”Затягат кранчето” на криминалните пари в UK

Великобритания ще въведе от утре нови мерки срещу финансирането на организираната престъпност и тероризма.

Обратно в новината

Коментари - ”Затягат кранчето” на криминалните пари в UK | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо чак сега? Какво чакаха досега толкова време?

Това би било фатален удар в-у англо-саксонската икономика, която е сумати години 100% базирана на пране на крадени пари идващи от всички бедни страни и разбира се милитаризъм и тероризъм ! Само думи, никой невярва че ще пипнете ошорните си зони и практики...

Има нещо вярно, макар че 100 % е пресилено.

Важното е мерките и законите да се прилагат, а да не са само на книга както у нас.

Няма обаче 444GBP таван на кешови разплащния, ти да видиш...

Трогателна история! А Money Gram , West Union etc. ?

НЯМА ЧЕСТНИ ПАРИ В УК БАНКИТЕ.ТИЯ НЯМА ЛИ ЗА КАКВО ДРУГО ДА ПИШАТ? ЗАЩО ПАК МИ ТРИЕТЕ КОМЕТАРИТЕ. Т ВИЕ СТЕ УМРЕЛИ ОТ ГЛАД??????

E като ги затегнат, че ми ручат кея, както би се изразил матрата от банки.

мутрата ...

Много правилни коментари по долу.Естествено чак сега ли се сетиха за тия неща?Точно така те ги знаят офшорните зони особено британците защото точно те са в основата им.Ами Гибралтар на кого е?Досега къде спяха?

Споко никой няма нищо да пипне. Пък и защо този дето яде баницата и подкрепя тероризма да прави нещо... няма логика просто..

Дрън,дрън. Може би ще закрият офшотната зона на остров Ман?!?

Да не закриват футболната лига - Премиер шип?

А остров Ман и Вирджинските острови ще ги затворят ли.

А кога и в ЕС?

И какво за криптокарънцитата? мозлемите не пипат дигитални карънсита. протиф Ислама е. А Запада почна да налива пари в критовалутите и банките усетиха финансов натиск, и сега ко праиме. Ше останат саму мусулмани и Ротчайдс в собствените им банки, и как ше крият престъпленията си? нормалните хора си купиха критовалути и си изляха парите в блокчейна, и сега банките се опразват, ко праят сега престъпниците?

гоуем специалист си...за нищо не ставаш...явно и мъжа ти не мой те гледа затуй постоянно киснеш у форума и лееш мъдрост...

Оня ден си купих още 2 биткоина. Следващия път ше си купим етери. По-следващия път ше си купим лайткоин. Вий лапайте миуте и ноо не знайте.

Краят на Cash... and carry?

И офшорките ли?!

Ау-у-у-у-у-у ...... защо ли на мене тъпия .... , не ми е "случайно известно", че в Англия се перът пари на дихадисти и на Иран ?!?!?!?!? Ами това става през последните 25 години !

Е нали в това е силата на икономиката им, овшорни зони, руски олигарси, пране на пари с милиарди, това все едно на измамник да му дойде съвестта и той да реши да се самоубие.

вери, вери фънни индиид

Ох . . . . пак на ловят за шарани . . . . .Ще почакаме да излезе малко повече и по- детайлна информация за какви мерки иде реч . . . . ., но още от сега можем кажем, офшорните зони не се пипат. А къде има пране на пари, къде не се плащат данъци . . . . . . в офшорните зони . . . . е те повечето са и под английски контрол . . бай дъуей . . . .