Лондон и Париж искат да запазят граничния режим при Ламанша

Великобритания иска да продължи тесните икономически връзки с Франция въпреки Брекзита, заяви Тереза Мей в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Лондон и Париж искат да запазят граничния режим при Ламанша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че ние трябва да въведем някакъв контрол върху движението на индивиди от държавите от ЕС", отбеляза Мей. Как се е изразила само- индивиди.

какво има контрола по границата с икономическите връзки?

Всеки иска да бърка в кацата с мед, за сметка на други!Англичаните наглеят!Ако ЕС, допуснат тази видима наглост, това ще е края на този ЕС!За пореден път се показа евроатлантическото лицемерие, в лицето на британците!Дано ЕС, ме опровергаят, но да започнат с бързи темпове промяната му, защото с тази политика, няма да оцелее!

От една старан англичаните имат: " Великобритания не може да има достъп до единния пазар, без да съблюдава четирите ключови свободи, сред които свободното движение на хора...", а от друга: "Посланието на британците в техния вот Обединеното кралство да напусне Европейския съюз показа много ясно, че ние трябва да въведем някакъв контрол върху движението на индивиди от държавите от ЕС". Ха, да видим кое ще надделее - минималния превес на болшинството или изгодния интерс за достъп до единния пазар?! А, ако някой живее с илюзиите, че ще може и така и така, най-добре ще е да се събуди!

Визират се индивидите от Европейския съюз, в частност Източна Европа, ако правилно сме я разбрали. Значи ние сме индивиди, а нахлуващите от Азия и Африка катуни са личности? И освен това, нашите цигани ще се връщат обратно тук, заедно с вносните катуни. Кво става бе демократи, май им трябвахме само като евтина работна ръка, като пазари, а за всичко останало пляс през ръцете. Особено след като са ни оглозгали до кокъл Кой не скача....А скачайте сега.

Москалската си пропаганда за лошия ЕС нали знаеш какво трябва да я направиш?! Ха ха ха!

Няма да има двустранни гранични взаимоотношения Франция - UK! Пак ще са двустранни, но ще са ЕС - UK!

Големи хитреци са тези. Хем да са вън от EU и да не поемат отговорност, хем и да ползват екстрите на EU. Аз ако пойскам да живея в Англия без да работя ще ме приемат ли?

Зависи колко богат си!Например, като в САЩ, внасяш милион и взимаш виза, може и гражданство!"Права, свободи, равенство, солидарност", направо идилия от ценности.......!

На тази държава Великобритания не са и нужни индивиди на нея и трябват атентатори със камиони със бомби без бомби на тази страна е нужен само терор.

Искат, ама ще ползват онова, което си гласуваха на референдума. По този начин и гърците с тяхното жалко "ОХИ" показаха, че чеп за зеле на става от тълпата.

Ха, взех да се обърквам, значи все пак си фен на управление тип Путин!Аз, си мислех, че си от "демокрацията"!

Да си вземат циганьора, който развъдиха в България! Колко човешки и паричен капитал беше изнесен от източна европа?

Ще се разберат. Бедните пак ше го д.хат. Така е било и така ще бъде, с ЕС или без ЕС.

След като белите хора от ЕС са нежелани във Великобритания, закономерно тази държава ще се превърне в ислямски катун. При това ислямски катун с огромен ядрен арсенал. За да може примерно следващата гражданска война сунити-шиити да е ядрена.

И по възможност във Великробитания. Всеки да си плаща за предишни грехове.

Бели хора? ти се имаш за бял нали? Преди години в Австралия са имали право да емигрират само бели. Ха сега се поинтересувай какво означава БЕЛИ, и би ли се класирал ТИ за емиграция в австралия? Приятно разочароване ;) 'non-white' people (people other than Anglo-Celtic or northern European) who they thought would accept a lower standard of living and work for lower wages

да помогнат да се въстановят страните на бежанците и мигрантите...

На снимката ми изглеждат на два самодоволни керпедена!!!

Никакви преференции за пияндурниците от Острова!!!!!Нека се скапят, заедно с надменноста си!!!!!

"Индивиди", г-жо Мей,са такива урунгели като теб и останалите ти муняви рижи сънародници.Ние на Балканите сме красивиииии!

