Свръхзвукови ракети и роботи влизат в руския военен флот

Свръхзвукови ракети и роботи ще бъдат приети на въоръжение на руския флот след 2025 година.

Обратно в новината

Коментари - Свръхзвукови ракети и роботи влизат в руския военен флот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

abasador

защо, тази статия ми напомня нещо, та си мисля за бъдеще време в миналото! Има ли такова глаголно време, изразяващо действие, без значение дали действието се е осъществило преди момента на говорене, дали все още предстои да се осъществи или е останало неосъществено? Извинявайте, много сложно и объркано се изразих, по-краткото е: я камилата, я камилара. Лек ден.

Да ви се похваля - нашите ракети все по-точно поразяват целта!Доскоро използвахме дървени сметала,но сега вече правим изчисленията със сметачни линийки.Обещаха да ни снабдят и с руски компютри,но докато това се случи,вероятно ще се пенсионирам.

Всичките руски работи са едни недоносчета и лъжи като комунизмът им,както това проумя и правешкото гоердо Тодор накрая,след като лъга като сегашните путинофили!

Нашите кораби притежават най-модерната навигационна система в света!Чрез нея ориентирането става предимно по разположението на звездите.Така че няма опасност да се загубим,освен ако не е облачно през цялата нощ.

Стига сте заблуждавали народа като преписване руска пропаганда на несъществуващи неща

и пак ще. Руска му работа

Не е сигурно дали запасите от въглища ще ни стигнат да доплаваме до по-отдалечените горещи точки.В едно нещо обаче съм напълно сигурен - свършат ли запасите от водка,ще избягам със спасителната лодка!

...пушекът,бе?Едно нещо,да има и го махате-не бива така,другари!

Ми най-вероятно..>Защото не потъва впо средата на Панамския канал...Мухахахахахахахах

Или не го блъска танкер, движещ се със скороста на бременна костенурка :)Хе-хе-хе....

Добре е, че все пак НАТО ни пази. Ако не бяхме в НАТО и ЕС, росняшкия катун отдавна да е посегнал и на нас, да ни "освобождава" от западноевропейците, както направи в Украйна. Основното за всичките русняци по Черноморието е мотивът за "освобождението" принадлежност към могъщия СССР и анексията готова.

Да бе да...То ПУТО-НАТО се състои само от европедали, трансове, пачаври, лесбоси и луди говеда! Ако чакаме те да НИ СПАСЯТ, СМЕ ГО ЗАГАЗИЛИ ЯКО!!!

Ще, ще, ще. руското ЩЕ найййййййййй-голямото ще в мире!

Бе те и кравите ЩЕ се качват в космоса сами...ЩЕ ходят на Марс...ЩЕ им кацат космическите кораби с реактивни двигатели..ЩЕ имат собствени пилотирани космически кораби...Ама все ЩЕ.ЩЕ.ЩЕ...И накрая НЕБИДЕ! :)

В США показали фабрику по производству ракет с аналогами РД-180 !!!

Хахахахахаха....Само с алгоритма?:) Но не и със самите руски двигатели?:) Ми успешни взривявания да им пожелаем:) Сега ще ни забавляват с фоерверки не само взривяващите се Фалкони, но и ракетите на Блу Ориджин :)

Ей умник, дето се правиш на велик... ти си един прост дебил. Очевадно е, че имаш много богат речник, използваш само високо художествено литературни изрази като... европутак, кретен, козяк, кравар, говедар, свинепас. уйояд, кенеф и т.н.... ! Бас ловя, че баща ти е бабаита от село, онзи с един пръст високо чело, ако бъркам питай майка си, тя може и да се сети кой е той.

Легендарният руски самолетоносач трябва да се насочи към бреговете на САЩ.Не е нужно да използва свръхзвукови ракети - само щом видят димящото корито,американските моряци ще изпопадат върху палубата от смях.А еколозите от Гринпийс ще получат сърдечна криза.

