Коментари - Foreign Affairs: Сега не е моментът да се създава специален трибунал за Русия | Днес.dir.bg

Коментари - Foreign Affairs: Сега не е моментът да се създава специален трибунал за Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Наистина не е моментът. Западната "цивилизация" залязва. Вероятно следващият световен трибунал ще е организиран от Русия и ще е срещу тези от запад които предизвикаха войната в Украина. Така че наистина най-добре да се снишават и да си траят.

путин го раресват простите и бедни хора които не познават българската история.

Май западната пропаганда ти е дошла доста в повече. 1. Всички историци, които аз съм слушал да говорят с часове за България, робството, Освобождението, ПСВ и ВСВ, до един са по-скоро добре настроени към Русия. Хората, които наистина познават историята в нейните детайли, са за Русия и Путин. 2. Историците, които са против, от първия до последния са много добре платени по програмите на Отровено Общество и Америка против България, са прекарали над 30 години в активно напъване да пренапишат историята ни чрез изключително избирателен, преиначен, силно негативен прочит, включително създаване на неверни връзки между събития и тенденциозно тълкувание, изпълнено с епитети на жлъч и омраза. Дори не можеш да отречеш тези факти, защото финансирането им дори не е скрито. Но ако до преди 5-10 години се смяташе за ОК, то вече става напълно ясно, че са агенти на чуждо влияние и реално са врагове на българския народ. Най-големият им проблем на тези боклуци при създаването на тази пропаганда е, че могат да работят само с около 5-10% от историческите събития и факти, защото останалите 90-95% от фактите и събитията говорят точно обратното. Затова те работят с хиляди "малки" лъжи и преиначавания, защото така създават цялостно негативно настроение у слушателите, които не разбират достатъчно, за да знаят, защо слушат 90% лъжи и манипулации. Оборването става вече много по-сложно, защото трябва една по една всички тези лъжи да бъдат развенчани. Това не може да стане в кратък разговор, а буквално трябват часове и дни ... Всъщност, всеки от историците, които описах в точка 1, може в рамките на буквално 5-10 минути да срине напълно всяко от хилядите малки лъжи, но никой не им дава поле за изява по т.нар. "национални" медии, защото те са финансирани от същите тези чужди интереси. Всичко написано от мен в отговор на твоето твърдение демонстрира напълно проблема с историята и фактите - ти написа едно изречение, а аз трябва да изпиша 10 абзаца от по 1-2 изречения като отговор на твоето твърдение.

Настоящият трибунал взе правилното решение. Той трябва да продължи да работи и да преследва извършителите на престъпления срещу човечеството, военни такива и незаконно нахлуване в суверенна държава. Русия нрябва да бъде изключена от СС на ООН. САЩ да мислят за себе си.

Само да питам, американците, англичаните, франсетата кога? Да не би нахлуването във Виетнам, Ирак, Либия, Сирия и всичките 50+ военни конфликта, които ФАЩ са започнали и са били подкрепени от англичани и французи, да са ОК? Винаги се радвам, когато хората търсят справедливост, но не и, когато е избирателно.

Няма и нужда от трибунал, те ще ги взривяват в западните им автомобили. Как па един не се вози на лада или москвич. Баси лицемерната нация. Досущ като нашите възрожденци.

Паток ти що не си купиш 50 годишен опел

На дребна душица ѝ дай телефонче, колица ... Я през това време да питам, как е енергетиката в Европа? Щото Русия като държава богата на петрол, въглища и всякакви енергийни ресурси, активно развива ядрена енергетика и в момента техните реактори са най-добрите в света. Русия има реактори на бързи неутрони, в които могат да преизползват вече отработено ядрено гориво от реактори на бавни неутрони; могат да утилизират и уран от стари ядрени ракети. В същото време работят и по ториеви реактори. А, знаеш ли, защо в Европа развитието на ядрена енергетика е почти спряло? Защото ФАЩ искат да контролират всичко и всички. Така и не разбрахте, че най-големият враг на Европа е ФАЩ, затова последните активно блокират развитието на Европа в аспект на практически приложими технологии - едно време немците и франсетата искаха да развиват процесори и какво ли още не, познай кой ги спря ... Виж, за научни разработки ФАЩ са ОК Европа да се развива, щото после ги "взаимстват и прилагат в практиката" ... Европейците плащаме огромни средства за развитие на наука, после незнайно точно как, тези технологии влизат в практиката през американските кУрпорации ...

Изсрайна ще разоръжи Рф ,и ще предаде Путин ,Шойгу ,и Пурожин ,на баща си Джо .

Вай вай страша са

Окропа ще разоръжи Рф ..

Укропутекъ като най тъп ще обере оловото...

Специялен масов гроб да им копнат на хохлите!

то няма международни договори , всичко става правила на Фащ що не съдят марсианците за окупация на луната какви хапчета пият некои

Абе пирожката днес казал, че дядката в кремъл нещо бил изтрещял. Ще става очен интересно.

Ще видим...

