Пхенян екзекутира официални лица, гледали чужди сериали

10 служители на управляващата в Северна Корея партия са екзекутирани по различни обвинения, сред които и гледането на чужди "сапунени сериали".

Обратно в новината

Коментари - Пхенян екзекутира официални лица, гледали чужди сериали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо триполовите демократки не организират някоя пролет или лято за северокорейския народ. Този норад много лесно ще тръгне то пътя на демокрацията, стига комунистическото му ръководство да се махне, което няма да е трудно.

Все едно някой е прочел мечтите на Путин!

Има един много готин Филм - казва се "да разлаем кучетата". Веднага се сещам за него като чета такива неща.

у нас, ако разстрелваха за гледане на ТУРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ!

тия измислени новини се преписват от хамериканските медии които ги снасят на промитите мозъци. там субектите които им вярват им викат sheeple (sheep+ppl). очевидно и у нас има много овце които верват на всяка глупост :) може и да са екзекутирали някой но едва ли е за гледане на тъпи сериали.

Ние УВРЕЖДАХМЕ мозъци, не ги промивахме! И това си личи вече четвърт век след като (уж) ни няма...

Първо,иди-виж,как гладуват и само маршируват и тогава пиши глупости, срещу заплащане!

Поредната порция помия за малоумниците в България. Да попитам, къде са ги гледали, по телевизията, на двд плейъри- това е смущаващо, нали са в каменната ера, или пък са пътували извън страната и там са гледали сериалите - което също е смущаващо, защото Северна Корея е един конц. лагер. Имало черен пазар - е как бе, как стават тези неща ??? :)))Като гледам коментарите , разбирам защо сме на това ниско ниво, просто материалът е много лош и безмозъчен в България. Следете какво пуска "южнокорейското разузнаване" по фокс нюз :))))

Как си с храната,но писанията ти, наистина са идеотски!

Геноцидът на големи групи хора е в основата а комунистическата идеология. Още в средата на 19 в. го "проповядват" Маркс и Енгелс, а Ленин, Сталин и последователите им го прилагат в действие. Вижте това в youtube (умопомрачаващо е!): watch?v=GQoe-3Va2oU

Големите кланета в световната история, винаги са били организирани и продължават да бъдат организирани от капиталистите !- Първа, Втора световна война, Корейска, Виетнам, Ирак, Либия, Афганистан и т.н. Тези "големи групи "хора"", за които пишеш, са същите криминални престъпници, като нашите "герои" от лагера на о. Белене. :))) Тази лъжа отдавна не върви, пробвай с някоя нова.

да ръсиш мухлясали пропагандни клишета (без фактологична обосновка) в 21 век! ВСВ я започват Хитлер и Сталин с подялбата на Полша - единият е на власт със своята националСОЦИАЛИСТИЧЕСКА РАБОТНИЧЕСКА партия, а другият с КОМУНИСТИЧЕСКАТА си партия! Борят се СРЕЩУ капиталистите! Корейската война я започва офицерът от НКВД Володя Ким (Ким Ир Сен, дядото на сегашния червен диктатор), а виетнамската - от Хо Ши Мин. И двете са по един сценарий, писан в Москва. И Корея, и Виетнам фактически нямат собствени армии, а договори за сигурност със САЩ. Жертвите на Садам и Кадифи са несравнимо повече от жертвите в съвременните войни в Ирак и Либия. В Афганистан големите кланета ги извършват Тараки, Бабрак Кармал и съветската армия... Защо не си написал нищо за "капиталистите" Пол Пот в Камбоджа и Иди Амин в Уганда, чиито "постижения" в кланетата са достойни за своите вдъхновители от Кремъл? А за десетките милиони невинни, загинали в Гражданската война, при колективацията и национализацията, в ГУЛАГ, в двата гладомора (20-те и 32-33 г.), при чистката в края на 30-те, от наказателните батальони?

от средата на 19-ти век: "Слабите класи и раси за да се адаптират към новите условия на живот трябва да се заличат. Те трябва да изчезнат в холокоста на революцията".

Филма за трагичната любов на Ис фидос и Боко Боричели, него са гледали, но нали и двамата са "Предатели", именили на "Партиата- майка", И, куршума ! Едно расследване на бТТВ"Трътките"

По-тъп си и от Севернокореец, но дори не го разбираш...

