Дипломата на Калина Илиева се оказа фалшива

Фалшива се оказа дипломата за висше образование на бившата шефка на фонд „Земеделие” Калина Илиева от Висшия институт по техника и икономика в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Дипломата на Калина Илиева се оказа фалшива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а, бре, хора! преди години сами си избрахте министар-председател, кожто не можеше да говори правилен балгарски език. става дума за баж симо. какво скачате срещу туж девожче?!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Толкова много фалшиви дипломи има в Англия и най-лошото е, че не само в университет не са ходили,но и изобщо на училище, а заемат ръководни постове.В Англия много , много не се съмняват и не проверяват.Има историци от Оксфорд,които не знаят картата на Европа,директорки на училища,които пишат запетаи след всяко име все едно е обръщение.Но има и тъпаци с истински дипломи.Това момиче просто е полудяло, да вземе да се върне в Германия и да си завърши образованието.Но-кой знае за каква грешка става въпрос-може да е учила под чуждо име, абе да си беше учила в България.

Нормално е девойката да е на този пост. Все пак говорим за държава в която бивш министърпредседател беше назначен без ден трудов стаж, силов министър прави пазарлъци за разпределение на наркопазара и луд главен прокурор се разпорежда чрез убийства Службите години наред са частни, А медиите са на който си ги е купил.И това е само върха на айсберга Тази кал според мене може да се изрине само чрез премахване на политическият модел. Той без туй си е една проформа на хора узорпирали властта и разпределящи си я помежду си.. Куклен театър за наивници.

ТАЗИ ЗАСЛУЖАВА Х 3Г. ЗАТВОР В ПЕТОРЕН РАЗМЕР ЗА ВСЯКО ОТДЕЛНО Й ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НО СИГУРНО ЩЕ СЕ СНАБДИ С ЖЪЛТА КНИЖКА И ЩЕ Я ОНЕВИНЯТ...!

Това е поредният голям удар върху правителството,респективно срещу Бойко!Лично той е ходатайствал за назначаването й!!!Тя е дъщеря на на бивщият началник в Пожарната когато е служил ББ!:)))голема излагация....

М-Р ИГНАТОВ, ВИНАТА Е ВАША!!!!!!!!! КАК ЛЕГАЛИЗИРАТЕ ДИПЛОМИТЕ?НЯМАТЕ ЛИ КОНТАКТ СЪС СЪОТВЕТНИЯ ВУЗ. ВИЕ НЕ СТЕ ЗА МИНИСТЪР, А ЗА МАХЛЕНСКА КЛЮКАРКА. САМО ТЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ НЕПРОВЕРЕНИ СВЕДЕНИЯ!!!

A кой е баща й на тaя лъжла и мръсница? Aко е такавa де... ?

Бащата е комисар Иван Илиев - сега зам. директор на СДВР, навремето взоводен на Бойко Борисов! Пожарникарски гений от Хисаря!

СЪЩО,ЧЕ ИМА ДОСТА ОТ ДПС ВЪВ ФОНДА ДФЗ ,И ТО С КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ -РОДНИНИ,А СЪЩО И УВОЛНЕНА ОТ КАЛИНА ИЛИЕВА ВЪРНАТА ОТ СЪДА И ДРУГИ ГРОЗОТИИ ,КАКТО И НИСКА УСВОЯЕМОСТ ОТ 9%ЛЛЛИ ДНЕС -ТЕЗИ 5 ВЛН ОТ ДФЗ ЗА ТУРСКИ ФЕРМЕР С ПОЛУКУХА ФЕРМА..СЕГА ПЪК И РУХНАЛ ТАВАН В СУПЕРМАРКЕТ ПРОДАВАЛ ТУРСКИ СТОКИ В ГЕРМАНИЯ И ПАНИЛ 15 ..И ДПС МОЖЕ ДА Е ЗАМЕСЕНО,И ЧОВЕК ВСИЧКО МОЖЕ ДА ОЧАКВА -ДОРИ ДА СА ПОДПРАВИЛИ АРХИВА ТЕХНИ СЪМИШЛЕНИЦИ ..ГОСПОД ДАНО ВСИЧКО ДА ВИЖДА И ДА ПРОТИВОДЕЙСТВА НА ЗЛОТО...ТОЛКОВА АД ...

