"Фокс нюз" представи Борисов като премиер на Белгия

След втората минута от съвместното изявление на Тръмп и Борисов грешката в надписа е оправена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои бяха "Фокс нюз" ?

и само толкова ли, за срещата на тези велики световни лидери?

Алоооу,разбирачите,Бойко ли е виновен,че тези малоумници са объркали името на страната ни ? Май ,разбирачите ,се причислявате към американските малоумници,а ?

Много ми е болно , че нашите БРАТЯ НЕ знаят името на държавата ни , но пък го отдавам на факта , че сме от различни майки !!!!! Всеки средноинтелигентен човек само по килата и челцето би се досетил , че няма как да е Белгиец !!!!

Бойко може да се гордее че го искат за премиер и в Белгия, а хамериканските журналя да се срамуват до стената, колко са тъпи и ограничени, с надуто самочувствие. Само не разбрах тоя на снимката до бат Бойко кой е....

petrovito

ей, не му трепна окото на белгийския премиер... той белия дом, за барака (на обама) го има и само минава от там, да запали свещ на гробищата

Aferim Boiko, I na Belgiya da stanes parvi minister belkim gi vkarash v patya, pliushtya li gi I jenders!

Белгийците са в шок и със страхова невроза

Двамата - Тръмп и ББ да говорят за "ценности" е малка смешно. По скоро да са говорили за сделки, келепир, изгода....

Нормално! Кой знае мъртвия пиксел на картата на света, наречен БълХария???

Струва ми се, че Вие имате "лек" проблем с форматиран харддиск. Как Ви се струва?

Много правилно се изразихте - струва ви се! Незнам дали сте д-р, но имате всички предпоставки да бъдете образцов пациент.

Прав си. Нормално е поклонници на тикви и пуйки да са тотално неграмотни.

какво да очакваш от фейк нюз агенция която служи на доналд Тъп

Бас държа, че Тръмп не знае с премиера на коя страна се е срещнал ! Защото не само любимата му Фокс Нюз са ни объркали с Белгия, ами и самият Тръмп , който ни похвали, че сме закупили изтребителите F-35 !? (Белгия действително закупи такива изтребители .) Нема значение - важното е че в пристанището на Варна ще се подредят руски круизен кораб, американски военен, руски круизен, американски военен ... И като стане патламата поради действията на американския оператор в логистичната им варненска база заради грешка в превода, залагам каса бира, че руските туристически кораби ще гонят американските военни флотилии из цялото Черно море в посока обратна на часовниковата стрелка !

Като гражданин на БГ съм доволен от това посещение. Вярвам че нашето бъдеще е с модерна и демократична Америка.

Приятел, съгласен съм с теб, но искам да ти обърна внимание на дребна граматическа грешка : Вместо “... нашето бъдеще е С модерна и демократична Америка”, “С” трябва да се замени с “В” !!

“БГ” съкращение на Бангладеш ли е ?

Не. БГ е съкращение на Бай Ганьо.

Америка на тръмп не е модерна и демократична, по-скоро клони към диктатура...

Защо никой не пише как Тръмп благодари на Борисов за покупката на самолети Ф 35. Това е красноречиво доказателство колко го интересуват България и нейните лакеи.

Виж ти, не знаех че сме купили Ф35, вие от Масква ли имате информацията?

Хора като гледате снимките ,напушва ли Ви смях ? Аз се спуквам да се смея.

Достатъчно е на снимките отпред да се добавят едни дисаги и на Баце мустаки... За да е пълна картинката.

Че ти не видя ли снимките от пристигането в САЩ? На една от тях се вижда как Каракачанов едвам се стича (слиза не е точната дума) по стълбата от самолета, носейки огромен и добре натъпкан плик на Била - сигурно със сандвичи, суджуци и мускали с розово масло...

Е, разгеле - поне с двойния стандарт на шоколада се преборихме;) Я си представете че го бяха нарочили за премиер на Буве или Бурунди;))

Медиите не бъркат...съгласни сме, съгласни, да правим смяната, докато не са се усетили белгийците!!!

Радваме се. ...Можеше да бъде Борунди, ..Бенин, БАРБАДОС...

Аз от кога им разправям на белгийците да си го вземат обратно, ама ония не са глупави.

90% от американците не знат нито къде е Белгия, нито къде е България. 50% дори не са чували къде е Европа. Те си купуват "глобус на САЩ".

под мишница, Иванчо влиза в училищната тоалетна. В последния момент го спира Другарката. - Иванчо, къде с този Глобус, бе? - Другарко, този Свят така ми е опротивял, че отшвам да го... Та такива неща с Географията и народите.

