е да си по-правилен? Телевизията ще се погрижи за вашата правилност! Някаква централна банка ще се погрижи за вашите пари. А защо ви е нужно въобще да имате самостоятелност? Пък и пари? Или деца? За какво ви е този разход при този недостиг на детски градини? По-добре изчакайте с децата за някои по-добри времена. Да им паднат въглеродните емисии и да се сдобиете с някакво еко поколение. Учените твърдят, че само още тридесет години трябват. (Тя, медицината е напреднала и всяка бабичка може да стане многодетна майка. Нали така?). Защо ви е нужно да мислите? Еклесиаст го е казал, че който увеличава знанието си увеличава и своята печал. А вашата печал ви прави неефективни. Вие трябва да сте фитнати идиоти консумиращи смутита, които да могат да работят точно до пенсия и после – чао. Че така се натоварва системата. И икономиката. И планетата.

Продадохте ли си земите на село? Онези непотребни ниви, които са изхранвали родовете ви в продължение на векове? Онези ваши предци, от които вие се гнусите. Защото вие сте извъншенгенски европейци и тънките ви сетива допускат само да разказвате вицове как предците ви са се къпали по веднъж годишно. Да се чуди човек как носите едно и също ДНК? Нищо. Две екскурзии до Дубай и това ще се отмие. Знам. Нарушавам ви съвършенството, но нека ви напомня за Европа на две скорости. Точно така – вие сте втората скорост. Нека ви шашна, но дори хомосексуалистите ни са хомосексуалисти второ качество. Сега горди ли сте? Тананикате ли си последната песен от евровизия? Или е нетананикваема (нова дума)? За Шенгенското пространство още ли милеете? Че вие сте вътре в него. По-скоро то е вътре във вас, но услужливо е обвито във въздушно-капков презерватив за да може контактът с Европа да е по-безопасен. Продължавате ли да мислите, че тази Европа, този западен свят е същия, за който мечтахте и се стремихте преди 35 години? Поне по-старите от вас. Да лапате по три пъти на ден пластмасови зеленчуци и да мислите до последния си дъх дали отглеждате момче или момиче? И лека-полека да осъзнавате, че вашето дете някак започва да не ви принадлежи. Защото, ако нищо не ви принадлежи от къде на къде децата ви ще са ваши? И вкусът на всичко това отмива ли се от руйни крафт бирички? Всичко това нормално ли ви е? Емил Йотовски

Поствам го на 2 пъти,заради ограничението от 2 000 знака.

Че защо да не сме доволни? Имаме вече петнайсет години ЕС и демокрация. Нямаме производство, земеделие и работещи заводи. Обаче имаме банани в магазините! Имаме гей парад, мигранти и военни бази. Инфлацията малко ни пречи, но ще я борим с внос на ток. Запада и евроатлантиците много ни уважават.

Тъжна новина за руската ферма. Марин Льо Пен: "Дължим уважението и подкрепата си към украинската нация, която изтърпя агресията... Именно героичната съпротива на украинския народ ще доведе до поражението на Русия"

Ако постоянно мислите за Русия, дори когато хората ви говорят за нещо друго, значи развивате мания. Има лечение, но е бавно. Опитайте първо с медитация.

Абе победихме ли или още се опитваме да минем границата около Харков?

Отваряме картата, Руската армия си е минала границата и си окупирала град и села в Харков, а от своя страна от ЕДИН МЕСЕЦ Украинската армия се опитва да ги върне обратно на Руска територия и резултатът е КАПУТ, руснаците са си там, това е точното положение на Харковското направление, факти. Вие си шизофренясвайте докато всеки ден 200 Украинци на това направление отиват при Бандера, а резултатът е просто сдържане на руското настъпление, но това е до време, защото 200+200=400, 200+200+200=600, времето лети, с него заминават хората, а когат те приключат, заминава територията.

Не,още се занимаваме с майка ти...!

Има ли за Франция живот след Макрон? Има! И то хубав. С повече бели французи.

Победихме ли или още се лутаме някъде около границата с Харков?

Статията е за Франция.

Не вдява Макарон, че народа не иска вече "либерали" (носители на мигранти, война, ЛГБТ, разисъм и подобни ценности). Политици, уважавайте желанието на народа си - нали уж за това ви е избрал. Ако народа каже, че иска диктатура в стил Северна Корея, значи това ще е.

Русофобията също е европейска ценност.

НЕ Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Соросоидна ценност е на недоклатените ...

А, някой да каже кой я докара до там горката Франция, пълна с бабоеби, педали и чернилки?

Браво на Дир, най-накрая една добре подготвена/преведена статия

Гледам тука маргинали от нечии агитки се кефят на маргинали от други такива.Изводда е ,че рускии мир трябва да бъде унищожен като мръсен вредител.

Падна ти нещо големо от устата. ХАХАХ Брадясалите Азов Оксанки дето те пентрират на морето ли? Чудничко.

Усети тоя дървото. Значи като не е той на власт Франция отива подяволите. Хехе Баце, у френско изборите не са като у българско нагласени и народ с къса памет. У френско избирателите не прощават като си им ходил по главите.

Който нож вади, от нож умира.

Този е толкова некадърен (а може да е гей), че не могъл да си хване гадже, а се оженил за баба си! И това недоразумение щеше да тръгва да се бие с Рашата! Освен това искаше да командва ЕС! Господи, защо наказа Европа с цяла плеяда от некадърници? Макарона, Лайнен, Шолц и онзи ухиления полуидиот! Кой ги е избирал тези дебили, че се изживяват като визионери?

Се оженил за дядо си.

"В световната политика и икономика се наблюдават фундаментални трансформации, които са необратими" Путин 2022

Че Наполеон 2 ри ще завзема Одеса бе. Кво стана?

Не отива - там е!