абсолъутно вярно е цхе си тиквун. даже си миризлив тиквун.

Нa мен пък ми е много интересн кaк някои кaзвaт, че зaпaднaтa музикa билa зaбрaненa. ..хм...още имaм хубaви спомени от времето,когaто нaшите ме будихa зa детскa грaдинa и по рaдиото пускaхa зaпaдни песни нa aббa, бий джииз и други,но и много бг естрaдa, която също беше добрa. ..

Я па таа, интересно и било! Ами така си беше, но ти явно си се родила след времто на застпя. Западната музика не само се забраняваше, ами имаше и наказания. Така се живееше "добре" през застойните времена на "светлия ккомунизъм". ДОБРЕ ЧЕ ОТМИНАХА И НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ЩЕ СЕ ПОВТОРЯТ!!!

А бе тикво куха,стига сте лъгали младите хора!Който иска да види истината ,да провери в "Балкантон" дали са издавани плочи на западни групи!Аз лично още пазя LP с песни на Пърпъл,Стиви Уондър,КридънсИмаше и малки плочи с по 2 песни , 45 оборота.Имам предвид времето след19 66 година. Вярно е ,че имаше някакви квоти за музика по дискотеките-например 50% българска,30 % от соцлагера и останалото западно.Това беше тъпото, но времената бяха такива.Да не би в САЩ да са се скъсвали да пускат съветска или друга соцмузика?

Чела ли сте "Задочни репортажи" на Георги Марков? Ако не сте - непременно го направете! И ще разберете доста неща - за да не изказвате инфатилни мнения.

А бе, вие май забравихте, че най-големият престъпник по времето на ГЕРБ беше...Цвъко! С три ефективни присъди. За тези си престъпления отдавна да е бил обезглавен в някоя азиатска държава! Но герберчетата си обичат престъпните вождове. Само си спомнете колко прякора му бяха прикачили на "физкултурника".

И малките деца могат да се досетят че не е заради сериалите а за нещо друго....просто сериалите се ползват за извинение. Така както както преди с ползваше за извинение "че си капиталист" щот всъщност пречиш на накой а сега се ползва за извинение че си "комунист" пак щото пречиш на некой.....така както САЩ ползва за извинение че някой си е терорист за да му сринат държавата. Накрая се вижда че комунистите са най големите капиталисти а демократите най големите терористи - "Внимавай в преследването на звяра да не станеш като него!"

Така беше и в България при социализма, но повечето от жертвите, които харесваха западна музика или четяха вестници и списания, а и се запознаваха с чужденци също бяха наказвани по различни начини. Има и убити, но това е строго секретно. Ченгетата навсякъде душеха да видят някой заподозрян. Същите тези ченгета станаха управници на България след 1989 година. Нищо странно няма в това.

Ред и дисциплина както физическа така и духовни. Никакви хър-мър, ма я съм сакал тва....или сакал онова...мрън, мрън...никакви такива. Още от раждането в стегнат строй стъпка по стъпка и така до пенсия. А не..."ми сега кво шъ правя", "Къде ще живея?В какво?...Каква кола да карам? Къв телевизор да си взема?...лигавщини...искал да бъде богат. Я едни същи обуща, гащи и палта, какво сте се разлиготили. Все искам та искам. Като не знаете да ви стига ще е ей тъй като тези на снимката. Искаш нещо...разстрел, пари ли?...разстрел, искаш да си шляеш задника на сам и на там....разстрел. Турски сапунки...разстрел. Бизнесмен ще ми ставаш...разстрел и още веднъж за всеки случай. Икономист дето постоянно ми бута пазарната икономика пред носа и ме лъже в учите само и само да не ми даде дължимото...разстрел, и отново и отново....."бах свършиха патроните, грабвайте телата на юристите!".

Ебати дивото племе!

САЩ какво дремят, че не им спретнат една малка цветна революцийка

Те за близо 1милион човека 98година в руанда убити за 100 дни не си мръднаха пръста ,че за 80 ли

Вица, за който са влезли хора в лагер в България: Двама милиционери си говорят: - А бе ,ти чу ли новината ? -Каква? -Ами братушките са скакнали на Луната, бе ! -Ама как, всичките ли?