"Индивиди" е превод на редакторите от Дир! Госпожата е казала "individuals",което в превод означава -човеци;лица

Те винаги са били печеливши от всякакви конфликти , войни и съединения и разводи ! Ние с Политици продажни никога няма да достигнем техния стандарт , малка бедна страна с прекрасно географско разположение и отличен климат , богата флора и фауна ! Днес слушах на ТВ Европа един журналист със дефект в говора не може да каже Р , спорет една теория на Конфуции , тези които са с дефекти в говора са най-продажни и подли и трябва да се изолират в подходящи места , а ние ги търпим разни , Мартинчовци, Калфин , костов и много други уредили се и станали политици между капките ! Плачат че след 44година са избити политици , а сега от къде се взеха тези политици ? Трябва да се направи и то бързо Референдум да остане ли България в ЕС !

Днес по снимките виждам само масонски ръкостискания. Абе как пък няма един нормален висш чиновник ?!

Мита, такси и квоти за всички инглиш стоки ! Движението на индивидите с визи !

Много спекулации за катастрофа за Англия след Излизането=Освобождение от ЕС !! Оказа се че Нищо дори и малко лошо не се случва там. Европейците си ги харесват както и преди , само ползи но няма загуби . Защо България трябва да робува на наглите ЕС ,и още по наглите НАТО да бъде Разграбвана и Унищожавана . Булекзит

За да не бъде доразграбена от руските окупатори.

Русия ще ни Освободи за Трети път ! От поробителите НАТО и ЕС ! И пак ще ги посрещаме с хляб и сол и цветя . До там ни докара Запада !

"Сетила се Мара да се побара"! То на ингилизите и французите "гълабарникот" им се е напълнил с амуджи - размножавщи се като хлебарки! Сега никакъв "контрол" няма да им помогне - "джамахирията" им е в кърпа вързана!

Великобритания да прави каквото си иска, а другите да правят каквото Великобритания иска. Ако може. Ако не може, британците ще охлаждат супата наравно с другите.

Глупостта на британците се оказа по-голяма от егото им.

Що така си мислиш? Нямаш представа за интереса на ОК... А той е по целия свят. В Англия не се говори много за Европа уважаеми. Говори се за англоговорящите страни. Техните бивши колонии. А това е много. Сега са свободни да водят собствена политика. Колко страни имат този лукс?

просто е,пускат мигранти в тунела срещу бързия влак и който победи,ето граничен контрол на база на естествения подбор,няма нужда от документи и разпознавания,сам алах в тунела,акбар.

Чета ти коментара и не мога да повярвам, че българите за 27 години са станали толкова безумни.

dobrin

дори и да е безумно мозе и да е доста правдоподобно...

Ти виждал ли си влака? Аз даже и се возих.

Ограничаване на мигрантите от ЕУ, но старата мечта на Чърчил за Балканите не я остават.

Ша я отмааш ли?

Ще я удари една "шпакла". Я виж на снимката как добре върти "шпаклата"!

инстинкта на самосъхранение, та да се подчинят на ЩАТСКИТЕ съвети за запазване хегемонията на Англо-саксонската Цивилизация.

Личи си че си ,...фатален !

АНГЛИЯ ,ТУРЦИЯ , И РУСИЯ ,ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ТЪРГОВИЙКАТА , А ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ ЩЕ ДУХАТ СУПАТА , НЕКА ОЩЕ ДА ХОДЯТ ПО ГАЙДАТА НА САЩ -НАТО-.

То , и НАТО се разпада ! България кздето се навре , всичко се разпада .

Само дето Англия пет пари не дава за търговия с Русия!!

Ако отрежат Великобритания, както други не членки в съюза -може и да се запази ,иначе ако правят отстъпки ги чака разпад на еврозоната .

Няма да има отстъпки! Избора пред Англия е ясен - или в единният пазар със свободно движение или извън единният пазар и контрол на движението.

Той каза също, че Великобритания не може да има достъп до единния пазар, без да съблюдава четирите ключови свободи, сред които свободното движение на хора, предаде ДПА. ха ха ха брекситърчета златни ...