Разправят, че в НАТО този тип въоръжение предстои да се подменя...

С какво ще подменят в НАТО?:) С пръцки с лук ли? Та тия от ПУТО-НАТО..дори дотам не са стигнали горките! Продължават да ползват някакви антики пройзведени в Краварника преди 50 години като ракети Харпун и Томахоук...А те дори не са на нивото на най-старите съветски аналози като Москит , Гранит, Оникс, Яхонт и т.н:) Жалка работа са тия от ПУТО...жалка:)

anivel

Човешко е да се сгреши, но може ли да се нарече грешка присвояването на чужд НИК...? Искам да ти кажа недоносен, че нито си на манталитета, нито на образованието ми. Когато се регистрираш в дир.бг пед..ст, можеш да се подписваш така както си искаш. Да слагаш под коментарите си откраднатия от мен Ник е въпрос на безочлива простащина.

Отлично, руски братлета.

Че Путин е издал указ !? А как върви изпълнението на предишните му укази, случайно да знаеш?

Браво на руснаците, на американските империалисти трябва да се покаже кой командва парада.

Парада не само че не го командват, но и трябва да изчакат поне 5 държави с по-силен флот да минат преди тях ;)

Ще, ще... това им трябва на алкашите - да слушат колко велики ще бъдат и да са във възторг. Иначе ще започнат да задават въпроси, на които трудно ще им отговорят. А дали ще направят скоро ножче за бръснене, което да може да се ползва?

Па оти да съ бъхтят и за ножченца, кът ти ги прайш тъки убави?

Бе ти заеби бръснарското ножче..По-добре кажи, лудите крави кога ще направят собствен ракетен двигател..Или ще имат собствен космически кораб, и няма да ползват руските Съюзи, а?:) Тук идва време и за една добра новина...Мъск пак отлага плановете за ходене до Марс..>За неопределено време, и за пореден път ще копира от братушките..Идеята за презимяване ИЗЦЯЛО И САМО С ракетни двигатели на своя космически кораб Драгон, ЗАМИНАВА В КОФАТА!! Мъск обяви, че ще използва руския принцип, с презимяване използвайки парашут.....Що така ве, великите краварски говеда, пак копират руснаците!

И след два века няма да могат да построят самолетоносач като Джерслд Форд...

Не са поискали не са построили дори по-хубав.

Искането и моженето са различни неща. Най-големите бойни кораби които руснаците могат сега да строят са фрегати с водоизместване до 5000 тона. Джералд Форд е 100 000..

А краварите след колко века ще могат да построят такова чудо невиждано, страшилището на океани и морета, като Адмирал Кузнецов?!

И роботите им ще са на кюмюр... Кузя самолето-трошачът пушеше зловещо...истинска демонстрация на руската военна неМощ...

Стига сте ни занимавали с руските лайна и напъните им да превземат нови земи след съсипването на това което са откраднали досега. Според дирниците светът се върти около руската педерация ?!

Да обобщим! С създаването на междуконтиненталните балистични ракети- Сармат ,Русия превъзхожда Сащ по сила- точност и брой попадения на ядрени глави! На практика всяка руска ядрена глава ,ще унищожи по един град с размерите на Вашингтон или Лос Анджелис. Със създаването на свръхзвуковите ракети ,Русия се стреми да противодейства на ответният удар от САЩ ,като организира високоточни, свръхбързи ракети за унищожаване на самонасочващи се американски ядрени глави. В момента когато Кремъл е сигурен в своето приемливо абсолютно превъзходство над САЩ ,то с с тоя континент е свършено завинаги!

Без Паника! Сащ си местят радиоактивните мисли близо до саветцката граница и така правят безполезни свръхзвуковите руски тенекета. Времето за реакция на пеяния ватниковия антимисил е никакво и докато се усетат са изпърджени от американското джепане!

Пиндосите са с нов памперс.

