Коментари - Милиардерът Франсоа Пино подписа дарението от 100 млн. за "Нотр Дам" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехоо, изкаравайте пари и ги дарявайте, където в искимне, не занимвайте хората. НЕ гледайте в дбора на другите бе.

Вместо тези пари да се дадат в помощ на нуждаещите се,примерно на болни хора,на които да се помогне,те дават стотици милиони за една сграда. Това е безумие! Сградата по важна ли е от човешките животи? Църквата е в самите хора,не е в някакви си сгради пълни с икони и рисунки!

Как ли пък не

Искам да се омъжа за мосю Арно. В краен случай за мосю Пино.

100 милиона? Със злато ли ще възстановяват тая безмислена съборетина? Толкова ли нямаше някоя по-смислена кауза, на която да дари подобна сума?

Изчезвай от тука.

Не можаха ли да дадат 100-те милиона за лечение на деца, да построят жилища за бездомни и т.н., ами ги дават за някаква си изгоряла църква? Аман от наивници. НЯМА БОГ! Те за това поповете тънат в лукс, карат последен модел лимузини, и носят часовници от по 100-тина хиляди евро.

Боже, какъв нещастник си.

Деца им правят тъмните. Защо се притесняваш?

ммдаа...та когато такива като сем.Банови,Арабаджиеви и т.н. започнат да даряват милиони на детски домове,тогава бихме се върнали в България

Най-после , а след колко лета ще пристигнат денгите?

Що бе? В русия кога ви идват "денгите? А руска гнидо? Хората имат и дават. Кой руски магнат даде пари за русия? Дават само на путин, но не и за хората. А, руска маймуна? За яхтите и къщите на руските олигарси знаем, но нищо друго не са дали. А, да. Изпълняват заръката на бащицата - да купуват имоти, отбори и фирми на запад ЗА ДА МОГАТ ДА ПРЕЧАТ НА НОРМАЛНИЯ СВЯТ И ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО.