Фирмата на Владислав Горанов закупи офиси за над 750 000 лв.

Имотите са в блок на булевард "Цариградско шосе" в София, бившият министър подчерта, че е вече извън политиката и няма да коментиа търговската си дейност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този кога ще е зад решетките?

Сигурно и тая фирма след 1 година ще я придобие осъждан финландец за 500 лв. след като изпереме някое друго милионче. Толкова сте жалки, че на Марс ви разбраха далаверите... Ако хванат американците да включат всичките далавераджии в списъка по закона "Магнитски" няма да им стигнат 10 тома...

Спестявал от закуски. Човечето на Дебелия Пеевски в правителство на Дебелия Тиквун. България можеше да е градина. Вместо това тъпия народ избра подчовека Тиквун.

Гешев, нали знаеш, че от "народната любов" няма къде да избягаш?

Трилема кънсълтинг с основна дейност пране на част от милионите от рекета над Черепа.

Харчи на воля паричките на Божков, защото сега е момента на безвластие и знаеш че ще ти се размине ! Точно за това ще гласувам за "БЪЛГАРСКО ЛЯТО" , за да натирят такива мушмуроци като теб, там където им е мястото . . .

Kenn1111

Пестеливо момче от закуски ги е събрал.Хората кога най сетне ще се опомнят и пратят на топло всички тия крадливи и корумпирани политици у нас!!!Никога няма да се оправим ако не се направи това

няма къща, но си купува офиси за почти 1 миилон

Човека взе парите и си подреди живота! Какво ще му се случи? Нито ще върне парите, нито в затвора ще иде! Просто всички знаят истината, ама какво от това, като нищо не следва?!!!

Ах! Възхитетелно е чичовото в безкрайната си наглост - той, видите ли, вече бил извън политиката и не дължал отчет за търговската си дейност;)) Да, само си обяви източниците на финансиране - щото до много скоро БЕШЕ в политиката! Все пак 750 хилки само за офиси не са като да си ги спестил от закуски и банички!;)

Такава сума не се спестява дори и от заплати, пък и банките не дават и пукната пара без съответната насрещна гаранция! Това изисква отговор на въпросът за произхода на парите, защото фирмата му е наскоро създадена и каквито и да е дейности да е извършвала в рамките на регистрираният предмет на дейности не би натрупала този капитал и безпроблемно да осъществи такава имотна сделка.

Какво бореше Гешефта-Каскет, че не се сещам?

Тези спестявания са му от 2000лв. Заплата за 5-6 години!!!! А ха ха ха! ВЛАДИ ИЗБРА ТОЧНИЯ МОМЕНТ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. ЕВАЛЛА!!

Емиии, това са точно 10% от НЕСЪБРАНИТЕ 700 МЛН. ЗА ДЪРЖАВАТА!!!

0.1%

Уау, след ЛУКСОЗНИЯ апартамент в имота на Домусчиев Бездомния ще гледа децата си в ОФИСИ :) 2014 г. ББ: "Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: „Шефе, ти си на 55 и от тук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността.“

Парите от Божков!

Оставете човека бе! Той вече не е в политиката и може да си харчи парите придобити с пот на челото, както си иска!

Наесен бай Ставри ще му приготви нов офис...

Фирмата "Трилема Кансълтинг" ЕООД, която е еднолична собственост на бившия финансов министър Владислав Горанов, е закупила помещения за офиси в София на стойност 752 994 лв., съобщи "Сега". Трилема се нарича ситуация , в която човек е принуден да направи избор между три взаимноизключващи се възможности. Влади Горанов е избрал още преди 12 години възможността да краде през държавния бюджет.

Грозен,мазен,дебел малкопишковец. С грозна,плоско подобие на жена и грозни капеленца.Да си няпазарува пластичня хирургия ,а най-добре-декапитация.Мирише ня село отдалеч,милионите не прикриват:)))) Тъп,нагъл,жалък калъф:)

А оная на инвестициите ?

Оооо жена му Румяна Горанова е много повърхностна и проста женица с огромни самочувстие.

Нищо, че по закон не може да упражнява такава дейност за определен период - той си прави консултантска фирма и си баца... :Д Боли го - законите са за хората... :Х

Яко започва да ми се гади като чуя умилителното обръщение към този мошеник "Влади". Това е нещо като "Шиши", да не би..., а? Пълна проверка му е майката, пълна и продължителна, защато мно-о-о-го е крал, здраво е заделял!

Или умишлено преди изборите.А колко банки ограбиха и куфарчета изнесоха комунистите.Ама боко не им посега на нищо.Ама и новата пасмина дето се задава става още по страшно,горките българи ,,осъдени душици,,

Горанов,как събра толкова много пари от държавна заплата?

Как се укриват данъци има опит с дубаеца ,опрости му ,не ги потърси и ето резултата.Арогантния министър ,човек на дътъ.И боко се чуди защо нд го искат,а нима не е знаел

От "закуски" как.

смрад на герберска корупция!!!

Това ли е новият заместник на Пеевски, който ще поеме щафетата?

Бездомника Влади, явно вече е "захлебил" стабилно след престоя си в политиката и сега не иска да го занимават с излишни въпроси.Но, се е объркал.

Ах, парите от Черепа взеха да изскачат!