Мисълта на русолиза рядко напуска ниско аналната орбита..

Човечеството на земята живее горе долу щастливо без световни войни ,благодарение на изобретяването на ядреното оръжие. Трябва да сме благодарни също така,че то беше създадено почти едновременно от великите сили и не се предостави възможност да се изпотрепят един друг в момент на военно превъзходство! Друго оръжие с такава разрушителна сила и трайни последствия за живото-поддържащата ни околна среда няма създадено и няма да има в необозримо бъдеще! Военно превъзходство на една или друга държава над останалите означава сигурна война!

Хм! По обезпокоителното е обаче,че Русия усъвършенства и модернизира ядрените си ракети с наземно базиране и определено нарушава ядреният баланс в своя полза. Сащ нямат адекватен военен отговор за противодействия срещу руските стратегически ядрени балистични ракети на суб-орбитална височина . На практика всяка руска ядрена бойна глава със мощност от по 750 килотона ще намери безпогрешно целта си без да има възможност да бъде унищожена по време на полета си! Русия остава да разреши въпросът с противодействието си срещу американските ядрени ракети! Ако руснаците успеят да създадат система обезпечаваща сигурност от балистично ракетно нападение,то тогава ще настъпи моментът на дисбаланс на стратегическо нападателното оръжие между двете ядрени сили,и от този момент нататък нещата с мирът на планетата не трябва да се приемат ,като сигурни!

'ще намери безпогрешно целта ' освен ако нещо в Космоса не я намери първо ;) Не е случайно че подробностите около Boeing X-37 са дълбоко секретни.

а роботът лампов ли ще е , или на кюмюр от донбас?

да е...Но поне няма да потъва Панамските канали, кат новата краварска щайга за 10 милиарда долара Земволтт...И пак били виновни китайчетата. че не доставили качествена електроника на кравите..така казаха кравчовците:)

Потънал ти е мозъка. Като му сложат лазери и релсотрон (до година) ще разбереш колко струват несъществуващите още хиперзвукови руски ракети. И FYI - релсотронът също е хиперзвуково оръжие ;)

САЩ,вече показаха лазерни оръжия,безшумни,със скороста на светлината,безотказно поразеващи цели,в космоса,на земята,под нея и във водата!Русия е изостанала бенадежно от техн,оръжията на САЩ,та тия остарели,свръхзвукови мераци ,чак към 2030 г.са безмислено пропиляване на ресурси за глупаво перчене на Путин!Скоростана лазера е 50000 по-голяма от звука!

Руснаците,вече показаха хиперзвукови ракети,наземни бойни дрони, подводни дрони Статус 6..., ракети и сателити убийци безотказно поразяващи цели,в космоса,на зема под нея и във водата!Хамерика е една е безнадежно изостанала от Русия странна ..Със стара техниката ,оръжията на ,т мераци ,Смешниците дори сами не излизат в Космоса, а се молят на колене на руснаците да ги качват до МКС..Вместо да си ползват краварския батут! МУхахахахаха..>Дори ракетните двигателите купуват от руснаците:) Щото техните краварски антични совалки Челинджър и Колумбия гърмят като пиратки. ГОСПОДИ!! ДОРИ РАКЕТНИТЕ ИМ СИЛОЗИ СА СЪС АНТИЧНИ ФЛОПИДИСКОВЕ И ДИСКЕТИ!! А БАЛИСТИЧИТЕ РАКЕТИТЕ МИНЕТМЕН И ТРАЙДЪН СА ОТ КЪСНИТЕ 60 ГОДИНИ, НА МИНАЛИЯ ВЕК! С тия антични технологии, са посмешище на целия свят:)

Там е работата че повечето от нещата които си изброил не са показани от руснаците, а съществуват само като компютърна графика и пропагандни фантазии. Статус 6 - хаха, а нещо за предшествениците Статус 4 или 5 ?