Калинка,малинка...калинка моя...в саду ягода, малинка...калинка моя!...Калинка обаче има истинска диплома за музикално образование...специалност духови инструменти...флейте,флигорни,саксофони,тромпети,кавали...и т.н.

Това момиче според мен има сериозен проблем не само с морала , а най-вече с психиката. Две свързани думе на кръст не може да каже! Почвам да си мисля, че като лъже толкова си вярва, че успява да го внуши и на околнит. Но се питам, наглата и майка дали знае, че вместо да учи дъщеря и май е вдигала крака в Германия?! Освен това според мен трябва да проверят и дипломата на бащата на детето й, Стоян /таксиметровия шофъор/, защото тя каза че са учили заедно. Изпадам в ужас, че някой един ден може да се усъмни и в дипломата на моята дъщеря, която завърши в Белгия заради тези мошеници. Въпреки, че едно писмено запитване до съответния университет може да неутрализира това съмнение, защото явно на образователното министерство не може да се вярва какво легализира.

Това момиче според мен има сериозен проблем не само с морала , а най-вече с психиката. Две свързани думе на кръст не може да каже! Почвам да си мисля, че като лъже толкова си вярва, че успява да го внуши и на околнит. Но се питам, наглата и майка дали знае, че вместо да учи дъщеря и май е вдигала крака в Германия?! Освен това според мен трябва да проверят и дипломата на бащата на детето й, Стоян /таксиметровия шофъор/, защото тя каза че са учили заедно. Изпадам в ужас, че някой един ден може да се усъмни и в дипломата на моята дъщеря, която завърши в Белгия заради тези мошеници. Въпреки, че едно писмено запитване до съответния университет може да неутрализира това съмнение, защото явно на образователното министерство не може да се вярва какво легализира.

за дипломата на калина не е сигурно дали е фалсива, но на дастеря ви е такава, нали? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е най после я хванаха абе що невземете да се гръмнете ако почнете да се проверявате май всички ще се окажете с фалшиви дипломи ония с истинските дипломи отодавна не са в БЪЛГАРИЯ защото се ценят а тук останаха некадърните които ни подмятат и рекитират но авно са много кадърни и изпечени мошенници щом все още ги избираме и им вярваме сега отидете да грасувате за вълците от абв вълкът козината си мени но нрава не едни и същи политици с различни имена на партии ако днес е гербер утре ще е минзухар

Ти определено си от тези с фалшивите дипломи! ... иначе малко с малко поне щеше да имаш по добър правопис ;)

Ами какно да кажем за другата джукеста кокона - Данчето Фанди - 2 млн лева за консултации за транспорта в София. Резулта да бъде Ок той да ходим пеша и на колело. Доган ряпа да яде-аматьор.

куха работа- МНОГО НАХАЛСТВО, МНОГО ЛЪЖИ, МНОГО КАРЖБИ.

Като си раздавал постове на келеши, които те издънват, трябва да си поемеш отговорността. А отговорността е само една - оставка и аут от политиката. Бил пожарникар, станал мафиот. С една дума мафиожарникар.

ходеше по Европа,за да топи тройната коалиция,за разни неща. Сега Европа като наблюдава пожарникаря,какви ги върши с протежетата си,едва ли ще искат да се снимат с него.Докато в Япония за шега си подават оставката министри,то в България е абсурд,дори и при доказани далавери и престъпления извършени от хора на същият хубавец.Оставка!!!!!

Оставка когато като премиер направи годините на (великия) Тодор от Правец !

Може да направи годините на Тошо от Правец,ама като станат цените като по тошово време.

