Коментари - Foreign Affairs: Митовете, които изкривяват представата на САЩ за Русия и обратното | Днес.dir.bg

Коментари - Foreign Affairs: Митовете, които изкривяват представата на САЩ за Русия и обратното | Днес.dir.bg

Коментари

Живея в САЩ от 1991 година и със сигурност зная, че когато на власт са Либералите по света не се е случвало нищо добро. Как да се очаква нещо добро от Виктория Нюланд, която е преживяла лично нещастие и сега иска да прехвърли на цялата Американска нация. Та въпросната госпожа се возила на руски кораб цял месец и въпреки огромното и желание и усилия, нито един руски моряк не и е обърнал елементарно внимание. Сега всички по света трябва да страдаме и да търпим несполуки заради нейните сексуални неуспехи със загорелите руски моряци.

Дошли са заплатите от Козяк

Ние сме им васали....

Да си мислят каквото искат в Русия, само да не нападат съседна страна и да объркват икономиката на цял свят .. Русия е икономическо джидже, което си мисли, че е гигант. След загубата на войната, само ще се раздроби на 10 на държави (поне) и това ще приключи ..

- Колко военни бази има НАТО и с колко те се увеличиха през последните, примерно 30 години и защо все повече и повече се доближава до границите с Русия? - Колко военни бази има Русия, и с колко те се увеличиха през последните, примерно 30 години? Та кой е лошият, лицемерен и нарушаващ договореностите?

Факт

Ти да не би да си ходил там да видиш бе сороски плиткоумник?

Новата Конфедерация в Съединените щати се разраства бързо. Щатите, които се противопоставиха на федералното правителство във Вашингтон (заедно с Тексас), сега съставляват половината от територия на САЩ. Числеността силите на Националната гвардия на новоприсъединилите се щати: Айдахо 4300; Уайоминг 2000; Северна Дакота 3500; Небраска 3400 Айова 9000; Мисури 12 000; Луизиана 11 500; Алабама 25 000; Джорджия 11 100; Южна Каролина 10 000; Охайо 17 000. Общият брой на военната мощ на новата Конфедерация наброява 102 хиляди войника, от общия брой от 209 800, т.е. , почти половината от силите на Националната гвардия на САЩ.

АБЕ ТВА Е КАТО С БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЙНИ ПИДЕРАСТИ .... АКО ОБЛЕЧЕШ ЕДИН ХОКЕИСТ, РЪГБИСТ ИЛИ ПРОСТО КРАВАР В КОСТЮМ .... ТОЙ ПАК СИ Е ХОКЕИСТ , РЪГБИСТ И ПРОСТО КРАВАР ...... ЕДИНСТВЕНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ В СЕВЕРНА АМЕРИКА СА НА ИНДИАНСКИТЕ НАРОДИ ..... А ДА НАСАЖДАШ 24/7 АМЕРИКАНСКА КУЛТУРА И БОКЛУЦИ В БЪЛГАРСКИ ГЛАВИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

ръшсити ще ви чукам с големия си натовски кур на гроба на майка ви ахахахах

Страх ли те е от тъмното сопол?

А в български условия, всичкио е или-или. Аз поне не съм чул една сериозна партия, която да е едновременно против Запада или поне САЩ и едновременно с това да е против Русия на Путин и Китай. Защото това са реално държавите с имперски наднациоанлни амбиции.

Само nuшкu са ви у главата на вас козяците...

За последните 24 часа 500+ са се срещнали с Бандера. Лично.

Интересно ме е дали пак Путин ще е виновен за гражданската война която чука на вратата в Тексас........

Ами - де БЪлгария да беше по-голяма и нападнала по-сериозно САЩ .. Сега щяхме да сме с икономика като Германия или Япония - две старани били в ОГРОМНА война срещу САЩ и в последствие окупирани .... Я дай примери с страните, които СССР е окупирал (и после изтеглил) - кой са прогресирали след изтеглянето (ако е имало такова - щото Сибир и други територии още няма изтегляне)

Тагарев и тагаревци казват, че е мит, че Русия ни е освободила от турско иго. И че Съветската армия не е победила Фашистка Германия, а е окупатор. ЛГВТ-тата казват, че е мит да има мъж и жена, майка и татко.