че много ясно- те и сега бият за вицове за полицаи.

Всеки който гледа ЮК сериали трябва да бъде екзекутиран!:) Така ги правят, че след това си неспособен да гледаш нищо друго. Всичко ти се струва ужасно безинтересно. За бога, хора, не гледайте, ще се пристрастите. А дойде ли АТАКА на власт ви чака, това което се е случило в С. Корея.:))))

краино време е американската армия да се намеси и,да защити националните интереси на америка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тая история май ти е забавна?

Момченце, не знаеш ли или не си чел, че война между Сев. Корея и САЩ имаше и янките ядоха голям пердах тогава, въпреки че воюваха, както и сега, под егидата на ООН! А най-голям пердах изядоха турците - 40000 турска армия бяха избити до крак за 1 (един) ден! Това окончателно принуди Турция да праща повече войски в Корея! Китайските "доброволци" в Корея бяха над 500000 души, а съветските МИГ15 превъзхождаха по всички показатели американските изтребители!

И като се събуди, беше ли с пръсти в контакта, или не?

Martin Martinov

да забранят и турските серяли че много заемат времето на хората в бг напоследак и ги натуяват :} *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Съществува ли нещо, произлязло някога от Русия, което да не е чудовищно?

Не ставай смешен, Пешо! Да не би корейците да са произлезли от...руснаците, та са толкова, според тебе, чудовищни?

Социялизъма беше добър за мильони българи и имахме държава. а избитите в белене и лагерите са по малко от хората ,които бяха щастливи,а вашата статия е ПРОПАГАНДА. АНТИСОЦИЯЛИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА!

Ако обичаш, първо научи граматиката и след това пиши.

Късно е да учи, скоро ще мре, хаха.

И аз съм живял при социализма :) А гърците като не живееха при социализма ни изпревариха с бързи темпове по стандарта на живот. И днес, когато са в криза са много по-добре от нас. Ако не беше тоя социализъм (и последвалата 25 г. криминал-демокроция на комунистите), сега средната работна заплата в България щеше да е поне 2000 евро, при малко по-ниски цени.... а минималната пенсия щеше да е над 500 евро.

дако ти си от избитите в белене няма да приказваш така че много е добур като строи не е добур но помощите от сауза бяха добри на цената на соц лагера *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

?? ха! Трол.

На 15 септември 1961 г. виртуозният музикант Александър Николов - Сашо Сладура е арестуван и и пратен в концлагер Слънчев бряг край Ловеч. Инструкциите към началника на българския ГУЛАГ Николай Газдов и помощниците му са - Сладура да бъде докаран до естествена смърт.

Според пресата в Сеул, екзекуциите на официални лица от Пхенян може и да показва, че Ким Чен-ун се оттървава от потенциални източници на опозиция срещу управлението си. Това е по-вероятно. Защото ако причината е гледане на порно филми, то тогава Ким Чен-ун трябва да бъде изгорен на клада.

През 1949 г. заради покана за турне от САЩ Леа Иванова е затворена в женския лагер в Ножарево, Ловешко.

Тия са уникални! Искам да им пратим цялата туземна политическа измет от последните 70 години за показен отстрел!

Има по-добро решение - да ги разстрелят тук. За назидание на мераклиите за власт.

Защо във всички записи и филми за Северна Кореа няма нито един гълъб или някаква по-едра птица, като врана или нещо подобно свободно разхождаща се по площад или поле или кацнала на дърво ????? Глад е отговора!

Голем праз ние тука на седмица екзекутираме повече с нашите "прекрасни" пътища и "образцови" шофьори!

Какво ви се вижда чудно, в България по комунистическо време има убити в лагерите защото свирели западна музика - суинг.

Да а пък в САЩ са убивали негри и индианци щото ей така!

Да, а пък в Русия са убивали тези с дръпнатите очи! Русия е създадена на същия принцип както и Америка, но доста по отдавна.

