Франс Тимерманс: Имаме нужда европейците да намерят заедно решения на глобалните проблеми

За всички големи въпроси, ние трябва да застанем един до друг, допълни кандидатът на левицата за председател на ЕК

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОГА ЕДИН ПРОБЛЕМ МОЖЕ ДА СЕ САМООПРЕДЕЛИ КАТО ГЛОБАЛЕН ИЛИ РЕГИОНАЛЕН ?

ТИ РАТУВАШ САМО ЗА ИК И ДЖЕНДЪРИТЕ ! НЕ МОГА ДА ИМАМ ДОВЕРИЕ НА ИНДИВИД С НЕОПРЕДЕЛЕНО ПОЛОВО САМОСЪЗНАНИЕ - ЗА МЕН ТОВА Е БОЛЕН МОЗЪК !!

РЕШЕНИЕТО НА ГЛОБАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ Е ДА СПРЕТЕ ДА ГИ СЪЗДАВАТЕ ИЗКУСТВЕНО,ЧИЧО!!!

Решете местните проблеми, па тогава зинайте уста за глобалните!

Тоя като говори има в предвид няколо нагъзени на сащ еврогейци а не като реално съществуващи европейци, защото тях отдавна подлогите не ги базарят за нищо освен преди избори да ги понахранят и накупят за да се перчат че много ''ги обичат'' хората.. Дали е от левицата или от десницата на еврогейския няма никакво значение защото пърдят в едно гърне надупени на една и съща страна са.. Реалните европейци да мислят преи да гласуват за същите мекерета..

Европейско равнище, значи. И Европарламент. На това равнище се правят признавания на узурпатори и се оказва натиск за приемане на безумни международни договори. Що не си е...те майката "европейска", еврейски подлоги?

Това е Главния соросоид,личен приятел а 88-годишния сатанист! Анатема!

Източноевропейските граждани на ЕС разбираме, че германия желае да се насочи към... ПЛАНОВА икономика. Това не е онзи ЕС, който желаем и в който искаме да бъдем. Трябва да се реформира ЕС, като той остане търговски и митнически съюз на държави, но се затегне политиката на прием на имигранти от държави извън ЕС, суспендира се действието на ИК, ЕС промени много свои политики относно отношението си към по-малките по население и територия ЕС държави като България и се спре с разделението на Западен и Източен ЕС. В основата си, всички европейски държави са възникнали и са съществували дълго време като национални държави. Не е нужно ЕС да се превърне в сещ, не е нужно да изчезнат националните държави, за да се чувстваме ЕС граждани. Има една поговорка- Който на младини не е бил социалист, няма сърце, а който на старини е останал социалист, няма ум. Та- както и да се върти и да се суче, аз нямам нищо против съществуването на националните държави, като се отчитат културата, историята, цивилизационните достижения на коренните им европейски населения. Напр. брандът Долче и Габана застъпват архитектурата/ конструкцията/ на облеклата за аристократи във Венецианската република от 15- 16-17 век, като ги трансформират за носене през 21 век. Ако не съществуваше културната и историческата памет за Венецианската република и за дрехите на търговците- аристократи от нейно време, как би било възможно трансформирането на тези облекла за 21 век?