"да объркват икономиката на цял свят" "Русия е икономическо джудже с икономика по-малка от тази на Италия или Южна Корея" Кое от двете?!

ДАЖЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН И ФИН ЧОВЕК КАТО ДЖИМИТРИЙ ТАЛЕВСЪН .... ЩЕШЕ ДА РАЗТВОРИ БУЗИТЕ И ДА СЕ ИЗСЕРЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ:)) ..... БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК Е НАЦИОНАЛНОТО НИ БОГАТСТВО - :))

А Foreign Affairs прави най-елементарната грешка в света - да бърка СССР и сателитите му с Русия. Не може дори дума да става за каквото и да било сравнение. Първо, че СССР, макар и империя в строгия смисъл на думата, все пак теоретично имаше някаква затрогваща човешка доктрина. Свобода, равенство, братство, грижа за слабите, социално равенство - това са неща, които всеки човек се е чудил как могат да бъдат постигнати на един или друг етап от живота си. Партийните елити в СССР се състояха предимно от неграмотни сатрапи, но хората все се надяваха някой ден човечността да възтържествува и всичко да си дойде на мястото. При Русия няма нищо такова, на теория тя има практически същото държавно и социално устройство като САЩ, просто по-първично и по-дивашко. Но Русия е далеч от САЩ като население, па дори и като качество на населението - макар и САЩ да се славят като най-големите тъпаци в света, то много проучвания са показали, че всъщност руснаците като цяло са по-тъпи дори от американците. Империята СССР имаше не само идеология, но и сателитни страни, които бяха почти половин Европа. Т.е. в случая СССР и Източна Европа говорим за половината цивилизован свят, подплатен с хуманна идеология, срещу САЩ и Западна Европа, като контрапункт, подплатен от безскрупулността на парите. Две общества със съвсем различна визия, идеология, но със сходни ресурси, дори и приблизително като брой на населението. Днес Русия е един китайски васал, който воюва за някакви села по източните граници на Европа. Ако не бяха атомните бомби, останали от дедите им, повечето младежи нямаше и да са чували за ватниците въобще. Никакво сравнение не може да има между СССР и Източния блок от една страна и Русия от друга. Това са съвсем, съвсем различни неща, включително и като мащаб. Путин сънува друго, но това не променя реалността.

Пълни глупости

Е, гаа ти БЪЛВОЧА е това писание!

Що не си питаш патката, бе?

Амаа...ха наздраве! Обърни още една.

Я пробвай с една чекийка! Отпуща доста ..ша знайш.

Ние ги знаем тактиките на Кремъл, за тях азбуката им не е от преславската школа и Телефонна Любов е на Филип Киркоров.

Описанието за САЩ не е мит, истина е.

Само Соловьов, а Вата?

Шегаджия, хахаха

Външният министър на САЩ Антъни Блинкен отиде днес в Гърция, за да убеди властите на страната да изпратят на Киев съществуващи оръжия от съветски тип. В замяна дипломатът възнамерява да предложи допълнителен транш от 200 милиона долара на Атина за закупуване на нови оръжия. Гръцките арсенали съдържат внушителен запас от военно оборудване и оръжия, които представляват интерес за Украйна. Блинкен се интересува преди всичко от зенитно-ракетните системи С-300, които България предостави безплатно на фашистите в Киев.

Веднъж на морето я пуснаха по радиото, оригинала. Две рускини ахнаха - а ета наша. А бармана им вика - Ваша ама друг път.

приемащи митовете и легендите за факти се научат да разграничават политиката на правителствата и задкулисните им игри от мирогледа и мнението на обикновенните хора които не са подвластни на тези митове и легенди тогава има шансове за комуникация между тази част от народите на запада и изтока които са подвластни на митове и легендите и тези които са обективно настроени към държавите и техните народи

Оръжия от съветЦки в Гърция, ама верно ли бе трол?

