Подробности за нападателя във финландския град Турку

Заподозреният за нападението с нож във финландския град Турку бе идентифициран като Абдул Рахман.

Обратно в новината

Коментари - Подробности за нападателя във финландския град Турку | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

идиотите вкараха с хиляди такива идиоти и ще им сърбат чорбето

Според американците не е терорист, а умерен опозиционер.

Отказва да говори? Що за толерантна полиция - той ги коли, те го питат иска ли нещо да каже!

Вероятмо юе се опита да избяга и юе го гръмнат....

Не е бил терорист,а е бил бунтовник.

Прав е бил Брайвик като подпука на времето не ислямистите,а главните виновници-социолибералите. Много проницателен е бил и сигурно сега се смее в пандиза - на нас.

Да времето на Брейвик наближава но.... първо ислямиските изроди ще поизколят още стотина задремали европейци и тогава ще започне истинският купон!!!!

Айде пускайте го Брейвик вече !

Ама журналята в бг превеждат новините като дявола евангелието! Тук във Финл. казаха ,че е мароканец сахарау..те са като бедуините.Живеят в пустинята без да ползват никакви открития на цивилизацията.Получил е негативен отговор на молбата му за престой и у е предстояла екстрадация! По тук действащите закони вероятно ще получи 12 годишна присъда от която ще лежи максимум 8 ,а може и 4 години...Та с това си действие мангала си е осигурил покрив и храна за близкото бъдеще! Няма общо с ИДИЛ и религия!!!

Toя не можа да научи балгарски език...

Сега наблюдавам кога ще се събудят тъпите европейци. Ако мислят че тая работа ще се оправи със свещи и мечета, много се лъжат. Може би трябва още няколко хиляди да бъдат избити, че тогава да кажат БАСТА и да хванат голямата метла. Ще гледаме. За сега не дават признаци на нормални хора.

Осакатени ментално от миролюбивата си религия - такива са подвидовете от районите на аллаха! Като се добави и генетичната им, ориенталска обремененост и фанатична непримиримост към всичко християнско, не е чудно, че се превръщат в зомбита!

Е сега ще го тикнат в панделата за 10 години и като излезе ще си е финландец вече и ще остане.

Доналд Тръмп посети Риад, помоли се в Мека. И Америка обяви джихад на Русия.

ЩО НЯМА МНОГО НЕГРА ТЕРОРИСТИ ??? .. ЩОТО НЕГРИТЕ ГЛЕДАТ ДА СЕ НАПИЯТ ИЛИ ДА СЕ НАДРУСАТ И НЕ ИМ ОСТАВА ВРЕМЕ ЗА ДЖАМИЯ :))

Един от тия в Лондон беше джамейкън, ама си сменил вярата. А в Ямайка са само негри.