17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се прави на по-умен от другите калинки в правителството

Гороко ни с такъв финансов министър, който не може да "пресметне", че вдигането на данъка за 87% от колите (толкова казаха, че са колите под 100 коня и над 14 г) ще е повече от отстъпките за останалите коли.

Не е спекулативно раздухване а обществено обсъждане крадци долни. За вас е най-добре никой нищо да не знае, никой нищо да не казва, само да плащаме и да ходим на работа. Ааа да не забравя че по едно време царя слънце му пречеха и влоговете на хората в банките.

само лъжат, защото все още има наивници да им вярват.

Абе наглец тъп, застраховките от лятото са с по сто лева по-скъпи! И то за по-малки коли.

Съжласен съм, но да бъдем обективни - и малките коли отнемат човешки живот като големите. Личното ми мнение е, че не трябва размера да ГО да се определя по големината(мощността, кубатурата) на колата, а да зависи изцяло само и единствено от лицето имащо определена квалификация за управление на МПС! Това е. Утре никой да не се качи да кара, всички мпс-та да останат на място без стартиран двигател и няма да има катастрофи! Та как мпс-то е отговорно за птп?! И откъде накъде ще му се начислява финансова премия за минали "прегрешения"?!!

Съгласна съм с коментара Ви. Исках да кажа, че с около сто лева се качиха застраховките на малките автомобили, предполагам на по-мощните още повече е поскъпването.

Горанов, що не вървиш на майна.та си!

ли ти? Хайде сега бягай да плащаш.

ДА ИЗЛЕЗЕШ ПРЕД ХОРАТА И ДА КАЖЕШ КАКВА ИЗМАМА СЕ ПОДГОТВЯ !!!! СЕГА ВЕЧЕ Е КЪСНО !!!! ТИ ГОРАНОВ СИ СЪУЧАСТНИК С МЪЛЧАНИЕТО СИ В ТАЗИ ИЗМАМА !!!!!! ПРИ НАНЕСЕНИ ЩЕТИ НА ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕШ ОСЪДЕН И ДА РАЗМИШЛЯВАШ В ЗАТВОРА !!!!

ОСТАВКА на мутренското правителство !! Защо плащам сега 280 лв. ГО, вместо 180 лв. миналата година ?? Дупките по улиците в квартала са два пъти по-дълбоки от минологодишните ! Въздухът- три пъти по-мръсен ! Мутрафонският министър ми говори за някакви спекулации ?! Да им покажем на ГРОБ какво мислим за тях на евроизборите догодина !

Като нямаш пари и като ти е скъпа ГО и горивото, не караш кола, въртиш педалите или ходиш пеша. Градски автобус! А да попитам, какво общо има ГО с дупките по пътищата, не ги запушва ГО?!

Един изключително нагъл индивид. Ама не е виновен той че е министър а ние че го траем

Владко глупостите за екологията може да ги говориш на глупаците с таралясниците които ще изцедиш за пореден път. Ако ви пукаше за екологията и искахте да спрете от експлоатация коли произведени преди 2005 щяхте да увеличите данъка в пъти , а не в %. Направи си доите глупаците които протестират !

Мдам, може и двете да са верни. Например може да е едновременно вярно, че Горанов е женен и е гей...

Спекулативно платих 100 лева отгоре, без бонуси, малуси и прочие, без произшествия и застрахователни събития. Има спекула и тя е от наглите застрахователи, които си намериха любим министър в лицето на Горанов и любимо МВР за частни поръчки, управлявано директно от Борисов.

Кога ще си взема парите с които изгорях при факта на пирамидата Олимпик? Айде стига с тези боеца, че била кипърска.

КАК може да се вярва на финансов министър, който не е мислил къде ще живее, след като щедро предоставеният му апартамент престане да му бъде предоставен?! Той не знае след няколко месеца къде ще живее, ние сме му оставили държава да управлява?! Хем глупак, хем лъжец!

ЗАСТРАХОВАШ ОТГОВОРНОСТ НА НЯМАЩИЯТ НИЩО ОБЩО С ПТП -то АВТОМОБИЛ , а не на ВОДАЧА КАКТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ , И КАКТО Е В ЦЕЛИЯТ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ !!! ПРАВИТЕ НИ НА ИДИОТИ И КРЕТЕНИ. БЪЛГАРИНА ВИЖДА КАК Е ПО СВЕТА , И КАК Е У НАС НИЕ НЕ СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА

Така и не ми става ясно защо го въведоха тогава... Хората губят, държавата губи, но било хубаво за някой... и така и не разбирам хората като имат по-малко пари как това ще повлияе на качеството на въздуха. Може би целта е да ни качат на конете и каруците и тогава екологията ще цъфне?

е тази мижитурка, дето му харизал апартамент за 300 000 Евра един състрадателен кръстник, защото децата му били стресирани от земетресение. Как да му вярваш на такъв, каквото и да каже? ОСТАВКА за таквиз разюздали се нагли управляващи!

Горанов е честен човек

Особено като си спомним как притича от Станишев при Борисов. Нали знаете, че той си беше в МФ и тогава?

са честни. Нали затова ги избрахме

"...В тази връзка той поиска в Конституцията да има ясно разписани текстове, че властта се сменя само с парламентарни механизми...." т.е преведено на БГ това ще рече че народа има право да гласува , но до там се ограничават неговите права. Тогава що толкова напъваха за демокрация когато в дивият комунизъм стачките и правото на предрочни избори бяха забранени