Тия азиатци се изкараха славяни, дадохме им писменост и старобългарски език, на който и досега гаварят.

Ъхъ...верно..с 300 да не са посраински!?

Кво си дал бе тъпоумник!? Отде го взе... та да го дадеш!?

Ъхъ...наздраве Черно море ти ли го изкопа или посраинците!Ч?

Там няма западно оръжейни системи за ПВО за далечни и средни расрояния, разполагат С 300, Бук и ОСА акм, повечето от тях купиха при разпадането на ГДР, с разрешението на Русия. Вместо да тролите си използвайте интернета за да се ограмотявате и информирате.

ти ли си дал ве индииски мангал, то за тебе нема ти на некой си там си давал Мангалоиден мангуст довлекал се от на майната си с ханове и вместо знаме с конска опашка. спали сте кат животни в шатрите с конете заедно. мангал с маннал. па и пестин години под резания маткап си пъшкал. мангалскати работа... ББААХАХА

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЧЕ ФАКТА .... ЧЕ 90% ОТ СВЕТА СЕ ОБЛИЧА КАТО НЕГРИ И НЕГЪРКИТЕ ОТ ДЕТРОЙТСКИТЕ ГЕТА :)) .... ДЪНКИ ,ШАЛВАРИ , АНЦУЗИ, КЛИНОВЕ , МАРАТОНКИ И СИНДЖИРИ .... А СЕ СМЕЕХА КОГАТО ХОРАТА ХОДЕХА С ВАТЕНКИ И ГАЛОШИ :))

Ех троле сороски не си запознат с фактите

Няма никаква кирилица...затова и не се знае кой я е написал Това е гръцката азбука със добавените специфични български звуци от глаголицата. Такива като голяма и малка носовка, Ерголям и малък и още някои...Ж примерно Петър изменя буквите на латински (холандски)шрифт...да улесни книгопечатането... Малките букви които са ръкописни...ги опростява и прави просто копия на големите. Собственоръчно дори добавя буквата Я...премахва цифрите и ги заменя с арабски цифри. Съвременната Кирилица не е нищо повече от Гръцката азбука на латински шрифт... А дори и да не беше руснаците щяха да пишат на Латиница... нямаше да останат неграмотни, както ти си мислиш... Ей ги сърбите...върви им се похвали на тях за кирилицата...ще ти се изсмеят... Знам че Ганьо се гордее че е дал нещо на света...ама ядец...

азбууата на тебе са ти я дали тъпунгер смешен. гърчоляка ти е дал и 300 години та еевал, пашата и той 500 години та клатушкал... аве от 1300 години история там 500 остават ли дет не си бил ебан от некой... ББААХАХА

Факти...с минуси няма да ги промените...

Абе, малоумник мужишки клет, когато българите са имали империя предците ти са живеели в землянки в блатата и са яли корени, жаби и квото докопат. Тръгнал той да ми говори за нация, по-древна с поне хилядолетие от неговата...

Ех луно македонска... колкото си по жалък - толкоз повече си измисляш..

Мужи, кирилицата е световно призната писменост, с установен произход, история и развитие. И малките деца знаят, че е в основата на сформирането на славянската езикова общност. Напълно довършена е в Преслав, столица на българската държава към онзи момент, от учениците на светите братя Кирил и Методий. Фонетично няма абсолютно нищо общо нито с гръцката азбука, нито с гръцкия език. Започвам да си мисля, че част от списващите тук тролове ка по-скоро полезни северно македонски идиоти, тези глупости изобилстват в техните кухи лейки!

Искам да кажа, че съм педераст и черни салами редовно разширяват аналното ми отвърстие.

И отде точно я измисли..от въздухо ли!? Давай...разкажи легендата,..да не е дошла пт л уната

Славянскатвеа езикова обшност...ммм!? Чехи, хървати , словаци и поляци знаят ли!?