Яко се гаври с укросвинете :)

кога ще осъдят фАЩ ,,,, идиоти

Ако тая глупост им хрумне да я направят, ще трябва първо да направят 30 трибунала на ФАЩ преди това... :)

Цялата съдебна система на САЩ се основава на прецедентно право. По просто обяснено, ако някой веднаж е осъден за някакво престъпление, всеки извършил същото престъпление ще бъде съден по същия начин. След като има присъди от Нюрнберг срещу нацистките лидери требва да има същите присъди инстещу Путьо и путьовците около него. В противен случай има реална опасност от реабилитация на нацизма, на базата на неглижирането на престъпленията на Путьо и путьовците около него. Всъщност самия Путьо има заповед за арест като военнопрестъпник. Тоест първата фаза вече има реализация. После следва арест, процеси затвор. По сценария на Милошевич. В Хага не се издават смъртни присъди. И Путьо и путьовците около него ще си изкарат живота в луксозни килии, пишещи мемоарите си. А по другия сценарий техните хора могат да ги очистят. Като Кадафито.

Да се изпуши усраина и всичко да си тръгне по старому :)

русия най накрая ще ни освободи ....... от русия.

Слава нации! Слава России!

Защо ли това федерация ми звучи като педерастия . Дали заради педерастките номера на Путьо и путьовците около него, или от римите в някое стихотворение посветено на Русия. Като ги гледах какво утепляци са се събрали на Червения площад вече съм сигурен че дните на тази държава са преброени. Фалит и разпад, това я чака Русия. По сценария на СССР. А Путьо и путьовците около него ще бъдат съдени като военнопрестъпници. Каквото са. Той Путьо официално е обявен за военнопрестъпник и има заповед за арест.

На педерастите всичко им звучи като педерастия. Нищо ново.

Ама няма проблем, създайте го. Кой ви спира? Да не би да се притеснявате да не ви таковат и накрая вас да изправят птед собствения ви трибунсл да отговаряте за собствените си престъпления? Щото по победителите не ги съдят, нали? А пък нещо не се вижда да печелите, та работата на зле отива … :)

С Днём Победы РОССИЯ!!.

И наздраве :)

Перед прочтением следующего ниже заявления задержите дыхание! Вторая мировая война завершилась победой США над фашизмом, — заявила официальный представитель Белого дома Карин Жан-Пьер. Но точно не над тупостью.

Втората световна война е завършила с победата на Америка-САЩ над фашистките държави.

ФАЩ :)

Да сега е момента но за чичо Сам

ЕС е съюз на мира,и наша кауза е да подкрепяме Украина с оръжие и боеприпаси докато има нужда до победа във война срещу Русия!??? Така каза фон дер Лайнен бе!!! Няма шега! За да имало мир 300 хил украинци умряха щото така трябвало...според ЕС , САЩ, ППДБ и ГЕРБ!?

Винаги е добре да мрат укрофашистки свине!

Как па един танкист не пусна едно гюле по трибуната с мумии да стане герой. Ма той и путкан не е глупав, сигурно няма и едно патронче в радиус от 10 км на парада.

Няма нужда от Трибунал! Прави се списък с всички висши рашисти, издирват се по него и се ОТСТРЕЛВАТ като бесни псета! :)

Ми то Хохли не останаха!!!

С хохлонацистите! По списък!

А имаше ли хохолски парад по случай денят на Гейропа?

Няма Украйна, няма проблем! Толкова ясно и точно ...

Бай Иване :)

Прав,ама пикае седнал.Затова е бай.

На хохолската ти муцуна ...

Хохлите са в партер но с амбиции за световни господари

От белото е :)

Sm3hurk0

Не съм сигурен.., може и от ваксините да е.. :)))

Толкова много конфликти в София заради паметника на съветската армия! Защо не демонтираме само табелата и занапред да поставим нова. Да обявим този паметник за "Паметник на храбрата и героична Украинска Армия! Паметник на загиналите украински войници в тяхната Освободителна война! 2023 година". Можем да поканим дори и Митрофанова на откриването на новия Паметник на Украинската армия.

А не може ли да изринем усраинската мърша към крематорск?

Можеш да го построиш до папетника на Англииските летци които бомбандираха София.

Аз не предлагам строеж на нов паметник. А предлагам досегашния паметник на съветската армия да бъде обявен (преименуван) за Паметник на Украинската Армия.

Бе я у лево!

По 3 комплекта за пилотите един на друг че иначе миризма до Марс!!! Като видят СУ с ракетите

Кое?

За апартамента :) Му ха ха ха :)

Тея номераца ще ги прилагаш на някой друг.....пушечно месо са си осигурявате там по 24 бона про персон да има какво да се съди - няма да мине. Ако не искаш там на междурасовите анално-вагинални черва да видим дипломите какви тоалетни хари са. А, на чужди гробища - не плачи.

Ха ха ха ха... на руския парад днес имаше по-малко техника от парада на Българската армия! И това доживяхме! Ха ха... умрях от смях!

Важното е че си гледал парада ;)

Объркал го е с някой гей-парад, който е гледал наскоро :-)

Днес с приятелите гледахме руския Парад на победата в Москва и се питахме, къде е великата и славна "Таманска" танкова дивизия? На парада само курсанти и военни работници и практически истински военни нямаше. Някой знае ли, какво става? На практика руснаците показаха по-малко техника от парада на Българската армия на 6-ти!!!

Руснаците напълно целенасочено показаха една определена техника, ама явно западните "анализатори" не схванаха или не искат да схванат намека. Те и преди година и нещо не вярваха, че Русия ще влезе в Украйна. Има едни военни идиоти-ястреби на Запад, които изобщо не си дават сметка за един простичък факт, доказан от многобройните примери на живота: когато поставиш натясно в ъгъла един човек, едно животно, една държава може да очакваш, че реакцията на притиснатия може да бъде убийствено брутална и смъртоносна.

