Щайнмайер първи от Запада поздрави Путин

Германският президент Франк-Валтер Щайнмайер е първият западен държавен глава, който поздрави колегата си Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Щайнмайер първи от Запада поздрави Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ингилизите казваха да ударим Садам има химическо оръжие. Удароха ги избиха маса народец и накрая немаше и едно извинение е вярвай на ингелизите.

"...да бъде преодоляно отчуждението между Европа и руския народ." в това изказване някак си ми липсват "европейските народи". напълно сигурно е, че щайнмайер е имал предвид берлин, или брюксел, като е казал европа. ето, че и аз вече правя както "демократичните" джендър медии. не се обръщам към когото трябва, а направо казвам какво е искал да каже авторът на мисълта от негово име. има какво да научим и от джедър-медиите на ултратолерантните либерал-троцкисти.

Немците имат доста косури, но една нещо не може да им се отрече - уважават победителите.

Родоотстъпниците да се радват на победата на Путин в Русия, още един мандат западналите наркомани ще ги захранват с центчета.

ти като голям родолюбец, защо не лъснеш на Рейгън ..... паметника, че вали дъжд. Може да го съсипе!

Освен русофилство има още англофилство,германофилство,американофилство,франкофилство,сърбофилство,македонофилство,румънофилство,туркофилство и пр.-филство.Това всичкото патология ли е или е нормално"?Йес!Даа...Да!

Сега Сорос ще си иска парите от некадърната си агентура. Козяк ще уволни много от агентите си по медиите и по НПО-тата. То не бяха новичоци, не бяха обиди, не бяха санкции, не бяха лъжи. И накрая - нищо. Срам ме е че сме членове на най-гнусните и подли съюзи в света.

Явно западните посерковци са в шок. Сега всички сороси, МИ-6 тици, ЦРУ-шници, Козяк-оиди трябва да си подадат оставка, защото налапаха милиарди за анти-путин пропаганда, а накрая получиха един дебел ритник отзад.

abasador

на, коментара ми в 14:53 часа, към новината " Съюзниците поздравиха Путин, Западът не" от днес имам само 8 минуса!!! хайде, сега и вие! Много моля не се занимавайте с манипулации, новината е доста некоректна. Германският президент Франк-Валтер Щайнмайер също поздрави другаря Путин с великото събитие на века, преизбирането му за президент на Русия! Лек ден. благодаря на колегитеза минусите и съвсем без злоба, цитат: ".... русофилството е тежко психично заболяване, което е практически неизлечимо.... " д-р В. Кордон. Лек ден.

Честито! Щайнмаер се предаде първи, след него и Макрон... Кой ще е следващият? :)))

Путин: -"Напра'о ги убивам! Пръскам! Чашите високо горе да се чува дзън дзън" Смачка ги! :))))))

Западът още не може да се съвземе от шока от тези избори. Толкова много кал по Русия и Путин, толкова плюене и снакции, толкова инвестиции в "опозиция" в Русия...И накрая такава гръмка плесница от руснаците и Путин!!! Явно е, че всичките съветници на западните политици по Русия трябва да бъдат тотално уволнени и натирени като абсолютни некадърници, които са получавали парите си напразно! А самите западни политици да се стегнат и да седна на масата за преговори с Русия за една по-стабилна и просперираща Европа! Американците да си се варят в собствен сос, ако това ги кефи! И да се онодват на воля с англичаните след Брекзит!

Ъъъъ ... нещо много си са обръкал бе човек! Запада от две та и повече недели обявиа прогнозете за изборете и ги беа оредалиле некаде кам 64 до 66 % за дребосъка Путин, а за другите кандедате даде не почече от 14 до 15 % на най добрио. Плесницата сам Путин си удари, щото ората в Русия че живеят по лошо и по лошо та той требва да си ходи накрая, като бито маче у дувар. Ше поживем и ше видим, мдааааа, нали?

lubomiry73@gmx.net

Ъъъъъ.... лелееее, оти сте ми турнале на минуси? За тва оти моем да разбирам и говорим на французки и английскиот език и дека живеем доста по на запад от Баден Баден, та за това ли ми ги турнате минисите? Па я си мислим че то моенето сака плусове, и дека минусете нема нищо да го променят, мдаааа... нали?

радев го поздрави сас зор на снимката е и тои скептично отвратен от путин

е заявила, че е осведомена за избора! Това е....

Тя има да се грижи за яденето, пиенето и сексуалната удовлетвореност на драгите си гости от Арабия и Африка, не й е до руските избори сега.

Нищо чудно , че е забравила. То старческата дименция именно затова е старческа, защото е свойствена за хора след определена възраст.

На запад акъла винаги идва малко по-късно. Също като слънцето.