Коментари - Foreign Affairs: Митовете, които изкривяват представата на САЩ за Русия и обратното | Днес.dir.bg

Коментари - Foreign Affairs: Митовете, които изкривяват представата на САЩ за Русия и обратното | Днес.dir.bg

Коментари

Живея в САЩ от 1991 година и със сигурност зная, че когато на власт са Либералите по света не се е случвало нищо добро. Как да се очаква нещо добро от Виктория Нюланд, която е преживяла лично нещастие и сега иска да прехвърли на цялата Американска нация. Та въпросната госпожа се возила на руски кораб цял месец и въпреки огромното и желание и усилия, нито един руски моряк не и е обърнал елементарно внимание. Сега всички по света трябва да страдаме и да търпим несполуки заради нейните сексуални неуспехи със загорелите руски моряци.

Дошли са заплатите от Козяк

Ние сме им васали....

Да си мислят каквото искат в Русия, само да не нападат съседна страна и да объркват икономиката на цял свят .. Русия е икономическо джидже, което си мисли, че е гигант. След загубата на войната, само ще се раздроби на 10 на държави (поне) и това ще приключи ..

- Колко военни бази има НАТО и с колко те се увеличиха през последните, примерно 30 години и защо все повече и повече се доближава до границите с Русия? - Колко военни бази има Русия, и с колко те се увеличиха през последните, примерно 30 години? Та кой е лошият, лицемерен и нарушаващ договореностите?

Факт

Ти да не би да си ходил там да видиш бе сороски плиткоумник?

Новата Конфедерация в Съединените щати се разраства бързо. Щатите, които се противопоставиха на федералното правителство във Вашингтон (заедно с Тексас), сега съставляват половината от територия на САЩ. Числеността силите на Националната гвардия на новоприсъединилите се щати: Айдахо 4300; Уайоминг 2000; Северна Дакота 3500; Небраска 3400 Айова 9000; Мисури 12 000; Луизиана 11 500; Алабама 25 000; Джорджия 11 100; Южна Каролина 10 000; Охайо 17 000. Общият брой на военната мощ на новата Конфедерация наброява 102 хиляди войника, от общия брой от 209 800, т.е. , почти половината от силите на Националната гвардия на САЩ.

АБЕ ТВА Е КАТО С БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЙНИ ПИДЕРАСТИ .... АКО ОБЛЕЧЕШ ЕДИН ХОКЕИСТ, РЪГБИСТ ИЛИ ПРОСТО КРАВАР В КОСТЮМ .... ТОЙ ПАК СИ Е ХОКЕИСТ , РЪГБИСТ И ПРОСТО КРАВАР ...... ЕДИНСТВЕНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ В СЕВЕРНА АМЕРИКА СА НА ИНДИАНСКИТЕ НАРОДИ ..... А ДА НАСАЖДАШ 24/7 АМЕРИКАНСКА КУЛТУРА И БОКЛУЦИ В БЪЛГАРСКИ ГЛАВИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

ръшсити ще ви чукам с големия си натовски кур на гроба на майка ви ахахахах

Страх ли те е от тъмното сопол?

А в български условия, всичкио е или-или. Аз поне не съм чул една сериозна партия, която да е едновременно против Запада или поне САЩ и едновременно с това да е против Русия на Путин и Китай. Защото това са реално държавите с имперски наднациоанлни амбиции.

Само nuшкu са ви у главата на вас козяците...

За последните 24 часа 500+ са се срещнали с Бандера. Лично.

Интересно ме е дали пак Путин ще е виновен за гражданската война която чука на вратата в Тексас........

Ами - де БЪлгария да беше по-голяма и нападнала по-сериозно САЩ .. Сега щяхме да сме с икономика като Германия или Япония - две старани били в ОГРОМНА война срещу САЩ и в последствие окупирани .... Я дай примери с страните, които СССР е окупирал (и после изтеглил) - кой са прогресирали след изтеглянето (ако е имало такова - щото Сибир и други територии още няма изтегляне)

Тагарев и тагаревци казват, че е мит, че Русия ни е освободила от турско иго. И че Съветската армия не е победила Фашистка Германия, а е окупатор. ЛГВТ-тата казват, че е мит да има мъж и жена, майка и татко.