++++

Живея на Запад вече 15 години, като Германия все пак имат една йота разбиране. Днес, за Щатите четох как (цитирам) група интелектуалци, писатели и журналисти искали да се доставят изтребители на Украйна. Едни буквално клатик...ци и то баснословно обезпечени в една страна, в която и бомба не е падала...на мен ми предлагаха 5000 долара като докторант в Щатите. В Gермания докторантите взимат 1200 евро...Прави сметка. Дори военните се въздържат да пишат подобни глупости. Едни сеирджии, които си търсят материал за писане докато умират хора включително техни войници. Покрай това беззаконие i опита за де факто осъждане на невинен човек чета буквално 6-та книга коментари по Челн 8(б) Военни престъпления. Книги - не статии. Самите те говорят и си дискутират противоречията докто си грилят...през това време пушечния конвейр месо включиртелно и американски воници си върви....

тоя трибунал в лондон да го направят Русия като тръгне да не спира само до холандия а направо на острова да акостира

някой ще обясни ли коя война е законно започната??? Моного капацитети много нещо се извъдиха. И някой ще посочи ли точно къде е прочел , че Русия иска цялата Украина?

Хубави въпроси задаваш, ама не са полит-коректни. И после, според Зеленски и премиерите на Полша и 3-те прибалтийски републики, Русия искала да завладее не само цяла Украйна, но и минимум Източна Европа, а максимум цяла Европа, както Хитлер е имал идея преди 85 години. Не знам кой вярва в подобни приказки от 1001 нощ?

Има официално искане от външно министерство на руzzката федерация от декември 2022 г. за изтегляне на НАТО до границите от 1997 г., т.е. искат си цяла Източна Европа. Търсих линк в този сайт, но не намерих, ето от друго място: https://www.svobodnaevropa.bg/a/31666050.html

Да! Бомбардировките над Югославия, както и войната на международната коалиция срещу режима на Саддам, бяха законни. Предупредиха ги, обявиха им война и ги набиха. Не ги нападнаха в 4ри часа през нощта и да отричат и до ден днешен, че има война, като фашисти.

Бомбардировките над Югославия бяха незаконни. Пише го и в статията по-горе, да беше я прочел вместо да коментираш коментари. САЩ са нарекли операцията си в Югославия легитимна, защото са били напълно наясно, че е незаконна. Предприета е без одобрението на ООН.

Е пааа, сите на ФАЩ :)

От малоумни за слабоумни са тези драсканици ! Ефекта е обратен :)

Чудят се ЕС лидерите и САЩ как да обвинят Русия във всичките техни грехове - преврат в Украйна и сваляне на президента Янукович; 8 години водят война срещу народа на Донбас с цел да изтребят населението - няма значение деца ли са това, жени ли са, старци ли са. НАТО доставя оръжието и не иска по никакъв начин да се спре тази война, защото това е изключително голям бизнес за оръжейните компании на САЩ. Виновните са тези, които са запалили тази война - Нуланд, респективно САЩ, Урсула фон дер Ляйн която не спира своите совалки и подобви евробезумци. Те са за съд!

вярваш ли на глупостите които си написал? а как да ти повярва някой който ги чете ?..ха.ха.ха

Вярва-не вярва капейки изкара.

войната на Русия била "брутална и незаконна". Да питам: коя война на САЩ за последните 70 години (от 1953 г. в Корея) била "законна и небрутална"!? Щели да съдят Русия за военни престъпления в Украйна. А дали ще има съд за САЩ , за техните военни престъпления в Ирак, Сирия, Либия и Афганистан? Ако някой не помни точно Асандж изнесе ДОКУМЕНТАЛНИ ФАКТИ и ЗАПИСИ за тези престъпления и затова англосаксите го преследват. Или ще съдим само Путин, а за другите - Буш, Клинтън, Обама и Блеър, ще си затворим очите!!?

Не съм чувал някой да е предприел действия срещу Турция във връзка с турското нашествие в Кипър и окупацията на близо половината от острова. Почти половин век оттогава...

Абе нещо да кажеш за нашествието на българите в гръцките земи, че и държава си направиха, гнидите!

За какъв специален трибунал говорите за една агресивна нацизирана групировка, която заграбва руски земи и не зачита правото на самоопределние на руското малцинство в Украйна? Искате централна акредитация на Правните ви специалности ли? Прокурор утре може да изберете и от банановите ви републики; трябва ли да им признавам дипломите и квалификацията? Имат ли я? Искате ли безцензурно публично четене на неграмотните ви правни текстове. Вие знаете ли, че в МНС признават и ''слухът'' (цитирам ) като основание за повдигане на преследване? Винаги мога да намеря кошаревски свидетели, които срещу заплащате ще генерираз слух.

Днес раздаваме премий по случай великата излагация в Бахмут. Абе то навсякъде сме се осрали яко ама карай.

Значи Украйна трябва напълно да се унищожи за да има защо запада да се заяжда.

Ми добре!

Какъв съд, след време ще ги гонят и ликвидират по разни закънтени места. Като нацистите едно време.

Днес е 9 май - ден на Путлераста! Затова всички руски тролове на колене да ми правите минет по случай празника! :)

Е - това е само един ден. А педерасите имате цял месец на разположение ! Приготви ли перата, жартиерите, смазката - гза ти ще преживява вълнуващи мигове !