Комунизмът е изтребил над 100 милиона души. Няма в историята такъв прецедент! Най-големият им конкурент са фашистите, които са насмогнали с около 40 милона. Всички други, включително убилите индианци, са стотици пъти назад в цифрите. Освен това американците не са избивали особено индианци, а са ги избивали пришълците от Европа. Тогава е нямало социализъм, било е век по-рано и хората са били с манталитет на животни. Ако сравниш морала у хората и политиците през миналия век, ще установиш, че няма сравнение между капитализма и социализма, дори в няколко порядъка социалистите са напред в избиването. Порядъци, не пъти. И братята им национал-социалистите. Има ли в някое заглавие социализъм, оглеждай се за цинизъм. Не че с индианците е нещо хубаво. Навсякъде има пошляци. Само че ако при капитализма са с минимално присъствие, при социализма е доминиращо. Количеството има значение. А ако цитирам Макрс, количествените натрупвания водят до качествени изменения. Ето ти от къде идват измененията при социализма - от натруване на голям количество пошлост, простотия, цинизъм и уродлив ген. Просто количеството от тях е така неразредено, че задушава обществото и го руши.

Виртуозният цигулар Сашо Сладура е хвърлен на прасетата в концлагер.

Ми да и са утрепали на Боци дедо му!

да средата на 20-ти век, а каво са правили 14-15-16 век..............не ми се мисли, но вече сме 21!!!!!!!!

Сашо Сладура е един от 147-та българи, убити край ловешката кариера. За толкова има официални данни. Никой не знае действителния брой.

На една известна наша певица баща и бил убит в Белене. Както тя казваше - заради идеите си. После някакъв бивш затворник от там каза "той ли бе? той беше педофил. И не само таковаше ами и измъчваше децата". Колкото може да се вярва на него, толкова и на певицата. Факт е, че лагери е имало няколко години след 09.09.1944 г. Там има убити хора, дали са заслужавали или не, би било редно, както е в правото да чуем и двете страни. Факт е и това, че в годините след 10.11.1989 г. в България бяха убити много повече хора заради безхаберието на държавата. Хората, които измряха уж от естественна смърт, поради невъзможност да се хранят редовно, да получават медицинска помощ, липса на дом и друго "косвени" причини не ги броя.

Глупако, едни и същи идиоти разстрелваха интелектуалците след 9 спет, едни и същи и техните деца съсипаха България след 10 ноември!

днес има доста новинки за промиване на мозъци ... единият палел хора с варели другият ги стрелял заради сериали .... може ли пък целият свят да живее щастливо като при бонго бонго

Ако някой в Сев. Кория загуби секретни документи като Станишев, веднага ще го хвърлят на кучетата.

Да? А ако гушне 100-200 милиона, тогава какво ли го чака?

Тогава го чака депутатско или най-малко директорско кресло. Справка - Меги Ку и...т.н.

Едните се кланят на мумии,ядат трева и карат велосипеди,другите произвеждат и продават телефони,автомобили,телевизори...Подобно на ГФР-ГДР..Но това прави ли впечатление на български съветофили?Нищо подобно.Тъпи до безобразие..

Велосипеди карат партийците, повечето ходят пеш боси.

Руснако, помни Рейгън,следи нефта,чакай мизерията. Не е лесно да си русифилистик в днешно време...проект,,новорусия''умре,проект,,евразия''тоже,НАТО отпред,отзад Китай...много плътно отзад. Спокоен съм.

ебаси спокойствието. Като знаеш, че нато и китай общо са си направо майкрософт!

И какво е направил Рейгън? Съветниците са му казвали, да спре Горбачов, че ще разтури СССР, а на САЩ не им трябват още врагове. Но него толкова го е блазняло да се разпадне СССР, че реално нищо не е направил.

ако в България има такъв режим представяте ли си колко хора трябва да умрат и за подкупи трябва да убият всички народни представители ,ха,жив човек нямаше да остане..........

Режима в Северна Кореа не е толкова страшен. Огромна част от населението разбира, че е подложено на терор, но не смеят да се вдигнат. ПО - страшно е примерно в Македония или БРЮМ! Там хората са свободни да четат и да откриват света, но имат режим дълбоко заложен в собствените им глави, който е много по страшен от този в Северна Кореа. Това се отнася и за Русия.

