Антиджихадистката коалиция срещу финансирането на ИД

В Кувейт се провежда заседание на Групата за борба срещу финансирането на Ислямска държава.

Обратно в новината

Коментари - Антиджихадистката коалиция срещу финансирането на ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

35 членки коалиция, егати цирка!

Браво ! Тия ме разсмяха ;)))) Точно в кувейт , основните спонсори на ислямските главорези , наред с зомбитата и пустинните плъхове , тече тая конференция :))))) Тая " новина " може и да топ за малоумните , ама да я тиражираш и за европа ;))) Все са останали мислещи люде на Планетата...... И се увеличават с дни , за нещастие на влечугите .

За мислител ли се имаш? Направо - естествен философ. От дърво..

Всички знаем, че Саудитска Арабия финансира ИД. САЩ пък продават и на едните и на другите. Какво обсъждат на тази среща - просто не знам.

gruh

Американците ще платят на ДАЕШ, за да напуснат Мосул и да се насочат към САР. Целта е ярък медиен фойерверг "освободихме Мосул от ДАЕШ" в навечерието на изборите в САЩ, което да налее вода мелницата на демократите и на Килъри.

Сетила се Мара, да се побара. На луди ли ни правите, бре? Досега защо не им спряхте финансирането, та трябваше св. Владимир Велики да почне да ги изтребва, та да се сетите? Но май не искате да унищожавате отрочетата си, а само пушилка и пепел пак. Този път обаче: но пасаран!

Че те Кувейт и СА финансират ИДИЛ, а сега ще се правят, че уж нищо не знаят.... А нашите цигани кой ги финансира да носят бради и бурки? Кои направиха ислямистки училища и проповядват краен ислям.... уж че това били "инвестиции", а пък тъпите ни политици се правят, че нищо не виждат....

"Канадеца" хептен е тръгнал прес просото, ще ме умори от смях! Ако Путин стои зад Ал Кайда,ИДИЛ и атентатите от 11-ти септември защо САЩ не са го обвинили досега затова? Ами защото по принцип много лесно може да се докаже, кой седи зад всичкото това и САЩ не искат да се разбере. Явно двете страни не са в толкова лоши отношения колкото го представят за да се разкриват такива работи.

От членовете ИМЕННО на тази "коалиция" се ФИНАНСИРА Ислямска държава/ИД/!!!! Ще ги изброя: КАТАР, Саудитска Арабия,Израел и естиственно С А Щ !!!!На практика "срещата" е преливане от пусто в празно!!!!!

какво се пениш бе? нали путлер щеше да ги разчисти за една седмица?

Господа, забележете - коалицията е срещу финансирането на ИД! Не е срещу Ислямска държава, а срещу финансирането й! Не е срещу зверовете - изверги, а срещу финансирането им! И търси мерки! Мерките са от хилядолетия известни - няма защо да се търсят! Мерките са армии воюващи срещу врага,обявил отдавна война на цивилизацията ни за да я унищожи. Напомням, че Ислямска държава обяви, че догодина ще има ядрено оръжие. Не трябва борба срещу финансиране, господа коальори, а борба срещу врага! Война за унищожаване на унищожаващия ни враг! И търсят мерки, коальорите! Мерки ли? Дрънки! И какво ще мерят господата? И как? Единственият начин е известен от хилядолетия. Враг се мери през мерника на оръжията - мерника на пушката и оръдейния прицел до прицелващите ядрени удари системи. Друго мерене за враг няма.

да не се правят на ударени тия чаршафи те, франсетата и американците ги финансираха до вчера

В Кувейт се Обсъжда, как да "Направим Нашата Контрабанда" Хем Печеливша, Хем да я " Забраним пред Света". М16 Модел от Виетнам до Сега е Виден от Всякъде по ТВ репортажите - Направо Изложба. АК е от ГОДИНИ ТАМ като оръжие... Това е Само Един Пример. Вижте На ИДИЛ-ците Облеклото, Обувките, Очилата, Радиостанциите, Ръкавиците, Очилата ... за Какво Говорим. Чие Производство са ... За Милиардите Долари да кажем, че ги печатат в Мазета в Мосул. Нали така, или е Иначе... я Кажете/Пишете...

До сега мислех, че израза "Крадецът вика дръжте крадеца" е виц, но сега виждам неоспорими доказателства.

добре е първо да се погрижaт за путин и да знаят тои къде и с колко $ ще избяга.

"Групата за борба срещу финансирането на Ислямска държава" да не се помайва, а да накара в най-скоро време ислямската демократична държава да подпише една сета/ттип и това беше. мартин шулц също ще помага. :-)))

През декември 2015 г. СС на ООН единодушно приема резолюция задължаваща всички страни да пресичат финансирането и оказването на друга помощ на терористичната групировка "Ислямска държава". В следствие на тази резолюция е създадена и тази комисия, чиято ефективност е точно - нула. На територията владяна от ИД в обръщение са златни и сребърни монети. Златните се разменят при курс 1=198 $, а сребърно-медните 1= 2,5 $. На прес конференция за започването на офанзивата за превземането на Мосул - на въпрос "Ще унищожите ли финансирането на ИД", отговора на водещия е "Операцията в Мокул няма такава цел". Основна база за финансиране на ИД са техните структури в Либия. Приходи получават от сделки в Саудитска Арабия, Катар, Кувейт, ОАЕ, Турция и други. Основни източници на доходи са - търговията с петрол, газ, памук, храни, хора, оръжие и данъци (десятък от всички приходи и други такси) плащани от населението. При транзакциите използват всички трудно проследими модерни методи - включително и биткойни, а при традиционни използват мрежа от посредници. На практика въпреки загуби и намалени обеми финансирането им функционира.