Добре де сбъркали хората,какво толкова...Ама защо не напишете и после какво стана : Телевизията"Фокс нюз",която нарочи ББ за министър-председател на Белгия,на другия ден поднесе своите извинения на Посолството на Бангладеш...:)

Ма кой те знае кой си,Борисов отиде да докладва за други работи,това пред тв е за парлама.

Проблемът с разпознаваемостта и забележимостта е проблем на малките нации,имперските държави мислят глобално и пропускат,бъркат или в най-добрия случай отразяват лицемерно като примера за Германия,който сме били,присъствието на малките.Попитайте един на улицата къде е България и той ще ви щаже същото,каквото и фокс нюз

Затова руснаците до днес са ни обидени още. За разлика от германците.

и от какъв зор трябва да се тръшкаме заради неграмотни журналя-реднекове по кабеларките им, които бъркат австралия и австрия, швейцария и швеция и смятат, че в бразилия се говори испански. хеле пък простотиите със столицата ни, която понякога е будапеща, понякога е букурещ. италианците не се самоубиха, когато самият тръмп предположи, че са съюници с италия от римската империя още и нарече президента им моцарела или мортадела, нещо такова. аман от нашенски комплексарски изцепки с политически нюанс, по повод и без повод!!!

тръмп нарече президента им моцарела

До хаха (нерегистриран)...Айде сега "реднековете"(червените вратове) от Ръсти белт(Ръждивия пояс) са ти виновни.Защото са"тръмписти",нали...А вашите соросоидни неолиберастки господари-хилъристите и обамовистите, както и техните ГЕРБ-ерастки слуги са много умни...Забрави май как Цвета Караянчева каза,че Пекин е във Виетнам...:)

За да ни бъркат по света с Белгия или с Бирма и Бурунди заслугата е единствено и само на комунистите, коите затовориха за света България за половин век...!?!?!?

То защото преди 50 години всеки ни познаваше и имаше една световна обич, чак с варварите ни бъркаха и ни порязваха след всяка "спечелена" война. Айде у лево, историк - друг път, НПО сукалче.

тоз пак комунисти му се привиждат ей ..

До Историк (нерегистриран) :...Така ли било? А пък аз се чудя защо ГЕРБ-ерската комунистка Цвета Караянчева каза,че Пекин е във Виетнам...:)...Или навремето Васко Нубиеца -депутат от СДС,каза,че отношенията между България и Нубия се развивали"прекрасно.....:)

За Борисов това не е обида а бонус.За него е по-важно дали майка му го е гледала отгоре,за което е щял да се разплаче по собствените му думи.

За Борисов това не е обида а бонус.За него е по-важно дали майка му го е гледала отгоре,за което е щял да се разплаче по собствените му думи.

Комуноидния диктатор Борисов направо от САЩ в Белгия! Въобще да не се прибира тук!

Бай Ганьо Американеца, Бай Ганьо Българина и Бай Ганьо Белгиеца влезли в един бар...

Де да бяхме , ама на не сме!

Комунистите не могат да проумеят че да си купуваме течна газ е много по на сметка. И на всичкото отгоре е по-ефтина и няма нужда като руската да се прекарва през компресорна, щото си е компресирана, само се помпи и се бута към хранилището, после като се разкомпресира става поне 10 пъти по-вече газобразна газ! Значи ако си платил 200$ за кубик течна газ става ти 20$ а руската е примерно 195$.

кратуната ти е пълна с газообразна газ

я кажи кое тежи повече - едно кило вълна или едно кило железо :))))))

Толкоз за значението на България в очите на американците!

НЕКАДЪРНИ "журналисти" има навсякъде не само в България.

"Не всеки подписва такова рамково споразумение" - похвалил се наш бай Гойко. И той като чукчите, подписва без да чете. Как може да се съмнява в топлите чувства на задокенаския Биг Брадър, там на килмчето за едно конграчулейшънс и снимка пред медиите се свалят гащи и разтварят бузите. А какво ще последва, този филм сме го гледали. Нови военни харчове за "бедните" атлантици, държавни заеми, втечнен газ за хъбчето Борисово (нали щеше редовно да купува, какво се ослушва), Уестингхаус далавери около "локвата" Белене, гонене на руски шпиони. Ама защо се крие, така или иначе ще се гласува в Парламента, или марионетките там ще си гласувата без да питат и четат. Хак да им е на крепостните МУ гласоподаватели, но също и за "умните, красиви, млади" вечни протестъри. Друго си е да плашиш гаргите с мухлясъла заплаха от комунизъм, Орешарски, Пеевски.