бойко , стига писа за себе си.знаеш ли кога герб ще управлява втори мандат- когато слънцето огрее там , където никога неогрява .ахахахахахахаххх

ДО ЩЕ ТИ СЕ-И ЩЕ ИМА ОСТАВКА . ЩЕ ТИ СЕ НАТЕБЕ МУТРАТА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД СОБСТВЕНИЯ НАРОД , АМА НЕЕЕЕЕЕМА .

Така ще се разнищят куп лъжи, следващи една след друга. Съвестта на това момиче явно е приспана: вчера вместо да се скрие от срам тя продължаваше да лъже обществото с глупави изявления, при положение, че много добре знае каква е истината.

проблема тука е друг,за фалшив болничен(това си е официален документ), злоупотреба със служебно положение и облагодетелстване в големи размери трябва да се носи наказателна отговорност.Това стана ясно на всички.Ако има съвест тази "особа" няма да се крие зад бременноста си. П.С. А КНСБ и КТ"Подкрепа" са помияри, никаква полза няма от тях,който дойде на власт и те са с него,лижат задници.....

Като цялото това управление на неграмотни мутри и милиционери , плюс пожарникарски щерки.

Малко след като ГЕРБ дойдоха на власт, мой познат политик ми сподели, че нещата ще се променят към добро, но не в такива мащаби които ни се искат. Сега виждам колко е бил прав, и колко кухи са били всички обещания с които ни заринаха предизборно от управляващата сега партия. Че е по-добре от триглавата ламя, няма спор, но че познатите ни стари привички са си останали непроменени е видно с просто око. Явно доста години ще минат докато станем цивилизована държава с работещи държавни институции. За съжаление още едно поколение ще си отиде във водовъртежа на прехода.

Не е бил прав. Държавата не се променя към добро. Виждам само полицейщина, интриги, чуждопоклонничество, некадърност, шуробаджанащина, недалновидност.

За да стане по-добре се минава през полицейщина! Как го виждаш това с добро и цивилизовано отношение да се справиш с печени престъпници и цигани? Пиночет е добър пример. Чухте за СССР и Сталин. Излиза, че Хитлер е бил прав.

Кое е по- доброто?

Това доказва,че сме една селска държава и само си ги говорим празните приказки преди избори.Къде в нормална държава ще се случи човекът отговорен за даден ресор да е с фалшива диплома-това може да стане в Африка,в Колумбия и в бившите Съветски Републики.Сега въпросната госпожица едва ли ще бъде и осъдена,защото сме селска държава и тук важи принципът-абе то момичето е дете на еди кой си,ама то не е лошо момиче,ама то и да влезе в затвора,какво ще постигнем нали вече не е на тази длъжност..Селска държава в която виреят само селските тарикати и селските номера.Свидна селска картинка-тати ходатайства за детето да му уредят постче,купува му една дипломка и то отрочето се кютва на шефското кресло и започва да командори и да прилага ноу хау.Ако не живеех в тая държава щеше да ми е смешно и интересно до къде може да стигнем-и още нещо найстина сме най-бедните,найстина сме най-пропадналите,и найстина сме едно от най-долните и подли племена.

Дори и да е истинска дипломата,то тази квалификация не е най-подходящата за този важен ,сложен и високо отговорен пост,от който зависи организацията по изхранването на цялото население.Дори и да беше с подходящи квалификации ,то на тази възраст и с този стаж,няма начин да има нужната способност за изпълнение на задълженията по този пост и има две твърдо установени статистически групи данни по този принцип -1. Максимум прилагане на теоретичните знания на практика се постига след 3 години стаж при правилна организация 2. СЛОЖНИ ДЕЙНОСТИ И ОРГАНИЗАЦИЯ С ВКЛЮЧВАНЕ НА СЛОЖНИ ПРОДУКТИ И КОНЦЕПЦИИ ,ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ЗА СЛОЖЕН ПРОДУКТ В ОСНОВАТА НА ИКОНОМИКАТА ,КОЙТО ПРОДУКТ КУПУВАТ ДРЕБНИТЕ,СРЕДНИТЕ И ЕДРИТЕ ФИРМИ се изпълнява успешно от тези над 50 годишна възраст в САЩ,според статистиката,въпреки,че предимство при финансирането получават младите,те организират само прости продукти за ежедневна употреба,но за базата и оборудването зависят от наличието на сложните продукти -организация,контрол,машини,мелници,хардуер,софтуер от сложен тип ,по типа на корпорациите ,но в индивидуален план за ново и по-оптимално развитие