тез коерйци да с еучат от американците , как се застрелва президент, вместо да се осланят на нещо старо и перверзно , да се учат как се правят преврати , как се отсрелват президенти

РУСКИТЕ ПРОСТИТУТКИ СА ЗАПЪЛНИЛИ ПЕКИН ЩОТО НЕ ГИ ПУСКАТ В СЕВЕРНА КОРЕЯ, ЧЕ БИЛИ ЗАПАДНЯЧКИ, ХАХАХА

и защо тези които харесват путлер задължително харесват и мао ким саддам асад сталин е и понякога хитлер

ЗАЩОТО СА ИЗРОДИ.

ОТГОВОР: Защото сме социалисти :) Серго :)

Ама то голяма простотия във тоя форум - най-вече от апологетите на комунизма и неосъветизма.

Кога най-после ще прочетем за разстрела на 10 български официални лица?

Няма да прочетем! Те са като вълци, нападнали бизон. Хапят се помежду си за това, кой да докопа най-вкусното парче, но никога не забравят, че изкат месото именно на бизона. А бизона - това сме ние.

Никога. В България няма смъртно наказание. Но продължавай да мечтаеш, човек е толкова голям, колкото са големи мечите му. Тъжно е, че на повечето сънародници, мечтата им е да "Покажа на другите!". По-болезнен начин, ако е възможно. И продължително.

руснаци фили пукнете се от яд!!! пулер никога няма да го обичат колкото КИМ!!!!! ХВАЛА!!!

ХАХАХХАХА ПУТИН ГО УВАЖАВА ЦЕЛИЯ СВЯТ:) НО ВИШ ГОРКАТА МАЙМУНКА ОБОНГО НИКОЙ :(

момче бягай да чистиш тоалетните че ще замирише

Александър

Не виШдам, не виШдам! Виж, ако "Ш" и "Ж" са ти едно до друго на клавиатурата се извинявам. ;)

Руснаците са за посмешище и никъде не ги уважават, дори в любимия ви Китай. Последно един китаец ми разправяше, че руските проститутки са запълнили Пекин :D

Американците интересно защо се намесват дори в Украйна, но не и в С.Корея? А че тук има нужда да се разчисти по подобен начин цялата ДСарско мафиотска власт е все повече видно след банковите кражби.

е що. 1. В Северна КОрея няма ресурси за крадене 2. С. Корея има ракети, които летят по- добре от американските.

Летят с божието повеление на Ким!

Аха - ракетите им даже стигнаха до слънцето, ама през ноща.

Има ресурси и в сев. корея дори в момента има проект на русия за ъпгрейд на жп мрежата в сев. корея за 25млд долара срещу достъп до природните ресурси :) Те американците не са спирали с диверсиите и опитите да ги завладеят и това е също една от причините за капсулирането на сешерна корея за да се защити от инвазията на сащ..иначе ако са уязвими като украинците отдавна да са ги налапали.

През 53-та се пробваха американците. Мачкаха много здраво и натириха Ким далеч от териториите, които завзе (Юга). Тогава Русия и Китай заплашиха с ядрено оръжие и се подписа договор. Та за това този въпрос не е към американците, а към руснаците.

човека откъде да ги знае тези неща... на сбирките на АТАКА дават само уроци по ''история'' писана на място от Бялата Златка

Пак манипулация. Защото гледели сериали. После между другото се казва, че вземали и подкупи. Така, малко, между сериалите.

възможно е но за подкуп никога не биха ги убили ...

Защо не? В Китай убиват. Отразява се добре на държавата. Никога не съм взимал, на мен са ми искали, нямам нищо против да го въведат и у нас. Разбира се, не за 20 лева но за 200 000 - да.

като гледам русофилистиците освен по путлер си падат и по ким :))) значи не съм грешал в отношението си към тях до сега :))) спокойно отново мога да ги нарека идиоти :)))

ПО-ПРАВИЛНО Е РУСИФИЛИСТИЦИ, ЗВУЧИ КАТО СИФИЛИСТИЦИ, ПОМНЕТЕ ЛЕНИН, ХАХАХА

Valter Novotni

А ДЕМОКРАТИ ЗВУЧИ КАТО ПЕДОКРАТИ:) ДЕМЕК БИПЕДАЛНИ ГЕЙРОПЕКСИ СТЕЛКИ:) НАЛИ! ТАКА ЗВУЧИ ПО ЯКО НАЛИ ПЕДОКРАТ?:)

Такава дума "русофилистик" няма. Ти си я измисляш. Аз пък си измислям американофилистик, също така звучи като сифилистик, каквито и са в действителност!