Извратени сте вий джендърите американофили, затова на идете на х.. :)))

Лъжите на официалните медии притежание на неоколонилиста чичо Сам нямат край.

Щерев Лайно Такова Ти Точно След Година Ще Си На Консерви само !!!

Войната е за да се наложиш, всеки иска да наложи нещо. Сега двете страни използват лагери на съюзници, като на война това става с всички средства. И двете страни са могъщи сили, Евразия и съюзници (Китай, Русия, БРИКС, северна Корея, Иран, Сирия, голяма част от южна Америка. Със силни страни като, все по независима икономика и ресурси, развитие на независима банкова система, както и трансферни аналози на SWIFT, (МИР, CIPS, асиметрични хиперзвукови оръжия), като ядрен планер Авангард (27 пъти скорост на звука, около 30000 километра в час, скрит в гореща плазма като метеорит и невидим на радарите), също подводници с ядрени дронове по 200 тона Посейдон, създаващи радиоактивно цунами с височина 500 метра с обхват 500 километра от сушата, запечатващо с радиация бреговете. Цел на съюза - многополюсен свят с по-разпределени ресурси. Срещу Сащ и съюзници: Европа, Англия, Япония, Южна Корея, Австралия, Канада, със силни страни като: частните организации владеещи банковата и корпоративна световна системи, които са със специален световен статут и засекретени кодекси и собственици, като ФЕД на САЩ - (12 резервни банки на банките в САЩ, собственост на банки членки и организации в САЩ и по света), които са конфиденциални и неизвестни като брой и лица частни собственици, които създават долари на печатна преса за останалите банки в САЩ, които са около 4500); БМР - банка за международни разчети, всъщност е комуникационният и трансферен център за взимане на решения за всички централни банки на държавите по света, взаимодейства тясно с ФЕД. Това е само мозъка, не разполага със своя собственост и (не плаща данъци, като ФЕД.) Поддържа своя трансферна система на BIS, чрез която държавите обменят милиарди и активи. След това изпълняващият ролята на балансьор на системата МВФ, който разпределя милиарди между централни банки, във вид на обща каса, това е вид отрицателна обратна връзка, която изглажда проблемните минимуми. Остава Световната банка, която е съставена от пет различни институции, (Международната банка за възстановяване и развитие (МБВР), Международната финансова корпорация (МФК), Международният център за разрешаване на инвестиционни спорове (МЦРИС), Мултилатералната инвестиционна гаранционна агенция (МИГА), Международният център за изследване на развитието (МЦИР)) собствеността й фиктивно е разпространена между 189 държави членки и отговаря за обратният процес, увеличаване на на дълга сред държавите чрез продажба на борсите на облигации - (вид заем, от който печели не само една страна (банка), а две,или повече страни. Това е най-голямата инвестиционна банка в света. И последният могъщ и управляващ държави, икономики и армии инструмент е SWIFT - частната и с неизвестни собственици и кодекс система, чрез която извършват трансферите си около 11000 банки по света и без която са аутсайдери и извън системата на централните и резервни банки, тоест - невалидни. Тя също взаимодейства с всички изброени, но се занимава с дребни суми, като милиони и милиарди, но не и трилиони. Генерира приходи от такси, поддържа собственост и генерира печалби. Тези частни институции обаче се нуждаят от ресурси и продукти с добавена стойност от тях, за да си напечатат на преса и въведат на компютър разписки за тях (пари), обаче сега ресурсите са ограничени от Евразия и остава само да се вземат с натиск и принуда, с война. Те всички, за които не е изключено собствениците да са един и същ кръг омерта, не искат колосалната им хегемония да бъде предизвикана от Евразия, което сега се случва с Русия, Китай и Иран. Цел на съюза - котрол на всички ресурси без разпределение.

Победитителите Са Свички Страни Надигнали се Да Се Освободят От Кървавия Долар На Терористите От ФАЩ !!! Само За Това Ревът На Запад И зад океана !!! Вече Не Са Те и Само Помияри Като Нас Не се усещат че силата на капитала се измести в Азия !

От цялата дълга и предълга статия разбрах едно важно нещо и то можеше да бъде обяснено с поне 3 пъти по-кратък текст. Идеята за международен наказателен трибунал, който да съди руските управляващи за агресията в Украйна сериозно буксува и няма изгледи да се осъществи. Ако все пак Западът спретне някакъв подобна институция, тя няма да срещне широка международна подкрепа, защото вече на всички държави по света, и особено на тези от глобалния Юг, им е кристално ясно, че тази институция отново ще бъде прилагане на двоен аршин от Запада. Или с други думи казано подобна институция ще може да съди за агресия всички ръководители на държави освен тези на западните държави. А ако направят съд специално и само за Русия, тогава пък съвсем няма да има подкрепа, защото утре-вдругиден може да спретнат подобен съд специално за коя да е друга държава. Дори и на най-слабо развитите държави вече им е до болка ясно как транснационалните корпорации на държавите от обединения Запад ограбват техните ресурси и експлоатират населението им. Защо да им помагат в създаването на още една институция, която ще работи избирателно само в полза на интересите на Запада?

Надълго и нашироко е обяснено една проста истина: Няма как да съдят Русия, защото победителите не ги съдят, те са съдиите.

Отива Си Европа !!! И Ще Видите че ще Ни Напресът Еврото Не Им Трябваме Като Народ !! А Като Теретория !!! ше я заселет с тяхната смрад !!