Абе...чудя се. От една страна ми се струва много невероятно да лъжеш за дипломата си и да посмееш да кацнеш на такъв пост. От друга - и да е с фалшива диплома, нали те си я сложиха там? Вероятно са го знаели, няма там скрито-покрито. И да е разбрала за далавери, нали е техен човек, защо сега ще я компрометират? Момата, че изглежда глупава и некомпетентна, това е така. Ама за много странни неща я гонкат - збременяла била, флашиви болнични листове.....сега пък и дипломата... Много несвързано ми звучи всичко, а не вярвам управяващите да са чак толкова малоумни. Все ми се струва, че тук има нещо друго и нас ни правят на......

ами ти си я посочил/а връзката - бременността и поставянето и на този пост. с тази "нежелана" бременност (защото е крита) може да излезе наяве КОЙ ЗАЩО И КАК Я Е ПОСТАВИЛ ТАМ. а сега искат да я разкарат от този пост, преди да се е разбрало всичко.

Ами погледни и снимката-на много интелигентна ли ти прилича?То си и пише на челото-дебил.

За невежеството извинение няма. Щом са я назначили, ще си носят отговорностите.

имах честта да се запозная с Калина по времето когато живееше в Берлин (в БГ посолството, където се допускаха хора с много стабилни връзки!!!). мога само да потвърдя, че е наистина много проста и доста безскрупулна интригантка. не се учудвам, че се докарала до това положение. но разбира се е жалко, нелепо и не е честно да поставят хора като нея на такива отговорни длъжности, само заради връзките им. тъжното е, че почти всички управници са по местата си с една единствена пристрастна цел, и това едва ли ще се промени някога. според мен е прикривала бременността си не защото се е страхувала че ще я уволнят, а защото отсъствайки от работа(макар и по майчинство),е нямало да има пряк достъп до "далаверата". а и никой нямаше да я уволни, само защото е бременна. тъжното в случая е, че на нея в момента хич не и пука, защото знае, че това ще е поредното чудо за три дни, и след известно време ще се появи я някакво недоразумение относно дипломата и, я нещо друго, което да я измъкне (все пак тате и пази гърба). както обикновено се случва. все пак хората вече са свикнали на такива неща ...

голяма работа с тази диплома. прав е никиб, че системата ни е причината, щото а започнем да искаме дипломите на министрите подред големи изненади ще си саздадем.и още нещо:чак мнистара на земеделието лично да се занимава с това.....е явно че нищо по-важно няма за вършене.има си полиця и като онстатира че е вярно,щея цонфискуват, ще и налоят глоба за фалшифициране и това е....какво толкова. ако с този документ бше убила или откаднала щеше да е друго престъпление. не е коректно, не е правилно, не е толерантно, да...ноколко от гражданите са такива??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма как-това е поредният резил.Ама като се има предвид,всичкото останало-нищо ново,нито по-различно.Пожарникаро-мутро-милиционер-премиер.Шофьоро-милиционеро-брокер-спестовник-вицепремиер.Друг вицепремиер-финансов гений единствено и само според него,самия.Бивш министър на МВР,свързан с групировки.Бивши управляващи-крадци и разбойници.Настоящи политически лидери на парламентарни партии-гей-скандали с СМС-си,образцови хулигани на Луфтханза с неясно психично здраве.Шеф на най-големия общински съвет-неясни сделки и капитали.Бивш главен прокурор-поръчетел на убийства.Бивш съветник на високо ниво в ДАНС-мекотело от морската фауна.Настоящ министър-говори за ши.ан народ.Настоящ министър ходи в Италия на неясни разноски и предизвиква скандал чак там.А сега,кажете ми ,що за държава е това?И ТОВА Е ЕДНА МАЛКА ИЗВАДКА ОТ СКАНДАЛНОТО НИ ЕЖЕДНЕВИЕ,на фона на всеобща бедност,криза,цирк и лъжи.