"да объркват икономиката на цял свят" "Русия е икономическо джудже с икономика по-малка от тази на Италия или Южна Корея" Кое от двете?!

ДАЖЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН И ФИН ЧОВЕК КАТО ДЖИМИТРИЙ ТАЛЕВСЪН .... ЩЕШЕ ДА РАЗТВОРИ БУЗИТЕ И ДА СЕ ИЗСЕРЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ:)) ..... БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК Е НАЦИОНАЛНОТО НИ БОГАТСТВО - :))

А Foreign Affairs прави най-елементарната грешка в света - да бърка СССР и сателитите му с Русия. Не може дори дума да става за каквото и да било сравнение. Първо, че СССР, макар и империя в строгия смисъл на думата, все пак теоретично имаше някаква затрогваща човешка доктрина. Свобода, равенство, братство, грижа за слабите, социално равенство - това са неща, които всеки човек се е чудил как могат да бъдат постигнати на един или друг етап от живота си. Партийните елити в СССР се състояха предимно от неграмотни сатрапи, но хората все се надяваха някой ден човечността да възтържествува и всичко да си дойде на мястото. При Русия няма нищо такова, на теория тя има практически същото държавно и социално устройство като САЩ, просто по-първично и по-дивашко. Но Русия е далеч от САЩ като население, па дори и като качество на населението - макар и САЩ да се славят като най-големите тъпаци в света, то много проучвания са показали, че всъщност руснаците като цяло са по-тъпи дори от американците. Империята СССР имаше не само идеология, но и сателитни страни, които бяха почти половин Европа. Т.е. в случая СССР и Източна Европа говорим за половината цивилизован свят, подплатен с хуманна идеология, срещу САЩ и Западна Европа, като контрапункт, подплатен от безскрупулността на парите. Две общества със съвсем различна визия, идеология, но със сходни ресурси, дори и приблизително като брой на населението. Днес Русия е един китайски васал, който воюва за някакви села по източните граници на Европа. Ако не бяха атомните бомби, останали от дедите им, повечето младежи нямаше и да са чували за ватниците въобще. Никакво сравнение не може да има между СССР и Източния блок от една страна и Русия от друга. Това са съвсем, съвсем различни неща, включително и като мащаб. Путин сънува друго, но това не променя реалността.

Пълни глупости

Е, гаа ти БЪЛВОЧА е това писание!

Що не си питаш патката, бе?

Амаа...ха наздраве! Обърни още една.

Я пробвай с една чекийка! Отпуща доста ..ша знайш.

Ние ги знаем тактиките на Кремъл, за тях азбуката им не е от преславската школа и Телефонна Любов е на Филип Киркоров.

Описанието за САЩ не е мит, истина е.

Само Соловьов, а Вата?

Шегаджия, хахаха

Външният министър на САЩ Антъни Блинкен отиде днес в Гърция, за да убеди властите на страната да изпратят на Киев съществуващи оръжия от съветски тип. В замяна дипломатът възнамерява да предложи допълнителен транш от 200 милиона долара на Атина за закупуване на нови оръжия. Гръцките арсенали съдържат внушителен запас от военно оборудване и оръжия, които представляват интерес за Украйна. Блинкен се интересува преди всичко от зенитно-ракетните системи С-300, които България предостави безплатно на фашистите в Киев.

Веднъж на морето я пуснаха по радиото, оригинала. Две рускини ахнаха - а ета наша. А бармана им вика - Ваша ама друг път.

приемащи митовете и легендите за факти се научат да разграничават политиката на правителствата и задкулисните им игри от мирогледа и мнението на обикновенните хора които не са подвластни на тези митове и легенди тогава има шансове за комуникация между тази част от народите на запада и изтока които са подвластни на митове и легендите и тези които са обективно настроени към държавите и техните народи

Оръжия от съветЦки в Гърция, ама верно ли бе трол?

