„Форбс”: Меркел вече не е най-влиятелната жена в света, бившата съпруга на Безос е №1

Камала Харис, Кристин Лагард, Кристалина Георгиева, Елизабет Втора, Серена Уилямс, Бионсе и Тейлър Суифт са в авангарда на топ 100

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехаа. А аз си мислех, че Америка харесва жени, които сами са си изградили кариера, а не са наследили пари от по-богатия си партньор заради развод. Да ви имам и американските лицемерий

А стия с таа Безовица. Моята си е най-влятелна, вляе на сички и сичко де докопа и не тръпи възраженя че е и едричка завалийката.

Стига,ептен вземате читателите за идиоти! Тази луда марионетка трябва да бъде съдена в Хага за унищожението на Европа и превръщането и в Афро-ислямски бардак.

Фрауто е като цол са Драгойчева, на пленума с памперс. Прочетен весник Дори не е качена чанта Мойте почитания към Берлускони Само той казваше - " Меркел е една стара крава, която няма кой да я .."

Невежи! Най-големият ви страх,сега ви е паднал! Дирници,съветски подлоги! Сучки (разбирате си)

Защо , Бил Гейтс се разведе с жена си , ЗАЩО и Безос направи същото , ЗАЩО ..Путин също се разведе... ЗАЩО, тези МИЛИАРДЕРИ се разведоха ....ЗАЩО и нашият ТОЛУП ...Боко -Тиквата също е разведен ??? ЗНАЕТЕ ли защо го ПРАВЯТ ??? ;) ...ЗАЩОТО, ...АЗ ....ЗНАМ !!;) И сега ....БИЛЕ...ВЛИЯТЕЛНИ ?? ;)

Пешо съседа, замогнаха се, възгордяха се и си намериха млади жени. Комплексари.

Абе забравих... В кой ъгъл беше краварката!

Много влиаеше НА МАЗНИЯ ТЪП И ПРОСТ ТИКВОЧ. ТОВА НЕ Я ПРАВИ НАЙ-ВЛИЯТЕЛНА. Ако не ми вервате да питаме Орбан

РАКУН СИТИ......... АМБРЕЛА ИНКОРПОРЕЙТЕД......

кой е Без-Ос ? За Меркел знаем...кой е ? :_)

Тая изкуфяла бабка колкото беля направи - 10 поколения няма да могат да оправят поразиите и. Като цяло - с Германия (и Западна Европа) е свършено: арабеските (т.нар. "бежанци") ги превзеха.... благодарение на нея.

щом тъпите руснаци са ги превземали, колко им е и тъпи араби да ги превземат.

Какви 10 поколения и ще се оправим? Всички велики цивилизации накрая са прегазвани от варвари. С Европа и европейската култура е свършено и то до голяма степен благодарение на бабичката. Все пак тя си печели мястото дълги години на редовни избори - така, че и самите немци не са в ред.

Как ги наредиха, не знам как ги правят тези класации ама явно са на принципа кой колкото плати. Тази бивша на Безос как може да е най-влиятелна в света, та дори Херо Мустафа е по могъща от нея.

Казваш парите не са влияние? Да не си безсребърник. А Херо Мустафа е дребен чиновник с влияние в държава, която американски сенатор няма да намери на картата /те и без друго са си ограничени/.

оди пеш е най влиятелната.ПКП накара един милион граждани на София да одят пеш даже Безос не може.

Деса Поетеса не е ли по влиятелна?

МакКензи Безос в момента е толкова влиятелна, колкото и някоя гърла от Пайнер

аз пък се колебаех между ДЕСА ДУЛОВСКАТА П...КА и ПРОСТАТА КЪРДЖАЛИЙСКА П...КА ..... шъ звъня на СЕЛСКИЯ БИКОВ той ги НАДУШВА