Коментари - Фирмата, запалила магистрала "Струма", складирала боклука на Ндрангета в Плевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора какви са тези отпадъци от Италия? Все си мислех, че се спекулира, но това е прекалено. Внасяме отпадъци от чужбина........... Недоумявам!?!?!? В една страхотна страна........

Не, не става въпрос за 8000 тона боклук! Толкова е неизгореният, който са намерили! Мафиоти от всички страни, обединявайте се! България е стабилна и процъфтява, идеална среда да срещнете себеподобни!

Ами докато Цацо и Гешо се услушват и аз зпълняват полит поръчки, вместо да ги вкарат за старите престъпления , тия са на ново поприще. Накрая Труд и 24 ч и ПИК ще обвинят за виновен Тома Белев и Сорос всичко ще се замаже.

"Фирмата, стопанисваща сметището, което запали мост на магистрала "Струма", складирала боклука на калабрийската мафия Ндрангета в Плевен, съобщава NOVA." Къде е изгорелия мост на магистрала "Струма", къде е гр. Плевен! Тия мафиози са обхванали цяла България!

Ето я истината: "Въпросната компания се е сдобила с разрешително от РИОСВ за горене на боклука от Италия, въпреки че не е имала капацитет да извърши подобна дейност."

-Въпросната компания се е сдобила с разрешително от РИОСВ за горене на боклука от Италия, въпреки, че не е имала капацитет да извърши подобна дейност??? -Окръжният прокурор подчерта, че оигледите показват, че откритите отпадъци не са опасни-пластмаса, хартия, дърво и метал, около 9000 тона??? И от една година това лице внася италианските боклуци на сметище в голям наш град необезпокояван от никого... А природата разкъсва опаковките, разсипва боклуците и спокойно разнася навсякъде вносните бацили и вируси... Да се смееш ли, да плачеш ли???

Не унищожават боклука, защото той е от несгрешени бюлетини от изборите. Затова не викайте много.

Колко "дали" изброихте в материала? Малък тест за това, дали горното е новина. Надали.

Тази фирма ФАНТОМ плати ли и 1лев за ремонта но магистралата,или пак ние дето не помръдваме от негативните класации в ЕС?Все сме на последните места ,само първи по смъртност и КОРУПЦИЯ.Коя е тази фирма?Защо я криете?До кога мафията ще управлява България.?Страшно е вече.Погледнете болницата в Раднево,язовир Студена това не са управляващи те са престъпници.Ще ми ходи все на инспекции,кой друг министър в света върши такива безобразия? Срам и позор.

Как е въздуха в София. Чист ли е вече?

пие се вече

МЯСТОТО КЪДЕТО ИЗГОРА МАГИСТРАЛА СТРУМА СЕ НАМИРА НА 2 КИЛОМЕТРА ОТ ТЕЦ БОБОВ ДОЛ! ЧИЙ Е ТОЗИ ТЕЦ? Какво ще прави боклук за Плевен до ТЕЦ Бобов дол?

такива сте си ве

на ТЕЦ Перник, където с дрон заснеха отпадъци приготвени за горене!

Кой му даде пари, да купи два ТЕЦа?

... отпадъците и чистотата по света, са си от Ал Капоне мафиотски бизнес...! Интересно е къде е щял да ги гори "доставчикът", на който и пари са му дали от Италия да купи боклука...

ТЕЦ Бобов дол е на 2 километра от там! ЧИЙ Е ТОЙ?

... простотията на този трол е поразителна - нерде Плевен, нерде Бобо дол

Комунист!

МЯСТОТО КЪДЕТО ИЗГОРЯ МАГИСТРАЛАТА Е НА 2 КИЛОМЕТРА ОТ БОБОВ ДОЛ!

Позитанските тролове да ги изпратят командировка до Сингапур и Малайзия, че се излагат.

А де.... мафията им е виновна на нашите изедници.

Това е сценарий за сваляне на Борисов от власт.

В напъна си да организира устафка на правителството, другарката Корни не се посвени да жертва един от основните спонсори на Партията. Явно така и наредиха отгоре.

Наличните полимери не подлежащи на рециклиране е по-донре да бъдат влагани в асфалт. Те вече са налични и трябва някъде да отидат. Въпроса е да е по-малко замърсяващо, отколкото горене.

И после на всеки 20 метра около пътя по един пожарогасител.

да бъде складиран в жилищата на контролните органи!!! Защо разрешението не е отнето веднага след като е установено, че е издадено в нарушение на закона?! и на практика е оставено да действа - т.е. чрез него да се складират още боклуци?! ЦЯЛОТО НИ УПРАВЛЕНИЕ Е ЕДИН ОТПАДЪК НА МИСЪЛТА!!! АЛОУ, Плевен, що мълчите бе?! ЦЯЛОТО НИ ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, ЦЕЛИЯТ НИ КОНТРОЛ Е ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО по отношение опазване здравето на хората от замърсявания, които го увреждат!!! Може част от боклука да се достави и до имотите на депутатите, които гласуват абсурдно законодателство, никакви санкции. И в същото време ни убеждават, как хората боледували само с цел да източат НОИ. ПОЗОР Превръщат града ви в сметище. Къде е кмета?! Има екоотдели към кметствата, те да не са окьоравели и с двете очи?! Именно кметовете следят по закон за факторите на жизнената среда в градовете.