ЧАК ЗАБРЕМЕНЯЛА И КРИЛА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА. СИГУРНО ИМА ЗАЩО ДА КРИЕ - ИНТЕРЕСНО ЧИЯ ДЪРЖАНКА Е.

На един шеф от ОЛАФ.Европейска служба за борба с измамите.

браво!!! развесели ме! с едно изречение каза всичко! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми то.....и аз съм хубава жена :-)))))) И истинска диплома си имам :-))))) Като си толкова великодушен, дай и на мен един такъв пост и глей кво стаа :-)))))) Ново време, нов морал и....все нови неща :-))))) Да, ама нямаааааа....щото тати беден и неизвестен.

Точно така е! Държавната (особено) администрация стана пристан на всякакви лица от селца и паланки, които само знаят да изпълняват партийните повели, да бойкоторита следващата власт (която и да е тя) и ако бръкнат повечко в кацата с мед - следва горния сценарий! Наистина пък - какво е това истерично поведение с тази бременност - да не би стотици жени да не го правят с цел предпазване от уволнение. Да, не била казала, ама моля ви се, вие на кои геор-ширини живеете? Да не би това, което политиците казват, да става така? Ами същият този Найденов, като стана министър, чия мандра вписа в новия регистър? И от чия мандра на патрона му беше подарено телето Бойка?! А същата мандра десетелите трови водата на Балкана, но такива сан.инспектори като бъдещия министър услужливо си затваряха очите ...

Циркът с кадровата политика не е от вчера. Започна още от първото синьо правителство, което отказа всякакво доверие на заварените кадри и започна да назначава голобради кресльовци, със стаж само от митингите им. Върхът беше при мадридското чучело, което направо наводни институциите с протежета на сина си Кирил.

пий си хапчетата редовно.

млъкниииии!

Голям резил с това моме, ей. А и не е само то. Вземи Дянков, Цачка, Желевата, една сюрия здравни министри и да не изброявам, че трябва да спомена всички. Доктор Борисов, хайде да си отидеш пак при ортаците и да не се хабиш с непосилната задача. Досега показа, че за пръв път виждаш скала като за алпинисти, стоиш в основата й и само я гледаш, а си обещал че ще я катериш.

Ужасно си прав! Това не е от вчера. Неуки шумкари, кръвожадни партизани /Жабокрек/ и крадци /на кашкавал/ в продължение на деситилетия водеха България за носа. И какво недоволстват сега: ПАК ДЕСИТИЛЕТИЯ Б.Б. С ГЕРБ ЩЕ ГИ ВОДИ ЗА НОСА. Търпение му е майката!

Г-н Борисов на последните избори гласувах съвсем съзнателно и отговорно за ГЕРБ,но след всичко което се случва около теб съм направо отвратен.Взимаи мерки ако вече не е късно защото не само аз но и болшинството от хората гласували за ГЕРБ са отвратени.И сега в този случаи за тази позабременяла с измислена диплома ако нещата се потулят снемам и малкото доверие останало в мен към твоята личност.Това е огромен скандал и ако не си твърд нещата отиват към предсрочни избори!!!!!