Трийте Трийте Изтрихте И България Продажни Лайна !!!

Много му се иска на Запада ама не му стиска. Видяха какви чудовища излезнаха днес на Червения площад и напълниха гащите западните путарани.

Коментари - Foreign Affairs: Сега не е моментът да се създава специален трибунал за Русия | Днес.dir.bg

Коментари - Foreign Affairs: Сега не е моментът да се създава специален трибунал за Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Наистина не е моментът. Западната "цивилизация" залязва. Вероятно следващият световен трибунал ще е организиран от Русия и ще е срещу тези от запад които предизвикаха войната в Украина. Така че наистина най-добре да се снишават и да си траят.

путин го раресват простите и бедни хора които не познават българската история.

Май западната пропаганда ти е дошла доста в повече. 1. Всички историци, които аз съм слушал да говорят с часове за България, робството, Освобождението, ПСВ и ВСВ, до един са по-скоро добре настроени към Русия. Хората, които наистина познават историята в нейните детайли, са за Русия и Путин. 2. Историците, които са против, от първия до последния са много добре платени по програмите на Отровено Общество и Америка против България, са прекарали над 30 години в активно напъване да пренапишат историята ни чрез изключително избирателен, преиначен, силно негативен прочит, включително създаване на неверни връзки между събития и тенденциозно тълкувание, изпълнено с епитети на жлъч и омраза. Дори не можеш да отречеш тези факти, защото финансирането им дори не е скрито. Но ако до преди 5-10 години се смяташе за ОК, то вече става напълно ясно, че са агенти на чуждо влияние и реално са врагове на българския народ. Най-големият им проблем на тези боклуци при създаването на тази пропаганда е, че могат да работят само с около 5-10% от историческите събития и факти, защото останалите 90-95% от фактите и събитията говорят точно обратното. Затова те работят с хиляди "малки" лъжи и преиначавания, защото така създават цялостно негативно настроение у слушателите, които не разбират достатъчно, за да знаят, защо слушат 90% лъжи и манипулации. Оборването става вече много по-сложно, защото трябва една по една всички тези лъжи да бъдат развенчани. Това не може да стане в кратък разговор, а буквално трябват часове и дни ... Всъщност, всеки от историците, които описах в точка 1, може в рамките на буквално 5-10 минути да срине напълно всяко от хилядите малки лъжи, но никой не им дава поле за изява по т.нар. "национални" медии, защото те са финансирани от същите тези чужди интереси. Всичко написано от мен в отговор на твоето твърдение демонстрира напълно проблема с историята и фактите - ти написа едно изречение, а аз трябва да изпиша 10 абзаца от по 1-2 изречения като отговор на твоето твърдение.

Настоящият трибунал взе правилното решение. Той трябва да продължи да работи и да преследва извършителите на престъпления срещу човечеството, военни такива и незаконно нахлуване в суверенна държава. Русия нрябва да бъде изключена от СС на ООН. САЩ да мислят за себе си.

Само да питам, американците, англичаните, франсетата кога? Да не би нахлуването във Виетнам, Ирак, Либия, Сирия и всичките 50+ военни конфликта, които ФАЩ са започнали и са били подкрепени от англичани и французи, да са ОК? Винаги се радвам, когато хората търсят справедливост, но не и, когато е избирателно.

Няма и нужда от трибунал, те ще ги взривяват в западните им автомобили. Как па един не се вози на лада или москвич. Баси лицемерната нация. Досущ като нашите възрожденци.

Паток ти що не си купиш 50 годишен опел

На дребна душица ѝ дай телефонче, колица ... Я през това време да питам, как е енергетиката в Европа? Щото Русия като държава богата на петрол, въглища и всякакви енергийни ресурси, активно развива ядрена енергетика и в момента техните реактори са най-добрите в света. Русия има реактори на бързи неутрони, в които могат да преизползват вече отработено ядрено гориво от реактори на бавни неутрони; могат да утилизират и уран от стари ядрени ракети. В същото време работят и по ториеви реактори. А, знаеш ли, защо в Европа развитието на ядрена енергетика е почти спряло? Защото ФАЩ искат да контролират всичко и всички. Така и не разбрахте, че най-големият враг на Европа е ФАЩ, затова последните активно блокират развитието на Европа в аспект на практически приложими технологии - едно време немците и франсетата искаха да развиват процесори и какво ли още не, познай кой ги спря ... Виж, за научни разработки ФАЩ са ОК Европа да се развива, щото после ги "взаимстват и прилагат в практиката" ... Европейците плащаме огромни средства за развитие на наука, после незнайно точно как, тези технологии влизат в практиката през американските кУрпорации ...

Изсрайна ще разоръжи Рф ,и ще предаде Путин ,Шойгу ,и Пурожин ,на баща си Джо .

Вай вай страша са

Окропа ще разоръжи Рф ..

Укропутекъ като най тъп ще обере оловото...

Специялен масов гроб да им копнат на хохлите!

то няма международни договори , всичко става правила на Фащ що не съдят марсианците за окупация на луната какви хапчета пият некои

Абе пирожката днес казал, че дядката в кремъл нещо бил изтрещял. Ще става очен интересно.

Ще видим...