Бате ще ми купи колело, обаче друг път! А пък и аз си го платих авансово на 100%!

След историческото Европредседателство, посещението на Бойко Борисов в САЩ и подписването на рамковото споразумение е второто епохално и значимо събитие за последните 100 години от историята на България! Голяма привилегия за всеки български гражданин е да бъде съвременник, очевидец и участник в писането на легенди за самите нас, раждането на Лидери( с Голямо Л и голямо Г), стратегически партньорства и затвърждаващи декларации!

И каква радост за майка ти (отгоре), докато на другите живите майки мизерстват и не се лекуват, за да има за самолети, за да има визити. Как ли се възпитава такъв човек, сигурно само с бой не се изгражда такъв самодостатъчен човек.

Кво толкоз, преди време Плевнелиев представи Скалистите планини за български.

Кабеларка в аризона :)))))) В кукурузения щат са по-тъпи от обичайните дебили в останалата част . Ако банкянският зеленчук е обещал каквото и да било за порт Варна , по-добре е изобщо да не се връща .

Бай Дончо е набил клинците на Боко Тъпото, а нашия тюфлек сигурно само е пелтечил "йес сър" и е правил чупки в кръста. Стана ясно, че исканата военноморска база от НАТО няма да се казва така, а ще се замаскира като атлантически координационен център. Все едно да кажем за Боко Тъпото, че не е прост, а тъп - все тая как ще се оприличи липсата на мозък в тази голяма, празна глава. Боко Тъпото е верен последоватл на "традицията" националните предатели като него да ходят на инструктаж при краварите - след Цецо Пъпешоглавият, Гешев и Цацаратуров, вчера беше ред и на Боко Тъпото.

Голяма работа станала - все едно вместо Гешев да изпишат Цацаров, няма никакво значение.

Направили са му комплимент на Борисов - премиера на Белгия.

Нашите "експерти" естествено без мнение. Силно снишени, очакват какво ще им кажат от Масква

НЕ знам кой какво чака, но това посещение беше абсолютен фарс и излагация

Абе, В това видео,май България се споменава от Тръмп в едно изречение?;))) Нашия що се е нахили,доволен--все едно снесъл яйце?;)))

Голяма работа станала - все едно вместо Гешев да изпишат Цацаров, няма никакво значение.

То и между Калофер и Калифорния няма огромна разлика.

Има огромна разлика , изцяло в полза на Калофер . Прекрасно градче в полите на Балкана , родно място на великия Ботев и .... смрадлив мегаполис , фрашкан с всякаква цветна измет .

Конграчулейшунс!

На българският народ му омръзна от хвалби.Хвалят го за дадени милиарди за самолети ,които са във виртуалното пространство.През 2 световна война американски и английски самолети са хвърляли бомби над мирни граждани ,деца ,разрушени сгради.Българското небе е защитавано от немски и български летци ,а Борисов поднася венци на някакви незнайни войни.Проблемът на България е ,че за 30 години нашата цивилизация не успя да излъчи водач.Назначеният за водач се поставя в услуга на чужди сили,вярва в лъжи за приятелство ,сътрудничество ,сътрудничи за някакъв световен проблем с мира .В същото време навсякъде едно и също – пропадане, деморализация, престъпност, корупция, продажничество, некомпетентност, примитивизация и лъжи и всякакви глупости. Разложение, което идва именно от възприемане на по-нискоетичните „ценности“. Докога,?Сбъркан цивилизационен код няма приятелство, а само груби сметки.Ние все още, 30 години след прехода очакваме нещо добро от Запада и атлантици.. И то след като получихме бедност и разруха в икономиката, в образованието, в науката, в здравеопазването в културата в спорта.

От нас е ясно какво се иска: Да купуваме повече Американски гз да купуваме американско ядрено гориво да купуваме американска военна техника да осигорим място за НАТОвска черноморска база да гоним повече Руски шпиони( с гешев не се съмнявам в това) да вдигнем раходите си за отбрана . . и още за които не се сетих. А ние освен визите какво поискахме и какво ще получим освен "сигорност"

Дано при следващата бомбардировка от братска САЩ, да се насочат към Белгия, вместо към България.

Ами сега F-16 вероятно ще заминат за Белгия ,но дали ще бомбардират предварително не е ясно!

Преекспонирана, жълта новина. Само наливате вода в мелницата на самоунижението и на самосъжалението, пословично за българите. А на американците, които ако изобщо са видели грешката, им дреме на шапките. Грешки се правят навсякъде. А повечето американци знаят къде се намира Белгия точно толкова, колкото и къде се намира България. И не само.

къде се намира Украйна.