Новият германски външен министър Маас е заявил днес на срещата на външните министри на ЕС,че Скрипалови били случай от компетенцията на двустранните отношения между ЕС и Русия,което срещнало явно обструкцията на по-голямата част на външните министри на ЕС,като несъгласието им обаче е отразено в приетия текст за декларацията им,че Русия трябва да предостави всички доказателства по далаверата в Солзбъри-точно обратното на това,което е задължение на Англия и тя упорито отказва да стори,като че ли те са тровени в Москва,а не в Лондон.Ето,затова завчера писах,че Англия иска хем да не плаща за членство,хем да увлича ЕС в схемите на своята лъжлива външна политика,някои от които никак не са безопасни във военен аспект за страни,като България,доколкото английските военни кораби могат да въвлекат страната ни в непоправима ситуация, да станем цел на руските ракети заради английски съмнителни интереси с претенции за величие.Принципно нещата стоят така,колкото и на някои да им се струват безобидни относно членството ни в НАТО. Дупките по пътищата ни са по-безопасни от дупката във външната ни политика!Йес!Даа...Да!

С изключения на моите разсъждения за НАТО,самата новина за декларацията идва от новините по радио "Хоризонт"между 16ч.и 17ч.днес 19.03.2018г." с включен коментар на политически анализатор на чист български език.Йес!Даа...Да!

Забележете драги,кой не поздрави Путин!Само тези с джендър културата, Педали лесбийки кравари!

Западноевропейските страни не поздравиха честно избраното кремълско джудже, но за сметка на това джуджето биде поздравено от най-развитите страни в икономическо, социално и културно отношение: Абхазия, Азербайджан, Армения, Беларус, Боливия, Венецуела, Казахстан, Киргизстан, Китай, Куба, Молдова, Сърбия, Таджикистан и Узбекистан. Салюти и поклон пред най-силното джудже във Вселената!

тичай да лъснеш на Рейгън ..... паметника!

Ники

Китай не го коментираме. Казахстан, Узбекистан и Азербайджан - ти имаш ли си представа с какви природни ресурси разполагат тези държави?

Китай, тъпако, е вече световна сила и диша във врата на САЩ по най-голяма икономика.

и ние от факултето столипино и всички махали го паздравихме задето раздава храна на изборите-наш човек е

НЕ публикува поздравителното писмо на Радев до Путин...Няма и дума по този въпрос...Или аз нещо не съм видяла?

Глей само да не получиш оргазъм или инфаркт.

Към Путин Аз цялото си тяло в жертва ще ти дам, съня си, мисълта, сърцето и душата, че твоят ръст духовен огромен е. Голям е огненият порив в теб към свободата! Над теб струи тъй мощно бляскав ореол, от устните ти бликат истини съдбовни, очите ти - по-зорки от тези на сокол, изпиват болка от страдания вековни! Да можех да докосна твойте рамена, да сетя твърдостта на топките ти силни, така щастлива и доволна бих била, оргазмена и потна, подмокрена обилно!

Президента Плевнилиев преди минути е изпратил поздравителна телеграма на Владимир Путин! В нея се надява скоро руския президент да го приеме kato бляд за винаги! Руснака му е отговорил ,,нет праблем дорагая Расица,въй получите еднапасочний билет для Сибир" ХИ ХИ :D

Случайно да занеш къде беше президента Радев цял ден,че чак сега си изпълни задължението да поздрави победителя ???

с Вучич ли? Няма да стане!

и аз се чудя...Може би има протокол, според който се очаква оповестяване на официалните резултати? Вярно, позакъсня, но пък писмото си заслужава, даже много...То аз съм му фенка, но мисля,че съм обективна...

Тези дето чакат указания как да го поздравят защото наистина заслужава подравление ивън протоколките дипломатически забравят как се хвалят като ги назначат че Путин ги е поздравил?????Кой тогава е по голямото говедо в случая????

Изданието коментира, че сред първите поздравяващи липсват лидери на страни от т.нар. първи свят развитите държави. А за лидерът на една държава от "онзи" свят нищо не чух.

Много му дреме на Путин някакви зомьирани западни ''лидери'' дали ще го поздравят сето едва ли и на 25% от населението си изказват мнението..Путин има 55 милиона от собствения си народ и не му трябват договорки с някой за да остане на власт и това най много ги боли западните ''лидери'' дето с всяка година губят подкрепата на наросдите си..А германския Президент явно си е възпитан изначало за разлика от другите..

"Путин има 55 милиона от собствения си народ ..." ----------- ето на, знаех си аз че лъжат за разни там милиарди ...

Добре казано, 55 млн от народа, а другите 90 млн?

Слаба математика :((((((ама нещо като няма с какво да се обори нещо минавате на нея.. Техническата грешка след 55 милиона гласа от собствения си народ едва ли може да се разбере от празни кратуни

Путин/Оф Нюз,24ч.

Много късно.Явно само Радев не е разбрал,че вчера Путин спечели изборите. И докато не го видя на сайта на Путин,не вярвам.

Минаха тия времена...

Китайският президент го поздрав или Китай не е развита държава? Нищо че икономиката е на първо място в света по-голяма от икономиката на целият евросъюз... Няма толкова тенденциозна статия просто...