А АЗ КАТО ГЛЕДАМ ПЕДОКРАТИТЕ СИ ПАДАТЕ ПО МАЙМУНИ:) ДЕМЕК СТЕ СИ ЧИСТА ПРОБ ЗООФИЛИ БРЕ:) ТРЕБЕ ДА ПАЗИМ ЗООПАРКА ОТ ВАС ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ....МАЛЕ МАЛЕ!

Ако изпратим всички русофилистици при любимата им я Русия ,я КНДР....е как само ще решим пенсиония фонд,че и от ОФ клубове няма да има нужда...но ЕГН-то ще ги прати скоро на още по-хубаво място,при рогатия си началник

педеро,,спин,,озните са по ,,модерни,,!!! съвременно ,,цивилизовано,, заболяване на сбъркалите ,,дупката,,!!! ,,аве демократи,,!!! po to4no ,,psevdodemokrati,,!!!

Та КОЙ каза,че комуноидите в БГ били като СПИН-а.......че нещо ми се върти в главата за един виден стратег на украинския гей??

ПУТИН ДА НЕ СИ ПОПЛЮВА, А ДА СЕ УЧИ ОТ КИМ. ИНАЧЕ ЩЕ МУ ДУХНАТ ПОД ОПАШКАТА.

знак на равенство между южнокорейската преса и пишещите в Дир - на еднакъв "акъл" са!

И друг път съм писал за Северна Корея,защото съм бил там за осем месеца.Работех в Русия и по една програма за дърводобив и ни командироваха в град Расън.Хора спомнете си репресията в България преди 30-40 г. и го умножете по 10.Там отговорниците,които бяха руснаци не ми позволиха да си казвам името.Думи като свобода,победа и революция са забранени.За тези осем месеца видях много неща,които въобще не са за форума.Никога не бих отишъл отново.Не искам да ви убеждавам в нещо, след като не сте го видяли.

"Хора спомнете си репресията в България преди 30-40 г. и го умножете по 10" - И ще получите сегашната реалност в България :)))

Е прав е Боко - МАТ'РЯЛ-а е кофти.

Това че баща ти е алкохолик и те бие си е семеен проблем, а не национален! Калпаво семе сте, никой не ви е виновен! :)

Преди 30 години режимът в България беше омекнал. Не подстригваха и можеше да се ходи с дънки.

бил си в северна корея и русия , като нпо инструктор, н че ми харесва северна корея, но това не ьзначи че трябва да уважавам нео колониалстичните пропаганди на НПО-та, които са производни на болшевизма от 19 век

Г-н/г-жо/ АХ,съвсем ясно съм написъл като какъв съм бил в Северна Корея.Ако и вие сте били там за повече от 2-3 дни съм съгласен на диспут.Противен случай си губим времето.

Е, какво е станало там, кажи поне едно нещо?

В Северна Корея не съм бил, но бях няколко дена в хотела към посолството ни в Москва, а то е съседно на посолството на КНДР. От прозореца се виждаха интересни неща. Например, всяка сутрин в 6.30 часа целият личен състав се строяваше на една ливадка и жулеха 1 час утринна гимнастика. както казаха хора от нашето посолство, начело с посланика. И друго - стаите им нямаха завеси или пердета или щори някакви, нищо-голи стъкла. Презумпцията - социалистическият човек няма какво да крие. Та така - предполагам Виктор, на място в Северна Корея е видял умопомрачителни неща.

Викторе, не знам на колко си години, но аз много добре си спомням за репресиите отпреди 30-40 години.Ако трябва да съм откровен, тогава и възродителния процес току набираше скорост(всъщност бе в разгара си).Но предполагам, че промитото ти мозъче визира класово-партийните такива.