Ко стана с прословутия бомбуфъргАЧ ПРОЕКТ Пак Фък т50?

Русия чака отговор от Индия за продължаване на финансирането.

Су-35 за пореден път изби рибата на авиошоу! Този път МАКС 2017!

за друго не става..

Хахахахахаха! Страшен виц каза...

Шило

Имат визия и възможности! Планират. де да можехме и ние!

Имат визия: - мечти за нефта да стане пак $100 и възможности: - пак да затегнат коланите, като последното затягане ще е около врата.

боико,тиква проста пожарникарска ,престани да мърсиш нета

Ти какво имаш бе джурул ? 80 % внос от вън, фалирала американска колония

Русия е независима страна, за разлика от ЕС и България. Ще правят това, което решат и никак няма да се подчиняват на САЩ, да не говорим за безмозъчните постове на тъпите прлотестъри.

Твоя пост направо прелива от мозък - подложи нещо, че ольоска навсякъде. Независими държави няма, драги - дори Северна Корея не е. А Русия е зависима ОТВСЯКЪДЕ - и технологично (защо мислиш болят санкциите) и финансово - емисиите на руската ЦБ реално са под контрола на Федералния Резерв. На запад учат 2/3 от децата на висшите руски чиновници и олигарси (границата м/у понятията е тънка), там са и парите им.

На самагон ли ще карат или на Боярщник?

На якорудска ракия!

Не са като американците, дето само от обезболяващи там на ден умират по 100 човека. Последното по твърдение на Бил Клинтън! Да не си помислиш, че е измислица. Може да го търсиш в интернет. Имаше го на видео, как обясняваше за починал син на приятел. Имаше и тук за замаскиране, дрога как се представя за друго.

Пристрастяването към предписани опиати е вече добре огласен проблем.. който въобще не засяга Русия. В болниците там липсват всякакви медикаменти, вкл опиати и болните от рак например умират в мъчения.

Имат си хората родина (като че ли другите си нямат и тях трябва да питат) и затова ПАК всичките им сметки и планове са за сеене на мизерия в бъдеще. Какви нови простотии и гадости да измислят. Какви нови глупости да извършат. Как да се направят на чисти и т.н. Който има акъл, ще разбере. За останалите - съжалявам!

И ти бе , излез малко навън, пообщувай с нормални хора, земи въздух!

Ама като го видя Кузя ми става кеф на душата! Пушняри на мазут и пет пари не дава ни на еко организации нито там на други шменти капели. Е, случва се и някой друг от самолетите да не го нацели и да цопне в океана, ама голяма работа, то затова водката ще да е виновна, важното е, че е оборудван със свърх модерни неща, особено димната завеса дето прави....направо си е неоткриваем от километри...!!!!

Пффф, ти по добре виж миналата година колко краварски щайги изпопадаха от техните антични самолетоносачи, два пъти по стари от Кузя..И тогава ще говорим! А къв резил беше когато на речта на тропикал Мънки-Обонго се размазаха два Ф-16 на Буревестниците..не е истина:) Но както се казва, затова пък супер пупер модерния Земволт за десет милиардадолара, едва не потъна в панамския канал..Та гребната туземна лодка го влачи до брега :)Хахахахах..Забавно беше да се гледа, нали?:)

Що за израз е 'супер пупер' ? Никой в България не говори така.

имат си хората родина и ще си я бранят ... и никои не трябва да ги учи как да живеят и колко да пият ... никъде не са отишли да натрапват техните ценности като американците и да ръсят измислена демокрация ... а америка е наи полицеиската страна в целият свят

НАРКОМАНИТЕ ЩЕ ОТГОВОРЯТ С ПАМПЕРС С ПРИНУДИТЕЛНО ВПРЪСКВАНЕ.