Има един израз -да продадеш родината си. Ето така се прави. Издаваш разрешително на някакви фирми да горят чужд боклук. Не се съмнявам че разрешителното е издадено с полза за чиновника , който си има политически чадър в правителството.

Абе хора Италия спира композиции с боклук и казва че мафията има пръст в цялата работа,а наще боклуци казват ,"всичко е легално"Представяте ли си в каква боклук държава живеете и какви боклук патриоти са в управлението?

Фалшиво разрешително може да ти издаде, всеки що годе кадърен фалшификатор.

Е ЩО НЕ ГИ ИЗДАВАТ В ГЕРМАНИЯ,А ВСИЧКО ЩО ГОДЕ ФАЛШИВО Е ВСЕ В БЪЛГАРИЯ?

фирмата, въпросната компания-няма ли си име

червените боклуци като чуха за боклук и се наакаха от кеф. пишат някакви несвързани дивотии.

А гробарските боклуци пишат като неграмотни дебили! Ама те са си и такива, брат!

Той ти е баща!

Така ще е докато се раздават условни и се опъват политически чадъри

шепа бездарни корумпирани калинки, които служат на мангизите

Това са спонсорите на политическите партии. С тези пари после се купува доверието на избирателите.

Заменям европейски боклуци за български политически боклуци......

Проблемите с вносния и нашенския боклук са огромни и от много време. Германци преди 5-6 години са ми разправали лично на мен, че внасят с кораби, пластмасови и други отпадъци като гориво за електроцентрали в България.

че и чеп за зеле не става от дежурните позитанско-червени тролове. Как пък не се намери и един нормален човек, да им се върже на пропагандата, не ми е ясно.

А гробарските тролове дори и свързани изречения не могат да пишат! Калинки, брат!

От две години кораби карат боклук от Сицилия в България , а тук никой не знае ! Баси държавата !

Знае, знае!

Айдеее,.. пак "СЦЕНАРИЙ" му правят на Боцето... Тоз път... с Боклука на италианската мафия !! ;) И той НЕ ЗНАЕ за цял ВЛАК с БОКЛУК ....Вярвате ли??? Аз ..НЕ !!;))

Това е "друг" сценарий, моля ви се. Да не си помислите, че Банкянската тиква има нещо общо? Неееееее, той отново е невинен и целият в бяло.

Да го видим сега Гешев, къде са отишли 32-та милиона за водата в Перник, а сега и боклука, няма как от Италия съобщават, българските ТЕЦ-ове май вървят на токсични боклуци.

ГешеФ е радост, уважаеми ... той ще открие, че въдичари от района са изпили на Перник водата, а клошар си е складирал въпросният боклук, за да се топли през студените зимни дни. Всичко е точно, а Банкянската мутра и Нено Боклука са целите в бяло. Както винаги, всъщност ...

Няма да е излишно хората от Дупница да си направят сериозни изследвания за здравето.

Бойко, да пали джипката и да отива да "Фърли контрол" на тоя ВЛАК ...къф е Боклука , качествен ли е,..,.. или е от 1954 година когато е изграден водопровода в Перник , да провери балите да не са пробити и да има теч на БОКЛУК по асфалта(да не му правят пак СЦЕНАРИИ или Кур-капан) ....да го праща тоя боклук в ПЕЩЕРИТЕ , че пак ще му споMенават за ОСТАВКА !!;))

Мне ... това е на Нено родата ...

Лично Бойко Борисов с мотокара, е разтоварвал кораба с италианските боклуци. Вервайте ми!

Цветанов каза, нищо не съм направил без да знае Борисов, ето и сега с трагедията в Перник, той нарежда и то на министри, които нямат кой знае каква връзка с проблема, на земеделието и икономиката, а на водите и на регионалното развитие си ги пази, трябвало да се направи не знам що си още при Живков, до Живков стигнаха вече.

В цял свят има движение на стоки,необходими за ежедневието на хората,внасят се машинш,техника,хр.и други стоки,но да се внася.....БОКЛУК,който по света се чудят къде да го изхвърлят и скрият а ние го приемаме с влакове и кораби това вече е абсурд което го няма никъде по света.По тази логика те ще ни пращат и съдържанието на тоалетните си напълнени в цистерни.Българио Българио жалко за тебе........

Верно ли?

Интересно е да се види това www.youtube.com/watch?v=rfak_BVQ23U

Дори строим радиоактивно хранилище с немците, понеже си затварят атомните електроцентрали и ще си пращат явно боклука тук.

Щом си казал. Така ще е.