Яко се гаври с укросвинете :)

кога ще осъдят фАЩ ,,,, идиоти

Ако тая глупост им хрумне да я направят, ще трябва първо да направят 30 трибунала на ФАЩ преди това... :)

Цялата съдебна система на САЩ се основава на прецедентно право. По просто обяснено, ако някой веднаж е осъден за някакво престъпление, всеки извършил същото престъпление ще бъде съден по същия начин. След като има присъди от Нюрнберг срещу нацистките лидери требва да има същите присъди инстещу Путьо и путьовците около него. В противен случай има реална опасност от реабилитация на нацизма, на базата на неглижирането на престъпленията на Путьо и путьовците около него. Всъщност самия Путьо има заповед за арест като военнопрестъпник. Тоест първата фаза вече има реализация. После следва арест, процеси затвор. По сценария на Милошевич. В Хага не се издават смъртни присъди. И Путьо и путьовците около него ще си изкарат живота в луксозни килии, пишещи мемоарите си. А по другия сценарий техните хора могат да ги очистят. Като Кадафито.

Да се изпуши усраина и всичко да си тръгне по старому :)

русия най накрая ще ни освободи ....... от русия.

Слава нации! Слава России!

Защо ли това федерация ми звучи като педерастия . Дали заради педерастките номера на Путьо и путьовците около него, или от римите в някое стихотворение посветено на Русия. Като ги гледах какво утепляци са се събрали на Червения площад вече съм сигурен че дните на тази държава са преброени. Фалит и разпад, това я чака Русия. По сценария на СССР. А Путьо и путьовците около него ще бъдат съдени като военнопрестъпници. Каквото са. Той Путьо официално е обявен за военнопрестъпник и има заповед за арест.

На педерастите всичко им звучи като педерастия. Нищо ново.

Ама няма проблем, създайте го. Кой ви спира? Да не би да се притеснявате да не ви таковат и накрая вас да изправят птед собствения ви трибунсл да отговаряте за собствените си престъпления? Щото по победителите не ги съдят, нали? А пък нещо не се вижда да печелите, та работата на зле отива … :)

С Днём Победы РОССИЯ!!.

И наздраве :)

Перед прочтением следующего ниже заявления задержите дыхание! Вторая мировая война завершилась победой США над фашизмом, — заявила официальный представитель Белого дома Карин Жан-Пьер. Но точно не над тупостью.

Втората световна война е завършила с победата на Америка-САЩ над фашистките държави.

ФАЩ :)

Да сега е момента но за чичо Сам

ЕС е съюз на мира,и наша кауза е да подкрепяме Украина с оръжие и боеприпаси докато има нужда до победа във война срещу Русия!??? Така каза фон дер Лайнен бе!!! Няма шега! За да имало мир 300 хил украинци умряха щото така трябвало...според ЕС , САЩ, ППДБ и ГЕРБ!?

Винаги е добре да мрат укрофашистки свине!

Как па един танкист не пусна едно гюле по трибуната с мумии да стане герой. Ма той и путкан не е глупав, сигурно няма и едно патронче в радиус от 10 км на парада.

Няма нужда от Трибунал! Прави се списък с всички висши рашисти, издирват се по него и се ОТСТРЕЛВАТ като бесни псета! :)

Ми то Хохли не останаха!!!

С хохлонацистите! По списък!

А имаше ли хохолски парад по случай денят на Гейропа?

Няма Украйна, няма проблем! Толкова ясно и точно ...

Бай Иване :)

Прав,ама пикае седнал.Затова е бай.

На хохолската ти муцуна ...

Хохлите са в партер но с амбиции за световни господари

От белото е :)

Sm3hurk0

Не съм сигурен.., може и от ваксините да е.. :)))

Толкова много конфликти в София заради паметника на съветската армия! Защо не демонтираме само табелата и занапред да поставим нова. Да обявим този паметник за "Паметник на храбрата и героична Украинска Армия! Паметник на загиналите украински войници в тяхната Освободителна война! 2023 година". Можем да поканим дори и Митрофанова на откриването на новия Паметник на Украинската армия.

А не може ли да изринем усраинската мърша към крематорск?

Можеш да го построиш до папетника на Англииските летци които бомбандираха София.

Аз не предлагам строеж на нов паметник. А предлагам досегашния паметник на съветската армия да бъде обявен (преименуван) за Паметник на Украинската Армия.

Бе я у лево!

По 3 комплекта за пилотите един на друг че иначе миризма до Марс!!! Като видят СУ с ракетите

Кое?

За апартамента :) Му ха ха ха :)

Тея номераца ще ги прилагаш на някой друг.....пушечно месо са си осигурявате там по 24 бона про персон да има какво да се съди - няма да мине. Ако не искаш там на междурасовите анално-вагинални черва да видим дипломите какви тоалетни хари са. А, на чужди гробища - не плачи.

Ха ха ха ха... на руския парад днес имаше по-малко техника от парада на Българската армия! И това доживяхме! Ха ха... умрях от смях!

Важното е че си гледал парада ;)

Объркал го е с някой гей-парад, който е гледал наскоро :-)

Днес с приятелите гледахме руския Парад на победата в Москва и се питахме, къде е великата и славна "Таманска" танкова дивизия? На парада само курсанти и военни работници и практически истински военни нямаше. Някой знае ли, какво става? На практика руснаците показаха по-малко техника от парада на Българската армия на 6-ти!!!

Руснаците напълно целенасочено показаха една определена техника, ама явно западните "анализатори" не схванаха или не искат да схванат намека. Те и преди година и нещо не вярваха, че Русия ще влезе в Украйна. Има едни военни идиоти-ястреби на Запад, които изобщо не си дават сметка за един простичък факт, доказан от многобройните примери на живота: когато поставиш натясно в ъгъла един човек, едно животно, една държава може да очакваш, че реакцията на притиснатия може да бъде убийствено брутална и смъртоносна.