ама верно статията е бъзик голям. говорят за свръхмодерни неща в руския флот, а са сложили снимката на старо дизелово корито, което зарежда няколко пъти от враговете(!), докато стигне до Сирия и като добавка загуби няколко самолета по време на мисията си. Засега. ;)

Чакай малко, нещо не ми е ясно..какво общо има краварскката щайга Земволт на стойност десет милиарда долра..Която едва не потъна в Панамския канал..И което едва не станало, по вина на китайците....Защото били доставили некачествена електроника и компоненти за целия краварски кораб?:)

Опитват се пак с пропаганда да закърпят разклатения имидж. Военната им техника е страшно много, като количество, но и страшно стара, като качество. Дори в Сирия, където беше мястото да демонстрират нещо ново, изкараха войната с 30-40 годишна техника. Срещу селяни, разбира се, и това е достатъчно... Но се пита в задачата кво правим с новата (бъдеща!) техника, като Т50, който е нито рак, нито риба, а още по-малко орел... Или стария дизел на снимката, който ги направи смешни в сирийската мисия... Или демонстрацията на свръхмодерен танк, който тържествено запецна насред червенийо площад...

Всички тръпнем в очакване на руските чудеса в роботиката ... ха ха ха Създали са Йотафон който работи с въглища!

Те лудите крави се молят на колене на руснаците, да ги качват до МКС..Само и само да не скачат на батут до МКС..А ти ми говориш за йотафон! Па краварския Земволт и без въглища добре си потъваше в Панамския канал.>Добре че туземна гребна лодка го спаси от удавяне! Хахахахахахахахаха

С кое точно- рашките са нация от водещи техници- точно като неграмотния Калашников!!! Хем неграмотен хем за 5 години създал уникално оръжие... В това само червените картуни могат да вярват! На ви линк четете: link

въх и тия много американски филми гледат

Всичко, което си написал е следствие на намесата на съветска Русия в живота на България. Заради тази намеса има и такива като тебе и точно това е Трагично. Като пита някой защо са ни приели в ЕС и НАТО? Отговорът е прост - за да се откъснат българите от Русия.

А бе що има такива малоумници и нищожни хора като някои нещастници тук? Откъде се извират те сред нормални българи? Какво ви пречи Русия сега? Какво ви касае каква е тя лоша или добра. Тя ли ви уморила 2 млн.българи от предишните 9 млн, тя ли направила България световен шампион по намаляване и изчезване на населението. Намаляваме със скорост 80 000 души на година, 220 души на ден, 9 души на всеки час (доклад на БАН). А от 7 млн които са останали, 2 млн. на вън и дали ще се приберат обратно. А от 5 млн. тук колко са цигани? Защо не млъкнете, тъй като затънали до гуша, а решавате чужди проблеми. Карикатурно е. Щеше да бъде смешно, но никак не смешно, а трагично.

Като отидеш да си плащаш бензина по 2.10 лв/л., замисли се каква част от ТВОИТЕ пари заминават за издръжка на Руската олигархия! Също и парното, тока, храната (заради скъпите торове) ...? Прав си, Русия не ни пречи ... само нейната олигархия и тукашните им слуги и гъзолизци! Поздрави!

А КРАВАРИТЕ НИ ПОМАГАТ БЕЗВЪЗМЕЗДНО,ЦЪРВУЛКЬО!?

А като отидеш да си платиш ел. ток само 18% е делът на АЕЦ Козлодуй с най-евтината ел. енергия. Останалата част е на прескъпите седем пъти "американски" централи и вятърните мелници на енергийната мафия! Така че, не всеки си купува руско (на Ив. Костов) гориво, но всеки ползва ел. ток и без него не може! Галфони тъпи си бяхте, галфони тъпи си останахте!

Всички новини за прекрасния живот и развитие в Русия започват със "След 10 години ние ще ..." Явно тамошния народ се храни с обещания. И едно сериозно обещание от 2000 год: К 2009 году по мнению партии Единая Россия Чечня и весь Северный Кавказ должен был стать курортным и туристическим Клондайком России! Да се смееш ли, да плачеш ли?