Ако италианците не бяха дейтвали нямаше и да разберем! А тези боклуци си вървят със съответните разрешителни и документи за транспорт,внос и съхранение!!! Интересно как институциите чак сега се самосезираха !!!

Нинова каза, с подписа на Горанов.

Щом Нинова го е казала, значи е верно.

Щом Нинова е казала, не е вярно, вярно е това, което каже вождът, готвят му сценарий.

А Красимир Велчев ще каже, че г-н Борисов няма да подаде за трети път оставка заради сценарий и дрън-дрън-дрън а-ла-герб. Те за пернишката вода са лоши длъжностни лица, и за италианския боклук са лоши длъжностни лица, и ... и за всичкия боклук в България все лошите длъжностни лица ще перат пешкирите. ТОП-ШЕФЪТ на лошите длъжностни лица чист като сълзица. И няма за трети път, нали, гусин Велчев ...

Премиер Суджук мафиот ,Ко остава за другити.

Фирмата запали магистрала "Струма",защото кмета на Дупница и Областният на Кюстандил и разрешиха да запали!Но над ФИРМАТА са бдели и други властимащи, че да се разпростре дейноста и от Апенините та до Плевен!!!!!

Цели влакове с боклуци минават границата нелегално. Какво остава за някой джихадист ...

За нас Шенген през крив макарон.

ББ пак е невинен

ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА ,НА НОВИТЕ НИ БРАТЯ,ДА НИ ПРЕВЪРНАТ В БОКЛУЧИЙСКА КОФА НА СВЕТА ,....УСПЯХА

ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА?

Как пък можа да се случи. Кой мизерник се осмели да раздуха тази работа. Сега горкия б.б ще трябва пак да върти опашка че той нищо не е знаел . В потвърждение на това ще падат глави на министри и прочее калинки и бушони.А как по добре щеше да е да не се беше разчуло............

Ковачи и ТЕЦ Перник, нямат общо... Много коментари от "експерти" и "доктори" :)

Не е вярно. Няма боклуци от Италия влезнали в България. Това казаха от министерството на екологията. Сега чакаме оставки или мижетурките ще си подвиват опашките и ще целуват задници. Позор!

Оставките са пунта мара, нищо работа, замазване на очите. Видяхме, как се уреди (или са го уредили) шефчето на конкпи, как нищо не се чува за цецка ц. или московски да речем.

Шенген не ни мърда. Само 8000 тона боклук са проспали супермените. Само за тия научихме ит Италия де.

ФЕНИКС ЕООД , така се нарича фирмата, внесла отпадъците на КОРАБ?!? И РИОСВ Плевен й дала разрешително да ги гори??? ОСТАВКА НА НЕНО ДИМОВ!

Аз съм недосегаем.

Вярвам ти.

Вече години наред правителствата на Бойко се тресат от скандали почти всяка седмица, но какво от това. Всички партии са на една голяма хранилка от свързани фирми, държавни субсидии и нямат интерес да има силна опозиция. Също като навремето БКП и БЗНС. И затова Бойко ще ни управлява още дълги години.

Отпадъците са внасяни в продължение на 1 година. Към момента е ясно, че фирмата трябвало да ги обработи, но това не се е случило, обясни Савова. Ваня Савова, окръжен прокурор на Плевен: Няма ток, няма вода, няма машини, които видимо да могат да извършват дейности във връзка с преработката на отпадъка. Има машини във видимо лошо състояние. Отпадъците, които са огледани от разследващите са пластмаса, хартия, дърво и метал, Взети са проби, за да се установи дали са опасни, каза Савова. Разследването е започнало преди 2 дни. Разпитани са хората, свързани с вноса и съхранението на отпадъците. Огледано е местопроизшествието, иззети са документи от РИОСВ - Плевен. По думите на Савова към момента има достатъчно основания да се смята, че са нарушени изискванията за съхранение и преработка на отпадъците. Ваня Савова, окръжен прокурор на Плевен: Имаме основания да смятаме, че някои длъжностни лица не са изпълнили задълженията си, свързани с контролните функции на съответната Регионална дирекция за опазване на околната среда и водите. Но към този момент това са само предположения и се извършват процесуални действия за установяване евентуално на елементите и на такова деяние. Полицията и прокуратурата са взели мерки да не се допусне внос на отпадъци от собственика на фирмата, докато не се изясни дали тя има необходимия капацитет за преработка и съхранение, допълни Савова.

Ами като".. Няма ток, няма вода, няма машини, които видимо да могат да извършват дейности във връзка с преработката на отпадъка..." предлагам мораторим за внос в Бг на отпадъци за горене поне за 1г , достатъчно време да се справят със запасите, а след това да се забрани всякакъв внос на боклук за горене тук

Де факто, са започнали процес на утилизация, но са в забава... Има адвокати да ни убедят в това :)

Нали имахме невероятна система за видеоконтрол на пристанищата? Как са пропуснали 8000 тона?

Минали са през порт Бургас,на Домусчиев,и са на склад в квартал лозово