И чаршафосаните от Кувейт и Катар, и зам-министъра Зубин са съвсем наясно кой и с колко финансира ИД. Досега можеха 100 пъти да спрат кранчето и ИД да отиде в историята. Но не - всеки си играе играта и търси да извлича дивиденти, вкл. в геополитически план. А тъпите еврогейци приемат тълпите целенасочено пускани към Европа мигранти, което е равносилно на самоубийство.

Сети съ наша Мара да си я побара. Ама нали ИДиалчеттЪ съ тяйни ора.

Голем майтап в края на представлението.

Тия чалми нещо ебават ли се с нас?! Най-големите поддръжници на ИДИЛ и Ал Кайда, същите които ги спонсорират...Щелид а търсят първоизточника на финансиране на ИДИЛ и Ал Кайда? Ми да си бръкнат, не не в гъза!! А в джоба, и ще намерят източника!!!!

Че на тях и Китай се надяват да продадат дялове от (санкционирания) РосНефт за да кърпят бюджета, още преди Нова Година. До там са стигнали - ще режат и от 'свещената крава'

На мен не ми е ясно как точно тези, които финансират ИД, са едновременно с това и срещу финансирането й! Някой може ли да обясни?

Нали и ние това се питаме. Как Русия която финансира ИДИЛ се бие с него и ИДИЛ на изток си седи в старите граници, а само Кюрдите му отнеха територия. А руснаците направиха водевил в Палмира.

Американците създадоха ИД, въоръжиха го, финансират го и в момента. Абу Бакри лежа 8 г. в Гуантанамо, извадиха го оттам и ЦРУ го направи шеф на ИД. Обирай си крушите бе цървул скъсан

Разбирам те напълно, че за да се правиш на толкова малоумен също се иска акъл, талант даже. Поздравления. Сега вече може от Дир-а спокойно да си пуснат рекламите.

Ама това сериозно ли? Саудитска Арабия и Кувейт срещу ИДИЛ? От кога?

Е, много ясно, кой ги финансира. Ердоган! Руснаците го казаха и доказаха. Направиха пресконференция, показаха видео. Възмутиха се до дъното на душата си. След това просто станаха прагматични и го поканиха в Русия, след това Путин му отиде на крака в Турция. Ама прагматизмът така повелява. Дори и когато си православен славянин.

И ИДИЛ гърмяха атентати в Турция, особенно след сваляне на руския самолет, а в уж воюващата с тях Русия НИЩО.

ИД е на същата хранилка като АлКайда и Хизбула а именно - Кремъл !!! Преди да стане президент на свинарника, нямаше нито един терористиче акт. Няколко години след като Елцин го качи на стола, почнаха терористичните актове и съм 10000% че той стои за световния търговски център, като използва Ал Кайда за това. Забележете че Раша е приятел със всички ислямски държаи и воюва само срещу християнски. И още....няма нито един атентат в Раша от ислямисти !!!

.. ха-ха-ха ...

За цент и половина,толкова бати,толкова.... Само за ГМО хамбургери стига и ето на.... Виж докъде я докара...... Трагедия е твоето.....

Естествено. Арабските социалисти от БААС направиха ИДИЛ, и уж Башар от партията БААС на арабските социалисти се бие срещу тях, като и Башар и иДИЛ се бият основно с опозицията на Башар. Естествено КГБ е в дъното на всичко. В момента ИДИЛ е затруднен финансово, защото Русия е затруднена финансово.

Вие с канадеца направо преминахте към фентъзи жанра. Напишете направо някаква книга в тоя дух сега е модерно.

точно са се събрали. Явно им писна да дават пари и да няма резултат.

Както са се събрали,няма ли някоя,,заблудена,,Руска ракета...да ги,,поздрави,,и светът да се успокои.

Целия този цирк за "освобождаването" на Мосул е едно пропагандно мероприятие на обамовата администрация. Барак Хюсеин Обама иска триумфално да приключи президентството си с една военна победа. За това е избран, като по-лесен, град Мосул. Предвидено е, "победата" в Мосул да стане на 8-ми ноември, в деня на американските избори. Та и Хилърката да намаже от победата.

Пчелите ще се борят с меда ...

Точно тези които се споменават ли,ще се опитат да спрат финансирането на ИДИЛ??:):)))) Как по - точно?? Ще им вдигнат лихвите за парите които им дават и ще ги принудят да търсят финанси другаде ли??:):)))) Мистерия....:):)))))))