Да се смееш ли, да плачеш ли? Това се питам, като чета плодовете на душевните ти терзания, изразени в тъпи прозрения, родени от 1-та ти мозъчна гънка, краварски ибрик прост!!

Кацапите по-добре да сложат на Кузя един катализтор, че много сажда, много дим бълва.

Да, бе, нали щяха да забраняват дизеловите двигатели? Този допотопен самолетоопушвач няма ли да го предават вече за скрап.

Русия е зле горката отвсякъде.

Русия е зле,а ние къде сме? Има ли ни още на картата?

питай нас преди да се цепиш....

Русия е била и си остава глинен колос, един хладилник не прави, един телефон няма, една кафеварка даже не произвежда да не говорим за друго.

Тоя самолетоносач е голяма смешка.И то Русия има само един,къде е тръгнала?

Русия е назад с технологиите, само дрънка железарии.

Самолети дали могат да излитат от това извито корито или само си стоят там?

Тая баржа била самолетоносач ха-ха!

Какво е това корито на снимката?Ха-ха.

Новините за нарастващата културна, икономическа и военна мощ на Русия радват сърцето на всеки един истински български русофил. Миналото от историята, както и настоящето са ни убедили в това, че България е в технически и икономически възход, когато и в Русия е така. Така е и сега!

Кога Русия ни е била съюзник и приятел. 1. През средновековието,когато дивия главорез Светослав избива елита на българската държава. 2. През 60-те години на Х в. втория подобен геноцид, само че над волжките българи, когато Иван Грозни Българоубиец избива 1 милион българи в Казан и околностите му. 1. През 1886г. когато е против Съединението. 2. През 1916г. когато ни напада и бомбардира Варна и Балчик и ние я побеждаваме с героизъм.Помнете Брест-Литовския договор, там пише, че Русия е победена от България? 3. През 1944г. когато ни окупира,национализира собствеността на хората и ги вкара в концлагерите. 4. През 1989г. когато си направи преврат в БКП и обра България с назначени 6 правителства поред. 5. През 2014г. когато обра КТБ с 2млрд$ и си финансира войната срещу Донбас и окупацията на Крим.

Пред истинската история и Господ мълчи! Само българофобите крякат самотно.

И сега ли сме в икономически възход, бе, смотльо?!?!?!?!?!?! И що за идиотщина е да си русофил, русофоб, американофил, американофоб и т.н. фили и фоби. Мисли бе, момче, ама не само с шаблони!

Абе и СССР щеше да "бъде" вечен ама видяхме кво стана:)))))

Абе то и ЕС нямаше да се разпада, ама виждаме какво става! Първите се наредиха на изхода.

отлъчените от руската империя вече са дузина:)))) " руския флот след 2025 година. "- А ЩЕ ИМА ЛИ РУСИЯ ТОГАВА :)))))Както върви ...Русия ще е мюсюлманска и вместо петолъчка на знамето ще има полумесец.Славяните остаряват и умират, мюсюлманите напротив, са млади и многодетни. През последните 15 години броят на мюсюлманите в Русия се е увеличил с 40 на сто. Седем от десет бременни рускини завършват бременността си с аборт, а мюсюлманките не абортират. И не мюсюлманите погубват своя живот в шишетата с водка. Сред младите жители на Русия мюсюлманите ще заемат все по-голям превес. От демографска гледна точка през 2050 г. Русия ще бъде предимно мюсюлманска страна. А през 2020 г. (след някакви си 3 години!), повечето от войниците в руската армия ще бъдат... мюсюлмани. Какви ще бъдат последствията от това? При една спокойна и мирна трансформация в рамките на мултикултурна обстановка, няма ли да се получи мюсюлманско общество? Или това ще доведе до една гражданска война по примера на босненската, само че в огромни мащаби? Или ще има ислямски държавен преврат? Или ще се стигне до нарастване на сепаратизма по примера на Чечения? Джохар Дудаев беше съветски генерал, летял на стратегически бомбардировачи, докато не осъзна, че е чеченец и мюсюлманин. Може би той е първият, но съвсем няма да е последният от руското командване, на когото може да му хрумне подобна мисъл. Така или иначе, към 2050 г. Русия ще се превърне преимуществено в ислямска страна, владеещо ядрено оръжие. Ако бях на мястото на руснаците, които обичат цивилизацията на Пушкин, Достоевски, Солженицин, аз бих се тревожил повече за бъдещото на страната си. Но в кръга на нещата, които предизвикват страх у мен за съдбата на Русия, не биха били западните противоракетни системи. В този списък аз бих включил съвсем други неща. През 1571 г. кримските татари-мюсюлмани са запалили Москва. Възможно е в навечерието на