++++

Живея на Запад вече 15 години, като Германия все пак имат една йота разбиране. Днес, за Щатите четох как (цитирам) група интелектуалци, писатели и журналисти искали да се доставят изтребители на Украйна. Едни буквално клатик...ци и то баснословно обезпечени в една страна, в която и бомба не е падала...на мен ми предлагаха 5000 долара като докторант в Щатите. В Gермания докторантите взимат 1200 евро...Прави сметка. Дори военните се въздържат да пишат подобни глупости. Едни сеирджии, които си търсят материал за писане докато умират хора включително техни войници. Покрай това беззаконие i опита за де факто осъждане на невинен човек чета буквално 6-та книга коментари по Челн 8(б) Военни престъпления. Книги - не статии. Самите те говорят и си дискутират противоречията докто си грилят...през това време пушечния конвейр месо включиртелно и американски воници си върви....

тоя трибунал в лондон да го направят Русия като тръгне да не спира само до холандия а направо на острова да акостира

някой ще обясни ли коя война е законно започната??? Моного капацитети много нещо се извъдиха. И някой ще посочи ли точно къде е прочел , че Русия иска цялата Украина?

Хубави въпроси задаваш, ама не са полит-коректни. И после, според Зеленски и премиерите на Полша и 3-те прибалтийски републики, Русия искала да завладее не само цяла Украйна, но и минимум Източна Европа, а максимум цяла Европа, както Хитлер е имал идея преди 85 години. Не знам кой вярва в подобни приказки от 1001 нощ?

Има официално искане от външно министерство на руzzката федерация от декември 2022 г. за изтегляне на НАТО до границите от 1997 г., т.е. искат си цяла Източна Европа. Търсих линк в този сайт, но не намерих, ето от друго място: https://www.svobodnaevropa.bg/a/31666050.html

Да! Бомбардировките над Югославия, както и войната на международната коалиция срещу режима на Саддам, бяха законни. Предупредиха ги, обявиха им война и ги набиха. Не ги нападнаха в 4ри часа през нощта и да отричат и до ден днешен, че има война, като фашисти.

Бомбардировките над Югославия бяха незаконни. Пише го и в статията по-горе, да беше я прочел вместо да коментираш коментари. САЩ са нарекли операцията си в Югославия легитимна, защото са били напълно наясно, че е незаконна. Предприета е без одобрението на ООН.

Е пааа, сите на ФАЩ :)

От малоумни за слабоумни са тези драсканици ! Ефекта е обратен :)

Чудят се ЕС лидерите и САЩ как да обвинят Русия във всичките техни грехове - преврат в Украйна и сваляне на президента Янукович; 8 години водят война срещу народа на Донбас с цел да изтребят населението - няма значение деца ли са това, жени ли са, старци ли са. НАТО доставя оръжието и не иска по никакъв начин да се спре тази война, защото това е изключително голям бизнес за оръжейните компании на САЩ. Виновните са тези, които са запалили тази война - Нуланд, респективно САЩ, Урсула фон дер Ляйн която не спира своите совалки и подобви евробезумци. Те са за съд!

вярваш ли на глупостите които си написал? а как да ти повярва някой който ги чете ?..ха.ха.ха

Вярва-не вярва капейки изкара.

войната на Русия била "брутална и незаконна". Да питам: коя война на САЩ за последните 70 години (от 1953 г. в Корея) била "законна и небрутална"!? Щели да съдят Русия за военни престъпления в Украйна. А дали ще има съд за САЩ , за техните военни престъпления в Ирак, Сирия, Либия и Афганистан? Ако някой не помни точно Асандж изнесе ДОКУМЕНТАЛНИ ФАКТИ и ЗАПИСИ за тези престъпления и затова англосаксите го преследват. Или ще съдим само Путин, а за другите - Буш, Клинтън, Обама и Блеър, ще си затворим очите!!?

Не съм чувал някой да е предприел действия срещу Турция във връзка с турското нашествие в Кипър и окупацията на близо половината от острова. Почти половин век оттогава...

Абе нещо да кажеш за нашествието на българите в гръцките земи, че и държава си направиха, гнидите!

За какъв специален трибунал говорите за една агресивна нацизирана групировка, която заграбва руски земи и не зачита правото на самоопределние на руското малцинство в Украйна? Искате централна акредитация на Правните ви специалности ли? Прокурор утре може да изберете и от банановите ви републики; трябва ли да им признавам дипломите и квалификацията? Имат ли я? Искате ли безцензурно публично четене на неграмотните ви правни текстове. Вие знаете ли, че в МНС признават и ''слухът'' (цитирам ) като основание за повдигане на преследване? Винаги мога да намеря кошаревски свидетели, които срещу заплащате ще генерираз слух.

Днес раздаваме премий по случай великата излагация в Бахмут. Абе то навсякъде сме се осрали яко ама карай.

Значи Украйна трябва напълно да се унищожи за да има защо запада да се заяжда.

Ми добре!

Какъв съд, след време ще ги гонят и ликвидират по разни закънтени места. Като нацистите едно време.