На 67 г. съм,"промитото ми мозъче" казва да не влизам в конфликт с ниско интелектуално развит индивид/вие пръв започнахте да правите квалификации/!Не предполагайте какво визирам,а четете!1.Играех футбол в Левски,а когато като войник отказах да играя за Сливен/армейски отбор/,ми съсипаха кариерата.2.Позволих си да вляза в Министерството на земеделието с тесни дънки и кожено яке!Беше 1975 г.,постригахаме гола глава и ми нарязаха дънките и якето!3.Не ме допуснаха до ВУЗ,защото дядо ми е имал преди 9.9.1944 г. мелница и 160 декара ниви в Плевенско и е обявен за враг на народа.4.Брат ми отказа за стане донасник към ДС,след което го направиха инвалид!5.На комсомолския секретар в Музикалното училище в Котел му заявих в очите,че обича Русия повече от България.И естествено бях изключен!ЗА ТАЗИ РЕПРЕСИЯ ГОВОРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Лъжеш като дърт циганин, простотиите, които си написал са храна за малоумници като теб. Мой познат, художник, също беше там, е, той сподели друго, че такъв ред и чистота не е виждал никъде и толкова честни хора също. Ходи се застреляй с лъжите си ! Преди 30-40 години, т.е края на 70-те и началото на 80-те тук си беше супер, явно не си живял , а споделяш полюциите на някой от некадърните ти родители !

Малоумник!

Тези, които съжалявам са основно възрастните хора и децата. По време на социализма, сигурно е имало неправди, но те са като шега в сравнение с това, което доживяхме в т.нар. ДЕМОКРАЦИЯ. Тогава имаше ред, спокойствие, здравеопазване и образование. Не съм виждал човек да бърка в кофа за боклук, за да се храни, нито си спомням простаци като тези, които участват в разните шоу програми, да стават звезди. Тогава звездите бяха нормални хора, които просто бяха по талантливи от другите ... но всичко това е минало. Реалността е друга - Homo homini lupus est!!!

ПУТИН РЯПА ДА ЯДЕ. ВИДЯХТЕ ЛИ БЕ, РУСИФИЛИСТИЦИ КАКВО ПРАВИ КИМ? СЕДНАЛИ СТЕ ДА СЕ ВЪЗХИЩАВАТЕ НА ПУТИН.

и го одобряват над стоте :))))

Е КВО БРЕЙЙЙЙЙЙ?! ДА СЕ ВЪЗХИЩАВАМЕ ОТ ПЕДОГЕЙСКИ СИФИЛИСТИЦИ КАТО ТЕБЕ ЛИ БРЕ?! НИКОЙ ТУК НЕ ЗНАЕ ПУТИН ДА Е ЗАСТРЕЛЯЛ КОГОТО И ДА Е ЗАЩОТО Е ГЛЕДА САПУНКИ И ТЕЛЕ БОЗИ. КВО ДА ГЛЕДАМЕ МАЙМУНЯКА ОБОНГО КАК БЕЛИ БАНАН ЛИ?:) ТИ АКО СИ МАЙМУНА И ИСКАШ ГО ГЛЕДАШ ДАВАЙ:)

Александър

Извинявай, ама си се подпрял на шифта с лакът явно. Отпусни го, че ще си докараш инсулт от неудобната поза.

В РУСИЯ Е ПЪЛНО С ГЕЙОВЕ, ХАХАХА

Сифилистик е вашият кумир Владимир Илич, чийто труп е изложен на показ пред палата на новия кремълски Цар - Владимир.

дядка,това русофилистиците като свършиха копейките да не би да сте минали на корейски вонове,че храчиш тук цяла сутрин......колко на час плащат или са ви осигурили колибка там???

Абе то от гледане на сапунки се затъпява, ама пък чак да ги екзекутират?

Ким Чен Ун придаде нов смисъл на изречението "Сапункита са убийствена скука".

По въпроса за това достоверна ли е информацията - потърсете в Интернет следното: Германският Сноудън разобличи слугинажа на западните медии Удо Улфкоте разкрива как се прави блестяща кариера чрез сътрудничество със спецслужбите, възхвала на САЩ и плюене по Русия

Вярно е, че русия свали визите със северна корея, ама що пък в тази статия го намеси и Сноудън, и русия, неразбрах