Аз вече нямам никакво доверие в ББ. В неговия стил, за случая вероятно ще изкара виновен някой друг, въпреки, че Илиева е била назначена лично от него, тъй като е щерка на неговия приятел - началника на софийската пожарна. Освен това, да си спомним и неговите медийни изяви, в които заяви, че ще назначи когото си поиска, въпреки критиките, че Калината не притежава изискуемия от закона стаж за тази длъжност. Тогава Бойко заяви, че тя е перфектен млад специалист завършил в чужбина.

горко на нас, горко на бг с тоя простак и хеговата мегаломания! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако имах власт- бих изискала МОМЕНТАЛНО да бъде дадено обяснение ПО КАКВИ ПРИЧИНИ И ПО ЧИИ ПРОТЕКЦИИ въпросната Калина беше назначена на това място. Още при назначението и се потресох от възрастта й и от факта, че на толкова млад и неопитен човек се поверява ТОЛКОВА ВАЖНА длъжност, която беше препъни-камък за много по-опитни специалисти в миналото. Позор за Бойко!!

Типично по нашенски,назначавт някава селска турта,която или има гръб или прави свирки на някой милиционер......Не народ ,а мърша ,пак се повтарям трябва да се използва челния китайски опит в това отношение:На стадиона и.....

не е фалсива дипломата, фалсив е министарат и сие. тож нали бесе уволнен заради една далавера преди години. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Продава дипломи моля! Едната е мойта, другата на жената, а останалите са на децата.

Бойко,изчисти си партията от бивши върли комунисти назначени като кметове,зам.кметове, общински съветници и незнам си още какви. Те работят само за собствените си интереси и те злепоставят. Изчисти ги! Партията

И като ги изчисти върлите комунисти, кой точно ще остане в партията му, че нещо не се сещам.

Тази хубавица беше сложена на изчистено от мръсни комунисти място.

То и аз съм виждал фалшиви долари .И портрет имаха на президента и всички други рисунки и номер и серия и подпис и печат и бяха зелени и хартията такава-само дето не бяха истински. И от това,че аз ги видях, не станаха по-истински. А скрий се и не я защитавай тази измамница повече.А,да питам-и болничния лист ли и видя?Той как е?Като дипломата ли?

Просто си пишеш? За да се акредитира разплащателна агенция, трябва ръководителите да имат определен ценз. При акредитацията се акредитират конкретни ръководители. Ако дипломата се окаже фалшива, означава, че Илиева не е имала необходимия ценз, респ. не е имала правомощията да разписва документи. Отпусканията няма да бъдат признати и България ще възстановява пари. Персонално Илиева няма да ги върне, а ще излезнат от нашия джоб като данъкоплатци. Съжалявам, но аз не съм съгласна парите ми да отиват в подкрепа на бюрократичната недъгавост.

Това наистина е най-големия проблем на държавата - кадровият подбор. За измъкване от ситуацията, в която сме, са нужни можещи и почтенни хора, които разбират предназначението на постовете, които заемат и са подготвени за тях. Тази ситуация красноречиво показва, че да се свърши добре една работа е последното нещо, от което се интересуват т.н. отговорни политици, т.е. тези, които носят отговорност за подбора и назначенията.

Ако беше само тя,добре!Но такива като нея в парламента и управлението да ги ринеш със снегорин, пак няма да ги изчистиш!

Нека тъста ми Светлин Русев ви каже какъв мошеник е баща й. И каква комисионна получава. А сега стана по-богат от преди и вече не играе на толкова дребно...

помислих че си" Доцент " Лозанов щото))) хи хи

Абе ти изобщо адекватен ли си?Хубава била-може,ама не са я назначили за манекенка ами за завеждащ държавна агенция.И то без да има необходимия ценз, знания,умения,стаж по специалността.Тази жена е пълнолетна и трябва сама да отговаря за действията си.Освен за фалшивата диплома и за фалшив болничен.Ние една декларация за детски като попълваме отдолу пише-За неверни данни нося отговорност по чл.313 / или който беше там/. А тази не носи отговорност,а?