Днес е 9 май - ден на Путлераста! Затова всички руски тролове на колене да ми правите минет по случай празника! :)

Е - това е само един ден. А педерасите имате цял месец на разположение ! Приготви ли перата, жартиерите, смазката - гза ти ще преживява вълнуващи мигове !

Извратени сте вий джендърите американофили, затова на идете на х.. :)))

Лъжите на официалните медии притежание на неоколонилиста чичо Сам нямат край.

Щерев Лайно Такова Ти Точно След Година Ще Си На Консерви само !!!

Войната е за да се наложиш, всеки иска да наложи нещо. Сега двете страни използват лагери на съюзници, като на война това става с всички средства. И двете страни са могъщи сили, Евразия и съюзници (Китай, Русия, БРИКС, северна Корея, Иран, Сирия, голяма част от южна Америка. Със силни страни като, все по независима икономика и ресурси, развитие на независима банкова система, както и трансферни аналози на SWIFT, (МИР, CIPS, асиметрични хиперзвукови оръжия), като ядрен планер Авангард (27 пъти скорост на звука, около 30000 километра в час, скрит в гореща плазма като метеорит и невидим на радарите), също подводници с ядрени дронове по 200 тона Посейдон, създаващи радиоактивно цунами с височина 500 метра с обхват 500 километра от сушата, запечатващо с радиация бреговете. Цел на съюза - многополюсен свят с по-разпределени ресурси. Срещу Сащ и съюзници: Европа, Англия, Япония, Южна Корея, Австралия, Канада, със силни страни като: частните организации владеещи банковата и корпоративна световна системи, които са със специален световен статут и засекретени кодекси и собственици, като ФЕД на САЩ - (12 резервни банки на банките в САЩ, собственост на банки членки и организации в САЩ и по света), които са конфиденциални и неизвестни като брой и лица частни собственици, които създават долари на печатна преса за останалите банки в САЩ, които са около 4500); БМР - банка за международни разчети, всъщност е комуникационният и трансферен център за взимане на решения за всички централни банки на държавите по света, взаимодейства тясно с ФЕД. Това е само мозъка, не разполага със своя собственост и (не плаща данъци, като ФЕД.) Поддържа своя трансферна система на BIS, чрез която държавите обменят милиарди и активи. След това изпълняващият ролята на балансьор на системата МВФ, който разпределя милиарди между централни банки, във вид на обща каса, това е вид отрицателна обратна връзка, която изглажда проблемните минимуми. Остава Световната банка, която е съставена от пет различни институции, (Международната банка за възстановяване и развитие (МБВР), Международната финансова корпорация (МФК), Международният център за разрешаване на инвестиционни спорове (МЦРИС), Мултилатералната инвестиционна гаранционна агенция (МИГА), Международният център за изследване на развитието (МЦИР)) собствеността й фиктивно е разпространена между 189 държави членки и отговаря за обратният процес, увеличаване на на дълга сред държавите чрез продажба на борсите на облигации - (вид заем, от който печели не само една страна (банка), а две,или повече страни. Това е най-голямата инвестиционна банка в света. И последният могъщ и управляващ държави, икономики и армии инструмент е SWIFT - частната и с неизвестни собственици и кодекс система, чрез която извършват трансферите си около 11000 банки по света и без която са аутсайдери и извън системата на централните и резервни банки, тоест - невалидни. Тя също взаимодейства с всички изброени, но се занимава с дребни суми, като милиони и милиарди, но не и трилиони. Генерира приходи от такси, поддържа собственост и генерира печалби. Тези частни институции обаче се нуждаят от ресурси и продукти с добавена стойност от тях, за да си напечатат на преса и въведат на компютър разписки за тях (пари), обаче сега ресурсите са ограничени от Евразия и остава само да се вземат с натиск и принуда, с война. Те всички, за които не е изключено собствениците да са един и същ кръг омерта, не искат колосалната им хегемония да бъде предизвикана от Евразия, което сега се случва с Русия, Китай и Иран. Цел на съюза - котрол на всички ресурси без разпределение.

Победитителите Са Свички Страни Надигнали се Да Се Освободят От Кървавия Долар На Терористите От ФАЩ !!! Само За Това Ревът На Запад И зад океана !!! Вече Не Са Те и Само Помияри Като Нас Не се усещат че силата на капитала се измести в Азия !

От цялата дълга и предълга статия разбрах едно важно нещо и то можеше да бъде обяснено с поне 3 пъти по-кратък текст. Идеята за международен наказателен трибунал, който да съди руските управляващи за агресията в Украйна сериозно буксува и няма изгледи да се осъществи. Ако все пак Западът спретне някакъв подобна институция, тя няма да срещне широка международна подкрепа, защото вече на всички държави по света, и особено на тези от глобалния Юг, им е кристално ясно, че тази институция отново ще бъде прилагане на двоен аршин от Запада. Или с други думи казано подобна институция ще може да съди за агресия всички ръководители на държави освен тези на западните държави. А ако направят съд специално и само за Русия, тогава пък съвсем няма да има подкрепа, защото утре-вдругиден може да спретнат подобен съд специално за коя да е друга държава. Дори и на най-слабо развитите държави вече им е до болка ясно как транснационалните корпорации на държавите от обединения Запад ограбват техните ресурси и експлоатират населението им. Защо да им помагат в създаването на още една институция, която ще работи избирателно само в полза на интересите на Запада?

Надълго и нашироко е обяснено една проста истина: Няма как да съдят Русия, защото победителите не ги съдят, те са съдиите.