Горанов е безгранична.Но така е ,когато знаеш,че Гешев никога няма да го разследва.Нещо и троловете на ГЕРБ ги няма ,та да го защитават.

За тях е по-интересно, че някой си взел един плик с алкохол и мезета! А и нямат още опорки!

Че е закупила офиси, няма нищо нередно в това. Обаче за такива суми трябва да се декларира произход. Той носи съществената информация, обаче в статията нищо подобно не се споменава.

"...и го упрекна единствено за несъбраните 700 млн. лева такси и лихви от хазартния бизнесмен Васил Божков" Единствено!

Е те тоя задължително трябва да е в дрънголника!

"Аз вече съм извън политиката и нямам намерение да коментирам търговската си дейност, заяви Горанов..." Не, Влади, ще коментираш и още как. Днес е Видовден.Ще коментираш!

ГЕРБ ще даде ли пресконференция,че техният министър НЕ краде. Къде е Борисов,който често казваше:"Влади ми е като син".

Че после Народният съд бил лош.

Ало Горанов съм..........

Извади парите от Божков.Да беше почакал поне да минат изборите.

А КПКОНПИ конфискувала 236 лв на Кацаров , защото съпругата му пуснала невъобразимите 950 лв заплата, докато й бил подчинен. Влади Гела обаче е друга работа. Честен и почтен. Няма цял живот под наем да я кара човека.

ГЕРБ произвеждаха по 100-120 милионери годишно от Своите Членове и Симпатизанти !! Нещо ново ни кажете ...

Fuuuuuuuuuuck

На онази фльорца с леко поведение, дето снима мазния комунделски толуп и му качва видеата по фейсбук, севда, къщата и е "купена" с кредит от 1,185млн лв! А и мъжа и и тая повлекана, НЯМАТ НИКАКЪВ БИЗНЕС, а са били само и изцяло на държавна хранилка!!??? Пишете и за нея!

Ясно, че няма да коментира търговската си дейност, но ако произхода на въпросните пари не може да се докаже, то тогава Цаци и конпирите трябва да се самосезират. Освен ако не ходят на проверки само по поръчка де.

И какво заглавичквате народа, като тоя миндил си построи къща на Ярема като министър. Оценката на брокерите е между 2,6 и 3млн евро! Пишете за нея! Намира са на един хвърлей място от София.

Къщата на Владислав Горанов, която строи в шикозно столично предградие буквално се превръща в "царски палат". Оказа се, че нашият министър на финансите е участникът, спечелил проведения миналия месец търг в Лондон за камината на британския генерал и военачалник Артър Уелингтън. Тогава наддаването бе спечелено от "анонимен участник" с цена 5,4 милиона паунда. Но днес стана ясно - от фирмата по транспорта, че пратката е за България. Камината на Уелингтън бе продадена на търг, с цел да се съберат средства за поддръжка на имота от наследниците му. Оригиналът ще мине в ръцете на купувача - всичко, до последната тухла.

Подобна къща за подобни пари има и друг виден екс-лидер от ГЕРБ! Дерзайте!

И тоя внезапно забогатя.

Работа, работа и пак работа.

Тоя не е носил всичките пликчета на Бойко, отделял е по някое отвреме навреме :)

Този трябва да бъде показно разстрелян на някоя оживена улица. Може и да не е в София. Но задължително да е показно разстрелян, за да се уталожат поне малко хорските страсти. Инак ще стане още по-лошо. Помнете ми думата - ще го ръгат с ножове публично... И не само него. Такива измекяри нямат и грам мозък да се "потопят" някъде от хорските очи поне за 2-3 години...

Има ли институция в България която да му провери доходите при условие че години беше на държавна заплата ? Даже вече изкарва открито заграбеното . Докога ще ни правят на идиоти. Но ние мълчим нали.

Парите не са негови. Може да е кредит, може да е инвестиционен заем от Антилските острови, където ги е положил грижливо преди това. Може да е публично партньорство. Има хиляди начини да направиш една кражба да изглежда законно приемлива. Ако не го разследват специализирани органи нищо няма да му направят. Факт.

Ами явно тия 700000 лева са събрани, но в собствения му джоб. да го питат откъде има толкова пари с министерската си заплата.

Никой не може да купи нищо с толкова пари просто събрани в джоба му от незаконна дейност. Официално са взети на кредит или дадени от инвеститор. А дали реално е така, или не е, по въпроса нищо не пише.

Знаете ли защо навремето е имало народен съд! Ето заради такива неща! Тогава в БГ едни са работели като роби а други са обирали благата! И в един момент идва сталин и казва ей ви на сега тия богаташите оправете се с тях както си знаете! Не ме разбирайте погрешно тогава това е било крайно грешно, но сега е точно същото положението! С тази разлика, че сега тие ДЕТО НИ КРАДЯХА ОТ политическа партия ГЕРБ те 11г си пишеха и законите така, че да могат да ни КРАДЪТ МАМЯТ и ЛЪЖАТ БЕЗНАКАЗАНО! Накрая си назначиха и един главен прокурот дето е мафиот и си назначиха и съда! Така, че наистина е необходим НАРОДЕН СЪД реформиран и изменен но народен съд! Инак няма да се оправим!!!!!

Откакто дойде капитализма, консултантската фирма е най-разпространената форма на изпиране на придобити от корупция пари.

Тази политическа шайка бандити започна да си вади мръсните пари на показ.