Путя все за 20з0 година планира измислиците си, явно мисли да гърчи и граби мужиците общо з0 години. Дори комунистите планираха на петилетки и почваха да изпълняват, после отчитха някви грешки и стъкмисваха някви лъжи, но поне се заемаха с нещо кокретно да правят. Джуджи се занимава с предлагане на фантазии извън времето и конкретното правене , щото никой не сравнява фантазии и не търси изпълнение. Пък и страхът не остава дрига възмпжност псвен да си верен на фентъзито на тирана. Иначе след 18 години путинизъм- Русия : самолетоносачи- нула броя, хеликоптероносочи -нула броя, сащ хеликоптероносачи-20, самолетоносачи -20. Другото е психотравми.

Абе дъртия педал, който се пише Санчо Панса от Прованса и още краде ника АК-47. Каза ти се нещо, дърто педи! Мри в кофите като пачавра, каквато си ! Ясно!

Чак през 2025??? И това, може би, е новина, която трябва да зарадва руснаците! Определено по-зарадвани ще са враговете им.

Е то враговете им, и това няма да имат след 50 години:) Така че споко! И това което имат сега руснаците, е достатъчно да пълнят памперсите кравите и гейците:)

Ей пич при теб освен кравар, говедар, кравешки екскременти, кенеф, лайнар, уйояден недоклатен, майната ти и... или подобни високо художествено литературни изрази, като че ли друго няма в речника ти! Сигурно е, че на селския бик се въртят само кравешки задници в главата, в твойта също.

Щом има руското " ще бъдат "може ди имат и лазерни безшумни торпеда..ха.хаха.ха

Ми те ги имат смешко:) И се казват Полюс и Бериев А-60.

Чета изцепките на козяците, за релсотрони краварски лазери мазери и прочие глупости..И не мога да не се посмея на глас:) Абе козяци, изобщо влиза ли ви в акъла, каква глупост за балъци е релсотрона а?! За да захранваш такова нещо, ти трябва ядрен реактор, а за да е наистина практично, тоя ядрен реактор трябва да е с джобен размер! И това само да беше проблема! Краварските релсотрони, след 3-4 изстрела един след друг са направо за скрап! Защото нямат свръхпроводници, охлаждането не струва и намотките а и цялата система започват да се разтапят. Дотук с практичната скорострелност..И какъв е обсега на такава система?! няколко десетки километра в най добрия случай...А новите руски системи като САУ Коалиция има обсег 70 КИЛОМЕТРА! СЪС СТОТИЦИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТРЕЛНОСТ И НАЛИЧИЕТО НА УПРАВЛЯЕМИ СНАРЯДИ! Без да влачи със себе си ядрен реактор, охлаждаща ситема , и купища намотки ..>Да не забравяме смешната скорострелност от един 2 изстрела на час, за да не се разтопи цялата система..... И добре изтрелваш едно късче метал, с голяма скорост, е И? Естествено врага е на десетки и стотици километри, и не стои на едно място а маневрира, тогава какво правиш а? Това късче метал няма система за управление и корекция, НАЛИ ТАКА?!..Значи си стреляш ей така, в белия свят! Сега за лазерите, лазерите са хубаво нещо...Но ако нямаше атмосфера, и работеха във космоса, в пълен вакум!

