Финансови инспектори проверяват как се образува цената на билетчето в София

Това се случва след като от Столична община са поискали увеличаване на субсидията на дружеството от държавния бюджет без оценка и анализ на ценовата политика на общината за превозните документи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.

Въвеждат се електронни билети: 30 минути 1.60, е ако ползвам трамвай от Дружба до центъра и времето е повече от 30 мин. а съм с такъв билет излиза, че съм нередовен пътник и ще бъда глобен. Поредното недомислие. Поне 60 мин. да са за 1.60

"Финансови инспектори проверяват как се образува цената на билетчето в София " Ами ако не знаете, цената се определя на принципа, Както Бойко каже! София остана последния бастион на ОПГ ГЕРБ шефът им Борисов.

От Спаси София бяха изнесени данни колко взима директор на ЦГМ=65 000лв.годишно=над 5000лв.месечно...???Ами да взима 2600лв. Другите пари в транспорта!!!!!!!!!!!!!!!

Други ще проверяват, Тези ПП министри, Ще си ходят! Време е!

искат да дигат цените на билита а климатици не се пускат .........

Едно към гьотере!

Какво проверяват? Сигурно ще кажат, че всичко е наред. Въпреки че съдът два пъти се произнесе вече, че цената му е незаконна.

Фандъкова , сложи Знамето на Укрите пред Кметството , Фандъкова направи така че Укрите да пътуват безплатно , а нашите родители да си плащат Пенсионите карти ! Ако някой е виновен за скъпите билети в Транспорта на София , това е Фандъкова ! ОСТАВКА Фандъкова !

Смешник......

Абе нз ама да вдигнеш билета от 1лв на 1.6 те това е престъпление, да не говорим. Че масово след това вдигане почнаха да се возят гратис

без да съм финансов инсектор ще ви кажа!50% от цената е за покриване на загубата от ромляните които не знаят какво е билет и се возят на тумби необезпокоявани по цял ден!!

А другите 50%, От безплатните пътувания на украинците!

ПП-тата, а тя е, сега ще принудим Фандъкова да вдигне цените, да увеличи интервала на движение и така хората да се бонтуват. За това не се дават пари и на други общини с цел хората да са против кметовете и на местните избори ПП да победи. Има "много малък" проблем и той е че ПП няма да я има до кметските избори.

А бе на края ще вдигнат цените, ще им намалеят продажбите, пак ще вдигнат цените и така докато го докарат до положението като в Германия (много скъпо е, несравнимо спрямо сегашното тук). Дано има някой с разсъдък да може да направи сметките, не знам каква трябва да е цената за да почнат хората да слизат от колите си, явно задръстванията не могат ги накара, цената на бензина засега и тя... Трудна работа.

столична община да построи комунизЪма. Всички разходи растат, вкл. и заплатите им. Доходите на стиличното население са двойни само за 4-5 години, но не, никой не може да си позволи реалната цена на билетчето която трябва да в поне 3-на.

Е те са си незаконни след прояманта на 1.60, така че колкото и да вдигат цените нищо няма да се промени от правова гледна точка.

Финансови инспектори да проверят как се образува цената на бензина и дизела от Лукойл. Ама няма, нали. На никой не му стиска.