Тия азиатци се изкараха славяни, дадохме им писменост и старобългарски език, на който и досега гаварят.

Ъхъ...верно..с 300 да не са посраински!?

Кво си дал бе тъпоумник!? Отде го взе... та да го дадеш!?

Ъхъ...наздраве Черно море ти ли го изкопа или посраинците!Ч?

Там няма западно оръжейни системи за ПВО за далечни и средни расрояния, разполагат С 300, Бук и ОСА акм, повечето от тях купиха при разпадането на ГДР, с разрешението на Русия. Вместо да тролите си използвайте интернета за да се ограмотявате и информирате.

ти ли си дал ве индииски мангал, то за тебе нема ти на некой си там си давал Мангалоиден мангуст довлекал се от на майната си с ханове и вместо знаме с конска опашка. спали сте кат животни в шатрите с конете заедно. мангал с маннал. па и пестин години под резания маткап си пъшкал. мангалскати работа... ББААХАХА

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЧЕ ФАКТА .... ЧЕ 90% ОТ СВЕТА СЕ ОБЛИЧА КАТО НЕГРИ И НЕГЪРКИТЕ ОТ ДЕТРОЙТСКИТЕ ГЕТА :)) .... ДЪНКИ ,ШАЛВАРИ , АНЦУЗИ, КЛИНОВЕ , МАРАТОНКИ И СИНДЖИРИ .... А СЕ СМЕЕХА КОГАТО ХОРАТА ХОДЕХА С ВАТЕНКИ И ГАЛОШИ :))

Ех троле сороски не си запознат с фактите

Няма никаква кирилица...затова и не се знае кой я е написал Това е гръцката азбука със добавените специфични български звуци от глаголицата. Такива като голяма и малка носовка, Ерголям и малък и още някои...Ж примерно Петър изменя буквите на латински (холандски)шрифт...да улесни книгопечатането... Малките букви които са ръкописни...ги опростява и прави просто копия на големите. Собственоръчно дори добавя буквата Я...премахва цифрите и ги заменя с арабски цифри. Съвременната Кирилица не е нищо повече от Гръцката азбука на латински шрифт... А дори и да не беше руснаците щяха да пишат на Латиница... нямаше да останат неграмотни, както ти си мислиш... Ей ги сърбите...върви им се похвали на тях за кирилицата...ще ти се изсмеят... Знам че Ганьо се гордее че е дал нещо на света...ама ядец...

азбууата на тебе са ти я дали тъпунгер смешен. гърчоляка ти е дал и 300 години та еевал, пашата и той 500 години та клатушкал... аве от 1300 години история там 500 остават ли дет не си бил ебан от некой... ББААХАХА

Факти...с минуси няма да ги промените...

Абе, малоумник мужишки клет, когато българите са имали империя предците ти са живеели в землянки в блатата и са яли корени, жаби и квото докопат. Тръгнал той да ми говори за нация, по-древна с поне хилядолетие от неговата...

Ех луно македонска... колкото си по жалък - толкоз повече си измисляш..

Мужи, кирилицата е световно призната писменост, с установен произход, история и развитие. И малките деца знаят, че е в основата на сформирането на славянската езикова общност. Напълно довършена е в Преслав, столица на българската държава към онзи момент, от учениците на светите братя Кирил и Методий. Фонетично няма абсолютно нищо общо нито с гръцката азбука, нито с гръцкия език. Започвам да си мисля, че част от списващите тук тролове ка по-скоро полезни северно македонски идиоти, тези глупости изобилстват в техните кухи лейки!

Искам да кажа, че съм педераст и черни салами редовно разширяват аналното ми отвърстие.

И отде точно я измисли..от въздухо ли!? Давай...разкажи легендата,..да не е дошла пт л уната

Славянскатвеа езикова обшност...ммм!? Чехи, хървати , словаци и поляци знаят ли!?