Иначе какво става?! Една лека мъгличка, дъждец, високо запрашаване или пясъчна буря..и 99,99% от лазерния лъч заминава на кино! Дори най-добрите резултати на лудите крави, са да запалят хартиен катер на един два километра! И с тази смешка, ще свалят руските хиперзвукови ракети, които на крайния участък на траекторията маневрират?! Да бе да! Случайно козяците да са чували за противодействие на лазера? Нещо като покриоване на ракетата със светлоотразяващи материали? Или термично огнеустойчиво покритие? Дори едната ротация на ракетата около собствената си ос, разсейва лазерния лъч, и не му позволява да се фокусира в една точка!! И което е по-лошо, лазера може да е практично оръжие само при ИДЕАЛНИ ПАРНИКОВИ УСЛОВИЯ-НУЛЕВА ВЛАГА ВЪВ ВЪЗДУХА, НУЛЕВА ЗАПРАШЕНОСТ, НУЛЕВИ ИЗПАРЕНИЯ, ОБЛАЦИ ИЛИ МЪГЛА!! Да ама такова нещо нямааа в реалния живот! А и има същия проблем с релсотрона-охлаждането на лещите, и мъкненето на ядрен реактор, за да се осигури поне някакво прилично захранване...Краварските лазери, които разчитат само на двигателната система на разрушителите или на изгарянето на химически компоненти, могат само това..Да палят картонени катери, или хартиени хвърчила..Но не и да унищожават противокорабни ракети, като руските свръхзвукови Гранит, Оникс или новите хиперзвукови Циркон..Това е реалноста, драги ми козяци...А не вашите мокри краварски фантазии

Много сте яки ! Също като СеСеРето....айде избърши се и бягай на друга тема

'2 изстрела на час' ? Ти не си в час :))) Има вече видео с BAE системата: 2 изстрела за 24 секунди, дорогая. Далечината е 160км, скорост 7 маха, пробива ВСЯКАКВА броня. А мощност се намира - Zumwalt e със 70 мегавата, реакторите на Gerald Ford дават 300.

Два изтрела за 24 секунди...И след това..Колко време се охлажда системата..ДЕСЕТ ЧАСА ЛИ?:) Далечина на полета 160 км? Я дай сега източника да почетем малко..И сега обясни, как става насочването, нали знаеш, че целта се движи? Как ще я улучи? И каква е мощноста на тази съчма, без експлозив в нея, като конвенционалните снаряди?! Обсег от 160км..Като крилатите ракети имат обсег от по 600-700км? Хиперзвуковите ракети са със почти същата скорост...но са с ТРИ ПЪТИ ПО ГОЛЯМ ОБСЕГ, И СА УПРАВЛЯЕМИ....Нещо което не може да се каже за съчмата изстрелвана от релсотрона..Та я дай инфо да видим за обсега, да почетем..да се образоваме:) А да и под всякава броня, колко разбираш...2-3 мм ли?:)

Колхозник, пали Ковровеца по-далеч от нета .

Прованса...Обора те чака...имаш да риеш мноого тор :)

В обора си имам крави, кози и други животни. Ако на някое от моите говеда му кажеш спри, у лево или вдесно, веднага го прави. Такова говедо, като теб не съм видел досега, не приличаш на добитък по приличаш на гей, ти му говориш а оно рупа ли рупа, голям дебил си.

В обора си имам крави, кози и други животни. Ако на някое от моите говеда му кажеш спри, у лево или вдесно, веднага го прави. Такова говедо, като теб не съм видел досега, не приличаш на добитък по приличаш на гей, ти му говориш а оно рупа ли рупа, голям дебил си.