Над 7 млн. лв. за реклама на председателството ни на ЕС

7 265 000 лв. ще струва на бюджета рекламата на Българското председателство на Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Над 7 млн. лв. за реклама на председателството ни на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА А,НАИСТИНА ЖИВЕЕМЕ В АБСУРДИСТАН!!!ДА"ЖИВЕЕ"ВЪЛЧИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ!!!

Най-логично е да се откажем от председателство на ЕС. Държава затънала в мизерия и корупция да председателства ЕС ми звучи като черен хумор. Държава която бори безработицата чрез евакуация на населението от страната да председателства ЕС ?

Представете си колко животоспасяващи лекарства могат да се купят с тези безсмислено изхарчени пари... Явно разпределянето на пари, изработени с труд, от хора, които НЕ полагат труд и не знаят що е това, води до такива БЕЗСРАМНИ резултати.

Не 7 ,а 70 милиона трябват за реклама,да се знае и помни навред в Европа кога Бойко,Герб и България са владели Първото място! Парите да се експроприират от пенциите на червените,разпищолени бабички!

Защо трябва да се рекламира председателството ни. Нека хората замесени в него просто да работят добре. Да работят с мисъл и инициативност и най-добра реклама за България и политиците ни ще бъде извършеното през този мандат.

И какво ТОЧНО ще му се рекламира на това председателство? Ако се даваше по икономически показатели на съответната страна, България щеше да гледа председателство през крив макарон, както е на опашката в ЕС. За 6 месеца- близо 8 милиона хвърлени за тоя, дето клати гората. За пенсии, естествено пари няма. Пак като в стария социалистически виц пАрата ще отива в свирката.

Нещо не ми става ясно как след непрекъснатите приказки как това е ''чест'' за нас. как ще ''изпъкнем'' с това ''председателство'' а в същото време хвърляме милиони за да се рекламираме само??????Поредните кражби май ще се усладят на мнозина защото много успешно ще да бъдат заметени с това ''председателство"" дето за нищо не служи на хората освен някакви евродебили да си хортуват и разхождат на чужда издръжка ама милионите за него биха спасили не един и два живота...Реклама за нещо дето толкова време се преекспонира из медии и управляващи..

Председателството се осъществява по график на ротационен принцип. ВСИЧКИ държави-членки минават през него, та не е кой знае каква чест. полага ни се по право. Голяма част от рекламните материали включват сувенири, химикалки, тефтери, знамена и пр., които се раздават задължително на заседанията в Брюксел. Това го прави всяка държава, която поеме председателството. Аз лично не виждам повод за прекалена екзалтираност, нищо кой знае какво не се случва. Най-важното е да се представим добре по време на председателството.