Ако Китай и Русия се обединят със западната цивилизация е свършено.....

Ние си ви представяме като противник... А как Русия да гледа на вас като брат приятел или убейци

Путин натри носовете на западняците. Първата му задача, като нов Президент, бе да свика сбор на руските запасняци с указ ... Отваря се някаква работа

...и си пожелавам държавник като Владимир Путин ...

Първи от ,,демократичните''страни беше наш Боце,сори !

По-важното е ,че ние поздравяваме Русия с избора на Владимир Путин за президент !Поздравявам и ЕС с победата на Путин ...

кога нащият президент ще честити да не би да чака да му подскажат не го ли е срам да чака

не ме разочаровай...до сега беше без грешка...

Радев вече замина. Гафа му с руския патиррах,глупостите му,че си бил заминал като политик,сега цял ден чакаме,и явно привечер ще поздрави Путин. Вече западните лидери го поздравиха,може и п,дела им Радев гимнастика да се обади.

Изглежда Българските политици очакват специална покана (инструкции от...) да поздравят Путин.Къде е нашият президент сега? Учудвам се , защо не е изпратил поздравления. Съжалявам го.

КОГА?

Наш Боцко защо ли мълчи ???

седу в тоалета и плаче бе

Не е вярно! Сърбите не слугуват вече на САЩ, и няма как да са знаели предварително изборните резултати. На сащисаните е много по-угодно им е за президент на Русия да е Путин, отколкото някой друг. Така по-лесно могат да оправдават милиардите долари за нови бази, оръжия, войни близо до руската територия. Ако друг беше спечелил изборите, всичко щеше да свърши за тях! Сега се крият в дупките си и празнуват своята и на Путин победа, предчувствайки огромните печалби които ги очакват!

ся последно- да се радваме ли или да не се радваме? според мен, ако не сме слуги на западните акули и рептили, трябва да се радваме, обаче, щом ако те пак печелят, не трябва да се радваме...

Рептилите, за съжаление устройват света по тяхно усмотрение. А Путин, е способен да ги спре! Просто това са последните напъни на един загиващ обществен строй, а ние пак сме на грешната страна.

Що я няма Северна Корея?

Русия си е самодостатъчна - територия дал Господ, природни богатства - без начало и без край и т.н. Проблемът на Русия е че западните хиени искат да заграбят територията и богатствата на Русия, това води до надпревара във въоръжаването. Тази надпревара от своя страна води унищожаването на планетата.

За мен е необяснимо това мълчание на западните лидери. Независимо дали Путин им харесва или-не, това е волята на руския народ. Щат не щат с него трябва да работят следващите години. Едно "Честито" , макар от куртуазия е редно да кажат.

Е, как да го направят, след като преди 2-3 дена му плюха в лицето и обидиха всички руснаци ...

Народа ни има една приказка: "Внимавай да не ти се наложи да ядеш от препиканите круши"

Еми сега, не се прави така. Тва е еврогейска Европа, ние българските православни атеисти сме против нея, без тия номера да ни обърквате мисловната програма по тоя подъл сценарий на атлантическите ви господари... сега ще ви се опълчим решително и смело и сърцато ще ви разобличим, паразити на света такива, консуматори и прочие фалшификатори.

Като поздрави Тръмп, тогава сме ние. Трябва да се види откъде духа вятъра....

Вятърът духа откъм Сибир вече ...

И само да слушка и папка ,нещо друго не искат ли ?

Сърбежите бая са се натиснали....първи изпратили :-) Можеха и предният ден да изпратат преди да има избори за да се натиснат още повече :-) Ех тая Балканска жилка...

чакаме твоят цар даго пздрави от едно място а тои мълчи нещо маи не е така изкашe очи ама само вежи има изписани

Предният ден още не беше стартирана намесата на САЩ в президентските избори на Русия. Обикновено това се прави в деня на изборите, иначе е твърде видно!

Цитат: "Щайнмайер първи от Запада поздрави Путин". Цитат: "Същевременно ЕС настоя за бързо разкриване на истината около отравянето на руския двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия. Това се казва в декларация, която приеха външните министри на Eвросъюза, съобщава ДПА. Питам: Какво общо има поздравленията на Щайнмайер и Декларацията на външните министри на ЕС, и по време, как са разположени. Каква е целта бе г-н Стефанов, да лаем и да плюваме? Ами що не плювате оня кмет с щъркелите? И българските медии имат дял в победата на Путин. Тоя филм дето се разиграва е абсолютно същия дето беше преди 10.11.1989 г. Ама така ще юрнете електората към Сидеров . . .

Узреха!!! Само се питам, какво пречеше на нашите независими премиер, президент, шеф на парламент да изпреварят Федералната република, или има уговорка "Б"групата да си трае, докато батковците не вземат решение?

Лошо е да си световно изолиран.

Бойко ли!

А Мутето га къде мишкува ?Или чака и се ослушва още че може и да не го е подписала Канцлер акт а той трябва да е подписан вече иначе няма Канцлер !